The landing page is the same as the web home page. quizletpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    289,904 the landing page is the same as the web home page. quizlet tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    1. Mengubah tampilan design login page (tab, field) 2. Membuat fungsi login sosmed LinkedIn 3. Membuat fungsi login sosmed Google Account

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    6 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida
    Clean Home Tamat left

    Bantu saya membersihkan rumah (Full Time)

    $750 - $1500
    Tempatan
    $750 - $1500
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $10 - $30
    Tempatan
    $10 - $30
    0 bida

    Kami perlu seseorang yang boleh buat yang berikut: 1) Grafik untuk banner ads 2) Design landing page beserta grafik. Sila lihat contoh yang dah attach. Design mesti ikut tema dari website [log masuk untuk melihat URL] (purple) Gambar logo, produk, dll sudah ada, dan akan disediakan.

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    6 bida

    Buat kerja dari rumah

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Buat kerja dari rumah

    $446 (Avg Bid)
    Tempatan
    $446 Avg Bida
    2 bida
    $231 Avg Bida
    16 bida

    saya ingin membuat logo disign

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    8 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    reset page in opera mini fixing. reset page in opera mini fixing. reset page in opera mini fixing.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like [log masuk untuk melihat URL] 2. url will be stored at ...

    $473 (Avg Bid)
    $473 Avg Bida
    1 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Saya mahu halaman perniagaan Facebook yang dibuat untuk saya, dengan mudah menggunakan arahan. Ini adalah untuk pautan ke 2 laman web dan 1 kedai di Australia. Saya ingin melihat kerja sama anda sebelum ini sebelum saya melakukan kepada siapa pun silakan. Halaman tersebut mestilah dengan standard yang sangat tinggi dan dioptimumkan untuk menggerakkan orang ke laman web saya untuk jualan. Anda dial...

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], kinderbike. [log masuk untuk melihat URL]

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin buat 1 rangkaian elektronik, terhubung dengan network wireless yang berfungsi seperti switch

    $100 - $100
    $100 - $100
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    as discussedhhgreiuherpiuhgiufhgiuhgriuhgiruhgh

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL] Need to set a mobile view for this landing page.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    2 bida

    We are a creative agency based out of Dubai, and we are looking for a partner freelance/agency/talent in Saudi for creative copywriting services related to the Saudi market, with deep understanding of the youth lingo and cultural spoken dialect. We’re looking to start a long-term collaboration on a range of our clients. As a start, we have a brief to develop an Arabic creative tagline t...

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    3 bida

    Need to data entry project for project STAFF

    $1031 (Avg Bid)
    $1031 Avg Bida
    15 bida

    I have an idea for a classified advertising/magazine style project. I have an idea of the theme and the look and feel of the brand I am looking to create. Theme to base the project on will be similar to this [log masuk untuk melihat URL] Here's a summary of the website needs/objectives/pages/templates : Capture email leads of readers Responsive and ideally scroll on mobile / look like Ins...

    $616 (Avg Bid)
    $616 Avg Bida
    85 bida
    Trophy icon Icons for website 6 hari left

    We need three iconic images for our website's new landing page. The two uploaded files show version 1, what is currently on the site ([log masuk untuk melihat URL]) and version 2, a re-working of the images. We'd like something in between the two versions: professional and modern-looking, one- or two-color line art. "Assessment" and "Instruction" are relatively ea...

    $400 (Avg Bid)
    Dijamin
    $400
    8 penyertaan

    I need a new website. I need you to design and build a landing page.

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    75 bida

    We'er seeking a self-motivated individual who can provide a high-level of assistance. Candidate must possess cognitive thinking skills and ability to retain process and information Must be self-starter who is able to toggle back and forth from systems and tasks. Candidate must have a positive attitude and willingness to learn. Job tasks include but are not limited to: English fluent level ...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    35 bida

    want to build a landing page like the below website landing page. link of the example : [log masuk untuk melihat URL] all the graphics will provide. Send related previous projects done using webGL or [log masuk untuk melihat URL]

    $617 (Avg Bid)
    $617 Avg Bida
    7 bida

    There are more than 60 excel files. For each of them, you need to save each 30 rows data into 1 csv file. The total rows number of 60 excel files are around 600000. Prefer program solution rather than manual solution. Thanks

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    33 bida

    We'er seeking a self-motivated individual who can provide a high-level of assistance. Candidate must possess cognitive thinking skills and ability to retain process and information Must be self-starter who is able to toggle back and forth from systems and tasks. Candidate must have a positive attitude and willingness to learn. Job tasks include but are not limited to: English fluent level ...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    29 bida

    We are a high end streetwear company looking to develop the website we envision. We could like for all the scrolling to be horizontal instead of vertical. Home page: easy to upload pictures/videos for future purposes, click pic/vid to shop the collection Shop page: When landing on the shop page, a small nudge that moves the item selection left, to indicate that it scrolls horizontally

    $378 (Avg Bid)
    $378 Avg Bida
    90 bida
    Mobile App is Down 6 hari left
    DISAHKAN

    This job could lead to a longterm position with our company as we're in need of a developer to assist us. I run a mobile app call SmartChurch that needs someone to help us with regular development and maintenance. My current developer has taken another position and the app went down unexpectedly. How the app is built: It is client-server model, backend is Java, Hibernate, MySQL and Lucene ...

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    69 bida

    I need a responsive website. I would like it designed and built.

    $2180 (Avg Bid)
    $2180 Avg Bida
    21 bida

    I am Suzane Rand - writing my first Novel. The Prince is the story loosely based on the Buddha. Genre - Spiritual - Historical Fiction Words - 60 k Already Completed Need Experienced Authors to assist in Storyline only Timeline 600 - 400 BC. Ambition Power Treachery Murder Buddha; s Chief disciple Maudgalyayana was gruesomely murdered by assassins hired by Jain supporters. Anada was ...

    $280 (Avg Bid)
    $280 Avg Bida
    7 bida

    I'm the factory to produce the fabric especially for the stuffed toys ,I need you look for the stuffed toys factory or stuffed toy fabric wholesalers,then connect them get the information of their attitude of my product.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida