The usage of proper information architecture is essential to communicate a brand identity.pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    473,377 the usage of proper information architecture is essential to communicate a brand identity. tugasan ditemui, harga dalam USD

    Setup Instagram

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    17 bida

    Menulis sejumlah artikel Saya pekerja di balik layar yg membuat artikel dan konten iklan Produk-produk perawatan mesin, sabun kecantikan, essential oil serta penulisan naskah film pendek. Saya mengambil project yg menurut saya cocok, saya hanya mengambil apa yg saya senangi agar hasil bagi klien tetap berkualitas tinggi

    $1611 (Avg Bid)
    $1611 Avg Bida
    2 bida
    logo brand Tamat left

    Saya mencari designer logo brand untuk ecommerce pakaian urban. Nama brand adalah Gallerybox

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    9 bida

    Branding identity resort / hotel keyword dr saya brief dari saya deadline 1 minggu

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    6 bida

    projek design interior room

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    22 bida

    Rumah tinggal

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    13 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    Hi Darusalam, Essential Stones logo

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    1 bida

    Windows Lain atau tidak pasti Mengunakan quantity,quality,dynamic,design dan kekuatan dalam bentuk atau pun kawasan(place)

    $598 (Avg Bid)
    $598 Avg Bida
    1 bida
    Brand Logo Tamat left

    Ghazal Bahaar

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    2 bida

    ...berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bertemakan pisang, dan sebagainya. Project kolaborasi pertama yang akan kami kerjakan adalah membuat iPhone case. Project ini adalah project kolabirasi antara Zanana Chips sebagai brand snack, dan salah

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida
    SWEER -- 2 Tamat left

    SWEER adalah nama brand clothing. kami ingin membuat logo untuk mewakili brand kami

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    3 bida
    SWEER Tamat left

    SWEER adalah nama brand clothing. kami ingin membuat logo untuk mewakili brand kami

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    mencari maklumat yang penting , membawa kemanfaatan kepada setiap individu yang memerlukan maklumat yang tepat,munasabah serta benar. Serta memastikan maklumat yang didapati boleh di terima pakai serta tidak mempunyai sebarang kesahihan.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Benarkah Android Pirv Temuan Terbaru BlackBerry Aman? Diera globalisasi sekarang ini, banyaknya temuan-temuan berbagai macam ponsel Android dari berbagai brand ternama, sehingga merespon BlackBerry untuk ikut serta dalam menciptakan product Android juga.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    3 bida

    saya akn melakukan pekerjaan apa yang di perintahkan kepada saya. Mencari inforasi di website dan banyak lagi. Apapun itu saya akan bekerja sebaik yang saya bisa.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    saya akan mencari setiap informasi melalui web

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan satu design baju lokal yang bertemakan "smokepipe" Dan wajib ada brand logo pada baju. Design mengikut kretiviti anda & hanya 1 warna sahaja. Looking for long-term designer for our brand. Logo :- [log masuk untuk melihat URL]

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan satu design baju lokal yang bertemakan "smokepipe" Dan wajib ada brand logo pada baju. Design mengikut kretiviti anda & hanya 1 warna sahaja. Looking for long-term designer for our brand. Logo :- [log masuk untuk melihat URL]

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan satu design baju lokal yang bertemakan "smokepipe" Dan wajib ada brand logo pada baju. Design mengikut kretiviti anda & hanya 1 warna sahaja. Looking for long-term designer for our brand. Logo :- [log masuk untuk melihat URL]

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    E-commerce akan menjadi sangat besar di masa mendatang . ...besar di masa mendatang . Dengan penjualan barang yang tidak mudah "have a brand" atau ber-merk istilahnya. Akan sangat menarik jika terus ditekuni. Keuntungan melimpah, produk bagus tidak diragukan karna kita tidak buat brand sendiri tetapi menjual produk yang sudah punya brand ternama .

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    10 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $356 (Avg Bid)
    $356 Avg Bida
    12 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    3 file server untuk XFileSharing Pro bu...spec pakai i3 2100, 8GB RAM, 1 Gbps network dedicated. Statistik rata-rata 3 server tersebut sebelum akhirnya melambat: Active connection 4000-5000, RAM usage 300-400MB, CPU usage 2-10%, Network usage 500-600 Mbps. Saya ingin server resource terpakai secara maksimal sebelum saya menambahkan server-server baru.

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Looking for someone to create a simple logo design for a potential clothing brand

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    30 bida

    ...with a team of 12 writers. We are looking for 4-5 reliable, responsible and full-time content writers to join our team. You Need to write at least 50 blogs/articles of 500/1000/2000 words for us. At Start, We will pay you Rs.65 for 500 words. If you perform well then after or before 35000 words. We will increase it to Rs.80 for 500 words up to...

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    5 bida
    Ecommerce Expert 6 hari left
    DISAHKAN

    ...efficeint profesional to create a web site for me I desire to attract more people, great pixel, easy to nativiate It i a personal and proffesional growth website- the brand is Being Elevated The 5 cathetogies of the over all brand i -health and fitness speaking and leadership -business growth Personal growth...

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    7 bida

    ...am trying to develop a proof of concept website (front end only - no need back-end work) on a business compliance system, based on HTML/ Bootstrap & jquery. There will be approximately 12-13 screens in total, taking on board many screens already developed in-house, and putting into a logical flow. The flow will be provide by me. Focus is on ...

    $146 (Avg Bid)
    $146 Avg Bida
    19 bida

    ...help to work on an Excel project that is a little disorganized with numerous sets of short VBA code. I would like to keep it simple and have you teach me what all the coding does while making it better, how to debug, properly write the code, where I can find VBA code to use and why one set of code would optimize the pe...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    3 bida

    As a Data Entry clerk your work involves entering data from various sources into the company computer system for processing and management. As a candidate working in data entry will need to efficiently manage a large amount of information that is often sensitive or confidential. The integrity of the company is base...

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida

    I ...am trying to develop a proof of concept website on a business compliance system, based on HTML/ Bootstrap & jquery. There will be approximately 12-13 screens in total, taking on board many screens already developed in-house, and putting into a logical flow. The flow will be provide by me. Focus is on screen design and clickable to de...

    $443 (Avg Bid)
    $443 Avg Bida
    41 bida

    We are looking for a full stack Wordpress developer to join our team. The ideal candidate needs to have Wordpress/PHP experience, passion for excellence, and a desire to build handcrafted solutions for our clients. We are a digital team not bound to a specific location. Our clients are spread throughout the midwest and US. At Sh...

    $1159 (Avg Bid)
    $1159 Avg Bida
    32 bida

    ...connecting Shopify and Airtable. Experience with Shopify is essential. The requirement is to set up only four zaps: Create/Update Product, Create/Update Variant. The integration will use standard options given by Zapier (no APIs). There are 4 data scenarios to be tested, to make sure the connections work as shopify needs it. Fur...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    I am looking for a consultant who can help me to write the technical specifications for an Android application that I want to develop. See attached explanation for the app (in broad terms). You must be an expert in the field of software architecture. I will need advice as to what technology stack will work the best for my app. ...

    $173 (Avg Bid)
    $173 Avg Bida
    4 bida
    Trophy icon Advertisement Logo 4 hari left

    We need a logo for the brand “”CONCEPT IMAGINE”. The logo wishes to be simple and incorporate a unique emblem that refers to advertisement, outdoor advertising, video projections.

    $50 (Avg Bid)
    Dijamin
    $50
    37 penyertaan

    I need you to write a report of designing and Estimation of a structure and what is the most profitable structure Would be made on that?

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    5 bida

    We have requirements to develop an archival system using MongoDB as the solution and looking for someone who can propose a future proof architecture using MongoDB as the back end and OpenUI5 as the UI. Please see the attachment in detail. This project deliverable is an architectural diagram with the solution detail.

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    21 bida

    ...I am looking for Spring Framework expert. Deliverables Website with - Video Posting capabilities which users will post to show their Fintech product - Ability to meet all GDPR rules - click/usage stats (searchable /compilable in a CSV file) Looking for skills - Java v8-9 - Spring Framework (IOC, ORM, JPA, JDBC) - SQL & NoSQL MongoDB - REST/Web services

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    7 bida