The future of retail 2020pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    151,753 the future of retail 2020 tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Survey pemasaran produk di pasaran

    $467 (Avg Bid)
    $467 Avg Bida
    13 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    saya frelancer desain logo,retail,consulting,teknologi,dll

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    1 bida

    membuat design t-shirt dengan berbagai macam tema untuk di jual secara retail estimasi waktu pembuatan design kurang lebih seminggu design di utamakan untuk remaja dan dewasa

    $74 (Avg Bid)
    $74 Avg Bida
    4 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahn...

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $881 (Avg Bid)
    $881 Avg Bida
    4 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahn...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    11 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $727 (Avg Bid)
    $727 Avg Bida
    1 bida

    pernah membuat program inventori sekolahan dan spp lagi tahap pembuatan program retail

    $2056 (Avg Bid)
    $2056 Avg Bida
    5 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the inf...

    $843 (Avg Bid)
    $843 Avg Bida
    4 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Saya sedang membuat Web Ticketing untuk retail dan ke agenan, disini saya menyertakan API dari system penyedia ticket dan juga API dari Veritrans untuk pembayaran secara online Skema Web saya : Pencarian data maskapai dan kereta api Search >> Booking >> bayar >> Issued Saya juga minta dibuatkan fungsi keagenan sehingga seperti [log masuk untuk melihat URL] / aero tike...

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    2 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    jadi saya ingin membuat sebuah proyek yang dapat digunakan atau dirasakan manfaatnya oleh para pelajar, akademisi tapi bukan hanya para pelajar dana akademisi tapi semua orang yang sangat mencintai dunia penulisan dan pendidikan

    $145 / hr (Avg Bid)
    $145 / hr Avg Bida
    3 bida

    jadi saya ingin membuat sebuah proyek yang dapat digunakan atau dirasakan manfaatnya oleh para pelajar, akademisi tapi bukan hanya para pelajar dana akademisi tapi semua orang yang sangat mencintai dunia penulisan dan pendidikan

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    I wanna make the Landing Page. This should be very quick. Within 3 hours.

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    20 bida

    My script is not currently functioning with the newest version of .php. I'm receiving an error that one of my files is not encoded for the newest version of .php. [log masuk untuk melihat URL]

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    41 bida

    VR/AR App Game Expert Develop innovative game for best marketing effect with professional designs. We have a very strong experience with large-scale project & provide VR/AR-Game Solution for Large Property developers. Latersoft is a professional game company which focus on developing great video games such as Breakout - The Dark Prison. Besides,we are founded by a group of professional game de...

    $51804 (Avg Bid)
    $51804 Avg Bida
    2 bida

    We need a customisable POS software for retail and Restaurant, should work offline and scan products and maintain daily sales report.

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    9 bida

    I need a logo and letterhead recreated in the next 4 hours. I have lost the gnp logo file and image file and need a designer to recreate it to be placed on a letterhead. Attached is the logo on a flier

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    18 bida

    I am looking for data entry for events occurring at conference centers from December 2019 until December 2020. You will be provided with: A Google spreadsheet to enter event data A list of conference centers and their website URLs to find event data

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    16 bida

    The purpose of this app is to facilitate the exchange of contact details. The bug involves memory stacking as a user navigates between two specific pages of the app.

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    16 bida

    We have a client who needs their web site redesigned. While we can do the design, we cant do the back end coding of the project. We are looking for a partner to work with the long term when they can demonstrate a reliable track record. In this instance we need: 1. Back end implementation fo a 4 - 6-page web site. 2. It must be completed within a week of receiving the design. 3. It will be simpl...

    $318 (Avg Bid)
    $318 Avg Bida
    75 bida

    Hello, I work as a business development manager for a video content production company in Melbourne, Australia. I need the personal email addresses and phone numbers of high level people in top large and enterprise level businesses around Melbourne and Sydney, Australia. The contacts must work for organisations that may require content creation services / solutions. The following industry vertic...

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    10 bida
    Translate us a text 6 hari left
    DISAHKAN

    My company sells boardgames for the Portuguese and Spanish market, both for retail stores and end clientes. We need to translate from Portuguese to Spanish a brief text about a new game: Katamino Family

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    23 bida

    Hi there. I am looking as in name of project programmer. I need on begin know in how much hour You will can make it and to count how much You will want I will wrote You everything how that program will look like. Please join to bid up. With Best Regards.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    26 bida

    I NEED FOR SOMEONE TO RECREATE THE ENTIRE DOCUMENT ATTACHED AND ADD ADDITIONAL COLUMNS AND ROWS ALL THROUGHOUT THE DOCUMENT WITH CONTINUED FORMULAS. THE CURRENT DOCUMENT IS LOCKED. ( ALL THE CONTEXT, FORMULAS, PAGES, AND ADD ADDITIONAL COLUMNS AND ROWS)

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    16 bida
    Trophy icon Help me draw a visual mnemonic 2 hari left

    I'm working on a project that helps people learn information more efficiently using mnemonics. The idea is that a drawing contains several images and characters that help remind someone of the information that needs to be learned. I do need this to be in a photoshop file with each part of the image in a separate layer. For example the background in one layer, and each of the following imag...

    $20 (Avg Bid)
    Dijamin
    $20
    0 penyertaan
    Text needed on the site 6 hari left
    DISAHKAN

    we need a good textwriter in english. We have onlye 30 products which needs to be perfect

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    30 bida

    I am looking for data entry for events occurring at conference centers from December 2019 until December 2020. You will be provided with: A Google spreadsheet to enter event data A list of conference centers and their website URLs to find event data

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    18 bida

    I have a company doing sports timing as a service and in future we want to focuse more on development and manufacturing of sports timing devices. Because of this we are searching for a new logo including a company slogan. Beside this it would be good to get a short corporate design manual. It is important for us to show the origin from Germany and the German engineering within the logo or the slog...

    $211 (Avg Bid)
    $211
    3 penyertaan
    Trophy icon The Mindful Soul 2 hari left

    This is a long form crosstalk podcast where a clinician and a theologian discuss mental health and mental health related topics from the perspective of living life as a Christian. I want a logo design that will translate well to decals, print, podcast tiles, and shirts and such. The name of the podcast is, The Mindful Soul. The name of the hosts are Tony and LaBeth

    $100 (Avg Bid)
    Dijamin
    $100
    23 penyertaan

    Ellalosa-the absolution from truth the poster is a beutiful white girl blonde hair blue yes very curly she is wearing a sundress sitting in a green pasture the is a small town around her and a catholic like church in the back there is a glowing hand touching her right shoulder make sure she she is nice and centered in the page.

    $250 (Avg Bid)
    Dijamin
    $250
    0 penyertaan