Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    406,324 the job site tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1825 Avg Bida
    24 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    I'm looking for someone on archive of our own and/or wattpad to ghostwrite my planned Pokémon fanfiction called The Dragon Eyed Gallade. You also need to know at least gen 1-7 of the Pokémon games. Story Length: 35-40 chapters and 500-2000 words per chapter. Note: Please only bid if you have the relevant knowledge and skills.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    2 bida
    $125 Avg Bida
    7 bida

    I need an Android app. I would like it designed and built.

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    4 bida
    Wordpress config/design 6 hari left
    DISAHKAN

    For this job we prefer someone with a good sense of design and marketing, who we can spar with in terms of customer engagement. Coding wise there is not much to be done here. We're looking for someone to set up the pages on two new wordpress sites using a theme that we have prepared. Text will be provided. Images will be provided. Beyond the basic, we want the result to be visually pleasing ...

    $5215 (Avg Bid)
    $5215 Avg Bida
    34 bida

    I need you to write some content for a website.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    20 bida

    I would like to install the design attached for my opencart store page. Please help me to adopt the design for the following page: [log masuk untuk melihat URL] The design is a figma file you will find the data for header body footer in the project. The technology of the online store is : Opencart ([log masuk untuk melihat URL] ) So completely in php.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    4 bida

    I have a dll file I want to make an exe that will work according to the logic of this dll file. program's algorithm in dll It will work according to the logic of this dll file

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    6 bida

    I would like to find some one how can create an indicator that can calculate and find The previous highest high point ( price ) and higher high and lower low and low low on a specific chart because i want to use them for take profit and stop loss.

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    8 bida

    I want to change the character to another character in my game unity 2d

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    8 bida

    I want to implement recurring card payment through Netopia (MobilPay) in Wordpress. Now the card payment is functional, it just has to be recurring, because it is a subscription that must be paid once a month. [log masuk untuk melihat URL]

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    The task is to publish the finished application to your developer account. Find out all the detailed information in the chat

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    5 bida

    Hello, I want someone to complete micro jobs as per my instructions. Do bid if you want to work No experience or ratings required. Indian Freelancers only Payouts will be 45 Rs per task Thanks

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    48 bida

    I have ongoing work related to our previous project 'Take the Leap'

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi, We're in the process of setting up the online store and we'd need high resolution graphic banners for the store. It an ethnic grocery store so it would be mix of indian, pakistani, arabic, turkish and asian products. We will provide the sample design of the store to match the theme of the banners. If the work is up to the expected standard, we might need the services the regularly....

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    41 bida

    Hey, We work with perfex in most models, we like to start working with the financial model and clarifications are required, What we need? (your quote must include:) 1. System settings according to our working configuration (without coding, only CRM settings) 2. Instruction of the actual form of work, we will use Zoom for that - total 2 hours 3. Answer to questions by email (up to 10 answers to q...

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    3 bida

    You are the HR Assistant Manager for your company and for the past four weeks, your department has been attempting to fill the position of Manager, Public Relations. Your candidates are a recent graduate from an impressive university who received high grades but who has no work experience; a 55-year-old who has over thirty years of experience in Public Relations but no educational qualification; a...

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    15 bida

    Hello fellow freelancers, I need someone who can quickly help me with installing and getting to work the following project: [log masuk untuk melihat URL] I have everything in place but I am stuck getting the following error (few similar ones): ERROR #11321 PLUGIN "gatsby-wordpress-theme-phoenix" threw an error while running the createPages lifecycle: Cannot read property 'no...

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    2 bida

    Looking for someone who can design and develop JOB portal website for me in WIX or WordPress theme. Around 20 pages. Should be responsive, it is okay to use a theme. This is an NGO project so have a small budget.

    $128 (Avg Bid)
    $128 Avg Bida
    7 bida

    Hi, My current laravel version is 5.8 and PHP version is 7.2 I want to upgrade to Laravel framework v8 and PHP v8 I need [log masuk untuk melihat URL] to run on an ubuntu site without any conflict. The attached [log masuk untuk melihat URL] is my current state. I want someone to fix this quickly and willing to pay $20 for this job You need to perform this on your local pc first and show me. Then,...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    4 bida

    Create 3D character of person with texture in Blender based on the provided image so I can import it in Mixamo (as a zip file) and get as many animations as I want.

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    4 bida

    I need a logo design for a new website. This new website is a new freelancer platform which allows clients to outsource their work to other freelancers in Singapore. This website is very similar to a remote job site, for example fiver or upwork. We are currently developing the website but we need a designer to help with branding. For now, our budget is low but when we launch we will be able to p...

    $11 (Avg Bid)
    $11
    64 penyertaan