The right way to ask users for ios permissionspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    306,045 the right way to ask users for ios permissions tugasan ditemui, harga dalam USD

    ■ Tentang kami - Kami adalah syarikat yang mengendali platform crowdfunding global yang bernama Airtripp Funding. [log masuk untuk melihat URL] - Untuk tahun ini, kami telah tetapkan Malaysia sebagai market penting untuk kami usahakan sebagai syarikat international. - Demi itu, kami ingin mengurus [media crowdfunding] untuk meninggikan lagi kesedaran rakyat Malaysia tentang apa itu crowdfunding. ...

    $456 (Avg Bid)
    $456 Avg Bida
    10 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin membuat mobile app untuk website yang sudah saya buat. Mobile app yang dibuat menggunakan mobile hybrid apps (Android dan IOS), bebas menggunakan framework apapun. Requirement : - Mobile apps unutk android dan ios (di-utamakan android) - Web service yang digunakan pada mobile apps - Diutamakan freelancer pada daerah Surabaya Saya menyediakan : - Server - Database - Websit...

    $396 (Avg Bid)
    $396 Avg Bida
    15 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    6 bida

    Your projek sofware iOS iphone

    $465 (Avg Bid)
    $465 Avg Bida
    23 bida

    mobile apps development utk lembaga kemajuan ikan malaysia untuk pengguna android + ios

    $484 (Avg Bid)
    $484 Avg Bida
    11 bida

    Saya ingin membuat aplikasi seperti gojek. Tolong beri harga untuk android dan ios

    $0 - $0 / hr
    $0 - $0 / hr
    0 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Halo semua, Saya dan partner saya lagi mencari programmer untuk membuat project live streaming social media yang rencananya akan di buat dalam 3 platform (web, android & iOS). Sebenernya kita ingin mencari programmer untuk join kita sebagai co-founder, tapi tidak menutup kemungkinan untuk di outsource saja (bayaran per project). Sejauh ini kita sudah membuat business plan, budgeting, feature ...

    $5078 (Avg Bid)
    $5078 Avg Bida
    2 bida

    gan boleh minta portofolio untuk app android atau ios?

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    authors, writer, novelist, reporter, sekretaris, pengarsip, ahli bicara, pembicara, pemeriksa, Strong in : Romance.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    1 bida

    membuat news reader di ios dan android seperti wayang force termasuk billing systemnya

    $874 (Avg Bid)
    $874 Avg Bida
    1 bida

    Membuat aplikasi di ios dan android seperti wayang force

    $1297 (Avg Bid)
    $1297 Avg Bida
    4 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    2 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya ingin membuat IOS & Android Apps untuk perusahaan kami, dicari yang dapat memenuhi kriteria ini untuk menghubungi Antony di 085697058133

    min $3550
    min $3550
    0 bida
    Trophy icon Wordpress Recruitment Marketplace 4 hari left

    We are looking for a readymade Recruitment Marketplace wuth the following features: 1. Candidate, client/Entrepreneur Registratuon 2. Preference Updates 3. Job Formats saving 4. Automatic Job/candidate search 5. GeoVerification of candidates and ability to track them at time of search, at time of booking and placement 5.2 Inbult communication ststem between client, candidared and webend which incl...

    $20 (Avg Bid)
    $20
    0 penyertaan

    I need some help with my business.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida
    Automated Reservation System 6 hari left
    DISAHKAN

    We are small business located in Virginia US. We are looking for simple web application/ mobile App that will meet following requirements: 1) The ARS app should run on both IOS and Android mobile devices and laptop, desktop, tablet etc. 2) create a register form that will ask user to provide unit, rank, name, cell phone number, and zip code. application will send email to help@[log masuk untuk mel...

    $233 (Avg Bid)
    $233 Avg Bida
    12 bida

    I am using the Gtranslate Plugin. The site is set as RTL but when switching to English all elements needs to be LTR and many are not and broken I need a CSA expert to fix it Please only send a bid with the text - "I am a CSS expert!

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    10 bida

    See the text in the first two lines of the right column: Please change all the other text in the table to match the font (Arial) and size of that text. The table is attached in PhotoShop PSD format and as a JPEG. Thank you

    $10 (Avg Bid)
    Dijamin
    $10
    17 penyertaan

    We need someone to embed/configure our amazon quicksight dashboards into our wordpress website. Our clients should be able to login to the dashboards through our wordpress site and see these quicksight dashboards configured for them. Customization to be done so that our brand is seen instead of quicksight

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    11 bida

    This project will involve: - Hand-coding 7 Sketch templates into modern compliant HTML5 and SCSS files with a touch of vanilla JavaScript for interactions - Integrating the sliced HTML templates into a custom Wordpress theme. We will not be using a pre-built theme. - The creation of custom content types in Wordpress and their relevant templates - The creation of custom field groups using “F...

    $5698 (Avg Bid)
    $5698 Avg Bida
    62 bida

    Please leave the blue lines and the text, and just remove the gray background from the rows that have a gray background.

    $10 (Avg Bid)
    Dijamin
    $10
    9 penyertaan

    Need an experienced app Graphics professional who can update the Mom-me-Downs App look and feel. We need our iOS and Android App UI to be redesign and need an Animated Splash Screen. The app is available online but needs to be refreshed.

    $229 (Avg Bid)
    $229 Avg Bida
    30 bida

    Overview Aim of this project is to develop a German income tax return submission website, iOS and Android app (referred to as Project). The website functionality should be similar to [log masuk untuk melihat URL] The website is wished to be designed in the format of [log masuk untuk melihat URL] Requirements - Project to be developed in English and German languages. - User should be able to re...

    $4045 (Avg Bid)
    $4045 Avg Bida
    44 bida

    Looking for someone who knows both javascript and php well, and has experience in SSO or other solution that can provide one login to a wp site and a .net site. We can try the SSO approach or javascript sysend, whichever is faster. Please bid only if you know how to do this and are available asap.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    7 bida

    I need snapchat quiz iOS app similar to tiktok quiz app

    $358 (Avg Bid)
    $358 Avg Bida
    6 bida
    Build me an app 6 hari left

    Need a cost and time estimate for an iOS & Android version of an app. The app I need is an exact replica of an existing app. The app in question is "Scannr". It scans drivers licenses and extracts info from the bar code. Can be found here: [log masuk untuk melihat URL]

    $2409 (Avg Bid)
    $2409 Avg Bida
    58 bida

    This github ios project i wanna run on my Xcode: [log masuk untuk melihat URL] xcode 9 already installed. The freelancer need to run the source code on my MacOS(macOS mojave).. note: i am using macOS from virtualbox. and i am not a ios developer. really dont know how to run project on xcode emulator.

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    5 bida

    Deliverables: 1. Attractive & Cool animated presentation of the customer process when visiting my website 2. Technical work flow of the customer process when visiting my website The current flow is: Details will be provided AFTER signing the NDA that is attached to this project, and return as a PDF file.

    $60 (Avg Bid)
    $60
    1 penyertaan

    Hi Im Ignacio from Argentina, Im electronic and I be working many years with this product and let tell me that is a excelent inverter as like leader brands in the world, that why I need a electronic engineer or industrial who can has prove know how in electronic assembly (PCBA), the idea is working togheter do step by step in diferents stage, because im talking about many components (909 for be ex...

    $1160 (Avg Bid)
    $1160 Avg Bida
    5 bida

    El sistema a desarrollar consta de un sistema web y una aplicación móvil para Android y IOS, en el cual debe un permitir a un usuario registrarse o ingresar si ya está creado. En el web debe mostrar una interfaz muy parecida a la siguiente plantilla. [log masuk untuk melihat URL] Las aplicación en web y móvil debe mostrar indicadores al ingresar a la aplicaci&...

    $1555 (Avg Bid)
    $1555 Avg Bida
    15 bida

    The project is about sending photos to ftp , with orders and a lot of other stuff

    $524 (Avg Bid)
    $524 Avg Bida
    20 bida

    Hi everyone, We are starting a dev agency and looking for US based candidates for various position in the startup. Developers, VAs, Customer support agents, etc

    $148 (Avg Bid)
    $148 Avg Bida
    9 bida

    I need a custom-built website, using Python and Django framework. Every code snippet needs to be commented, so future developers can understand the code when needed. We also require a manual, detailing what files to edit in case adjustments are needed. All of these details can be elaborated on once the right developer is hired. The website will be used to list real-estate properties, and the follo...

    $196 (Avg Bid)
    $196 Avg Bida
    19 bida

    i need help finding out issues in magento ecommerce website like troubleshooting, bugs etc

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    21 bida