The voice romania 2017 judgespekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    287,827 the voice romania 2017 judges tugasan ditemui, harga dalam USD

    Salam Sejahtera, Peluang kerja dari rumah dan masa yang fleksibel. Buat 4 panggilan kepada rakan dan seisi keluarga, setiapnya berlangsung selama 15 minit bila-bila masa atas kemudahan anda. Anda akan dan dibayar USD 10 (≅ RM 40) untuk setiap panggilan dibuat dan diluluskan, tetapi jika anda melengkapkan kesemua 4 panggilan, anda akan menerima lebih USD10, yang bermakna anda layak untuk mend...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    2 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Salam Sejahtera, Appen sedang menjalankan projek pengecaman tuturan berskala besar dalam Bahasa Malaysia untuk membantu klien kami dalam merealisasikan tindakbalas suara interaktif ataupun interactive voice response (IVR) dengan kecerdasan bantuan untuk generasi seterusnya dalam sektor servis khidmat pelanggan. Matlamatnya adalah untuk mesin berinteraksi dan bertindakbalas kepada pertanyaan pelan...

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    7 bida

    Saya sedang mencari tenaga developer Java Spring Boot dan Angular 2 untuk mengerjakan projek Web Sistem

    $777 (Avg Bid)
    $777 Avg Bida
    3 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Topik: Berita Indonesia Update Bahasa: Indonesia Panjang artikel (kata): kurang lebih 100 kata Judul: 3-8 kata Isi: maks 10 kalimat, tiap kalimat maks 8 kata * materi tulisan diusahakan di riset terlebih dahulu di google trend

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    8 bida

    Saya sudah mempunyai website tetapi saya ingin menambah extension opencart. Saya ingin mengupah sesiapa yang boleh mengajar saya cara memasang beberapa extension percuma dan berbayar, set ftp account, multistore dan optimize seo.

    $19 (Avg Bid)
    Tempatan
    $19 Avg Bida
    2 bida

    Menulis serba sedikit hukum hakam berkaitan zakat dan Waqaf di Malaysia.-Taarif -Dalil -Kesan baik kepada masyarakat

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    4 bida

    keterbukaan dan keadilan dalam kehidupan berbangsa, bernegara

    $146 (Avg Bid)
    $146 Avg Bida
    8 bida

    input data, membuat laporan di excel rapi

    $94 (Avg Bid)
    $94 Avg Bida
    31 bida
    $71 Avg Bida
    15 bida

    mengisi suara (dubber/voice over) video mengenai penjelasan tentang course digital marketing, membacakan script.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    5 bida

    mengedit tulisan

    $311 (Avg Bid)
    $311 Avg Bida
    1 bida

    Record Malay voice over sync with animation speed. Total lenght 1.19mins, around 210words. Here is the animation in english version: [log masuk untuk melihat URL] Attached is the malay scripts.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    3 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Mengubah template alterna wordpress untuk website event silahkan kunjungi [log masuk untuk melihat URL] dan lihat bagian footer sebelah kanan untuk berdiskusi lebih lanjut melalui (Removed by Freelancer.com admin for breaching Terms and Conditions)

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida
    Mobile app Tamat left

    Halo Albert, mau tanya secara garis besar, kamu bs buat app yg ada voice verificationnya ga? jd kl misal bukan suara si owner, maka tdk akan ke next stepnya? Kl bs nanti kita akan diskusi lebih lanjut dan harga pembuatannya. Terima kasih

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    I need a native arabic speaker who can record the following words as mp3 with his own voice. Bismillahir rahmanir rahim La ilaha illalah muhammadan rasulullah allhamdullilah subhanallah allahu akbar la hawla wa la quwwata illa billah astaghfirullah ONLY BID IF YOU CAN DO IT!

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> [log masuk untuk melihat URL] if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP ...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    I need a new website. I need you to design and build a website for my small business. Give me a professional amazing website

    $250 - $750
    Tempatan
    $250 - $750
    0 bida

    Expert in optimizing a brand’s discoverability via Voice Search. Today, more and more people (including me!) conduct searches by saying “Hey Siri” or “Hey Google” or “Alexa.” It’s just more convenient than typing and swiping to where that specific app is on your phone. Soon, Voice Search Optimization will overtake today’s ordinary web SEO in ...

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    6 bida
    SOAP PAPER VIDEO AD 6 hari left
    DISAHKAN

    Make 2 minutes product introductory video. Using attached voice-over text with a heavy, serious message Adding creative music Utilizing attached photos and Adobe Stock Washing Hands Videos The second option with updated voice over also needed.

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    21 bida

    I want you to test the registration form of the site

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    12 bida

    Remodel the existing site (see attached .ai doc) plan adding the following modifications: - better design generally speaking - adding new areas: hammocks... Take inspiration from site plans posted on similar resorts: see attached

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    24 bida

    Prepare a business project for opening a company in the USA Prepare a business project. Prepare a development plan. Prepare an advertising company. Prepare a presentation for investors

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    8 bida

    Need a Video, Voice & Text chat for my iOS wkwebview app. Currently I have a communication center using webrtc and iOS does not support this using wkwebview. I need a solution quickly that doesn't require to convert my app to iOS hybrid Native and Native app code. Is it possible to get a video/voice/text chat API that works on wkwebview for iOS and Android? An API that uses restapi and n...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida
    Real stories -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    I want to create a youtube channel on Islamic stories. The stories would be surrounding Prophet Muhammad (PBUH)'s life, his companions and other prophets. I'd be sending you script for 2-3 stories every friday and you can revert in a week's time with the video. Each video should be for around 10 minutes. I need English voice over and non-copyrighted videos that fit the context of ...

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    8 bida

    I have an existing blog page : [log masuk untuk melihat URL] I want to change the menu and footer. Should take less than 2 hours to complete. I have attached the images of the menu and footer I want

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    36 bida

    Create 1.5 minute animation video to match my voice over. Will need to show 2 designs of 2 different devices, demonstrate how they operate. Must be a high quality video with custom animation of how unit is being used, including paper being released, handle grabbing of the paper and actually wiping the surface, and handle releasing the paper and paper dropping to trash. must have several vizual...

    $850 (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $850 Avg Bida
    1 bida

    I want to recreate the graph "Lamp Effectiveness" to the color style of the reference graph attached to the project. Keep the text in English but editable so I can translate in my language later. After the quick award, please handover with PSD file. Thank you.

    $10 (Avg Bid)
    Dijamin
    $10
    14 penyertaan

    Copy the HTML code into a file, rename the file to .html, then open it in chrome <!-- If you would like to customize the button, remove or change the "class" attribute inside the <span> tag --> <span class="glf-button" data-glf-cuid="3bf2d4a0-75c3-4b27-8180-9115b86d90d7" data-glf-ruid="41f3e0fb-53eb-484a-93a6-f89d6cf2803f" > See MENU &...

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    24 bida

    I have an existing blog page : [log masuk untuk melihat URL] I want to change the menu and footer. Should take less than 2 hours to complete. I have attached the images of the menu and footer I want

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    34 bida
    bookkeeping -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    I have a very small business I need you to organize four spreadsheets of debits and credits 2017-2020 organize files receipts place in a basic accounting format journal-balance sheet-income statement- profit loss statement. I will supply you with all data

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    52 bida

    Job Description: Responsibilities: Design digital media campaigns aligned with business goals Coordinate the creation of digital content (e.g. website, blogs, press releases) Manage end-to-end digital projects Establish our web presence to boost brand awareness Maintain a strong online company voice through social media Liaise with Marketing, Sales and Product development teams to ensure brand c...

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    18 bida