The tile shop hourspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    274,500 the tile shop hours tugasan ditemui, harga dalam USD

    Akan membantu perihal pengerjaan online shop. Akan membantu mencari bahan, admin dan operational sehari2

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Menyalin informasi dari beberapa website memposting artikel / produk online shop

    $499 (Avg Bid)
    $499 Avg Bida
    2 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    mempromosikan suatu Online shop untuk supaya ramai pengunjung

    $7 - $21
    Segera
    $7 - $21
    0 bida
    Design a Logo Tamat left

    membantu anda untuk mengerjakan yang berkaitan dengan CorelDraw, Photo shop, [log masuk untuk melihat URL] dan editing

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    ingin membuat logo untuk online shop saya

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    5 bida

    Dapat membantu menjualkan barang online shop agar lebih banyak pembelinya, dan bisa memasarkannya dengan baik

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida
    online shop Tamat left

    Web yang lebih sederhama seperti [log masuk untuk melihat URL] untuk kalangan UKM

    $233 (Avg Bid)
    $233 Avg Bida
    5 bida

    Menjual berbagai macam slime

    $424 (Avg Bid)
    $424 Avg Bida
    3 bida

    membuat wesite onlinne shop,dengan design simple tapi menarik.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida
    Design a Logo Tamat left

    kopi shop simpel logo ini mudah dingingat oleh orang yang melihatnya

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya butuh plugin login facebook presta shop 16.014

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Saya ada contoh untuk Logo saya, temanya adalah retro. gambar yang saya upload adalah contoh saja. saya mau gambar lelaki dibelakang merupakan gambar gentlemen dengan gaya retro klasik, tapi memiliki jambul yang bagus. karena Highpomp merupakan artinya jambul tinggi. dan juga saya ingin di dalam lingkaran ada warna merah putih dengan gaya retro sebagai simbol bendera Indonesia tetapi tidak mencolo...

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    1 bida

    Saya mempunyai account ol shop di twitter yang ingin menempati PR 1 google

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    4 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida
    online shop Tamat left

    kira2 seperti ini. cuma akan ada modifikasi Refer: [log masuk untuk melihat URL]

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    SAya Menjual barang" kosmetik dan Barang" elektronik. Sapa yang ingin membeli bsa menghubungi saya . di 26c68d16

    min $3500
    min $3500
    0 bida

    saya ingin membuat proyek tentang pemasaran jarak jauh atau sering disebut dengan OL SHOP, saya berharap mendapat suntikan dana demi kelancaran kerja saya .TERIMAKASIH

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya ingin Terjun ke bidang product and services, dgn hal ini saya sudah memulai untuk menjual product saya yaitu luxury bedding set. Berhubung baru buka dan tidak banyak orang yg tau brand image,produk saya apa, dan dimana. saya ingin meminta agar mempromosikan nama toko dan produk saya ke masyarakat seperti jak ut, jak sel, jak bar, dll. Target market saya adalah: ibu rumah tangga. Target...

    $268 (Avg Bid)
    $268 Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL] 200 vote sandra ng

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    my previous ios developer left the work up to this point: [log masuk untuk melihat URL] (running on xcode 10.3 swift version 4.2) complete android source code: [log masuk untuk melihat URL] how the app works: [log masuk untuk melihat URL] pls, reply with the answer in your proposal of this question: can u implement/add 1 coin to the given ios project by seeing android source code ? so that i ...

    $50 - $50
    $50 - $50
    0 bida
    design UI app 6 hari left
    DISAHKAN

    i have pages app need to be design. see attachment, 4 pages as an example. the app maximum having 12 pages. its for soccer/football fans, where they can choose (maximum) two teams to follow. in home page, the user will have summary info about his/her two followed teams or another teams (14 teams logo ) where information such as (last , next matches and statistics) will be presented also, can s...

    $428 (Avg Bid)
    $428 Avg Bida
    29 bida

    I need a BuddyBoss expert. Go to BuddyBoss dot com and Try Demo so you understand what we're trying to accomplish. 1. Install BuddyBoss in my server just like the demo. 2. Rearrange the Main menu (delete LearnDash, WooCommerce, and add some) No other changes required. Please show prior BuddyBoss experience.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    6 bida

    Hi, Freelancer, Make me an Android webview application with source code, which can support uploading and downloading images, video and pdf files, with JavaScript enabled support , that's all. I will use the webview android application for my website, as much as possible made with chrome advance support. Full screen or use navigation is up to you. The important thing is to go well, that's...

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    15 bida

    Hi all, just starting up a new foundation, if you are interested in working with us then please check out [log masuk untuk melihat URL] to get our background. We are looking for a new logo to start us off cheers

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    25 bida

    this is a legal constancy , job work taken for issuing notice and file cases in court of law [log masuk untuk melihat URL] registered lawyers.

    $21 - $176
    Tempatan
    $21 - $176
    0 bida

    Fill the excel table from the date given simple job

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    61 bida

    I need you to write a 800-1000 words article. Fixed price - 10 USD Turnaround - 1-2 days max I will immediately give another topic if you do a good job. I need a lot of content pieces. The writer needs to be a native from the English speaking countries like the United States, Canada, Australia and United Kingdom. Please tell me why should I hire you?

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    12 bida

    I need a native English speaker and writer to submit articles on a variety of niches. There is a continuous flow of work and I will pay $1/100 words. (the price is fixed, so don't bid If you're happy with it). The writers from the USA/AUS/CAN/UK will be preferred.

    $314 (Avg Bid)
    $314 Avg Bida
    12 bida

    My project is to Build a delivery system which takes all the item ,like vegetables, food from different hotels and everything that the customer's [log masuk untuk melihat URL] interface look like as shopping application the customer can add any items. this i want 3 applications 1. For user (the app which i need to put it in Playstore 2. For delivery boy 3. For shop I have budget below...

    $433 (Avg Bid)
    $433 Avg Bida
    8 bida

    Hello, Currently i needed CAD/CAM designer/coder for bakery shop. I need expert designer, take my details, specification, floor plan etc (details provided into .rar file attached here) and design according to it. .zip/.rar file consist, project details, screenshots, images , specification related to CAD design need. Thanks

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    4 bida

    Research Switzerland e-commerce market. Find all online platforms (I.e. amazon,eBay ) where individual sellers allowed to register and sell in Switzerland. One caveat is the platform has to already have some sellers selling this specific phone model “Samsung galaxy S7 “. To restate the assignment in different terms : imagine you are a Swiss person. You want to buy Samsung galaxy s7. ...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    8 bida

    My project is to Build a delivery system which takes all the item ,like vegetables, food from different hotels and everything that the customer's [log masuk untuk melihat URL] interface look like as shopping application the customer can add any items. this i want 3 applications 1. For user (the app which i need to put it in Playstore 2. For delivery boy 3. For shop I have budget below...

    $175 (Avg Bid)
    $175 Avg Bida
    1 bida

    Fill the excel table from the date given simple job

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    67 bida

    Hello, We're looking for someone to help searching for and applying for jobs within the Healthcare IT field. You do not need to be within the US to do this, but you do need experience with extensive job hunting within the U.S. Your English needs to be good enough to make edits to the cover letter to fit the position you're applying for. We'd like you to set-up alerts in various job...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    12 bida

    We have an extensive POS desktop application built around .NET. Our application provides reports and calculations which we want to push to the cloud, so that users can view the reporting of the POS application from any device with internet connection by also developing an app which allows them to view this. Therefore, we need 2 things developed, one to send data from POS to cloud, and another app...

    $169 (Avg Bid)
    $169 Avg Bida
    13 bida

    Data mining techniques: The use of R & R-Studio

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    15 bida

    I walk trough out my carrear on coaching peolpe and athlete and bring the best out of them . All based on my story where i rased myself up form the ground

    $1675 - $3351
    $1675 - $3351
    0 bida