The transcription companypekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    332,079 the transcription company tugasan ditemui, harga dalam USD

    Website untuk Design Agency, dan perlu di buat

    $421 (Avg Bid)
    $421 Avg Bida
    27 bida
    $1776 Avg Bida
    21 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    logo company Tamat left

    ecommerce barang borong dan runcit

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $875 (Avg Bid)
    $875 Avg Bida
    25 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Membuat video promosi untuk sebuah company. Durasi video minimal 10 menit, terbiasa bekerja dengan storyboard.

    $653 (Avg Bid)
    $653 Avg Bida
    3 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Merancang berbagai macam produk cold pressed juice dengan nutrisi yang disesuaikan dengan kebutuhan

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $938 (Avg Bid)
    $938 Avg Bida
    6 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    saya ingin anda membuat logo untuk saya ,saya ingin logo dengan gaya flat and clean dan tanpa text pada logo ,apa anda dapat melakukan nya ,saya harap anda dapat melakukan nya untuk saya

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb per halaman. apakah anda berminat? kalau sekira...

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I will supply you with a list of company names, your task will be to search for this companies on the web and collate information about this company such as contact details, what product or services they offering, point of contact, who his general manager etc. This information will be recorded on a excel workbook.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    28 bida

    Looking for some professional experienced developer who can design and implement a project using JavaScript. Requirement: - Good knowledge of algorithms, identifying efficient methods and considering appropriate metrics that will help design and implement something useful.

    $470 (Avg Bid)
    $470 Avg Bida
    15 bida

    This will include two new fixes to the current "Feed" feature existing in the app. The first is a small UIKit layout change that will simplify the UI of the app. The second is a loading change so that the app can handle loading as many articles as possible. The app is built in Xcode using UIKit for the front end and cloudKit for the backend. Completion of these two features to revamp t...

    $53 (Avg Bid)
    $53 Avg Bida
    3 bida

    Looking for an experienced Character Artist/Animator with familiarity and experience with the newly released MetaHuman technology from Epic Games' Unreal Engine. Required Experience: - Ability to create characters in real time - Experience creating realistic human digital characters - Experience animating highly realistic faces and body movements - Knowledge and comfort with Unreal Engine an...

    $1014 (Avg Bid)
    $1014 Avg Bida
    10 bida

    Background Enfonica is a cloud telecommunications company. We have a gRPC API that is designed using Google API design standards. Google Cloud also has a gRPC API. Google has developed client library generators that automatically generate client libraries for several languages based on their API definition. The Project The scope of the project is to generate an Enfonica client library using th...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida
    Trophy icon Create me a company logo 2 hari left

    Logo Name: "NEW TEMPLE" Colors Green, Blue and Gold This logo needs an "IDENTIFIRE" and will represent 3 different Consulting companies. 1-Credit Repair, 2-Financial Consulting and 3- Financial Management. I'm looking for a logo that is professional and stands out.

    $75 (Avg Bid)
    Dijamin
    $75
    32 penyertaan

    I am looking for a Human Resource Management with Payroll software for a national telecommunication company in the South Pacific. I need an expert who can help me secure the suitable software that would meet the requirements of the telecommunication company. I am open to suggestions and proposals. If ERP software is proposed then it would be better if it can fix the human resource and payroll iss...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    We are in need of a Spanish Translator who is able to support us with rich experience. We will interview all candidates and provide details. Thanks

    $41 / hr (Avg Bid)
    $41 / hr Avg Bida
    21 bida

    Hotel project in Massachusetts: contemplating some truss alternatives to support single guestrooms; something my late father [I think of him as an outstanding structural PE] and I looked a long ago, but these same alternatives may be used as a solution to new buildings to be constructed immediately. I have a small architectural & structural design-build firm and some reasonable sense and pract...

    $406 (Avg Bid)
    $406 Avg Bida
    12 bida

    Telnyx sms api I have the code but help me It not works

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    4 bida
    Company name 6 hari left

    New electric car company based in Europe. We are looking for a name that is unique for our automobiles.

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    56 bida

    We are looking for an engineer to design and document the mechanical features required in order to make this product a reality. We are wanting to build a physical product which will resemble a typical poster hung on a wall. This ‘poster’ will be called “Picture it”. The unique element of this product is the user can change the text displayed on the poster via a smart phone ...

    $1125 (Avg Bid)
    $1125 Avg Bida
    2 bida

    I am looking for a Logo Design Company Name: Entertainment Exchange I want the logo to resemble to same powerful, bold, simple, and clean logos I have attached. I will provide active feedback.

    $20 (Avg Bid)
    Dijamin
    $20
    43 penyertaan

    We have OpenEMR with 24000 patients and we want to change/migrate to OpenMRS. So the project is export all the database in OpenEMR into the new software OpenMRS.

    $157 (Avg Bid)
    $157 Avg Bida
    3 bida

    I want to carry out the auction of a token, where at any time I can transfer the funds to my personal wallet.

    $261 (Avg Bid)
    $261 Avg Bida
    7 bida

    Sila Dafter atau Log masuk untuk melihat butiran.

    Ditampilkan Dimeterai Perjanjian Kerahsiaan

    The text was written in good English but not from a native speaker. Few improvements should

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    12 bida

    I have a file more than 1 hour that needs to be transcribed into Korean. Kindly bid if you could finish it as soon as possible. Thanks

    $73 (Avg Bid)
    $73 Avg Bida
    28 bida

    Looking for an experienced 2D illustrator, to draw 3 sets by hand, a great ability to complement an already defined style of 2D hand-drawn art and to finish the existing set without noticing the difference in design. Amount paid to negotiate. I would like to know if you are available for the job and how much you would charge for each scenario. observe the project in progress: [log masuk untuk mel...

    $389 (Avg Bid)
    $389 Avg Bida
    18 bida

    The text was written in good English but not from a native speaker. Few improvements should

    $308 (Avg Bid)
    $308 Avg Bida
    23 bida

    This is a project for a Shopify website with integration with a payment gateway. There will be many product and a nice beautiful professional design is needed.

    $314 (Avg Bid)
    $314 Avg Bida
    61 bida

    we are a non-profit organization looking to build a refreshed, modern ppt template to use for various presentations that is true to our brand. Our website is [log masuk untuk melihat URL]

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    24 bida

    HI! We are looking for people who are very sound in Aptitude, Logical Reasoning, General Ability and Data Interpretation. Who have scored well in rigorous MBA entrance exams like CAT/GMAT

    $131 (Avg Bid)
    $131 Avg Bida
    2 bida

    I want a freelancer to write up a blog for my company. I will create a blog just need text. I already created a website using my google business More info about my company: QES CONSULTANCY PLT (QESC) formerly known as QGS Management (founded in year 2008), highly regarded for its practical and result-oriented approach firmly believe in providing total quality support to all its Clients. It...

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    26 bida

    I want you to help me to fix the line issue on the tree. Show the lines properly in the general tree structure Fix the line of Regular tree: [log masuk untuk melihat URL] Fix the line of the Revolving tree: [log masuk untuk melihat URL] or here is another revolving: [log masuk untuk melihat URL] This line issue is sensitive and not to affect the main tree structure negatively. Experience in MLM...

    $37 (Avg Bid)
    $37 Avg Bida
    7 bida

    I need either a web or app based(or both)tracking system where customers can log into their account and see where they’re package is.

    $392 (Avg Bid)
    $392 Avg Bida
    35 bida