The persistence xml file does not have supported content for this jpa platformpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    425,547 the persistence xml file does not have supported content for this jpa platform tugasan ditemui, harga dalam USD

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] http://king18yat.c...com/00/malaysia/About%[log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    ...mobil minimal 50% dari keseluruhan gambar. setelah gambar buatkan annotationnya yang merupakan bounding box keberadaan object. format annotation mengikuti pasval voc. berbentuk xml. boleh menggunakan tools sendiri. atau menggunakan tools yg saya sediakan. cttn: jika tidak sanggup 16rb data bs nego, mungkin 4000 data saja per org yg mana berarti sy butuh

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Kami memerlukan content writer untuk menghasilkan content berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris. Hubungi kami jika anda fasih berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris serta mempunyai kualiti penulisan kreatif.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    12 bida

    fdkjhkshdkhkdfhkhfjjdjlkjldfsjlsdjfljfoiejorewjofljjlkkjlkjlaljljflkkfsldkjoijre oijroewj jamalamar jonno toalm

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    1. Perbaikan Footer pada salah 1 Halaman 2. Perbaikan Spasi pada beberapa halaman 3. Perubahan Logo 4. Penambahan Image Content pada CMS (CMS menggunakan Wordpress)

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    3 bida
    $90 Avg Bida
    5 bida

    Mencari luas, perimeter, keamatan dan jarak dlm imej ([log masuk untuk melihat URL] file) utk project pengajian

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    Windows Lain atau tidak pasti Mengunakan quantity,quality,dynamic,design dan kekuatan dalam bentuk atau pun kawasan(place)

    $598 (Avg Bid)
    $598 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Perlu membina tulisan untuk laman baru.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    5 bida

    Content Writing in bangala for UnlockliveRetail

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    5 bida

    ...1. Desktop Application dengan teknologi .NET yang berfungsi: a. Consume file XLS dan memasukkannya ke database Firebird b. Melakukan processing dari raw data menjadi clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi: a. Grafik

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    1 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Di cari ahli script PHP dan mengerti tenta API Search Engine

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    1 bida

    website kami bergerak di bidang jasa reservasi online atau travel online dimana produk kami ada hotel, tiket pesawat, kereta, event/konser, rental mobil &...event/konser, rental mobil & ke depannya akan ada promo tour. kami membutuhkan seorang programmer untuk membantu membangun aplikasi tersebut yang dimana website itu menggunakan API/xml di dalamnya

    $1749 (Avg Bid)
    $1749 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melih...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melih...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Membuuat acara tahlil an yang baik

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya ingin decode/decrypt 1 file yg di encrypt/encode menggunakan ioncube. dan script harus berjalan/work seperti seharus nya

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    2 bida

    kami memerlukan jasa untuk membuat konsep berupa content/materi untuk sebuah website yang bergerak di bidang IT, yang akan terlihat mampu menangani project IT secara professional dan menarik untuk dibaca dan dilihat secara detail selain itu kami juga memerlukan jasa untuk membuat konsep berupa content/materi yang mereferensi kepada situs website diatas

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan Aplikasi Desktop untuk transaksi Pulsa / payment melalui server saya yg berbasis web, metode transaksi menggunakan XML dan koneksi menggunakan OpenVPN Gambarannya seperti ini : Ketika aplikasi di mulai, maka aplikasi akan melakukan sambungan VPN ( openvpn ) ke server saya, setelah itu muncul form login, ketika user melakukan login

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    mengedit tulisan yang di ketik oleh seseorang yang perlu di sutting sebelum di cetak atau di terbitkan ,,

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    7 bida

    I need a png image file converted to an html page so I can show client what the landing page would look like on a browser. I have two images (attached). I will need the URL link to show client, thank you.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    18 bida

    Improve SEO for USA Plastic Pallet website to the first page result in 1 week 40 hours, how much?

    $847 (Avg Bid)
    $847 Avg Bida
    20 bida

    Looking for someone to - Edit a wordpress template [[log masuk untuk melihat URL]] for a care home business. i'm happy to buy the the template for you. - Help me out hosting the site [any server you recommand or can use 123 reg] - Provide all rights to our company name [do not want to see any developers link] - Provide the basic train...

    $188 (Avg Bid)
    $188 Avg Bida
    39 bida

    I need someone to write expert seo optimized content for the home page of a painting company. I want the document to be will structured for H tags, etc.

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    40 bida
    Content Writing 6 hari left

    I’m looking for an excellent direct response writer to help me create the content for a supplement sales mailer that I can use to send to my list and to create a website with. I can handle the website work, using my writers content but if there is anyone out there that can handle both I will certainly look at that as an option. My supplement is an

    $1923 (Avg Bid)
    $1923 Avg Bida
    26 bida

    My client has a website built in CodeIgniter. The website allows documents to be uploaded. However, .xlsx files and .docx files are not supported. Your task is to allow these file formats to be uploaded

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    17 bida
    Trophy icon Animation or gif file creation 6 hari left

    Want to make an area/ window of my website attractive and visible through animation. [log masuk untuk melihat URL] in the above webpage , how to make Box named "Your Safety first" and "Dare level " more attractive through animation.

    $14 (Avg Bid)
    $14
    0 penyertaan

    Build an excel spreadsheet that generates price quotes based on the selection criteria. - Spreadsheet contains a workbook-1 with a price list - items and a corresponding price of each item. - A workbook-2 contains “solutions” with a list of supported solutions. Next to each solution, I want to be able to fill in a quantity desired. - There will be

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    6 bida

    I am requesting a specialist in server administrator to resolve ubuntu 404 error 404 not found error nginx unbuntu 404 Not Found nginx/1.14.0 (Ubuntu)

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    9 bida

    We require a 3D Graphic image of this picture - it needs to be high quality.

    $75 (Avg Bid)
    Dijamin
    $75
    1 penyertaan

    debugging the existing android app which is in firebase

    $35 / hr (Avg Bid)
    $35 / hr Avg Bida
    6 bida

    Hello. I am looking for a attractive content writter & editor to write +18 adult stories . - Read, Write & Speak English and Arabic. - Online 2 ~ 3 hours per Day - Arabian preferred. This is part-time and long term project. Thanks

    $28 / hr (Avg Bid)
    $28 / hr Avg Bida
    16 bida

    Need content writer for math articles

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    15 bida

    i have a self published book by xulon and want to buy my copyright back and have it put on AMAZON via Createspace........then ads etc to MARKET better. It is a CHRISTIAN nonfiction book. Has 12 great reviews on Amazon already, but Xulon doesn't do ADS on Amazon. So want to buy it back and have it done. Looking for someone with lots of EXPERIENCE

    $57 (Avg Bid)
    $57 Avg Bida
    2 bida

    ...authorities in the supplement and health space. Writers who have a reputation on the web in the supplement and health industry. These writers are needed to write articles discussing ingredients and or supplements for our company. Deliverables are articles on various supplements, ingredients and their effectiveness. Writers must have experience, knowl...

    $307 (Avg Bid)
    $307 Avg Bida
    38 bida

    ...is to provide moderation service of any type of media content for social networks. We help social networks to become safer, cleaner, better. During work you will be receiving messages that need to be checked using our five removal categories. There are three action options - Ignore, Remove, Not sure. In order to apply job you must be proficient in

    $62 (Avg Bid)
    $62 Avg Bida
    9 bida

    ...analytics platform and require a very appealing write up on this platform so I can send to my prospective clients. I will need from you a list of questions of what you need to know about this platform in bullet point form. I would then like you to take these bullet point responses from me and turn them into a 2-3 paragraph write up on what the platfo...

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    30 bida

    ...Page/Product Info/Benefits/About Us/Articles. Start from scratch with limited information. Will mention the product name and expecting someone to elaborate further. Current site aready have basic info. But need to further expand the content. For Articles page. Its available online. Just need to give a short summary and provide URL as reference.. TImeline:

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    32 bida

    Transcribe dictation, from .wav files, that you have now. Also, you must have worked for me before, to apply for this work. You must already have the files in your possession.

    $71 (Avg Bid)
    $71 Avg Bida
    3 bida