Tips for translating english to spanishpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    230,457 tips for translating english to spanish tugasan ditemui, harga dalam USD

    Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi! Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! Artikel mengenai 1. isu semasa/tranding/Viral/ 2. Lifestyle gaya Malaysia [log masuk untuk melihat URL] Malaysia 4. Dekorasi dan hias rumah gaya malaysia 5. Tempat dan makanan menarik di Malaysia Kalau artikel yang korang hantar terpilih, kitorang akan...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    21 bida

    Tulis artikel dalam bahasa melayu dan English, untuk permainan telefon online

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    13 bida

    Dibutuhkan penulis artikel SEO dengan niche social media. Minimal 1 Artikel terdapat 500 kata. Artikel boleh tentang apa saja yang menyangkut sosial media. Baik itu tips, trik, tutorial, artikel viral, dll. (Dilengkapi gambar) Sosial media : Fb, IG, Twitter, YT

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    Hi, Saya akan membuka satu blog mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek ini kami akan berikan...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    35 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    We need help translating a press release from English to Bahasa Malaysia. The tone and style is similar to this - [log masuk untuk melihat URL]

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    9 bida

    Saya membutuhkan website baru Membuat dan mendesainnya Blog Blog yang bagus harus diisi dengan konten-konten yang menarik seperti tips, motivasi, belajar pengalaman, dan lain-lain.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    1 bida

    saat ini saya membutuhkan jasa penulis lepas dengan cepat. untuk menulis konten di blog saya dengan tema tulisan 1. tentang wisata pantai (50 artikel) 2. tips dan trik liburan (50 artikel) satu terdiri dari 750 kata atau lebih (tidak boleh kurang) satu artikel akan saya bandrol dengan harga Rp. 5.000 artikel harus unik bukan plagiat. kalimat dalam artikel enak di baca. artikel harus call ...

    $0 - $1
    $0 - $1
    0 bida
    translating Tamat left

    maybe with some skills i have i can make something that can be used for people who want to learn arabic

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    3 bida

    Saya jualan tas bermerk secara online dan ingin membuat artikel2 ttg hal2 yg bisa mempromosikan website saya. Bisa tentang tas2 ber merk tersebut, bisa juga tentang tip2 utk perawatan tas, membedakan tas asli dan palsu mupun ttg tips-tips baik yg berlaku secara umum sperti belanja hemat, diet alami, hidup sehat, dsb. Harus menggunakan bahasa Inggris.

    $408 (Avg Bid)
    $408 Avg Bida
    2 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    es - Spanish nl - Dutch pt - Portuguese cs - Czech de - German fr - French it - Italian hu - Hungarian no - Norwegian - pl - Polish - sv - Swedish - tr - Turkish - el - Greek ar - Arabic hi - Hindi vi - Vietnamese sr - Serbian iw - Hebrew ko - Korean zh - Chinese

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    17 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hardware atau perangkat keras adalah bagian komputer yang bisa kita lihat wujud fisiknya. Hardware komputer tersusun dari komponen komponen elektronika dan mekanis yang dirakit membentuk modul-modul yang diberi nama sesuai dengan fungsinya. - Instalasi PC - Pengenalan Komponen - Tips & Trik - dll

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Pada artikel yang akan saya buat , dimana artikel tersebut merupakan sebuah motivasi untuk setiap orang yang membaca nya . dimana apabila orang tersebut membacanya , terutama ia sedang ingin melupakan seseorang , artikel ini dapat membantunya bagaimana caranya . pada artikel ini juga akan ditambahkan tips-tips dari saya yang akan mmbuat artikel ini lebih meyakinkan . untuk lebih jelasnya , anda ...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    7 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida

    I will be conducting a short interview with farmers in Java, Indonesia about food security. There are 9 questions totaling 232 words. I need this translated into Bahasa Indonesia in a way that retains the meaning of the questions but in language the farmers will be able to understand.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    5 bida

    I have a Spanish documents about travel topic to be translated to English. Translation should be done correctly by manual, without any translation app.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    9 bida

    Need female English teacher for new YouTube channel . I will pay one dollar for one video lecture at starting first month . After first month I will pay five dollars for each video if you will give good work .

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Need smart girl for new YouTube channel. My channel about fashion and travel. So if you can record beautiful places around you or you can give fashion tips then bid. I will pay one dollar for one video length approximately 5-6 minutes each video. After first month I will pay five dollars for each video.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    2 bida
    Instagram Page Audit PDF 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, I need an audit of two instagram pages. Should include all standard info, such as fake follower % estimate, male/female, age estimates, content engagement etc. There are tools that do this and provide a PDF with the details: this is what I need. Don't need a complicated plan or tips, just a full audit with the details on a pdf for each page. Should be very easy if you already use one o...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    10 bida
    $5 / hr Avg Bida
    30 bida

    Hello, I am looking for your help with proofreading of my documentation. It includes multi languages and I need proofreading service for them. Required languages are English, Spanish, Portuguese. If you are a native speaker, please don't hesitate to bid on this job. I will share documents with candidates through the interview. Looking forward to hearing from you soon. Thanks.

    $302 (Avg Bid)
    $302 Avg Bida
    25 bida

    Hi, I need to translate a couple of image-slides to raw text. From Russian to English.

    $314 (Avg Bid)
    $314 Avg Bida
    9 bida

    Hello Translators! I am looking to have the attached Excel file translated. To apply for this job, you must send back these 3 things: 1. Examples of translations you have done. 2. Your estimated turn around time for completion. (Sooner the better) 3. The estimated cost for the full translation of the document.

    $318 (Avg Bid)
    $318 Avg Bida
    4 bida

    Translate this flyer from English to Spanish. It's pretty straight forward. Please feel free to ask any questions. -Thanks

    $318 (Avg Bid)
    $318 Avg Bida
    19 bida

    Hi, We are looking for someone who can help transform our vision & mission into polished copies for extensive uses. Expertise in brand narrative and website content are highly welcomed to apply. We will share further details in the message. Thank you.

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    22 bida

    Looking for an available linguist to translate a several pages from the passport. There are about 100 words to translate.

    $333 (Avg Bid)
    $333 Avg Bida
    10 bida

    Hi, I own a website for audio mixing tips and i want to get it ranked higher on Google search engine. Also, alongside the whole website, i would like to have my blog posts optimized and ranked as well. I am looking to get my home page ranked on "mixing tips" keyword. I need 5 of my blog posts ranked as well as the home page (whole web) Please let me know what will be your approach an...

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    28 bida

    I am looking to have the attached Excel file translated. To apply for this job, you must send back these 2 things: 1. Your estimated turn around time for completion. (Sooner the better) 2. The estimated cost for the full translation of the document.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    24 bida

    hello we need this translation within 24 hours translation from english to romanian

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    17 bida

    We are looking for some one to translate approximately 6,000 words from English in to the following languages: German Spanish French Czech Swedish Italian Slovakian Dutch Slovenian Turkish Croatian

    $113 (Avg Bid)
    $113 Avg Bida
    17 bida

    I need a native English Speaker to improve my English Speaking skill. I will need 3 or 5 hours in a month, payment will be cool. Please apply if you agree on it.

    $33 / hr (Avg Bid)
    $33 / hr Avg Bida
    13 bida

    Hello Marijana, I really need a project manager/workforce analyst/virtual assistante. My company is called Consigliere and we are Business Development/ Efficency and IT consultans and I need someone to help with project management followup and handle service tikets requests with internal team and customers; generally help me achive on time our clients projects and if we are not on time make the...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    I just want someone who can follow simple tips. new freelancers are [log masuk untuk melihat URL] i need to get it done As soon as possible Its a Simple work of typing

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    168 bida

    I am looking for translator who can translate from English to Russian. translate field is industry. Looking for many freelancer to detail discuss. the amount is not much.

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    16 bida

    is there someone who is good in Subtitles? Looking for English subtitles and video editing specialist. [log masuk untuk melihat URL]

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    18 bida

    I have some document that need to translate...Happy bidding.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    8 bida
    Fashion blog 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for an SEO writer for articles about female swimwear - product knowledge mandatory. Partnership and writing can be in English, Russian, Polish, French or Spanish. Please let me know how many 1000 words article you can write in one month, and provide price that whole period. Looking for full time and long term partnership. Please do not answer if you have never personally worn female swimw...

    $367 (Avg Bid)
    $367 Avg Bida
    26 bida

    !!!! IMPORTANT PLEASE DO NOT BID IF YOU are NOT Native USA English speaker. Also NO NOT BIN if you have no legal rewriting experience ----------------------------------------------------------------------------------- I need to rewrite "Copyright & Privacy Policy" document with 1005 words amount. I need light rewrite. It means that text should not be completely rewritten. Each se...

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    48 bida

    Create SRT file from video and Translate English to Korean language (native) The video Link in YouTube: [log masuk untuk melihat URL]

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    22 bida

    I made a translation from Spanish to English of a small tour guide, 3500 words. I need a revision of the text in English, in case there is any grammatical or syntax error, or of any kind. If there is an error you must mark it in red and put the correct phrase or word next to it.

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    67 bida

    Hi, I have two pages in English and I am looking someone to translate them in Tagalog. I will not accept google or any kind of machine translation. You'll have to translate everything 100℅ MANUALLY. Thank you !

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    20 bida

    - If you can translate English to Spanish OR Englishlish to German OR English to Italian OR English to - 300 words article

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    40 bida

    Hi Guys, I have a one-page word document in English which I need translated into Mandarin. It can not be done through Google translate nor a regular software program as it changes the text within the document and it no longer holds the same meaning in some areas or makes sense. Therefore I am looking for someone who can translate word for word from English to Mandarin asap as it needs to be co...

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    14 bida

    I have a documents around 30,000 words and I need one or more translators who is fluent in Russian and English. I don't any machine or google translation. Deadline and budget will be discussed via inbox. It's a on going task. Thank you.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    42 bida

    Hi, i am looking someone to translate our website content from english to spanish language, would you be interested? Matej

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida