Tidak harus kuliah untuk jadi programer berikut tempat kursus online program jobs

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    17,257 tidak harus kuliah untuk jadi programer berikut tempat kursus online program tugasan ditemui, harga dalam USD

    Nama saya Al-Azhari,saya dari [login to view URL] seorang mahasiswa teknik sipil,saya ingin mencari pengalaman menjadi seorang drafter lepas,saya tidak meminta gaji yang tinggi,yang saya butuhkan adalah pekerjaan dan pengalaman

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan graphic designer untuk buat katalog gambar pakaian di butik saya.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    12 bida

    apabila anda mempunyai pengalaman untuk menghandle ads di google khususnya SEM , yang sekarang sdg berjalan silahkan menghubungi [Removed by Freelancer.com Admin] ( wa)

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    9 bida

    Menjualkan sesuatu untuk saya Bantu saya dalam promosi dan mencari murid untuk kursus saya

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    2 bida

    translator untuk artikel artikel di perusahaan

    $374 (Avg Bid)
    $374 Avg Bida
    6 bida

    Saya membutuhkan website baru Membuat dan mendesainnya Website bisnis keci...ingin membuat situs wisata (tour dan sewa mobil) berbahasa melayu (malaysia) Dengan rincian sebagai berikut. 1. membuat situs tour dan sewa mobil berbahasa melayu (malaysia) 2. Mengisi seluruh isi konten web berbahasa melayu, sampai jadi (siap online)3. Menggunakan wordpress

    $536 (Avg Bid)
    $536 Avg Bida
    10 bida
    butik pakain Tamat left

    sebab butik pakain ialah terbaik untuk saya .

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    23 bida

    Saya perlu laman sesawang ditetapkan Untuk mengelakkan kegagalan pencarian .

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Menulis Laporan Perkenalkan nama saya viska virdiyani saya seorang mahasiswi dan umur saya 17 tahun Disini saya terinspirasi untuk menulis laporan

    $1861 (Avg Bid)
    $1861 Avg Bida
    2 bida
    Buku Hear Me Tamat left

    Saya daripada Persatuan Ibuba...ahli dan sumbangan orang ramai. Namun begitu, kami berhasrat untuk menerbitkan sebuah buku yang berkaitan dengan kisah kehidupan dan pengalaman ibubapa membesarkan anak mereka yang mempunyai masalah pendengaran. Oleh itu, kami memerlukan penulis upahan ataupun khidmat 'Ghostwriters' ini untuk menulis buku Hear Me ini.

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    11 bida

    Menulis sejumlah artikel yang layak untuk dibaca.

    $1129 (Avg Bid)
    $1129 Avg Bida
    3 bida

    Menulis sejumlah artikel Saya ingin membanti anda untuk menuliskan beberapa artikel

    $332 (Avg Bid)
    $332 Avg Bida
    10 bida

    Menulis sejumlah artikel Saya ingin membuat suatu Ilmu Pengetahuan yang cari untuk kesuksesan anda sendiri.

    $399 (Avg Bid)
    $399 Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan seorang yang berkemampuan untuk menjaga page facebook dan instagram saya. Semua content, dan gambar akan di sediakan cuma perlu orang untuk sentiasa update post

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    14 bida

    ...akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek ini kami akan berikan 5 artikel untuk di translate dan akan membayar IDR 100

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    36 bida

    Saya ingin membuat mobile app untuk website yang sudah saya buat. Mobile app yang dibuat menggunakan mobile hybrid apps (Android dan IOS), bebas menggunakan framework apapun. Requirement : - Mobile apps unutk android dan ios (di-utamakan android) - Web service yang digunakan pada mobile apps - Diutamakan freelancer pada daerah Surabaya Saya

    $407 (Avg Bid)
    $407 Avg Bida
    15 bida

    Menulis sejumlah artikel Update Tentang berita kpop terbaru

    $358 (Avg Bid)
    $358 Avg Bida
    4 bida

    Kami memerlukan content writer untuk menghasilkan content berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris. Hubungi kami jika anda fasih berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris serta mempunyai kualiti penulisan kreatif.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    12 bida

    Melakukan liputan untuk menjadi karya jurnalistik dan menjualnya menjadi uang

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    1 bida
    $477 Avg Bida
    18 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    8 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. wassup saya di talian 0138339095

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    1 bida

    Hai ! Saya sedang mencari seorang Part Timer untuk membantu saya dalam bidang "Social Media Marketing" . Satu post saya bayar RM15. Hanya perlu menghasilkan strategi pemasaran yang hebat dan berkesan. Pemohon mesti lah mempunyai 2 - 3 tahun pengalaman dalam bidang berkaitan. Sila hubungi saya (Removed by Freelancer.com Admin)

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    10 bida

    Menjualkan sesuatu untuk saya Penjualan kosmetik

    $22 - $182
    $22 - $182
    0 bida

    Saya memerlukan beberapa keping g...keping gambar pengantin yang boleh dijadikan bahan pemasaran untuk produk saya. Produk saya lebih kepada kraf gambar pada [login to view URL] pelanggan saya adalah kepada mereka yang telah lama berkahwin dan yang bakal berkahwin. Kepada fotografer juga boleh menggunakan data pelanggan lama untuk di buat kerja-kerja upsell.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    Saya memerlukan beberapa keping g...keping gambar pengantin yang boleh dijadikan bahan pemasaran untuk produk saya. Produk saya lebih kepada kraf gambar pada [login to view URL] pelanggan saya adalah kepada mereka yang telah lama berkahwin dan yang bakal berkahwin. Kepada fotografer juga boleh menggunakan data pelanggan lama untuk di buat kerja-kerja upsell.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan seseorang yang mengetahui mengenai Kolej Vokasional. Untuk membuat temu bual bagi menulis artikal.

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Riset Penulisan perkenalkan nama saya tommy susanto saya berasal dari lampung,pekerjaan saya,saya masih seorang pelajar smk kelas 3,saya ikut freelancer...lampung,pekerjaan saya,saya masih seorang pelajar smk kelas 3,saya ikut freelancer ingin mewujudkan cita cita saya sekaligus membentuk karakter saya agar hidup mandiri dan tidak merepotkan orang tua

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    Gambar kerja lengkap dari lay-out bangunan sampai detail2 furniture. Bersedia menerima revisi apabil ada gambar yang kurang lengkap. Dan terbiasa dengan deadline.

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    5 bida

    Yang di perlukan adalah keahlian dalam menguasai Autocad, Sketchup & 3dmax.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    15 bida

    Secara detail, membuat logo untuk halaman blog

    $917 (Avg Bid)
    $917 Avg Bida
    17 bida

    website dibangunkan untuk memudahkan pengguna yang lain , sama ada mencipta tentang diri sendiri atau perniagaan , website ini nampak seperti biasa tapi sangat memudahkan pengguna. Menulis tentang diri sendiri mungkin akan membuat Anda malu, tetapi ada beberapa trik tertentu dalam hal gaya dan konten untuk menulis surat lamaran, esai personal, dan biodata

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    7 bida
    $306 Avg Bida
    18 bida

    Menjualkan sesuatu untuk saya Memasarkan penjualan dan membuat undangan menarik

    $912 (Avg Bid)
    $912 Avg Bida
    2 bida

    Menjualkan sesuatu untuk saya Memasarkan penjualan dan membuat undangan menarik

    $912 (Avg Bid)
    $912 Avg Bida
    1 bida

    Menjualkan sesuatu untuk saya Membantu saya berjualan di internet

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    2 bida

    Projek membuat macam2 sticker potong untuk moto n [login to view URL] permintaan customer.n cas mengikut saiz stiker.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    31 bida

    Projek membuat macam2 sticker potong untuk moto n [login to view URL] permintaan customer.n cas mengikut saiz stiker.

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    11 bida

    Assalamualaikum En. Azmi. Nama saya Taufik. Saya dan kawan saya di Jakarta tengah dalam planning untuk membuat project seperti MYEG. Front end development and design saya boleh buat. The back end yang saya lemah. Boleh kita berjumpa untuk discuss? Saya boleh datang Bangi. No telfon saya 0133410131 boleh whatsapp. Thanks En. Azmi

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Tolong perbaiki lay out dan design dari content presentasi saya (kira-kira 9 halaman). Template background presentasi tidak boleh dirubah.

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    10 bida

    sebagai ajang untuk belajar dan mendapatkan ilmu

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    2 bida

    ... LANGKAH LANGKAH MEMASAK [login to view URL] mentega, ceplok telur yg sudah dikocok. Sebelumnya bisa diberi garam, merica dan kecap asin untuk memberi rasa pada telur 2.Goyang-goyangkan wajan untuk mendapat telur yang lebar dan tipis [login to view URL] matang, sisihkan [login to view URL] nori, beri isian nasi 1 sdt (atau sesuai selera) dan irisan telur.

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    Menulis sejumlah artikel Siap menuliskan artikel untuk blog

    $337 (Avg Bid)
    $337 Avg Bida
    3 bida

    proyek penggajian pada karyawan swalayan, yang berisi data...gaji pokok, tunjangan jabatan, tunjangan masa kerja, tunjangan makan, bonus, lembur, kas bon, potongan, denda dan lain-lain. serta sistem program absensi menggunakn sidik jari dan scan barcode (barcode tidak boleh di ketik manual di sistem) master user mencakup semua laporan karyawan

    $415 (Avg Bid)
    $415 Avg Bida
    6 bida

    Saya ada bahan untuk dibina power point y interaktif dan menarik

    $356 (Avg Bid)
    $356 Avg Bida
    9 bida

    Kami Membuat sebuah website untuk menghubungkan murid dengan pengajar kursus. Kami ingin membuat sebuah marketing campaign untuk mencari 100 pengajar kursus yang unik di Jabodetabek. Kursus yang unik ini seperti kursus membuat keju, kaligrafi, menjahit, bahasa daerah, tarian daerah, ataupun lainnya. Pekerjaan yang kami minta adalah membantu kami dalam

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    5 bida

    ...Informasi Masyarakat disingkat KIM merupakan sebuah wadah dalam penyebaran informasi (baca : diseminasi) sebagai kepanjangan tangan program pemeritah dalam penyampaian informasi kepada masyarakat. KIM dibentuk dari, oleh dan untuk masyarakat secara mandiri di bawah naungan Kementrian Informasi dan Komunikasi pembinaan oleh Dinas Komunikasi dan Informasi

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    Mengirimkan sejumlah Artikel Memberikan informasi seputar cerita fiksi dan non fiksi untuk dipublikasikan. Berisikan realita kehidupan berkaitan cinta atau ekonomi dll, dan berisikan cerita humor atau horor dll

    $182 (Avg Bid)
    $182 Avg Bida
    1 bida

    Saya mencari penulis upahan @ Ghostwriter untuk artikel. Bayaran mengikut bilangan muka surat. Setiap satu muka surat saya bayar RM15.00. Jika berminat sila hantar resume [Removed by Freelancer.com Admin]

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    4 bida

    Saya perlu laman sesawang ditetapkan Saya ingin bekerja dan menjana pendapatan. Oleh itu saya bersiap sedia untuk menerima mana-mana projek yang di tawarkan, sebagai contoh membuat pelan rumah, logo syarikat, dan lain-lain menikut kemahiran saya.

    $175 (Avg Bid)
    $175 Avg Bida
    7 bida