The ssh key for this host does not match the key required in the connection configurationpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    1,064,582 the ssh key for this host does not match the key required in the connection configuration tugasan ditemui, harga dalam USD
    $23 Avg Bida
    1 bida

    1- Load akan dapat supply dari Grid pada pkul 10malam - 8pagi. Dalam masa sama, Grid Source akan charge battery sampai penuh. 2- Pada 8pagi - 10malam pula, load akan dapat supply daripada Bateri. 3- In case, Grid ada masalah antara pkul 8pagi - 10malam (waktu gris supply ke load), bateri akan automatic backup sehingga Grid ok, kemudian dia turn back pada Grid semula. *Battery tu mempunyai kapasiti tuk support selama 14jam (8pagi - 10malam). *nak bagi beza dngan video tu, klu boleh Grid dan Bateri buat series connection compare video tu buat paralel

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    3 bida
    key in data Tamat left

    key in data. syarat-syarat: perempuan rajin sentiasa menjaga penampilan tinggal di melaka, malaysia

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    6 bida
    Trophy icon Design Name Card Tamat left

    Design a creative name card for my MM2H company Comp Name : AG INFINITY MALAYSIA (MM2H) SDN. BHD. Comp no : MM2H0616(5) name : NUR SYAUQI ZHAFRAN tel : +6014.633.1777 designation : MM2H Consultant address : 44-01 , Jalan Kempas Indah 1/1 , Taman Kempas Indah 81300, Johor Bahru , Johor , malaysia office no : +607.556.8288 email : syauqi@ web : motto : Nobody Does It BETTER Than Us PS: USE PIC FROM OLD NAME CARD LOGO INCLUDED ( MALA-FINAL VERSION) PLEASE DESIGN FRONT N BACK OF THE CARD (UR CREATIVITY)

    $20 (Avg Bid)
    $20
    30 penyertaan

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    fdkjhkshdkhkdfhkhfjjdjlkjldfsjlsdjfljfoiejorewjofljjlkkjlkjlaljljflkkfsldkjoijre oijroewj jamalamar jonno toalm

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    ...and etc) - Manually key in leads generated by staff (user) {Leads will contain multiple screenshots upload} - Submit the leads Part 2 - Closer 1 can login - Will have column like pending, completed, follow up - The pending column item will be reviewed and update the status and action accordingly. If require further action by staff, it will reassigned to the staff> Part 3 - When staff open again, staff will fill up the data required and create necessary docs and upload it back to the system. This update data and assign people will go on repetitively for above tasks. When done, it will move to completed column. Whichever leads not relevant at the moment, will move to follow up...

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    5 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    I have some work, in an Excel spreadsheet. Saya mempunyai dalam tugasan keyin data. Selama 12 thn pengalaman saya 1. 2 tahun bertugas di rangkain segar sebagai key in data kad touch n go 2. 10thn bertugas di maktab tentera menyaip buku, jurnal pegawai tentera.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    2 bida

    I have some work, in an Excel spreadsheet. Saya mempunyai dalam tugasan keyin data. Selama 12 thn pengalaman saya 1. 2 tahun bertugas di rangkain segar sebagai key in data kad touch n go 2. 10thn bertugas di maktab tentera menyaip buku, jurnal pegawai tentera.

    $363 (Avg Bid)
    $363 Avg Bida
    7 bida

    Windows Lain atau tidak pasti Mengunakan quantity,quality,dynamic,design dan kekuatan dalam bentuk atau pun kawasan(place)

    $609 (Avg Bid)
    $609 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join! Free coaching dkt area McD Kuala Terengganu! Student mmg dialu-alukan sangat2. ini mungkin boleh mengubah hidup anda.

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Halo corneliadebora, saya melihat profil Anda dan ingin menawarkan kepada Anda untuk proyek saya. Kita b...baru... apa boleh saya sedikit bertanya kepada anda.. saya lihat ibu atau kk berasal dari indonesia... saya hanya kurang mengerti,,, setiap saya menawar sesuatu ,,, apa yg harus saya lakukan contohnya tugas yg satu ini Deskripsi Proyek in hiring of data entry contractor to convert pdf files to word documents via manually typing. I will send you the pdf formated text.rn In this project you convert pdf (****20 lac pages of word.1000 word type each page) to a word document.rn Info about text: rn* conversion difficulty level: medium rn* text does not have images - only text apa cuma data pdf... yang harus saya ketik kembali,,, ke word ...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Tujuan saya ingin membuat script adalah agar menjadi lebih hemat waktu dan efektif, dengan menggunakan hot key/shortcut button, konsep script sudah saya attach.

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    1 bida

    Salam, Kami memerlukan sebuah aplikasi yang berisi 2 hal: 1. Desktop Application dengan teknologi .NET yang berfungsi: a. Consume file XLS dan memasukkannya ke database Firebird b. Melakukan processing dari raw data menjadi clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. We...dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi: a. Grafik dari (loaded dalam bentuk javascript) b. Data untuk mengisi grafik tersebut didapatkan dari file CSV yang digenerate oleh Desktop Application dan dimasukkan ke sharepoint server. NOTE: Sharepoint server HANYA digunakan untuk host website. Tidak ada fungsi-fungsi sharepoint yang diperlukan disini. Terima kasih

    $1600 (Avg Bid)
    $1600 Avg Bida
    1 bida

    Salam, Kami memerlukan sebuah aplikasi yang berisi 2 hal: 1. Desktop Application dengan teknologi .NET yang berfungsi: a. Consume file XLS dan memasukkannya ke database Firebird b. Melakukan processing dari raw data menjadi clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. We...dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi: a. Grafik dari (loaded dalam bentuk javascript) b. Data untuk mengisi grafik tersebut didapatkan dari file CSV yang digenerate oleh Desktop Application dan dimasukkan ke sharepoint server. NOTE: Sharepoint server HANYA digunakan untuk host website. Tidak ada fungsi-fungsi sharepoint yang diperlukan disini. Terima kasih

    $500 - $500
    $500 - $500
    0 bida

    Salam, Kami memerlukan sebuah aplikasi yang berisi 2 hal: 1. Desktop Application dengan teknologi .NET yang berfungsi: a. Consume file XLS dan memasukkannya ke database Firebird b. Melakukan processing dari raw data menjadi clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application ...dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi: a. Grafik dari (loaded dalam bentuk javascript) b. Data untuk mengisi grafik tersebut didapatkan dari file CSV yang digenerate oleh Desktop Application dan dimasukkan ke sharepoint server. NOTE: Sharepoint server HANYA digunakan untuk host website. Tidak ada fungsi-fungsi sharepoint yang diperlukan disini.

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    1 bida

    key in data,invoice and anythink

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    3 bida
    CmyLive.com VJ Tamat left

    Company On Connection Sdn.Bhd. ingin mewujudkan sebuah program terbaru CmyLive, iaitu sebuah online TV dan memerlukan VJ yg berpesonaliti dan mempunyai rupa paras yg menarik, petah berkata-kata serta mempunyai bakat tersendiri seperti menyanyi dll. Sebelum ini syarikat On Connection telah mewujudkan sebuah online TV MfaceLive/ , tetapi hanya dalam versi bahasa Cina Kini untuk pasaran melayu, kami akan launch (media content) dan # Basic payment utk part timer ialah rm400 sebulan. Anda boleh on air di mana2 sahaja asalkan anda menggunakan laptop dan internet sendiri. Equipment utk on air seperti kamera & microphone akan disediakan oleh pihak syarikat. Income anda berdasarkan point room setiap bulan. 70% company 30% untuk VJ. mface Vj biasanya dapat 2-3k

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Antivirus bagian hal terpenting bagi kita. Kenapa bagian yang terpenting bagi kita terutama para pengguna Windows? Karena...updatenya via offline atau kalian menggunakan proxifier) Sekarang masuk ke topik pembahasan, Bagaimana caranya Update antivirus menggunakan SSH ? Kalian pasti sudah tahu apa itu SSH dan bagaimana cara kerjanya. SSH itu perlu software penggerak seperti Bitvise (Software yang sering digunakan oleh para pengguna SSH) dengan menggunakan Proxifier sebagai alat pendukungnya agar semua koneksi berjalan. Kita bisa berinternet gratis JIKA ada alat pendukung (Biasa disebut INJECT Oleh para phreaker) yang bisa menyusup agar kita bisa berInternet gratis seperti Download, Upload, Browsing dan aktivitas internet lainnya termasuk Update Antivirus...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] - BID ONLY IF YOU ARE TRAINER & STAYING IN MALAYSIA . Required Trainers/freelancers to deliver training courses in many fields of training. Location: in Malaysia.

    $21 - $41 / hr
    Dimeterai
    $21 - $41 / hr
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    3 file server untuk XFileSharing Pro butuh di optimalisasi, karena resource server masih banyak tapi generating files, download dan upload lambat. Server spec pakai i3 2100, 8GB RAM, 1 Gbps network dedicated. Statistik rata-rata 3 server tersebut sebelum akhirnya melambat: Active connection 4000-5000, RAM usage 300-400MB, CPU usage 2-10%, Network usage 500-600 Mbps. Saya ingin server resource terpakai secara maksimal sebelum saya menambahkan server-server baru.

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I need data entry workers for a simple typing job. requirement : 1: basic internet knowledge. 2: well typing speed . 3: well internet connection. 4: payment method: perfectmoney/ moneybookers/webmoney/gaf/freelancer/oDesk payment time weekly on Monday . Lowest bid should be awarded . For new freelancer its very beauty full chance to have a great review . place a bid here if u interested to know full work details . Thanks

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    3 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ini belum menjadi project, tapi kemungkinan besar akan menjadi projek,saya memerlukan konsultan lepasan yang bersedia membantu penyusunan KPI dan penyusunan Balanced Scorecard,dimana syarat minimalnya adalah pernah menjadi Manager di Divisi HRD/Strategic Plan atau apapun yang dimana sehari harinya bergelut dengan KPI,Balanced Scorecard dan Performance Management Terimakasih TA

    $1080 - $2160
    $1080 - $2160
    0 bida

    Summary: Process a PDF file that has technical file specifications and scrape it into a specific formatted text file. The PDF has formatting and other info that is not needed. Read the PDF file, find the sections in the document that describe a file format, and then type or copy paste that into a *.txt file Anyone skilled with PDF conversion, text manipulation should be able to handle this easily. New Freelancers preferred! Thanks!!

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    3 bida
    the app keeps crashing 6 hari left
    DISAHKAN

    I have a mobile app made in Ionic 4 with capacitor, when running it in the browser the app works for me. When I pass it to android studio to run it compiles well and says BUILD SUCCESFULLY. The issue is that when I install the app (the apk) on cell phones, it closes and says "the application keeps crashing"

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Please convert the PDF document into an editable Microsoft Word document. The layout must match the PDF. The Word document must be editable and it must allow the form to be filled out by a user via Microsoft Word. The Word documents must: - Use font Helvetica. Size 10pt preferred - All text must be exactly the same as the text the PDF provided. Do not omit any words or punctuation - Have similar page layouts as the PDF provided - Be editable - Checkboxes active - Provide 1 Word document upon completion - Image at the top is not required So that we know you have read this ad properly, please include the words 'CAN DO' in your bid response. Thank you s...

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    15 bida

    ...and connect it to the database I have attached. When the user runs the program, gui should show tree table. It should have a purchase button that allows the user to purchase one of the available courses. It should ask the user to enter Gmail, phone, and username. Then the should add those records to the database. It should have an update button that allows the user to update their email or phone. It should have a remove account button that allows the user to delete their account. Also, I need something unique for this application. A pie chart that the courses and how many people are taking each course would be perfect. It should handle the errors. For example, It should follow ...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    ...looking for a Shopify Plus Developer who can help in Magento 2 site migration of "Orders" from Magento 2 to Shopify Plus. Are you a Magento 2 Developer? Do you also develop on Shopify Plus? I am looking for a Magento 2 developer who can write a .php script that will Export all “Orders” data from Magento2 Database to a CSV File – the CSV file will be used with Shopify “Transporter App” to import customers to Shopify. The Shopify Plus “Order CSV” example and expected fields to be included can be seen here: Kindly note: This project will not provide you access to my private magento2 instance. Please do not ask for cpanel access. Magento2 does not run wi...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    7 bida

    I am looking for a Shopify Plus Developer who can help in Magento 2 site migration of "Products" from Magento 2 to Shopify Plus. Are you a Magento 2 Developer? Do you also develop on Shopify Plus? I am looking for a Magento 2 developer who can write a .php script that will Export all “Product” data from Magento2 Database to a CSV File – the CSV file will be used with Shopify “Transporter App” to import all products to Shopify. The Shopify Plus “Product CSV” example and expected fields to be included can be seen here: Primary products are T-Shirts (Configurable Products). Products do have more than 1 image associated with each Product. Kindly note: This project will not provide yo...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    7 bida

    I...prediction website and I have a formula in mind that i need to implement with a few steps I've attached a python file which includes the formula 1. It must match the debug calculation for example: -> I will provide url 2. We want to scrape the h2h data from races such as this. -> i will provide url 3. When we scrape the data, we need to choose a date that is before the race date. We need to collect, Position, length, price 4. When we apply the formula, we apply them on each distance. As we have been doing already in the algorithm 5. We need to ensure profit and loss is still working on homepage and fix the profit and loss on the race pages. 6. Apply these as a variable, t...

    $261 (Avg Bid)
    $261 Avg Bida
    2 bida

    ...16 years old. You do *not* need any experience, but you must be very intelligent. I estimate that I will pay you 160 US dollars to 300 US dollars per month for 20 hours of work. I will pay you each day, for every hour you work with me. You will normally work 1 hour/day (20 days/month). ✻ HOW TO APPLY ✻ Please do *not* bid on this project the normal way. Instead, to apply for this project please paste... Python_1_hour_28_Nov_2021 into your Freelancer profile. I will search for... Python_1_hour_28_Nov_2021 If your profile were to interest me then I would invite you to bid on this project thereby enabling you to bid on this project "for free" (without spending one of your bids). Plea...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    1 bida

    ...at least 16 years old. You do *not* need any experience. You must either live in any country in the Western Balkans or in certain countries in Eastern Europe or Latin America. I will pay you each day, for every hour you work for me. You will normally work 8 hours/day. ✻ HOW TO APPLY ✻ Please do *not* bid on this project the normal way. Instead, to apply for this project please paste... Python_Full_Time_28_Nov_2021 into your Freelancer profile. I will search for... Python_Full_Time_28_Nov_2021 If your profile were to interest me then I would invite you to bid on this project thereby enabling you to bid on this project "for free" (without spending o...

    $1338 (Avg Bid)
    $1338 Avg Bida
    4 bida

    I need about 10 icon created, it does not need to be very detailed but style must be uniform. Icons will be of parts on the exterior of houses such as windows, wood, single story house, two story house, brick etc

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    23 bida

    This is just a support issue for someone to guide me on how to attach to process or debug a local computer application that's not a network.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    6 bida

    My website/app will allow people to check/plan in each city what is there to see and plan their trips or just check what is there to see when they stop at a city. For that purpose I will get a georeferenced list of all there is to see in each corner of Portugal and also support this with what is presented in goolge maps. Hope you get the picture and please only respond if you have done something similar or that uses the same technology that my project needs. Please start by showing you know what you have to achieve and project costs in your proposal.

    $732 (Avg Bid)
    $732 Avg Bida
    20 bida

    Looking for someone who has a very keen eye for detail and is experienced in Microsoft Word Template creation to take a basic Word document with minimal formatting and format it to look nice, be consistent with our branding and communicate the information within it clearly. There is no copy writing or image editing required for this job, all the required copy and images will be included in the template that we will provide. The template uses the Word feature ‘content control’ so that our software can populate the word template automatically for each new client. Applicants should be familiar with this feature and be able to make use of it while formatting the do...

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    9 bida