The meaning of graphic designpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    286,938 the meaning of graphic design tugasan ditemui, harga dalam USD

    We are Online Marketeer having our own Portal. Presently we are searching for a Video Editor, Graphic Designer & Data Entry. Kami ingin berkerja per project basis, bayaran akan kita discuss. Harap dapat yang serious untuk berkerja kerana kita akan analyze to get the best untuk full time di masa depan.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    11 bida
    vector graphic Tamat left

    saya perlu gambar vector seperti contoh dari foto asli

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    13 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    GRAPHIC DESIGN Tamat left

    LIAWIFOIAOIFAIOIAOIFOAWIFUAWI9FI9IFAOIOAWIIADOIOA

    $392 (Avg Bid)
    $392 Avg Bida
    17 bida

    Saya perlukan graphic designer untuk buat katalog gambar pakaian di butik saya.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    12 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Kami perlu seseorang yang boleh buat yang berikut: 1) Grafik untuk banner ads 2) Design landing page beserta grafik. Sila lihat contoh yang dah attach. Design mesti ikut tema dari website [log masuk untuk melihat URL] (purple) Gambar logo, produk, dll sudah ada, dan akan disediakan.

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    6 bida
    $4 / hr Avg Bida
    26 bida

    Saya mahukan yang boleh manage website dengan fb

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    10 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    22 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    corelDRAW LOGO DESIGN .7 GRAPHICS

    $2047 (Avg Bid)
    $2047 Avg Bida
    1 bida

    Design web pages untuk halaman utama , dengan graphic design yg menarik .

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    2 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida
    $16 Avg Bida
    6 bida

    Tempat usaha tentu harus strategis, mudah terlihat dan mudah di akses. Walau begitu, untuk tempat pengerjaan bisa di tempat terpisah yang tersembunyi sekalipun. Yang paling penting adalah lokasi toko kita, pastikan terlihat dari jalan besar. Buatlah tanda seperti banner atau spanduk yang mencirikan jenis usaha kecil kita.

    $376 (Avg Bid)
    $376 Avg Bida
    3 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    membuat gambar untuk pengurusan ijin.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    8 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Tutorial tentang Photoshop, membahas hal - hal yang paling penting dalam menguasai Photoshop

    $610 (Avg Bid)
    $610 Avg Bida
    4 bida

    - designer perlu menyiapkan design grafik bagi sebuah buku yang mempunyai 100 muka surat dan bersaiz A5. - font bagi content buku adalah bersaiz 12 - spacing untuk paragraph ialah 1.5 - susunan content buku mestilah kreatif - design kulit buku perlulah mempunyai ciri-ciri kreatif, simple dan boleh memikat pembaca dengan hanya melihat kulit buku. - design bagi isi buku juga mestilah kreatif da...

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Simple graphic tasks include simple logo which is a copy from other site template, read the word file before placing a bid, the details are there. Thanks

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    11 bida
    $38 Avg Bida
    15 bida

    Will get petrol slips and we need to extract the amount from the slip and export to excel file using ocr . Find the attached slip.

    $206 (Avg Bid)
    $206 Avg Bida
    10 bida

    I am using a library called Ink Painter which allows me to paint to a an object. I am having trouble understanding why painting from object to another results to different sizes.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    2 bida

    I need wordpress expert who can help me to customize wordpress themes I bought new wordpress theme from themeforest and i have no enough time to customize that I will share full information via private chat Please share details of your wordpress experience Start proposal with your favorite theme name in wordpress Happy Bidding

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    37 bida

    I need help remotly to fix the bug installation [log masuk untuk melihat URL]

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    8 bida

    Conduct a literature review on enterprise risk management and challenges faced by the organization using and developing risk management frameworks. You are to review the literature on Enterprise Risk Management and discuss problems and gaps that have been identified in the literature. You will expand on the issue and how researchers have attempted to examine that issue by collecting data – ...

    $94 (Avg Bid)
    $94 Avg Bida
    39 bida

    We are a star-up company in Indonesia engaging in the business of corporate legal matters. We provide translation of legal documentations, licensing services, due diligence and corporate secretarial matters. We are looking for a copywriter to be appointed by us to prepare our company profile.

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    7 bida
    Scraping the paxful site 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi there, I need someone to help me to scrape the data on a website. The website is [log masuk untuk melihat URL] I need all the "buy" and "sell" offers from users. The pages containing the offers can be found here: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I originally thought I could pull the data I need from this URL: [log masuk untuk melihat URL], howev...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    12 bida

    Features to be added to CMS built in Codeigniter

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    13 bida

    i have a task to complete for a client, i need some one who has expirence in cryptocurrency, please contact me

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    5 bida

    We need to create video 1.20 min video and 8 graphic image for social media marketing Graphic designer and AI,vector graphic

    $51 (Avg Bid)
    $51 Avg Bida
    19 bida

    Hello, We use an "abandonned card" plugin on our wordpress to send an email to customers who have started the checkout without completing the purchase. Since we passed amazon aws, the photos of the product(s) that the customer has put in his basket no longer appear (while the products appear on the purchase confirmation email which has the same format). It's a small operation but...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    7 bida

    So I own a 2008 Ford Focus Estate (facelift model), The car is bright yellow, and used to be an ex fleet vehicle complete with a flashing amber beacon on the roof. I'd like some one to design (for digital vinyl print) some graphics to go on it - to turn it into a Zombie Response Vehicle/Police looking car, I can provide a Illustrator template for the car but I need someone to design the black...

    $62 (Avg Bid)
    $62
    0 penyertaan

    So I own a 2008 Ford Focus Estate (facelift model), The car is bright yellow, and used to be an ex fleet vehicle complete with a flashing amber beacon on the roof. I'd like some one to design (for digital vinyl print) some graphics to go on it - to turn it into a Zombie Response Vehicle/Police looking car, I can provide a Illustrator template for the car but I need someone to design the black...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    38 bida

    We have installed open source VoIP platform Asterisk on our server. It's need to install to Asterisk speech driver for Google Dialogflow. It's need to connect simple Dialogflow bot to the Asterisk. Here is the driver code: [log masuk untuk melihat URL]

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    8 bida

    hi, in the process of setting up a small business to sell products - mainly home products, but could expand into others. Need someone to create the business logo, including offering any advice about my rough idea around what i want this to look like. Logo to include company name True [log masuk untuk melihat URL] in dark grey, with a striped backround (horizontal) in alternating grey and pink colo...

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    41 bida