The roles and functions as a graphic designerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    380,677 the roles and functions as a graphic designer tugasan ditemui, harga dalam USD

    Designer logo (kami akan membuatkan anda suatu apa yang anda minta dengan membayar sesuai gambar desaingner yang kami buat) Terimakasih

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    28 bida

    Saya perlukan graphic designer untuk buat katalog gambar pakaian di butik saya.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    12 bida

    I need a label designer for virgin coconut oil products.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    26 bida

    MENDESAIN LOGO TERBAIK !

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    8 bida
    $29 Avg Bida
    11 bida

    Mencari logo untuk Budget Hotel seperti trademark contoh bilik yg Cosy tapi simple yet look Exclusive

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    30 bida
    $4 / hr Avg Bida
    26 bida

    Saya mahukan yang boleh manage website dengan fb

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    10 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    16 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    15 bida
    $231 Avg Bida
    16 bida

    Scketup

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    14 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    22 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    corelDRAW LOGO DESIGN .7 GRAPHICS

    $2047 (Avg Bid)
    $2047 Avg Bida
    1 bida
    $16 Avg Bida
    6 bida

    Mengerjakan design untuk Kupon undian, Flyer dan banner

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    as discussedhhgreiuherpiuhgiufhgiuhgriuhgiruhgh

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untu...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untu...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    membuat gambar untuk pengurusan ijin.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    8 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Tutorial tentang Photoshop, membahas hal - hal yang paling penting dalam menguasai Photoshop

    $610 (Avg Bid)
    $610 Avg Bida
    4 bida

    - designer perlu menyiapkan design grafik bagi sebuah buku yang mempunyai 100 muka surat dan bersaiz A5. - font bagi content buku adalah bersaiz 12 - spacing untuk paragraph ialah 1.5 - susunan content buku mestilah kreatif - design kulit buku perlulah mempunyai ciri-ciri kreatif, simple dan boleh memikat pembaca dengan hanya melihat kulit buku

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ...for a qualified Laravel professional who can debug our website until it becomes error-free. The current project is only for Employer module but there will be more projects after. We prefer someone who can work with us on long-term basis. The ideal developer should be honest, patient, very attentive to details and he should be able to test the website

    $198 (Avg Bid)
    $198 Avg Bida
    21 bida

    I am going to build the shopping website. So I need you to design and build this site. Notice! Asians don't bid.

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    37 bida

    Looking to have a logo done for a power bank company. I have attached a sketch of what I have come up with and would like to see how much it would cost for someone to finalize the design. Thanks Brayden

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    66 bida
    Trophy icon I need a podcast show Graphic 2 hari left

    I need a podcast show graphic measuring 3000 x 3000 pixels. The show is called: Badass Trader - Simplifying the stock market I have attached a graphic of me that you can use in the graphic. (You can cut out the pointing finger if you wish) The aim is for the graphic to stand out. I leave the rest to you. ...

    $22 (Avg Bid)
    Dijamin
    $22
    0 penyertaan

    Hello, I want an Expert with a good knowledge of LPP and related concepts. I will provide all the information and the data for the same. I just want you to formulate the same in LPP (Linear Programming Problem) and do some sensitivity analysis. Apply only if you have prior experience in the same.

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    3 bida
    Graphic Designer 6 hari left

    Ongoing work in laying up copy and images for a yoga teacher training manuals for a small yoga school in Perth. We have a style guide already. We will also need various infographics created. Various Manuals of various lengths, to be developed over a period of a few months. Deadline is late August.

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    38 bida
    Create PHP REST API Functions 6 hari left
    DISAHKAN

    Need set of functions for PHP web application. Source code is there and application works. I need a REST API in PHP to call the functions in the PHP project. Client will make REST API call and pass JSON payload to make the calls. functions will be: login logout getProducts getMenu getProducts_Sizes getProducts_Sides getOrders getOr...

    $71 (Avg Bid)
    $71 Avg Bida
    14 bida

    translate the attached from Arabic to English

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    26 bida

    ...service which takes PDFs as input and reads/extracts the words from PDFs and stores in Elastic Search Engine with other meta details like authors, date, reference number, publisher, etc. An api service which take words as an input query with and/or condition, which in turn should be searched in Elastic Search and return the result with d...

    $645 (Avg Bid)
    $645 Avg Bida
    2 bida

    Need set of functions for PHP web application. Source code is there and application works. I need a REST API in PHP to call the functions in the PHP project. Client will make REST API call and pass JSON payload to make the calls. functions will be: login logout getProducts getMenu getProducts_Sizes getProducts_Sides getOrders getOr...

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    33 bida

    I need a graphic designer on frequently basis to design apparels for sublimation.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    27 bida

    We are looking for a Graphic designer that can develop the corporate image in a creative and original matter for our new coming company. It will be an online platform for car rentals and we need the following. More details will be provided after exchange of communication. 1. Logo 2. Corporate identity manual 3. Business Cards 4. Letterhead ...

    $105 (Avg Bid)
    $105 Avg Bida
    60 bida
    ProjectRVU 6 hari left

    Hi We are a technology startup based in Delhi , India. We are developing an APP for which we need experienced React Native developers. Our app also has a back end admin panel to control and monitor the data/functions.

    $758 (Avg Bid)
    $758 Avg Bida
    5 bida
    Trophy icon Find us a Feed Management tool 9 hari left

    Find us a feed management tool About Footway [log masuk untuk melihat URL] is an online shoe store active in 11 European markets with over 30 000 models and 600 brands we have shoes for every occasion. Our core values fun, friend and customer are in everything we do. We are extremely data driven and are all about automation and scalability. Fast pace is fun :) ...

    $100 (Avg Bid)
    $100
    0 penyertaan
    Portfolio designer 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for a freelancer who can make a portfolio for my company. Basic contents can be copied from our old portfolio, but you need to add new contents and technologies to it. This is a simple 2-3 hours job. pdf and ppt versions are required. My budget is Rs.1000/- for this work.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    9 bida