Tp link smart plug mini 2 packpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    157,340 tp link smart plug mini 2 pack tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    8 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. wassup saya di talian 0138339095

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    1 bida

    Menulis min8 ebook panduan lengkap cara cepat melunasi hutang dalam waktu 30 [log masuk untuk melihat URL]:Gunakan paragraf singkat 1-3 kalimatSubheaders (H3).Bulleted atau numbered [log masuk untuk melihat URL] 20 halamanDisertai gambar yg mendukungTulisan bersifat how-to harus dijelaskan langkah-langkahnya sampai yang paling [log masuk untuk melihat URL] yg berpengalaman dengan topik a...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Logo berbentuk idealis bertuliskan SUPER SMART STORE

    $149 (Avg Bid)
    $149 Avg Bida
    4 bida

    Logo berbentuk idealis bertuliskan SUPER SMART STORE

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan survey kepuasan karyawan dengan menggunakan online survey/ menggunakan link, diutamakan dengan menggunakan Survey Monkey (atau platform lain yang lebih baik). Survey ditujukan kepada 400 responden, pada tanggal 9 Juni 2016. Survey terdiri dari 5 bagian dengan sekitar 150 pertanyaan - kebanyakan rating dan beberapa isian. Mohon info nya secepat mungkin. Terima kasih.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    Saya bergerak dibidang jasa salon poles mobil khusus panggilan DKI jakarta Dgn menggunakan technology nano yg berfungsi melindungi keaslian cat mobil. Sehingga mobil tdk prlu sering msk bengkel poles mobil dan memudahkan anda dlm hal perawatan mobil.. Kami ada 2 kategori pilihan paket poles mobil [log masuk untuk melihat URL] poles full paket : Small : 800.000 Medium : 900.000 Large : 1.000.000 ...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya membutuhkan pembuatan aplikasi karaoke. Sebenernya ini mirip sekali dengan aplikasi video player. Tidak perlu diupload ke Appstore. Lagu-lagu sudah ada susunan nama file nya : Judul lagu#artis#kategori#[log masuk untuk melihat URL] Contoh : Listen#Beyonce#Barat#Left Virus#slank#indo#[log masuk untuk melihat URL] Format file yg sudah ada, ada bermacam-macam seperti MP4, MKV, Mpg ...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Salam. Saya ada membeli template utk diguna bg majlis sekolah. Tp bila saya nak buka file tu ada popup kata ada references yg missing dan saya kena install. Saya baru nak belajar2 ae ni. Saya rasa mungkin sebab spec laptop yg x support cs6 ni. Jd kalo nak mintak tlg tuan buatkan, berapa kos dia ye. Ada 2 template

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    tentang ulasan sebuah smart phone android

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    reset page in opera mini fixing. reset page in opera mini fixing. reset page in opera mini fixing.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pekerjaan yang santai tp menantang Webmaster online promosi website penjualan dan dan marketing online. * Maintenant Website * Desain Grapic * Menguasai Photoshop dan Corel DRAW * Ilustrator & Dreamwever * Gambar Brosure PDf * Bisa bekerja team / individu * Mempromosikan website perusahaan * Link Building * Project Chanel Youtube

    $10 / hr (Avg Bid)
    Ditampilkan
    $10 / hr Avg Bida
    3 bida

    sy butuh programer untuk mengerjakan website e-commerce fiturnya mirp2 lazada atau buka lapak lah..tp sy lebih condrong seperti bukalapak..cuman fiturnya dad barang baru dan bekas, sistem cod jadi transaksi akanditeruskan kepada penjual setelah pembeli menerima barang yg membedakan sy ingin menambahkan fitur iklan jasa

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    sy butuh programer untuk mengerjakan website e-commerce fiturnya mirp2 lazada atau buka lapak lah..tp sy lebih condrong seperti bukalapak..cuman fiturnya dad barang baru dan bekas, sistem cod jadi transaksi akanditeruskan kepada penjual setelah pembeli menerima barang yg membedakan sy ingin menambahkan fitur iklan jasa

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    1 bida

    menyediakan Server elektrik dan mini server elektrik di area indonesia

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    Saya ingin membuat shortcode plugin untuk wordpress untuk memutar video menggunakan jwplayer. Link video yang digunakan diambil dari direct link external filehosting seperti [log masuk untuk melihat URL] atau megadrive.tv. Contoh linknya : [log masuk untuk melihat URL] Kayaknya bisa menggunakan preg_match dan regex, tp saya tidak tahu aplikasinya.

    PHP
    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat shortcode plugin untuk wordpress untuk memutar video menggunakan jwplayer. Link video yang digunakan diambil dari direct link external filehosting seperti [log masuk untuk melihat URL] atau megadrive.tv. Contoh linknya : [log masuk untuk melihat URL] Kayaknya bisa menggunakan preg_match dan regex, tp saya tidak tahu aplikasinya.

    PHP
    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida
    Logo Design Tamat left

    Bro, Lagi sibuk ga sekarang. Gw butuh logo ni, tp mesti beres hari ini juga. dalem brp jam doank, bisa ga? logonya utk aplikasi muslim gt. thx

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    1 bida

    sy ingin mencari kepada sesiapa yang boleh tolong kan run project sy ni.. program da .exe tp, xleh nk run cleaner and restore. please, need some help. direct contact qaiyum 0176633924

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida
    matlab project Tamat left

    matlab mini project

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Berbagi info itu menarik bukan . Aplikasi smart phone yang satu ini tidak kalah saing dengan hape symbian pertama . Mohon Bimbingannya .

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida
    e smart gadget Tamat left

    e Smart Gadget adalah sebuah blog yang memberikan berbagai macam informasi dan referensi mengenai perkembangan teknologi mobile, yaitu smartphone, komputer/ laptop, ipad, sistem operasi beserta aplikasinya.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Client - Agricultural products company Product - 3 stage organic seaweed extract nutrients for plants Requirement - 1. Logo - There is a parent brand Logo. A product name extension is needed to go along with the parent logo. 2. Label design - The 3 stages of the product will be in 3 bottles. We need to create a label design that will stand out on the shelves in the context of the market and com...

    $247 (Avg Bid)
    $247 Avg Bida
    26 bida

    All what i need here is someone that already work with sms senders for years and can provide me an api ready of any website ( nexmo or ....) with balance that can reach me 1K or 2K SMS sending . Let me tell you again i need a ready api i pay for it

    $170 (Avg Bid)
    $170 Avg Bida
    2 bida
    Link Building ES 6 hari left

    Hola, Busco medios de comunicación/blogs donde poder publicar artículos informativos con enlaces dofollow. Pago por artículo publicado.

    $312 (Avg Bid)
    $312 Avg Bida
    29 bida

    I need you to do local citations work for me. if you are expert in this field you already know what we want.

    $44 (Avg Bid)
    $44 Avg Bida
    33 bida

    1. login UI 2. data have 2 Million 3. data have graphic display 4. pack up to .exe

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    10 bida

    Calculate win/loss statistics for Battleship game in R (simulate smart strategy, and random guessing). I will provide more information on chat.

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    5 bida

    Hi Raya, our company needs a clean modern A4 Tri-Fold brochure, we can discuss any details over chat.

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    1 bida

    I'm looking for 3D game developer who can works on various wechat mini games. You must know well about LayaAir and Unity. Once skill is proven, I'll give more game projects to you. I'll share more details via interviewing.

    $1714 (Avg Bid)
    $1714 Avg Bida
    7 bida
    $828 Avg Bida
    7 bida

    As discussed I want all (most of the products) my supplier offers uploaded and available to be selected on the drop downs. Some more pictures to be added as well, probably 20-25 max for pictures. I also think I want to do some premium plug ins that you recommend plus I may pay you a flat fee monthly to maintain and make changes... Please accept as agreed to complete the site and we can continue ou...

    $435 (Avg Bid)
    $435 Avg Bida
    1 bida

    I am looking for a SEO freelancer to help me by providing access to their tools on a consistent basis. We are about to relaunch one of our sites, and am taking on a DIY approach to my optimisation. I need someone to run a rankings report for me on a monthly basis for 28 keywords within the Australian market. I expect we won't rank for most of these keywords. If possible, I'd also like ...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    14 bida

    I've got a bunch of CSV files containing data scraped from a variety of reviews sites, and I'm trying to build a site on Wordpress that aggregates reviews from many sites. Have found plenty of guides about HOW to scrape web data, but very little about how to actually utilize it. I'm trying to aggregate mattress reviews from 20-30+ sites. This involves creates pages for each mattre...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    23 bida

    We have an existing marketing & customer acquisition website that is built on WordPress. We have completed a full-site redesign with a number of new pages, new headers/footers, and new sitemap. We are looking for an on-call developer we can rely on for change requests (page add/change/remove), minor front-end layout bugs, SEO/performance optimization, and other web tasks that come up. - The w...

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    35 bida

    Hi- I need someone to take the data from the link below and turn it into a CSV file. Thank you. [log masuk untuk melihat URL]

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    49 bida

    I need someone familiar with A2Billing to install it onto our office server runninf CentOS and configure it to work with vicidial. The A2Billing will be on the same local network as the Vicidial server. After A2billing is installed I will need you to setup the first rate card, customer profile, and import a rate sheet that we can test for functionality of your completed work, as well as provide th...

    $216 (Avg Bid)
    $216 Avg Bida
    3 bida
    Wesbite Designer 6 hari left
    DISAHKAN

    Hey Freelancers, I am looking for someone who is able to design me an outstanting website for my agency. I run an Social Media Agency and i need someone who can design our Website which should be diffrent then all the websites out there ! I dont need to much content on it so it can be a really cool designed OnePager with anker points. It should be stylish smart and a little bit engaging with th...

    $1027 (Avg Bid)
    $1027 Avg Bida
    101 bida

    I have a website based on Wordpress I installed Autoptimize to optimize the website and enhance the speed but it causes conflicts when I turn it activated There's one particular webpage has a conflict that's easy to detect. I attached a screenshot of the console page when I see the error The conflict with wp-sync-api plug-in needs to be repaired Can you help me solving this issue?

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    34 bida

    This is long term position. We have a number of ideas to develop mini games and we are looking for an experienced game developer to help us. You must be able to complete work end to end based on specifications, test your work, and deliver great code into the repo. We don't care where you are based, but you will need to be available during US business hours - Please confirm that you understand...

    $3927 (Avg Bid)
    $3927 Avg Bida
    49 bida

    I need a Wordpress plug-in that includes a database that I can enter names with an email address attached to the name. If a name in a particular field in the landing page matches up with a name in the app database it will automatically forward the landing page fields contents to the email address associated with the matched name. Do you have an app that can do this? I need this simple wordpress p...

    $75 (Avg Bid)
    $75 Avg Bida
    1 bida
    Logo design 6 hari left

    We are looking for someone smart and bright to make logo design for our new project. Main idea how we want it to look like is already done.

    $299 (Avg Bid)
    $299 Avg Bida
    55 bida

    Design motion graphic for ((Smart Belt )) Video Promotions Demonstrates the work of its all components  For the customer In a beautiful way And full of movement  And stimulants costemer to buy it  ((The video must be the display resolution 4k / 30hz / mp4 function or design on the program affter effect cc 2018)) ##### inter to this video ##### [log masuk untuk melihat URL] Video ...

    $241 (Avg Bid)
    $241 Avg Bida
    15 bida

    I am looking for a compelling professional bio and an update to my Linkedin profile. Bio Must haves: Tell a short, compelling story about my professional accomplishments I need 3 versions: -longer version (3-4 paragraphs) for websites or job/project considerations -medium-sized version (1 paragraph) for speaking engagements -mini bio (1 sentence) for LinkedIn Linkedin -I need my personal brand ...

    $41 / hr (Avg Bid)
    $41 / hr Avg Bida
    22 bida

    I am currently building a website for my startup. The ideal website I desire will be something like an ebay. I have already purchased the domain, the hosting, and many other plug ins. I just need someone to finish the job and perfect my website. The finishing touches will be adding a page for guests to submit their posts and a page for all the posts to be seen.

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    57 bida

    Seeking a freelancer to design our project. We wish to take readily available scales the have BLE 4.0 and leverage the new BLE 5.0 protocol to implement the mesh and beacon abilities within the product development. The scales we have access too, already have the ability to send weight we want to add temperature and battery/charger voltage to be sent to an app we want to develop. The micro-cont...

    $2944 (Avg Bid)
    $2944 Avg Bida
    35 bida