The history of graphic design vol 2 pdfpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    364,758 the history of graphic design vol 2 pdf tugasan ditemui, harga dalam USD

    We are Online Marketeer having our own Portal. Presently we are searching for a Video Editor, Graphic Designer & Data Entry. Kami ingin berkerja per project basis, bayaran akan kita discuss. Harap dapat yang serious untuk berkerja kerana kita akan analyze to get the best untuk full time di masa depan.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    12 bida
    vector graphic Tamat left

    saya perlu gambar vector seperti contoh dari foto asli

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    13 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    GRAPHIC DESIGN Tamat left

    LIAWIFOIAOIFAIOIAOIFOAWIFUAWI9FI9IFAOIOAWIIADOIOA

    $392 (Avg Bid)
    $392 Avg Bida
    17 bida

    Saya perlukan graphic designer untuk buat katalog gambar pakaian di butik saya.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    12 bida

    Tragedi,baik cerita kenangan dan kejadian

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Kami perlu seseorang yang boleh buat yang berikut: 1) Grafik untuk banner ads 2) Design landing page beserta grafik. Sila lihat contoh yang dah attach. Design mesti ikut tema dari website [log masuk untuk melihat URL] (purple) Gambar logo, produk, dll sudah ada, dan akan disediakan.

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    6 bida
    $4 / hr Avg Bida
    26 bida

    Saya mahukan yang boleh manage website dengan fb

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    10 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    22 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    corelDRAW LOGO DESIGN .7 GRAPHICS

    $2047 (Avg Bid)
    $2047 Avg Bida
    1 bida

    Design web pages untuk halaman utama , dengan graphic design yg menarik .

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    2 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida
    $16 Avg Bida
    6 bida

    Tempat usaha tentu harus strategis, mudah terlihat dan mudah di akses. Walau begitu, untuk tempat pengerjaan bisa di tempat terpisah yang tersembunyi sekalipun. Yang paling penting adalah lokasi toko kita, pastikan terlihat dari jalan besar. Buatlah tanda seperti banner atau spanduk yang mencirikan jenis usaha kecil kita.

    $376 (Avg Bid)
    $376 Avg Bida
    3 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    membuat gambar untuk pengurusan ijin.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    8 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Tutorial tentang Photoshop, membahas hal - hal yang paling penting dalam menguasai Photoshop

    $610 (Avg Bid)
    $610 Avg Bida
    4 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    - designer perlu menyiapkan design grafik bagi sebuah buku yang mempunyai 100 muka surat dan bersaiz A5. - font bagi content buku adalah bersaiz 12 - spacing untuk paragraph ialah 1.5 - susunan content buku mestilah kreatif - design kulit buku perlulah mempunyai ciri-ciri kreatif, simple dan boleh memikat pembaca dengan hanya melihat kulit buku. - design bagi isi buku juga mestilah kreatif da...

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I have a 40 page scanned PDF that I need to be converted to an editable word document. SEND ME QUOTES FOR 1-2 DAYS WORTH OF WORK. NOT LOOKING TO HIRE AT AN HOURLY, FIXED PRICES ONLY.

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    Hello, Could someone please copy out this pdf document into a word document, in the exact same format, word for word. Should take long for a quick typer.

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    45 bida

    Looking for a freelance Graphics Designer who can design a total of 60 featured images for my blog. Quality of work is of utmost importance. Each image will have a background with a gradient that looks similar too oceanic waves. This gradient pattern will be the same across all images. Only the color will change. Over the background, there will be a few vector icons that signify the content of t...

    $94 (Avg Bid)
    $94 Avg Bida
    9 bida

    I need an expert who would help me to format whitepapers in PDF. He/she needs to change the company logo and some details in the contact section of the whitepaper. The number of whitepapers would be 10.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    9 bida

    We have all the content for a brand focusing on Gay Pride and require a talented designer who can set out the brand guidelines based on the content we have from our client. The content we have is 6 pages on a Word Doc - we will provide assets such as logos needed on the PDF etc. This is the level of quality we are looking for: [log masuk untuk melihat URL] Please provide similar work as a port...

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    38 bida

    I have 2 x PDF documents that I wish to be branded in our company style. I have examples of other PDF's that have already been branded. Please see attached 2 x example branded docs and 2 x docs to be branded in the same way.

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    50 bida

    My name is Joshua Duckrell Myself and my partner are creating a clothing brand and we need help creating the logo It’ll be a brand that caters to all especially to youth and sports enthusiasts. But on the underhand it is a luxury brand that caters especially to a select few. The name of the brand is GUNGI which is actually an acronym for a concept we came up with. The acronym itself will not...

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    74 bida
    graphic desing 6 hari left

    I need a person to help me in designing a good landing page

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    40 bida
    Trophy icon I need 30 second graphic 6 hari left

    I need 30 second graphic video based on my project which is related to retail marketing , You can contact me with your demo videos ...

    $50 (Avg Bid)
    $50
    0 penyertaan

    We are looking for a consultant to understand how Windows Server logs users' access to the domain and related logoffs. For more info you can write. thank you

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    7 bida

    We need you to get text and images for Sunglasses items from the web so we can use it in our website. We need you to get this data: 1. Product name 2. Product shot description 3. Product long description 4. Product's dimensions (length+width+height and weight) 5. most of the items have UPC, but if it is missing you need to complete it too. 6. Five unique images per item (each image will hav...

    $81 (Avg Bid)
    $81 Avg Bida
    57 bida

    Guidelines: As part of applying for nomination you must provide a commitment statement to Australia's Northern Territory (NT). The statement should: demonstrate your commitment to living and working in your skilled occupation or a closely related skilled occupation in the NT for at least two years from when the visa is granted explain in your own words why you want to live in the NT explai...

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    12 bida
    GRAPHIC DESINGER 6 hari left

    The ideal candidate will be responsible for conceptualizing creative designs for a wide array of media to fit the needs of internal teams and external clients. You will oversee the design's production to ensure the designs are completed in a timely manner. You will also use your knowledge of design software to accomplish these responsibilities. Job Responsibilities:- Think creatively and dev...

    $455 (Avg Bid)
    $455 Avg Bida
    9 bida

    I'm looking for a graphic designer with good experience in food packaging and with great graphic design skills. The product is a flavoured shimmer syrup for drinks, the boxes will be kraft tube like the images attached I would like a mix of gold foil/black and colour for the design, pretty much a cross between the 2 images. I will get 1 designed first to see if i'm happy with the conce...

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    46 bida

    If you have large Instagram, Twitter, Facebook friends and/or snapchat followers we have an awesome opportunity for you. We are new Talent Media Company launching in the U.S. in the next 2 months (Globally in the near future) and we are looking for people that will help us market here in the U.S. first and then spread from there. This is an hourly rate plus commission opportunity, your hourly rate...

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    13 bida