There are many academic research group working in the field of supper computing and parallel computing write about the work of apekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    496,795 there are many academic research group working in the field of supper computing and parallel computing write about the work of a tugasan ditemui, harga dalam USD

    ...yen/sebulan ■ Proses pengambilan kerja 1. Sila tuliskan laporan dalam lebih kurang 800 patah perkataan, tentang [Hipotesis awal/Anggaran] tentang 1 daripada 3 topik di bawah : <Tema> A - [Apakah ciri serupa(common feature) tentang produk/servis yang telah menjadi popular atau menjadi tular secara mendadak di Malaysia dalam 3 hingga 5 tahun ini?] B - [Apakah

    $1230 (Avg Bid)
    $1230 Avg Bida
    5 bida
    Mastahku Group Tamat left

    Bergerak Pada Bidang Digital Marketing

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    4 bida
    $30 - $250
    0 bida

    1. Mengubah tampilan design login page (tab, field) 2. Membuat fungsi login sosmed LinkedIn 3. Membuat fungsi login sosmed Google Account

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    6 bida

    Membuat sebuah artikel tentang cloud computing

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    3 bida

    menulis artikel

    $367 (Avg Bid)
    $367 Avg Bida
    9 bida
    Edit video Tamat left

    Menyelesaikan sisa pekerjaan video editing yg sudah sampai tahap cut to cut draft. Selanjutnya tinggal penambahan teks/supper, coloring, & sound balancing.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    4 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    website design projectVill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali. 05. Permanent Address : Vill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali.

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    5 bida

    Bro dana saya cuma ada 12,5 kalau mau biar kamu kerjakan. Bro dana saya cuma ada 12,5 kalau mau biar kamu kerjakanBro dana saya cuma ada 12,5 kalau mau biar kamu kerjakan

    $12 - $12
    $12 - $12
    0 bida

    Memasukkan data administrasi ke field data

    $291 (Avg Bid)
    $291 Avg Bida
    7 bida

    mengisi data-data dari dokumen, kertas kerja, budget, kewangan, akaunting, dan lain-lain ke dalam excel. tak tau nk tulis ape lagi, dah dy minx keterangan paling kurang 30 patah perkataan, tulis je lah sampai cukup

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    5 bida

    data entry for company businness or report

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    4 bida

    saya ingin menjalankan kerja dalam system excel

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    10 bida

    Mengetik data di ms word/excel ,mengarsip data di word, menjalakan powerpoint,word,excel

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    2 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Abdullah's work ! Abdullah's work ! Abdullah's work !

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    1 bida
    Edit Something Tamat left

    ...att Niyo Krde/Aven Jhuthi Jehi Att niyo Krde Sherni Choo k Sonde Marn Mron wali glan krde fokke fair jattan nu krne ni onde Yaaran Nall Mera Sansaar preya "TAALIBAAN" group sadda nall khrreya Sadke javan yaaran to/Main Sadke Javan Avde Yaaran To Jehde sara din rehande chit prchonde Marn Mron wali glan krde fokke fair jattan nu krne ni onde

    $9 - $22
    $9 - $22
    0 bida

    Find me some journals or articles regarding on education and Good Services Tax (GST) or Value Added Tax (VAT) either in Malaysia or overseas. Require to find in English or Malay. Malaysian are encourage to bid my job, others will be in my consideration. Mencari beberapa jurnal atau artikel untuk saya mengenai pendidikan dan Cukai Barangan dan Perkhidmatan

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    4 bida

    I need some one to enter some data for me. The documents are provided separately. The final format of the entered data should be consistent and standardised.rnrnPlease message me if you have any questions.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida

    [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] - BID ONLY IF YOU ARE TRAINER & STAYING IN MALAYSIA . Required Trainers/freelancers to deliver training courses in many fields of training. Location: in Malaysia.

    $20 - $40 / hr
    Sulit
    $20 - $40 / hr
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya biasa mengerjakan tentang ilmu pengetahuan, novel, dan puisi

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    > Merekap data yang ada ke komputer > Membuat tabel / daftar yang ada di hard copy ke dalam microsoft excel > Menginput catatan ke dalam microsoft word

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    30 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    The project requires to research the internet and identify "Architects" in Asian Countries including - India, China, Japan, Thailand, Vietnam, Malaysia, South Korea, and the Philippines. The scope requires to collect the contact details of the architects in each firm and compile those details on

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    14 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Family Media Group adalah sebuah nama yang ingin sekali saya kembangkan untuk memberikan informasi kepada semua orang. Agar semua masyarakat khususnya anak remaja bisa mengeluarkan ide kreatif mereka dan bisa memberikan dorongan masa depannya.

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    2 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    membuat kerja -kerja kemasukan data berdasarkan bahan yg dibekalkan hingga menjadi sesuatu kerja yang dikehendaki..menyalin semula perkataan juga dari bahan yang bibekalkan.

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    ...Nama Anda akan tertera di dalam setiap Judul yang Anda Buat, Anda akan mendapatkan Kontrak kerja langsung dari Penerbit PT. Elex Media Komputindo (kelompok Kompas Gramedia Group) atas Nama Anda. Fee Pekerjaan Anda akan dibayar dimuka setealh Project Selesai berupa DP Royalty, Anda akan mendapat sisa Royaty setiap Tahun 2 X, tergantung Penjualan produk

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida
    Spotify API php integration 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello, I have a small Landing page for which I need the spotify API implementation. there is a search field with user input and the site must request some specific data from API The site must authentificate using OAuth Token and after that process the queries. links with API stuff [log masuk untuk melihat URL]

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    6 bida

    ...read the project details and fully understand the requirements before accepting the job. No further information will be provided in top of the information below after award of the project other than the name of the project country. Research and academic writing of 5000 words with all...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    video chat software for the dating website and app for android

    $993 (Avg Bid)
    $993 Avg Bida
    9 bida

    First and foremost you have to be an experienced (5+ years) fullstack web developer. You know how to implement web applications/services, REST API, implement interfaces with databases etc. You have to have 30-40 hours available per week. You will be paid $20 per hour. You have to have experience with the following: * Styling an existing web UI *

    $1307 (Avg Bid)
    $1307 Avg Bida
    23 bida

    Hi! We are conducting market research and testing on our new software release (Chrome Extension). We can provide content and graphic design as needed, just need someone who is creative and knows how to grow pages organically with results and test software. Please put "ovgh1" in your bid proposal.

    $715 (Avg Bid)
    $715 Avg Bida
    7 bida

    First project : ( you will not start from scratch) clients ask to take a day or two off, their supervisor approve then send it to the manager for last approval. client and server app I have many projects and this is one of them

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    3 bida

    I have a sheet with a simple macro to randomize a sequence of returns, and display the results. There is a button to run the macro once, and only one macro in the sheet. The results I want to record are in F4:T4 Here is the sheet: [log masuk untuk melihat URL] I want a simple

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    8 bida

    ...AT THE ATTACHMENT BEFORE BIDDING. We have raw data from a specific lottery game which is based on a pick 4 lottery. Where 10 balls numbered 0 - 9 are placed in 4 chambers with each chamber having a group of balls 0 - 9. Essentially a total of 40 balls. We would like you to create an algorithm that can predict the patte...

    $405 (Avg Bid)
    $405 Avg Bida
    14 bida

    ...am looking for a freelancer to help me with my project. The skills required are Data Entry and Internet Research. Should have time and its a simple job, I am happy to pay a fixed priced and my maximum budget is $30 USD. Job is to use the given keywords and research via Google daily 2 times for 30 days. It will j...

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    7 bida
    excel vba work. 6 hari left

    i have some work in excel [log masuk untuk melihat URL] is very small [log masuk untuk melihat URL] if you are excel expert ,please bid my project .thank you

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    15 bida

    We are currently building a team of online researchers and data-entry specialists. We will need to create nearly 5000 records. Within these records will have 4~8 data points in them that we'd need to add correctly to a spreadsheet.

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    21 bida

    Need someone working from home to attend all client phones etc and do the mundane work. SHould have good knowledge of computer and handle word, ppt etc

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    9 bida