The mathematical calculation that an event will happenpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    398,723 the mathematical calculation that an event will happen tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1831 Avg Bida
    22 bida

    Perlu buat simple post-event report untuk dihantar kepada sponsor/funder kepada event/program tersebut. Satu report anggaran 5 ke 8 muka surat sahaja.

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    2 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida
    Event Bazaar Tamat left

    Jaga Booth event bazaar di sekolahan, di smak 3, smak 6, smak 1, smak 4, segeran mungkin

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    10 bida

    Review produk atau mengulas sebuat event, film, penulisan artikel produk dll

    $319 (Avg Bid)
    $319 Avg Bida
    3 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Kami punya aplikasi yang dibuat menggunakan ASP, dan butuh bantuan tenaga ahli untuk standby di event kami (1 hari, full day) untuk berjaga-jaga seandainya aplikasi mengalami masalah. Aplikasi yang digunakan merupakan aplikasi barcode untuk sistem registrasi.

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    2 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Konsep kreatif untuk membuat sebuah perencanaan event (event planning).

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    4 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    A kolam drawn for a college event in Bukit Jalil,Malaysia

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    Mengubah template alterna wordpress untuk website event silahkan kunjungi [log masuk untuk melihat URL] dan lihat bagian footer sebelah kanan untuk berdiskusi lebih lanjut melalui (Removed by Freelancer.com admin for breaching Terms and Conditions)

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida

    Jasa Pembuatan Website Sekolah, harga terjangkau. minat ? Bbm : 7cd6b04b Hp : 089672374919

    $36 - $180
    $36 - $180
    0 bida

    Monno Ceramic Industries ltd. Dhamrai, Dhaka Raw Material Calculation for the month of December-2014 ISO forming req. in pcs. 425702 182.63 Jiggering forming qty. in pcs. 1382260 1382260 Casting forming qty. in pcs. 62396 62396 Total formi...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    6 bida
    Data Entry Tamat left

    Monno Ceramic Industries ltd. Dhamrai, Dhaka Raw Material Calculation for the month of December-2014 ISO forming req. in pcs. 425702 182.63 Jiggering forming qty. in pcs. 1382260 1382260 Casting forming qty. in pcs. 62396 62396 Total formi...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Sistem SMS– Personal Event Remainder (PER) ini dibangunkan untuk melancarkan segala proses mengingati tentang perkara-perkara yang perlu dilakukan termasuklah musyuarat, tarikh penting dan lain-lain. Sistem ini dibangunkan khas untuk kegunaan para setiausaha dan dapat diakses melalui internet. Sistem ini juga boleh dilayari oleh sesiapa sahaja yang perlu memaklumkan sesuatu perkara atau peri...

    $25 - $206
    $25 - $206
    0 bida
    event seminar Tamat left

    Saya ingin membuat kegiatan seminar di Belitung memerlukan 1 orang freelancer yang dapat membantu untuk aktivitas di bawah ini: a. Mengatur kedatangan pembicara b. Mendistribusikan daftar hadir kepada peserta c. Membagikan materi training e. Mencetak sertifikat

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    website kami bergerak di bidang jasa reservasi online atau travel online dimana produk kami ada hotel, tiket pesawat, kereta, event/konser, rental mobil & ke depannya akan ada promo tour. kami membutuhkan seorang programmer untuk membantu membangun aplikasi tersebut yang dimana website itu menggunakan API/xml di dalamnya

    $1800 (Avg Bid)
    $1800 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Saya adalah seorang pelajar yang memulai berbisnis. Dan bisnis yang saya pilih adalah stand-booth(for event, exhibition, acara resmi, dll), dan juga menyediakan jasa furniture(kithcen set, lemari, tempat tidur, meja, dll),, sejauh ini kegiatan pemasaran yang saya lakukan baru sebatas menyebarkan brosur, dan kartu nama, selebihnya dari mulut ke mulut para pelanggan yang puas dengan servis saya. Dan...

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    Saya adalah seorang pelajar yang memulai berbisnis. Dan bisnis yang saya pilih adalah stand-booth(for event, exhibition, acara resmi, dll), dan juga menyediakan jasa furniture(kithcen set, lemari, tempat tidur, meja, dll),, sejauh ini kegiatan pemasaran yang saya lakukan baru sebatas menyebarkan brosur, dan kartu nama, selebihnya dari mulut ke mulut para pelanggan yang puas dengan servis saya. Dan...

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Saya adalah seorang pelajar yang memulai berbisnis. Dan bisnis yang saya pilih adalah stand-booth(for event, exhibition, acara resmi, dll), dan juga menyediakan jasa furniture(kithcen set, lemari, tempat tidur, meja, dll),, sejauh ini kegiatan pemasaran yang saya lakukan baru sebatas menyebarkan brosur, dan kartu nama, selebihnya dari mulut ke mulut para pelanggan yang puas dengan servis saya. Dan...

    $239 (Avg Bid)
    $239 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    5 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    We are an event company that is looking for people to work for us full time and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile for part time promoters. Promoters usually do...

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Sila Dafter atau Log masuk untuk melihat butiran.

    Perjanjian Kerahsiaan

    write a program that will use a discrete-event simulation for the operation of a multiprogramming Operating System. The operating system will manage Processes, which enter the system, and require bursts of time – that is, the processes require certain resources for a particular length of time. In our model, processes need bursts of CPU time (our machine has a single CPU) and bursts of I/O ti...

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Laterally coupled diode lasers are two semiconductor lasers sitting side by side. These lasers would be considered as independent from each other, if the gap between them was not close enough so there is optical coupling between lasers. These coupled lasers have a specific dynamic behaviour determined by their coupling. In this project the student will develop a simulation tool to predict the per...

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    3 bida

    This is just basic level project and not PROFESSIONAL level. i can provide more details in pdf file.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    1 bida

    I need some help with internet marketing.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    I need a business card new layout and a possibly a new logo. I have included the logo we use now and a couple pics of the current layout, which we like on the front but feel free to change it as well. The back layout will change as it wont have the logo so we can fit all the services we offer on there. One of the ideas we like for the possible new logo is having "SKY WiFI" inside the s...

    $150 (Avg Bid)
    Dijamin
    $150
    6 penyertaan

    We are a state of the art , culinary academy based in New Delhi, India. Founded by Shikha Sachdeva. Our forte lies in gourmet baking / culinary workshops for students aspiring to become professional bakers. We are looking for a cohesive digital marketing plan , along with designing creatives and content for promotions on Google, Instagram, Facebook, targeting different verticals.

    $246 (Avg Bid)
    $246 Avg Bida
    3 bida

    This training event page [log masuk untuk melihat URL] needs to be converted into a 1 or 2-page advert that can be posted as an image on LinkedIn The advert needs to contain the following content from the webpage: Agile Affinity logo Dates and times of training Price "description" copy "What will i learn" copy "what should i expect" copy 5 certification badges &quo...

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    42 bida

    I have a Laravel based application that is not connecting to redis and tunserver properly. I need someone that can work this and get this fixed and documented so we can re-deploy the app this weekend. The setup for mysql must also be fixed as well. DO NOT BID OVER $100 for this project as it should take someone an hour or 2 to fix. There are only a few items not working and I'm sure that the...

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    12 bida

    Job description: We need a US native to deal with our online store customer service work. The daily work mainly covers: Checking if all product pages online are active Checking Performance of the online store Answering and sending Emails from/to customers Optimize the product pages Part time job, need you to work 1 hour everyday and using your own computer. Payment: USD15/hour

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    5 bida

    I. Request: - create storypoints that contain conditional expressions II. Compatible: - Vtiger CRM 7.1 software - Compatible with Php 5.6 III. Describe the request more specifically 1. Current status: [log masuk untuk melihat URL] 2. Looking forward to: [log masuk untuk melihat URL] 3. Description of request: - When creating a Story Point for a specific Module previously selected (for example, in ...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    write a program that will use a discrete-event simulation for the operation of a multiprogramming Operating System. The operating system will manage Processes, which enter the system, and require bursts of time – that is, the processes require certain resources for a particular length of time. In our model, processes need bursts of CPU time (our machine has a single CPU) and bursts of I/O ti...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Several bugs on the Python (Flask) website need to be fixed. Some of the bugs: 1) Does not select the type of engine in some cars (when writing an article) 2) In the English version, it is not allowed to edit the article. 3) Other bugs. Please indicate your rate per hour. After that, we will consider all the bugs and determine the timing.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    9 bida

    I have less time and budget so you are allowed to use code canyon or I can buy codes for you but I need the exact same frontend of my existing site which is malamal dot xyz

    $121 (Avg Bid)
    $121 Avg Bida
    8 bida

    need similar mobile application like shadi or jeevansathi and i will use them as a dating application

    $842 (Avg Bid)
    $842 Avg Bida
    22 bida

    Need to upgrade teamcity from 2019 to 2020 to one of the server

    $9 - $22
    $9 - $22
    0 bida