The shop on blossom street bk 1pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    307,660 the shop on blossom street bk 1 tugasan ditemui, harga dalam USD

    Akan membantu perihal pengerjaan online shop. Akan membantu mencari bahan, admin dan operational sehari2

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Menyalin informasi dari beberapa website memposting artikel / produk online shop

    $499 (Avg Bid)
    $499 Avg Bida
    2 bida

    mempromosikan suatu Online shop untuk supaya ramai pengunjung

    $7 - $21
    Segera
    $7 - $21
    0 bida
    Design a Logo Tamat left

    membantu anda untuk mengerjakan yang berkaitan dengan CorelDraw, Photo shop, [log masuk untuk melihat URL] dan editing

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    ingin membuat logo untuk online shop saya

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    5 bida

    Dapat membantu menjualkan barang online shop agar lebih banyak pembelinya, dan bisa memasarkannya dengan baik

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida
    online shop Tamat left

    Web yang lebih sederhama seperti [log masuk untuk melihat URL] untuk kalangan UKM

    $233 (Avg Bid)
    $233 Avg Bida
    5 bida

    Menjual berbagai macam slime

    $424 (Avg Bid)
    $424 Avg Bida
    3 bida

    membuat wesite onlinne shop,dengan design simple tapi menarik.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida
    Design a Logo Tamat left

    kopi shop simpel logo ini mudah dingingat oleh orang yang melihatnya

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Saya butuh plugin login facebook presta shop 16.014

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Saya ada contoh untuk Logo saya, temanya adalah retro. gambar yang saya upload adalah contoh saja. saya mau gambar lelaki dibelakang merupakan gambar gentlemen dengan gaya retro klasik, tapi memiliki jambul yang bagus. karena Highpomp merupakan artinya jambul tinggi. dan juga saya ingin di dalam lingkaran ada warna merah putih dengan gaya retro sebagai simbol bendera Indonesia tetapi tidak mencolo...

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    1 bida

    Pengembangan ERP yang mencakup : Contract Management - Purchase Receipt - Purchase Invoice - Purchase Payment,Stock Adjusment, Sales Order - Sales Invoice - Sales Receipt Target to finish: 3 weeks after contract sign-off

    $1645 (Avg Bid)
    $1645 Avg Bida
    20 bida

    Saya mempunyai account ol shop di twitter yang ingin menempati PR 1 google

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    4 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    oke, proyek saya memberikan materi, menegerjakan pr sekolah anda, anda memperdalam materi sekolah anda mulai dari kelas 1 sd sampai kelas 2 sma. apaun pr nya, kecuali dibidang bahasa. sebagai jaminannya sekarang saya duduk dikelas 2 smp. selama semester saya dapat rank umum alhamdulillah. juara 2 olimpiade lingkungan hidup sesumatera utara 2013, juara 2 olimpiade sains se sumatera utara oleh HMJ F...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida
    online shop Tamat left

    kira2 seperti ini. cuma akan ada modifikasi Refer: [log masuk untuk melihat URL]

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    amana anananan ajhjbdjkdfvhjmn xhijmnklfgbjnkbcvncvn,bvcvccccccccccccccv b b b b b b b b b b b b b b b b b b b bm,cmn

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    The project requires to research the internet and identify "Architects" in Asian Countries including - India, China, Japan, Thailand, Vietnam, Malaysia, South Korea, and the Philippines. The scope requires to collect the contact details of the architects in each firm and compile those details on the attached spreadsheet. The format is CSV. The most important contact is the email address....

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    14 bida

    Aku butuh bantuan dari seseorang Malaysia/Indonesia untuk membantu menemukan orang paranormal yang kuat untuk membantu saya mencari / menemukan sesuatu di Amerika Serikat. Ini adalah barang yang sulit untuk menemukan dan memakan banyak listrik jadi saya butuh paranormal yang sangat sangat sangat kuat. Jadi saya akan memberikan semua gambar dan deskripsi dari apa yang saya harus mencari, dan saya h...

    min $5000
    min $5000
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    SAya Menjual barang" kosmetik dan Barang" elektronik. Sapa yang ingin membeli bsa menghubungi saya . di 26c68d16

    min $3500
    min $3500
    0 bida

    saya ingin membuat proyek tentang pemasaran jarak jauh atau sering disebut dengan OL SHOP, saya berharap mendapat suntikan dana demi kelancaran kerja saya .TERIMAKASIH

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Salam.. Perkenalkan nama saya batsa nadria saya adalah penulis blog dari 3-4 tahun yang lalu. saya sudah menerbitkan banyak artikel di blog saya. terimakasih semoga bisa bekerja sama

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Saya ingin Terjun ke bidang product and services, dgn hal ini saya sudah memulai untuk menjual product saya yaitu luxury bedding set. Berhubung baru buka dan tidak banyak orang yg tau brand image,produk saya apa, dan dimana. saya ingin meminta agar mempromosikan nama toko dan produk saya ke masyarakat seperti jak ut, jak sel, jak bar, dll. Target market saya adalah: ibu rumah tangga. Target...

    $268 (Avg Bid)
    $268 Avg Bida
    1 bida

    I need an Android app. I would like it designed and built. i would like to make an app which is working like calculator, when I want sell my service to costumers, I want tap like a 1 to 5 service of my company, something like" I taking one small package of google banners, I taking midium package of walking billboards, and third service is ex. street billboard in small package. I and want to t...

    $44 (Avg Bid)
    $44 Avg Bida
    10 bida

    Saya ingin mengembangkan bisnis saya dengan menggandeng partners sebagai investor untuk bisnis saya. Karena itu, saya membutuhkan seorang yang ahli dibidang perencanaan bisnis terlebih di bidang keuangan financial yang tepat. Bisnis saya bergerak di bidang coffee shop

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hello, I need someone native Chinese Shanghai translator who have perfect English skill. I need some audio translation into English. There are 45 minutes audio but half of the amount is silence. You need to work on 50% of audio. I have many audio files that all need to be translated, But i will give someone who want to work on long term and who will provide the accurate and quality work. If you wa...

    $18 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $18 / hr Avg Bida
    8 bida
    10 Wordpress templates 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi. I am on freelancer as a dev consultant as well. However I am to busy to do this... I need 10 templates for a marketplace website(already created). The client needs min 10 templates to be able to resell exclusively on their website. We cannot use templatemonster or themegrid or themeforest or envata themes..etc.. The client needs 10 templates for now minimum (exclusive) to this site. So you wi...

    $255 (Avg Bid)
    $255 Avg Bida
    23 bida
    Scrape the data 6 hari left
    DISAHKAN

    I need some to scrap/import extract the data from JIRA repository, This is the data I need. [log masuk untuk melihat URL] I need all this 232860 bugs in excel sheet or in database

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    21 bida
    The Prototype 6 hari left

    Hello my name is Stephen Harrylagan I am the CEO and founder of a startup call The Easy Company. I am looking for a programer to program a touchscreen for my new product . Were still in the prototyping stage. The touchscreen or display would control certain functions of a 2 motors which would have to do like a forward and backward movement at a certain time. I just need you code it then put it tog...

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    10 bida

    I need a logo similar to the attached file. Changes: I would like the lines for the mountains thinner and more dainty - not quite as prominent as now. I would also like a version with a blue background. I would also like a transparent version. Also, I would like each version without the flowers. In summary, these are the versions I would like: 1) White Background with flowers 2) Blue ...

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    44 bida

    Hello Friends! Please read first. We are looking for an individual developer for our ongoing projects. This can be a long term contract. You should have strong experience in below technologies: Core PHP HTML5, CSS3, Javascript, Jquery MySql Database Frameworks (Laraver, codeigniter) Most preferred CMS (Wordpress) Most preferred You will be given a test task, once you pass the test we’ll ...

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    16 bida

    Hi Satya - The Web Expert, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $441 (Avg Bid)
    $441 Avg Bida
    1 bida

    Hello! This project is for Mostafa. I will explain in the chat.

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    5 bida

    I have two different companies: 1- Food Catering Company (Company Profile + Logo) 2- Café Shop (Logo + Menu + Staff T-Shirt Design) I would like to make a company profile and logo for the catering company. In addition to a logo and menu for the café shop.

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    56 bida
    Paying $1 for 100 words 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for someone that can write good product reviews. You must be willing to do a 150 word test piece. I have had a hard time finding someone fluent enough in English so please don't apply if your writing is not yet excellent.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    49 bida

    1. Affiliate marketing users details are shown on the wp-tickets dashboard and also add some fields in affiliate registration form (like phone, area of interest and send group email as per area of intrest). Area of interest (Dropdown and Shown Categories - select multiple cat). 2. Some error and bugs need to find and fix it. (eg. Ajax not working on menu cart page - while clicking add to cart but...

    $51 (Avg Bid)
    $51 Avg Bida
    6 bida

    Take Off Labs is a software development company that activates in the golf industry. Our products include a golf tournament management solution used in over 8,000 golf clubs in the U.S. and abroad, a newly launched golf shop management solution used in over 200 golf clubs and a golf handicap software solution that is currently in development and will be launched in 2020. We're looking for a ...

    $345 (Avg Bid)
    $345 Avg Bida
    11 bida
    PHP Developers-1 year project 6 hari left
    DISAHKAN

    PHP Developers-1 year project. I am very interested to hire a developer for one year minimum, You will be rich with our project. You can start the company also with our project. I am looking for very honest developer. Thank you and looking forward to see the honest developers. Thank you

    $464 (Avg Bid)
    $464 Avg Bida
    60 bida