Top websites design in the worldpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    260,215 top websites design in the world tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida
    Agent top up Tamat left

    AQ nk kerja sebab AQ mls nk meyusahkan mak ayah aq

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL ONG BEE HONG HURUL HUDA ENTERPRISE KEDA...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    mencari maklumat yang penting , membawa kemanfaatan kepada setiap individu yang memerlukan maklumat yang tepat,munasabah serta benar. Serta memastikan maklumat yang didapati boleh di terima pakai serta tidak mempunyai sebarang kesahihan.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    saya akn melakukan pekerjaan apa yang di perintahkan kepada saya. Mencari inforasi di website dan banyak lagi. Apapun itu saya akan bekerja sebaik yang saya bisa.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    saya akan mencari setiap informasi melalui web

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    diman logo ini memiliki arti dimana mausia saling membutuhkan satu sama lain bukan untuk hidup sendiri.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    10 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $356 (Avg Bid)
    $356 Avg Bida
    12 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    wordpress websites 6 hari left
    DISAHKAN

    We need a 5 page Wordpress website for a restaurant , home, menu, contact, catering and order. Does not need to be custom and can be template.

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    83 bida

    Hello, I have olive oil product from Turkey. Can you markt it to the world?

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    We are a seeking a person in Athens, Greece, to Call 10 Kitchen Stores in Athens, Greece, for a Short Market Research (6 short questions to each store). InnoDraw ([log masuk untuk melihat URL]) is a world leader in laser-based, digital measuring technology for the Kitchen Design industry. Ideal candidate should be fluent in Greek and have good English. We need this task to be completed with 3 bu...

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    5 bida

    Market Research Needed - Call to 10 Kitchen Stores in Athens, Greece. We are a seeking a person in Athens, Greece, to Call 10 Kitchen Stores in Athens, Greece, for a Short Market Research (6 short questions to each store). InnoDraw ([log masuk untuk melihat URL]) is a world leader in laser-based, digital measuring technology for the Kitchen Design industry. Ideal candidate should be fluent in G...

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    2 bida

    Speed my wordpress site up on google scores 100 for mobile and desktop and Fix any issues on the way.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    8 bida

    I would like to have the design similar to [log masuk untuk melihat URL] and [log masuk untuk melihat URL] I need everything done and ready to be used I am also looking for a long term partner.

    $314 (Avg Bid)
    $314 Avg Bida
    27 bida

    THIS WORK IS NOT A DEVELOPMENT PROJECT We need you to MANUALLY get text and images for Sunglasses items from the web so we can use it in our website. We need you to get this data in native English (no google translate): 1. Product name 2. Product shot description 3. Product long description 4. Product's dimensions (length+width+height and weight) 5. most of the items have UPC, but if it is...

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    92 bida

    Program for automatic running of code with different file names of the same folder one by one

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    13 bida

    I need someone to take my existing template and modify the UI and add some custom css and , HTML with my existing dashboard screen.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    61 bida

    I need you to write a research article.

    $73 (Avg Bid)
    $73 Avg Bida
    8 bida

    Hi, UI/UX designers! Need an experienced Mobile app UI/UX designer who is able to update the current Simple Android app design with Luxury, Professional view. Do not hesitate to contact me for further discussion. I will share the details with the right candidate.

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    21 bida

    Hello in this task, i want to program this simple algorithm based on particle filter. you will find attached the scientific paper related to this algorithm + the data that will be used. I need only the algorithm described in the picture. Best.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    6 bida

    I wrote down a paper in english. English is not my mother tongue, so that I'm looking for some mother tongue people, with good writing background for University purpose, to check it and eventually correct in optimal English.

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    16 bida

    I am selling electric bike, LED bathroom mirrors, drones and etc through [log masuk untuk melihat URL] looking for SEO optimisation for 10 keywords within 2 months (must)

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    36 bida

    I need a macro which edit the data of two columns I need a macro which edit the data of two columns I need a macro which edit the data of two columns I need a macro which edit the data of two columns

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    22 bida

    I need a translation for these passages

    $51 / hr (Avg Bid)
    $51 / hr Avg Bida
    32 bida

    Dear Freelancer, I'd like you to use your beautiful creativity and talent to create a marketing POSTER and a FLYER for my YOGA activity which I can easily change the text/objects afterwards. Those should be inspired and in accordance with my LOGO and business card which are sober, zen and with natural colours (green, grey, white). The sides of the business card are round to remind softness...

    $112 (Avg Bid)
    Dijamin
    $112
    15 penyertaan

    when using capture api chrome doesn't support capturing of minimized window screen. so you have to modify that in order to make it capturable.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    looking for to recode the rsi, cci indicator in amibroker with some changes in integration ..

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    Call the Otp , when we get an login page. in a particular already existing website using javascript code. The one time verification code should be called when ever the login page is seen ,

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    7 bida

    I'm the factory to produce the fabric especially in toys and sports garments, I need a person help me search the market and connect the client,ask them if they have willing to check my product

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    2 bida

    We have a React project. We need to add a rating component. When user sets a rating, the rating should be saved to the server using redux-saga. If you haven't any experience with React & redux-saga, don't make a bid. Please write a sentence "I am experienced in React & redux-saga"" in the first line of your cover letter. Then we'll know you just read our job p...

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    18 bida

    Hi, I am the owner of a recording company called Singing Demos. I’d like someone to do an overhaul of my site looking at the structure and copy to make it flow better and ensure more people visiting contact us to book in. I feel it needs some fresh clever marketing eyes to have a look! Thanks, Mitch

    $156 (Avg Bid)
    $156 Avg Bida
    15 bida

    My current web site is already online at [log masuk untuk melihat URL] I want someone who can work along with me to build my website for next level. The starting process is updating the look and feel of current website. Please don't bid without looking. I want a sensible design for my website which would look good. Your suggestion would be the only way for landing the project in your bu...

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    15 bida