Tips on creating a website for a businesspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    399,002 tips on creating a website for a business tugasan ditemui, harga dalam USD
    Logo Creation Tamat left

    Creating a Logo based on concept

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    24 bida

    Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi! Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! Artikel mengenai 1. isu semasa/tranding/Viral/ 2. Lifestyle gaya Malaysia [log masuk untuk melihat URL] Malaysia 4. Dekorasi dan hias rumah gaya malaysia 5. Tempat dan makanan menarik di Malaysia Kalau artikel yang korang hantar terpilih, kitorang akan...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    21 bida
    $14 Avg Bida
    8 bida

    Dibutuhkan penulis artikel SEO dengan niche social media. Minimal 1 Artikel terdapat 500 kata. Artikel boleh tentang apa saja yang menyangkut sosial media. Baik itu tips, trik, tutorial, artikel viral, dll. (Dilengkapi gambar) Sosial media : Fb, IG, Twitter, YT

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    WORK SCOPE: To extract business data from Google Map (*Please zoom map up to 20m for larger data extraction) FORMAT TO SAVE LIST: CSV or EXCEL LIST OF DATA FIELDS REQUIRED: Business Name Address City State Zip Phone Fax (if available) Email id (if available) Website URL (if available) COUNTRY: Malaysia KEYWORDS/TARGET LOCATION: (The list below shows the industrial area name. Please extract th...

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    18 bida

    hgvhsdbhjqasmbdejhd jhefvvdjehbdjehqbvdjewhbdjewqd ehgdvbjewhmbdujkqhbadj eqwhjdnbjehwmad ejhwrdjhewbdjebqjbdehjq

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    Menulis kontrak Menerima pembuatan surat perjanjian yang sah

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    2 bida

    Menulis kontrak Membuat kontrak kerjasama antara dua parties.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    3 bida

    Menulis kontrak Membuat kontrak

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Mencari seorang akuntan Help my company

    $3350 - $6700
    $3350 - $6700
    0 bida

    Mencari seorang akuntan

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    3 bida

    Saya suka order barang

    $7 - $20
    $7 - $20
    0 bida

    Menulis kontrak Menulis sebuah kontrak dan mengerjakan lebih cepat

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Mencari seorang akuntan

    $213 (Avg Bid)
    $213 Avg Bida
    3 bida

    Menulis kontrak

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida

    Membantu bisnis saya Saya sedang membutuhkan modal untuk perencanaan pengelolaan usaha ternak ayam kampung dalam hal ini telur ayam kampung mengingat dipasaran masih sangat langka

    $502 - $1005
    $502 - $1005
    0 bida

    Membantu bisnis saya Saya sedang membutuhkan modal untuk perencanaan pengelolaan usaha ternak ayam kampung dalam hal ini telur ayam kampung mengingat dipasaran masih sangat langka

    $837 (Avg Bid)
    $837 Avg Bida
    1 bida
    $15 Avg Bida
    13 bida

    Pensertifikan, baliknama,perpanjangan,peningkatan hak, ajb,baliknama pbb. Dan lain lain

    $526 (Avg Bid)
    $526 Avg Bida
    1 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya membutuhkan website baru Membuat dan mendesainnya Blog Blog yang bagus harus diisi dengan konten-konten yang menarik seperti tips, motivasi, belajar pengalaman, dan lain-lain.

    $176 (Avg Bid)
    $176 Avg Bida
    1 bida

    saat ini saya membutuhkan jasa penulis lepas dengan cepat. untuk menulis konten di blog saya dengan tema tulisan 1. tentang wisata pantai (50 artikel) 2. tips dan trik liburan (50 artikel) satu terdiri dari 750 kata atau lebih (tidak boleh kurang) satu artikel akan saya bandrol dengan harga Rp. 5.000 artikel harus unik bukan plagiat. kalimat dalam artikel enak di baca. artikel harus call ...

    $0 - $1
    $0 - $1
    0 bida

    sebuah konsep yang akan menembus dan mampu bersaing dalam sebuah masa era moderisasi

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    Surat Lamaran Kerja Mataram, 27 Juli 2015 Kepada Yth : HRD [log masuk untuk melihat URL] BAIDURI ENERGI (BBE) Mataram Dengan hormat, Saya yang bertandatangan di bawah ini : Nama : Sulman Haris Tempat, Tgl. Lahir : Mataram, 16 Desember 1995 Alamat : Jl. Meninting X, Gubug Mamben No. Telp/HP : 083129148145 Pendidikan : SMA Melalui surat ini saya ingin mengajukan lamaran...

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Saya jualan tas bermerk secara online dan ingin membuat artikel2 ttg hal2 yg bisa mempromosikan website saya. Bisa tentang tas2 ber merk tersebut, bisa juga tentang tip2 utk perawatan tas, membedakan tas asli dan palsu mupun ttg tips-tips baik yg berlaku secara umum sperti belanja hemat, diet alami, hidup sehat, dsb. Harus menggunakan bahasa Inggris.

    $390 (Avg Bid)
    $390 Avg Bida
    2 bida

    Email Searching, Emai, Creating, Linkedin Work , Mail sending

    $314 (Avg Bid)
    $314 Avg Bida
    9 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    sodiufh sdipufh ispuhf sdiufh dsiuhf psdiufgh psdiugfh pdiagsf yusgf pasudgfpasuidygfaupsydgf ausdyfg ausydfa

    $236 (Avg Bid)
    $236 Avg Bida
    1 bida

    Butuh pekerjaan dan sekarang lagi cari pekerjaan

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Hardware atau perangkat keras adalah bagian komputer yang bisa kita lihat wujud fisiknya. Hardware komputer tersusun dari komponen komponen elektronika dan mekanis yang dirakit membentuk modul-modul yang diberi nama sesuai dengan fungsinya. - Instalasi PC - Pengenalan Komponen - Tips & Trik - dll

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida

    saya ingin mempunyai restoran atau rumah makan

    $837 (Avg Bid)
    $837 Avg Bida
    1 bida

    aku mau jadi pengusaha yang sukses dunia akhirat

    $371 (Avg Bid)
    $371 Avg Bida
    2 bida

    Need you to go on website for a certain geographic area and then find e-mail addresses and mailing addresses (where there isn't an e-mail address) from websites associated with the main website. Have done this myself before and will pay up to $8 for each 50 that I am looking for. I will give you the size of the area and have video to show you how. Not much more than going to main site, clicki...

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    1 bida

    Pada artikel yang akan saya buat , dimana artikel tersebut merupakan sebuah motivasi untuk setiap orang yang membaca nya . dimana apabila orang tersebut membacanya , terutama ia sedang ingin melupakan seseorang , artikel ini dapat membantunya bagaimana caranya . pada artikel ini juga akan ditambahkan tips-tips dari saya yang akan mmbuat artikel ini lebih meyakinkan . untuk lebih jelasnya , anda ...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    7 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    1 bida

    Have a screenshot of what I need prepared ready to print as:3 ½ " x 2' business card . The first screen shot its the layout. The second is standard layout.

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    37 bida

    I need a logo designed for the word YALA. It’s an Online Marketplace for Locals.

    $15 (Avg Bid)
    $15
    7 penyertaan

    I will need a PowerPoint, presentation. The PowerPoint must be of 10 min duration including: The idea, it’s innovation, it’s comparative advantage Porter’s five forces Swot Breakeven point Gantt Chart (Anything else that might be needed)

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    5 bida

    I am creating a new social network called AWESOME where users can create and participate in kindness challenges and focusing on positive acts of kindness. I need 8 5-8 second original Audios for social post TikTok style these are focusing on good deeds 1. After you ...No after you....no after you...please after you(voice like sebastian from Disney's little mermaid or the candle stick from ...

    $365 (Avg Bid)
    $365 Avg Bida
    8 bida

    Looking for someone with experience creating videos using google earth. Want to have the video gradually zoom in to the apartment buildings and to showcase the surrounding areas.

    $954 (Avg Bid)
    $954 Avg Bida
    12 bida

    Hello everyone, I need some small help on two things! (1) I have a table built with JS/HTML. I would like to make the table ordered with a name. (2) I would like to build a table that has 'ranking' information. The scores of people will be loaded from somewhere else, and based on those scores, I need to build a table that shows their rankings. For example, the game will have five Playe...

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    18 bida

    I need a Academic business administration/ HRM writer to amend report. Specific remarks will be shared.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    I am going to start business in US for that i need business expert who can assist in setting up company including merchant on it. so if you are able to assist then contact me.

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    3 bida
    Learn - VPS server management 6 hari left
    DISAHKAN

    01. I want to learn VPS server management. select VPS as per requirement setting up VPS , webmin, virtualmin, creating domain, installation of WP site. 02. Setting up PowerMTA, Mailwizz, IP rotation, trouble shooting etc. proper email sending settings. 03. Installation of PHP scripts and code in VPS server and running them successfully. All other technical details required for the successful inst...

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    1 bida

    Seeking strong persuasive content writer with journalistic flair for killer Facebook Funnel Strategies. JWeis Marketing is looking for a remote writer to join the team part-time to start, but with the potential to grow into full-time in the next few months based on content output and a mutually agreeable culture fit. We don’t write fluff pieces or mere clickbait for our clients. We deliv...

    $141 (Avg Bid)
    $141 Avg Bida
    9 bida

    We are striving to be the "Uber" of commercial air-conditioning repair. Just like using an app to request an Uber or deliver some food, we want to create a way for restaurants and retailers to request skilled technicians. The skilled technicians on Holler can handle air conditioning, refrigeration and cooking equipment repair. We have already started testing the business model and we c...

    $2183 (Avg Bid)
    $2183 Avg Bida
    21 bida

    This project involves 1. creating and posting 3 standard Instagram contents every Monday (repeat on Twitter), 2. searching for and posting 3 trending posts every Tuesdays to Saturdays (repeat on Twitter), 3. Sponsored Advert will be paid by the Employer when required, 4. Adding "FOLLOW Instagram Hashtag" video on the 1st Instagram post everyday, 5. Adding "FOLLOW twitter Hashtag...

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    7 bida

    development needs analysis 2000 + personal development plan (PDP) + Appendices deadline 2nd December budget $30

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    22 bida