Tips hiring draftsman and graphic designer tipspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    237,699 tips hiring draftsman and graphic designer tips tugasan ditemui, harga dalam USD

    Designer logo (kami akan membuatkan anda suatu apa yang anda minta dengan membayar sesuai gambar desaingner yang kami buat) Terimakasih

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    28 bida

    Dibutuhkan penulis artikel SEO dengan niche social media. Minimal 1 Artikel terdapat 500 kata. Artikel boleh tentang apa saja yang menyangkut sosial media. Baik itu tips, trik, tutorial, artikel viral, dll. (Dilengkapi gambar) Sosial media : Fb, IG, Twitter, YT

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    Saya perlukan graphic designer untuk buat katalog gambar pakaian di butik saya.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    12 bida

    I need a label designer for virgin coconut oil products.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    25 bida

    MENDESAIN LOGO TERBAIK !

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    8 bida
    $29 Avg Bida
    11 bida

    Mencari logo untuk Budget Hotel seperti trademark contoh bilik yg Cosy tapi simple yet look Exclusive

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    30 bida
    $4 / hr Avg Bida
    26 bida

    Saya mahukan yang boleh manage website dengan fb

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    10 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    16 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    15 bida

    Scketup

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    14 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    22 bida

    Saya membutuhkan website baru Membuat dan mendesainnya Blog Blog yang bagus harus diisi dengan konten-konten yang menarik seperti tips, motivasi, belajar pengalaman, dan lain-lain.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    1 bida

    saat ini saya membutuhkan jasa penulis lepas dengan cepat. untuk menulis konten di blog saya dengan tema tulisan 1. tentang wisata pantai (50 artikel) 2. tips dan trik liburan (50 artikel) satu terdiri dari 750 kata atau lebih (tidak boleh kurang) satu artikel akan saya bandrol dengan harga Rp. 5.000 artikel harus unik bukan plagiat. kalimat dalam artikel enak di baca. artikel harus call ...

    $0 - $1
    $0 - $1
    0 bida

    Halo corneliadebora, saya melihat profil Anda dan ingin menawarkan kepada Anda untuk proyek saya. Kita bisa diskusikan semua detail melalui obrolan. maf saya org baru... apa boleh saya sedikit bertanya kepada anda.. saya lihat ibu atau kk berasal dari indonesia... saya hanya kurang mengerti,,, setiap saya menawar sesuatu ,,, apa yg harus saya lakukan contohnya tugas yg satu ini Deskripsi Proyek ...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    corelDRAW LOGO DESIGN .7 GRAPHICS

    $2047 (Avg Bid)
    $2047 Avg Bida
    1 bida

    Saya jualan tas bermerk secara online dan ingin membuat artikel2 ttg hal2 yg bisa mempromosikan website saya. Bisa tentang tas2 ber merk tersebut, bisa juga tentang tip2 utk perawatan tas, membedakan tas asli dan palsu mupun ttg tips-tips baik yg berlaku secara umum sperti belanja hemat, diet alami, hidup sehat, dsb. Harus menggunakan bahasa Inggris.

    $408 (Avg Bid)
    $408 Avg Bida
    2 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    $16 Avg Bida
    6 bida

    Mengerjakan design untuk Kupon undian, Flyer dan banner

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    2 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Hardware atau perangkat keras adalah bagian komputer yang bisa kita lihat wujud fisiknya. Hardware komputer tersusun dari komponen komponen elektronika dan mekanis yang dirakit membentuk modul-modul yang diberi nama sesuai dengan fungsinya. - Instalasi PC - Pengenalan Komponen - Tips & Trik - dll

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    membuat gambar untuk pengurusan ijin.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    8 bida

    Tutorial tentang Photoshop, membahas hal - hal yang paling penting dalam menguasai Photoshop

    $610 (Avg Bid)
    $610 Avg Bida
    4 bida

    - designer perlu menyiapkan design grafik bagi sebuah buku yang mempunyai 100 muka surat dan bersaiz A5. - font bagi content buku adalah bersaiz 12 - spacing untuk paragraph ialah 1.5 - susunan content buku mestilah kreatif - design kulit buku perlulah mempunyai ciri-ciri kreatif, simple dan boleh memikat pembaca dengan hanya melihat kulit buku. - design bagi isi buku juga mestilah kreatif da...

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    Pada artikel yang akan saya buat , dimana artikel tersebut merupakan sebuah motivasi untuk setiap orang yang membaca nya . dimana apabila orang tersebut membacanya , terutama ia sedang ingin melupakan seseorang , artikel ini dapat membantunya bagaimana caranya . pada artikel ini juga akan ditambahkan tips-tips dari saya yang akan mmbuat artikel ini lebih meyakinkan . untuk lebih jelasnya , anda ...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    7 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida
    Ghostwriting 6 hari left

    We need a talented ghostwriter for our product golf simple.com. This person needs an advanced understanding of Golf and Golf terms and to write s our guru Caleb Marsh, writing content would be weekly tips, likely 500- 1000 words weekly.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    12 bida

    I need a logo for a youtube channel. But before hiring you wlI would like to see some samples you have done. Thanks

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Looking for a person with the following qualifications: - Advance user of Elementor page builder & related plugins - Specializes in Wordpress design & development - Strong modern design sense - Attention to details - Can follow very specific instructions with project management tool - Understand site speed & performance optimization - Good understanding of UX/UI best practices - Can...

    $466 (Avg Bid)
    $466 Avg Bida
    33 bida
    data works 6 hari left

    project for new freelancer of india we hiring 20 candidate for work , if we love the work of candidate...we will provide work on every week .... project budget = 10500 deadline = 5 Days work description; --------------------------------------- i need someone who can help me to copy from website to excel Note;- Hiring fees must imply for candidate

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    44 bida

    Hello freelancers, Our company is looking for javascript freelancers to join our growing team. Exciting opportunity for anyone who likes to be challenged and work with cutting edge web technologies. Web Sockets, Workers, Tesseract / OCR, Tensorflow - Recognition, etc. Depending on skill level of developer, we plan to start 10hours weekly and move on from there. Please state your previous experie...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    38 bida
    Webseite optimieren 6 hari left
    DISAHKAN

    Ich möchte bitte meine Webseite ([log masuk untuk melihat URL]) optimieren lassen: - Ladezeit der Seite ist zu lang - Keywords - SEO Optimierung - Tipps zur Verbesserung und Optimization - zusätzliche Seite einfügen - Info ob "single page design" oder "classic style" mit mehreren Seiten besser ist ENGLISH: I would like to optimize my website ([log masuk ...

    $94 (Avg Bid)
    $94 Avg Bida
    58 bida

    Hello Bahadir I would like to know if you can do one very specific project for me is it possible? before hiring.

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    1 bida
    logo designer 6 hari left

    I need a logo designed. and grapic deginer and low money provided this servics

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    41 bida

    I'm starting as a photographer and videographer, and the company is called "De Cameraman" (in English: The Cameraman). I do weddings, portraits, companies, but also other projects like travelvideos etc. The logo must be simple and recognizable for people. I've had a company before with friends called RCMotions, and we had the logos I included in the uploadfiles (one small and o...

    $62 (Avg Bid)
    $62 Avg Bida
    132 bida

    FREELANCE GRAPHIC DESIGNER JOB JOB SKILLS : • CREATING ILLUSTRATIONS • DESIGNING POSTERS FOR BRANDS • SOCIAL MEDIA POSTERS • CREATING AD COPIES • DIGITAL MATTE PAINTING Experience in Photoshop is an Add-on skills-Qualifications-10th Pass (SSC)Experience-0 to 3 Years

    $75 (Avg Bid)
    $75 Avg Bida
    15 bida

    We need to build a motion graphic advertisment for one of our product. Giving idea to investors how it will be useful in the market

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    32 bida

    I just started a t-shirt design business and need lots of professional, original and good quality designs to print on shirts. What I can give you: -The chance to help create a scalable business from the ground up. -Free working hours, you chose when, where & how often you work. -1-3€ payment per design for the start. As the business grows, so does you payment. What I need from you: -Mo...

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    26 bida

    Type “ jewellery” on first line so i know your not a bot. Looking for a passionate jewellery designer for promotional work. Photos, banners and videos. Prefer to have experience in photos and video. If you can design artistic jewellery - even better. We will be looking to do a lot of custom work. This will become a full time position for the right jewellery designer.

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    31 bida
    website designer 6 hari left

    highly professional website designer,who has already done designing for recruitment consultancy

    $51 (Avg Bid)
    $51 Avg Bida
    19 bida

    I want a website for my new business. It is like bigbasket but with some customisation.

    $396 (Avg Bid)
    $396 Avg Bida
    29 bida