The mathematical chance that an event will occurpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    388,212 the mathematical chance that an event will occur tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1831 Avg Bida
    22 bida

    Perlu buat simple post-event report untuk dihantar kepada sponsor/funder kepada event/program tersebut. Satu report anggaran 5 ke 8 muka surat sahaja.

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    2 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida
    Event Bazaar Tamat left

    Jaga Booth event bazaar di sekolahan, di smak 3, smak 6, smak 1, smak 4, segeran mungkin

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    10 bida

    Review produk atau mengulas sebuat event, film, penulisan artikel produk dll

    $319 (Avg Bid)
    $319 Avg Bida
    3 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Kami punya aplikasi yang dibuat menggunakan ASP, dan butuh bantuan tenaga ahli untuk standby di event kami (1 hari, full day) untuk berjaga-jaga seandainya aplikasi mengalami masalah. Aplikasi yang digunakan merupakan aplikasi barcode untuk sistem registrasi.

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    2 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Konsep kreatif untuk membuat sebuah perencanaan event (event planning).

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    4 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    A kolam drawn for a college event in Bukit Jalil,Malaysia

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    Mengubah template alterna wordpress untuk website event silahkan kunjungi [log masuk untuk melihat URL] dan lihat bagian footer sebelah kanan untuk berdiskusi lebih lanjut melalui (Removed by Freelancer.com admin for breaching Terms and Conditions)

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida

    Jasa Pembuatan Website Sekolah, harga terjangkau. minat ? Bbm : 7cd6b04b Hp : 089672374919

    $36 - $180
    $36 - $180
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Sistem SMS– Personal Event Remainder (PER) ini dibangunkan untuk melancarkan segala proses mengingati tentang perkara-perkara yang perlu dilakukan termasuklah musyuarat, tarikh penting dan lain-lain. Sistem ini dibangunkan khas untuk kegunaan para setiausaha dan dapat diakses melalui internet. Sistem ini juga boleh dilayari oleh sesiapa sahaja yang perlu memaklumkan sesuatu perkara atau peri...

    $25 - $206
    $25 - $206
    0 bida
    event seminar Tamat left

    Saya ingin membuat kegiatan seminar di Belitung memerlukan 1 orang freelancer yang dapat membantu untuk aktivitas di bawah ini: a. Mengatur kedatangan pembicara b. Mendistribusikan daftar hadir kepada peserta c. Membagikan materi training e. Mencetak sertifikat

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    website kami bergerak di bidang jasa reservasi online atau travel online dimana produk kami ada hotel, tiket pesawat, kereta, event/konser, rental mobil & ke depannya akan ada promo tour. kami membutuhkan seorang programmer untuk membantu membangun aplikasi tersebut yang dimana website itu menggunakan API/xml di dalamnya

    $1800 (Avg Bid)
    $1800 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Saya adalah seorang pelajar yang memulai berbisnis. Dan bisnis yang saya pilih adalah stand-booth(for event, exhibition, acara resmi, dll), dan juga menyediakan jasa furniture(kithcen set, lemari, tempat tidur, meja, dll),, sejauh ini kegiatan pemasaran yang saya lakukan baru sebatas menyebarkan brosur, dan kartu nama, selebihnya dari mulut ke mulut para pelanggan yang puas dengan servis saya. Dan...

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    Saya adalah seorang pelajar yang memulai berbisnis. Dan bisnis yang saya pilih adalah stand-booth(for event, exhibition, acara resmi, dll), dan juga menyediakan jasa furniture(kithcen set, lemari, tempat tidur, meja, dll),, sejauh ini kegiatan pemasaran yang saya lakukan baru sebatas menyebarkan brosur, dan kartu nama, selebihnya dari mulut ke mulut para pelanggan yang puas dengan servis saya. Dan...

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Saya adalah seorang pelajar yang memulai berbisnis. Dan bisnis yang saya pilih adalah stand-booth(for event, exhibition, acara resmi, dll), dan juga menyediakan jasa furniture(kithcen set, lemari, tempat tidur, meja, dll),, sejauh ini kegiatan pemasaran yang saya lakukan baru sebatas menyebarkan brosur, dan kartu nama, selebihnya dari mulut ke mulut para pelanggan yang puas dengan servis saya. Dan...

    $239 (Avg Bid)
    $239 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    5 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Hi, I need data entry workers for a simple typing job. requirement : 1: basic internet knowledge. 2: well typing speed . 3: well internet connection. 4: payment method: perfectmoney/ moneybookers/webmoney/gaf/freelancer/oDesk payment time weekly on Monday . Lowest bid should be awarded . For new freelancer its very beauty full chance to have a great review . place a b...

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    3 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    We manufacture and distribute horticulture equipment, nutrients, and materials for vertical grow systems. We have diversified to include Mushroom cultivation.

    $226 (Avg Bid)
    $226 Avg Bida
    2 bida

    I would like to have 3 moving gifs that show countdown for 10 sec per gif. we have a screendumpimage ready for design (coulers, shapes etc) landingpage for gif [log masuk untuk melihat URL]

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    4 bida

    Project Objective The objectives of the project are as follows: • Design and implement a fast application proxy. • The design should intercept and tamper http requests and responses between the client and the web server. • It should run on an emulated Android operating system. • It should be all written using Java programming language.

    $511 (Avg Bid)
    $511 Avg Bida
    5 bida
    Shopify Designer Needed!!!! 6 hari left
    DISAHKAN

    I am launching my first of many Shopify stores. It is going to be selling Katana Samurai swords. I purchased this theme: Elessi 2.0 - Responsive Shopify Theme [log masuk untuk melihat URL] Skills needed: 1. Be able to help me create a samurai sword builder: Example, but ours need to be smoother and much better looking: a. [log masuk untuk melihat URL] (We like this example the most) b. [log m...

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    5 bida

    Project Objective The objectives of the project are as follows: • Design and implement a fast application proxy. • The design should intercept and tamper http requests and responses between the client and the web server. • It should run on an emulated Android operating system. • It should be all written using Java programming language. Design to be achieved The design will ev...

    $517 (Avg Bid)
    $517 Avg Bida
    6 bida

    Query the database from inside a class and post the data to a gridview using Visual Studio and C# Most of the code has already been complete so seeking assistance in finishing the project

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    11 bida

    I have web site but I can't create a database in my website ( login page) . I need to create it in my website link to data base .

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    16 bida

    I am seeking a personal assistant to finish the following tasks -Taxes with my accountant - Work with her to give her the needed information and walk through the steps wile communicating with me about -Organize a move for me- Submit applications, get haul in order and get things organized

    $183 (Avg Bid)
    $183 Avg Bida
    8 bida

    we are looking for a freelancer front end developer to do a data [log masuk untuk melihat URL] basically need also someone that can convert or change JPEG to PDF file documents, we just need to use it as a website background and what can be gotten from our [log masuk untuk melihat URL] level of conversion must be appropriate and posses good file texture... The pay is bountiful

    $406 (Avg Bid)
    $406 Avg Bida
    25 bida

    I have around 100 Russian sentences, each of which needs to be turned into a high quality mp3 file recorded using professional equipment, without any static. You will be expected to sign a copyright/ audio release document giving me full rights to use the recordings. Budget is $50. I will accept bids from only Russian females, born and raised in Russia or Ukraine. No bids from Bangladesh please :(

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    6 bida

    I am the production manager of a non-profit organization based in Montreal, QC. We had 3 employees for 6 months for the first time. We just submitted all our forms, declaration and tax slips regarding the payrolls but we have no previous experience and did not get to have help from an accountant. We would need someone to review what we did and correct our mistakes if any, in order to regulate our ...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    4 bida

    I have a couple of constructions made in google sketchup. We need to merge these constructions into one drawing and then create an event kind of setting and render it. There are 6 different parks or constructions that need to be placed in one drawing. I need the render by next week so please only react if you have time for it.

    $131 (Avg Bid)
    $131 Avg Bida
    25 bida

    I need someone who has a speed and accuracy in typing, proof reading, editing documents with special features in microsoft word packages and entering of data using microsoft word excel

    $895 (Avg Bid)
    $895 Avg Bida
    14 bida

    Will give the chance to 1 or 2 capable and fast matlab coders that will help me to create dynamic visualization framework while possibly using few ready File Exchange projects. The object-oriented models representing the strategies are already there. The project requires understanding of the basics of algorithmic trading. The selected coders (1-2) will have to prove the skills with small milest...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    4 bida

    I need a web scraper written for the following url: [log masuk untuk melihat URL] All information needed is available on the main page. The number of rows will vary. Data is in separated rows under the column headers. The output should be a pipe (|) delimited file with the following column mappings: origin_city --> data located in the "Origin Location" column, data will be l...

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    6 bida
    bet scrape developer 6 hari left
    DISAHKAN

    You have to know Python, Scrapy, BeautifulSoup and etc. This is the detail: For each website, at the moment, i need only 3 sports: football, tennis and basketball data. For each sport, i need the following information: country - name of the league/tournament - name of the event - starting date - list of types of bet + list of types of outcome for each type of bet + related odds I will provide t...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    15 bida