Tips for hiring a content writerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    254,050 tips for hiring a content writer tugasan ditemui, harga dalam USD

    Dibutuhkan penulis artikel SEO dengan niche social media. Minimal 1 Artikel terdapat 500 kata. Artikel boleh tentang apa saja yang menyangkut sosial media. Baik itu tips, trik, tutorial, artikel viral, dll. (Dilengkapi gambar) Sosial media : Fb, IG, Twitter, YT

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    Kami memerlukan content writer untuk menghasilkan content berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris. Hubungi kami jika anda fasih berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris serta mempunyai kualiti penulisan kreatif.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    12 bida

    1. Perbaikan Footer pada salah 1 Halaman 2. Perbaikan Spasi pada beberapa halaman 3. Perubahan Logo 4. Penambahan Image Content pada CMS (CMS menggunakan Wordpress)

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    3 bida
    $90 Avg Bida
    5 bida

    saya bekas pensyarah. pengalaman 6 thn dlm pengajaran& pembelajaran. pengalaman dalam urusan umrah. projek mahu hasil buku untuk macamana nak dapat umrah secara percuma. saya nak ramai orang tahu cara atau rahsia ini. saya & beberapa rakan dah testimoni sendiri.

    $613 (Avg Bid)
    $613 Avg Bida
    9 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    artikel bebas tentang realita kehidupan.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    7 bida

    Saya membutuhkan website baru Membuat dan mendesainnya Blog Blog yang bagus harus diisi dengan konten-konten yang menarik seperti tips, motivasi, belajar pengalaman, dan lain-lain.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    1 bida

    Membuka jasa pemasukan data baik untuk individu atau organisasi yang sedang mengerjakan project atau analisa/penelitian.

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    9 bida

    Menulis artikel untuk media online, baik itu artikel umum, berita, atau tentang review tempat - tempat kuliner. Jasa mengedit foto baik itu foto produk, wedding magazine, dan sejenisnya.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    Perlu membina tulisan untuk laman baru.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    5 bida

    saat ini saya membutuhkan jasa penulis lepas dengan cepat. untuk menulis konten di blog saya dengan tema tulisan 1. tentang wisata pantai (50 artikel) 2. tips dan trik liburan (50 artikel) satu terdiri dari 750 kata atau lebih (tidak boleh kurang) satu artikel akan saya bandrol dengan harga Rp. 5.000 artikel harus unik bukan plagiat. kalimat

    $0 - $1
    $0 - $1
    0 bida

    ...harus saya lakukan contohnya tugas yg satu ini Deskripsi Proyek in hiring of data entry contractor to convert pdf files to word documents via manually typing. I will send you the pdf formated text.rn In this project you convert pdf (****20 lac pages of word.1000 word type each page) to a word document.rn Info about text: rn* conversion difficulty

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Content Writing in bangala for UnlockliveRetail

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    5 bida

    authors, writer, novelist, reporter, sekretaris, pengarsip, ahli bicara, pembicara, pemeriksa, Strong in : Romance.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    1 bida

    Saya jualan tas bermerk secara online dan ingin membua...artikel2 ttg hal2 yg bisa mempromosikan website saya. Bisa tentang tas2 ber merk tersebut, bisa juga tentang tip2 utk perawatan tas, membedakan tas asli dan palsu mupun ttg tips-tips baik yg berlaku secara umum sperti belanja hemat, diet alami, hidup sehat, dsb. Harus menggunakan bahasa Inggris.

    $408 (Avg Bid)
    $408 Avg Bida
    2 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, an...bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, an...bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Membuuat acara tahlil an yang baik

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Hardware atau perangkat keras adalah bagian komputer yang bisa kita lihat wujud fisiknya. Hardware komputer tersusun dari komponen komponen elektronika d...tersusun dari komponen komponen elektronika dan mekanis yang dirakit membentuk modul-modul yang diberi nama sesuai dengan fungsinya. - Instalasi PC - Pengenalan Komponen - Tips & Trik - dll

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    kami memerlukan jasa untuk membuat konsep berupa content/materi untuk sebuah website yang bergerak di bidang IT, yang akan terlihat mampu menangani project IT secara professional dan menarik untuk dibaca dan dilihat secara detail selain itu kami juga memerlukan jasa untuk membuat konsep berupa content/materi yang mereferensi kepada situs website diatas

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    ...apabila orang tersebut membacanya , terutama ia sedang ingin melupakan seseorang , artikel ini dapat membantunya bagaimana caranya . pada artikel ini juga akan ditambahkan tips-tips dari saya yang akan mmbuat artikel ini lebih meyakinkan . untuk lebih jelasnya , anda dapat menanyakannya kepada saya tentang artikel saya ini di : email : [log masuk untuk melihat URL]@gmail

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    7 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida

    Lighthearted articles relating to musician culture. Ideal freelancer would have experience writing content relating to music in some form. No need for experience in any specific genre. We're selling a product on the website. I'm an active musician as well.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    We are looking for a experienced content writer, who has a good knowledge of English writing. The majority of our products are CCTV, and Security products, and a lot of the descriptions are available online, but will need improvements, and minor modifications. You will also be required to create our blog posts. We are looking for somebody who can

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    20 bida
    Content writer 6 hari left
    DISAHKAN

    Task: To write articles for the purpose of SEO boosting. You will be writing articles to be put in the article section in a website. You have to mix academic writing with casual writing. Mix advertising and information presentation. Budget is $25. In your application please, share your experience in writing. also, submit your offers: How many

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    19 bida

    Lighthearted articles relating to musician culture. Ideal freelancer would have experience writing content relating to music in some form. No need for experience in any specific genre. We're selling a product on the website. I'm an active musician as well.

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    4 bida

    Hello Freelancers, I developed some applications, and i need someone to provide some content for them.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    7 bida

    I designed a website for a skincare brand called REN Clean Skincare for desktop, iPad and iPhone. I require a UX Designer (preferably) or a Graphic Designer to redesign my portfolio using their creativity and knowledge. All work is provided in a PowerPoint presentation which needs to be designed in InDesign as a PDF portfolio. What is pro...

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    5 bida
    Arabic content building 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi there we have a new website, we need build the content for it. - products, pricing, images, etc. - static pages (contact, privacy, faq, etc) it's using wordpress. arabic is a must.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    12 bida

    My Company is an Online grocery store based on chennai and I need freelancers who can design posters and banners for social Media and so content writing knowledge would be preferable. 3-4 Posters/Banners Per Week. Its an Long term monthy basis commitment.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    8 bida

    We are now building a new woocommerce web site. Talented, Experienced Writer needed for our web site content and ads Regards, Francis

    $344 (Avg Bid)
    $344 Avg Bida
    20 bida

    Hello! I need a 4000 word how-to article /guide showing readers how to photograph mushrooms in nature. I’m not a photographer but i think around 50% of the article will be about macro photography. I need appropriate headings, a lot of mushroom photos (preferably original photos that you took), product recommendations (best camera , lens, lighting

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    19 bida
    Virtual Assistant Job Offer 6 hari left
    DISAHKAN

    Intel is hiring virtual assistant in various tasks similar to a manager or an office administrator. He or she provides a variety of services, such as administrative support, sales, marketing, accounting, writing, editing, proofreading, graphics design, website development, and desktop publishing services. Duties and Responsibilities 1. Manage contact

    $32 / hr (Avg Bid)
    $32 / hr Avg Bida
    12 bida

    The rate is:- 20INR per 100 words and hence 100INR for 500 words content writing. Looking for a web content writer for various websites. The contents should pass all required quality checks like Grammarly and Copyscape Premium. It might be a long-term position. I am looking for full-time content writers who can deliver 2000/25...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    13 bida

    ...rewrite batches of 10k articles. The articles are in the Yoga Niche, so if you are a good writer and a yoga teacher would be an amazing fit. The first project is to rewrite 10K word articles (each article varies between 500-2000 word each). Requirements: - You need to have a good experience rewriting (minimum 100k words already rewritten). - Its mandatory

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    19 bida

    Hello, I need a provider to review and modify our web content where needed. Thanks.

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    26 bida

    Wir suchen einen Amazon / FBA Spezialisten der uns erste Tips über das Vorgehen geben kann. Auch in den weiteren Punkten unterstützen kann. Amazon / FBA Specialist wanted for help and first instructions to start an Amazon Business. Topics: Swiss Company / Sales in Germany and worldwide [log masuk untuk melihat URL] German or English

    $37 / hr (Avg Bid)
    $37 / hr Avg Bida
    2 bida
    blog writer 6 hari left

    I want someone who gave me more information and brief content for my blog.

    $1912 (Avg Bid)
    $1912 Avg Bida
    36 bida

    I would like a new website promoting my horse racing tipping service All payments will be dealt with by Paypal business using buttons I create I would like to include the review which was done by geegeez "Not too much to say about this system other than to urge you sign up and take the ride. Any system that has an RoI 0f over 50% and delivers 288pts

    $592 (Avg Bid)
    $592 Avg Bida
    21 bida

    - Work directly with engineers to understand and extract information - Create hardware and software manuals for chip - Documents will be given to corporate tech writing group for final look and feel and compliance - Our writer will work with engineers on one side and corporate tech pubs group on other - Knowledge of semiconductor industry and ASICS/FPGAs

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    3 bida

    I am looking content writer for Company website. he will writer complete unique content of company services, about us area,

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    27 bida

    30 articles of 500 words Total cost of the project - 2400 INR Must be completed within 3 - 5 days. Right candidates expect long term project from us. Prefer Indian Writers.

    $318 (Avg Bid)
    $318 Avg Bida
    22 bida

    We need to create content for a new website in English

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    30 bida
    Resume search portal 6 hari left
    DISAHKAN

    ...to create Resume Search Portal Main aim of this project is to make a platform where employee can search for candidates resume /profile to get connected with them for hiring. This can be achieved by making search area in front home landing page of website were employees can search for resume /profile by postal code, Category based...it will be 2 sides

    $604 (Avg Bid)
    $604 Avg Bida
    26 bida
    Content Writer 6 hari left

    I required high quality content writer for my blog. Blog is Business niche. I required 700 for each articles. Please share your previous work sample.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    25 bida

    Suntem în căutarea unor content writer-i, cu talent în a scrie texte laconice în limba română și pasionați de cărți, care vor lucra asupra creării a unor book summary (rezumat scurt si cuprinzător) pentru anumite cărți de non-fiction. Ce este un book summary ? Un book summary reprezintă un text concis care rezumă ideile cheie din conținutul un...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    5 bida

    Link Builders, Content Writers & Marketers for High Authority Canadian Websites, Contact me if you have done something similar to this in the past. Below are some of the High Authority Canadian Websites, Where we want linkBuilding on: - [log masuk untuk melihat URL] - [log masuk untuk melihat URL] - [log masuk untuk melihat URL] - [log masuk untuk melihat URL] - [log masuk un...

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    17 bida