Transfer xml data sql server oraclepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    350,747 transfer xml data sql server oracle tugasan ditemui, harga dalam USD

    saya butuh sekitar 16ribu gambar dengan 4 jenis...annotationnya yang merupakan bounding box keberadaan object. format annotation mengikuti pasval voc. berbentuk xml. boleh menggunakan tools sendiri. atau menggunakan tools yg saya sediakan. cttn: jika tidak sanggup 16rb data bs nego, mungkin 4000 data saja per org yg mana berarti sy butuh 4 org. trims

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    $286 Avg Bida
    19 bida

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    4 bida

    Windows SQL Sistem informasi penjualan

    $643 (Avg Bid)
    $643 Avg Bida
    2 bida

    Membutuhkan anggota tim lepas (jadi tidak mengerjakan sendiri) untuk membuat aplikasi perhitungan efisiensi untuk sebuah perusahaaan manufacture. Aplikasi sebelumnya sudah ada, tinggal remake ulang menggunakan PHP Codeigniter

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    2 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    ...menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan terhadap tekanan • Mampu membuat metode transfer knowledge ( training ) kepada user • Memiliki pengalaman seb...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Te...Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    menyediakan Server elektrik dan mini server elektrik di area indonesia

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    1 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + [log masuk untuk melihat URL] T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    2 bida

    website kami bergerak di bidang jasa reservasi online atau travel online dimana produk kami ada hotel, tiket pesawat, kereta, event/konser, rental mobil &...event/konser, rental mobil & ke depannya akan ada promo tour. kami membutuhkan seorang programmer untuk membantu membangun aplikasi tersebut yang dimana website itu menggunakan API/xml di dalamnya

    $1749 (Avg Bid)
    $1749 Avg Bida
    2 bida

    ...Aku Cuma mau minta tolong buat bantu deposit di freelancer.com... aku transfer ke rekening anda sebesar 420rb dan anda pekerjakan aku untuk 35 USD... Aku janji untuk memberi 5 bintang... terimakasih... Anda cukup membuka job untuk ku dengan bayaran 35 USD dan aku akan transfer ke rekening anda 420rb dan kmudian anda tinggal menutup job dengan membayar

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    ...Aku Cuma mau minta tolong buat bantu deposit di freelancer.com... aku transfer ke rekening anda sebesar 420rb dan anda pekerjakan aku untuk 35 USD... Aku janji untuk memberi 5 bintang... terimakasih... Anda cukup membuka job untuk ku dengan bayaran 35 USD dan aku akan transfer ke rekening anda 420rb dan kmudian anda tinggal menutup job dengan membayar

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1553 (Avg Bid)
    $1553 Avg Bida
    3 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan...saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    ...payment melalui server saya yg berbasis web, metode transaksi menggunakan XML dan koneksi menggunakan OpenVPN Gambarannya seperti ini : Ketika aplikasi di mulai, maka aplikasi akan melakukan sambungan VPN ( openvpn ) ke server saya, setelah itu muncul form login, ketika user melakukan login, aplikasi akan melakukan verifikasi data ke server. Setelah

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    ...SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    aku perlu sebuah aplikasi untuk odd bola secara realtime dan in-play odd. trus dimasukkin ke ke database sql atau acces

    $240 (Avg Bid)
    $240 Avg Bida
    1 bida

    ...scammers, we will only release 100% milestone at the end of the project. So we must see the website working before to release any money, atleast on your server. You can then transfer it to our server after payment, so it is safe for everyone. We are located in France. Therefore, European developers would be highly preferable. Regards, For ADN Trading

    $4481 (Avg Bid)
    $4481 Avg Bida
    3 bida
    Error with my server plesk 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello i have error in my plesk i cannot login in my websites when i connect in my plesk i have this error DB query failed: SQLSTATE[HY000]: General error: 1021 Disk full (/var/tmp/#sql_2c69_0); waiting for someone to free some space..., query was: DESCRIBE `sessions` thanks you

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    18 bida

    ...operation: Infogerance Date 2019-06-17 09:12:59 CEST (UTC +02:00), himalaya-raj J made Infogerance: Server was on grub console: without grub server will not boot form Hard drive Action: we booted server via OVH kernel & hard drive Temporally fixed the issue. Server boot & ping ok BIOS boot order corrected now ok. Recommendation: Client has to fix the grub

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    8 bida

    it's a start up company for digital marketing and advertising. i need a creative website full of life and reflect my vision. what i'm looking for is to transfer the visitors of the website to a potential customers.

    $2041 (Avg Bid)
    $2041 Avg Bida
    97 bida

    Only Individual freelancers may bid. We need a developer with good hands on following- [log masuk untuk melihat URL], full calendar scheduler ASP.NET web forms, jQuery MS SQL Server

    $115 (Avg Bid)
    $115 Avg Bida
    19 bida
    for any perpose 6 hari left

    I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed for Windows using SQL.

    $33 / hr (Avg Bid)
    $33 / hr Avg Bida
    9 bida

    Hi , Attached is the document and need a simple client server program in C# as in the document (include design patterns wherever possible) and need it quickly done. Add comments in the program wherever possible.

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    20 bida

    Seeking a person skilled in java/ SQL and jasper reports to modify Chromis POS { [log masuk untuk melihat URL] } product sales profit report such that: 1 it shows the daily sales volume {in cash} and the profit made that day 2 similar to 1; if i pick a range of dates , the report should show daily sales volume and daily profits and total

    $170 (Avg Bid)
    $170 Avg Bida
    8 bida

    ...functionalities. Making sure it's 100% mobile responsive, and be SEO friendly. Enable the website to do marketing through social media sites... I have a domain already, need you to transfer all web material to that domain. Or we can create a new domain, which ever is easier for you. My webpage features artwork and short stories, so would like someone to insert

    $94 (Avg Bid)
    $94 Avg Bida
    69 bida

    Hi, I have seen your BID for amazon mechanical Turk employer ID creation. Here I'm proposing you to create a new amazon mechanical Turk USA worker account with bank transfer enabled. (Preferably Tax interview completed) . Is it possible?

    $143 (Avg Bid)
    $143 Avg Bida
    1 bida

    website transfer to new domain

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    We need a SOAP server to communicate with RVM machines

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    9 bida

    ...want to download Wordpress source files via Filezilla and db on AWS server. I have AWS server login which I can not share with you. So please help me to download them on remotely. I just installed Filezilla and Team Viewer. Your task is to start downloading Wordpress files from AWS server by using Team Viewer. I will look my screen while you working. Thanks

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    24 bida

    I've installed VMware on my Server 2012 but I'm getting this error when I try to start my VM: "VMware Workstation and Hyper-V are not compatible. Remove the Hyper-V role from the system before running VMware Workstation." Note: I don't have Hyper-V installed on my Server 2012. If you know what's causing this issue then this is the job for you.

    $69 (Avg Bid)
    $69 Avg Bida
    16 bida

    Java, html, SQL tools : splunk ,Jenkins , Ascent

    $143 (Avg Bid)
    $143 Avg Bida
    1 bida

    improve no sql database performance with pagination in Android.

    $324 (Avg Bid)
    $324 Avg Bida
    8 bida

    Fully customized NutScript script for my WW2 Server. To get the gif of what needs to be done, here are a few examples: My community logo on the loading and character screen. Advanced hunger mod, Rank system, Fix the weapons, (MP40), Easy Bodygrouper (If Possible), ULX Ticket system, Crafting System, Drug System, Edit factions, Add Factions, Banking

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    1 bida

    To improve no SQL database performance with pagination in Android.

    $348 (Avg Bid)
    $348 Avg Bida
    7 bida

    I need someone to develop database code for my feature website so my clients could create log in, upload their picture in profile and post messages under their names.

    $450 (Avg Bid)
    $450 Avg Bida
    86 bida

    I want to transfer the content from an existing website [log masuk untuk melihat URL] to a new Wordpress template Avada | Responsive Multi-Purpose Theme with a new logo attached.

    $239 (Avg Bid)
    $239 Avg Bida
    34 bida
    Data Analytics 6 hari left

    1. Be able to analyze data using Excel. 2. Be able to analyze data using Python libraries such as Pandas, Numpy. 3. Good knowledge in SQL. 4. Strong in data visualization tool Tableau.

    $183 (Avg Bid)
    $183 Avg Bida
    23 bida

    Hello how are you I need a FNA server I have AS and an IP address I have 800Mbps FB In the case of server access and assistance for my company, we will pay a bonus of up to $ 1000 thanks

    $527 (Avg Bid)
    $527 Avg Bida
    2 bida

    Hello how are you I need a FNA server I have AS and an IP address I have 800Mbps FB Facebook company needs to 5 Gbps In the case of server access and assistance for my company, we will pay a bonus of up to $ 1000 thanks

    $475 (Avg Bid)
    $475 Avg Bida
    2 bida

    I'm not looking for someone who works for me. ...techniques. This App is able to detect bus units in the highway or wherever a video camera is placed. It will classify the units according to your needs. The data will go to a database managed with SQL. The GUI was made using PyQT4. Let me know if you have concerns. How much do you offer? Regards.

    $2133 (Avg Bid)
    $2133 Avg Bida
    24 bida

    Need to build a Grades System of home-works and laboratories

    $142 (Avg Bid)
    $142 Avg Bida
    17 bida
    Trophy icon MySQL query optimization 2 hari left

    ...to get the vehicles with its latest position which speed is over 5, in the same row. That's determined by the [log masuk untuk melihat URL] field, not by created_at or id. I have the next sql optimized, It gets the latest position per vehicle: SELECT a.* FROM positions a INNER JOIN ( SELECT vehicle_id, MAX(time) mxdate FROM

    $10 (Avg Bid)
    Dijamin
    $10
    1 penyertaan

    We are looking for candidates experienced in Microsoft Word and Excel to transfer data from PDF files into documents and spreadsheets.

    $32 / hr (Avg Bid)
    $32 / hr Avg Bida
    68 bida

    Saludos, compañeros Necesito un proyecto de control de asistencia que este desarrollado en Visual [log masuk untuk melihat URL] y en sql , el punto es que tengo un archivo txt o enc y quiero importarlo desde un boton al sql y registrar a los usuarios manualmente , el punto es que necesito reportes que me muestren los datos de del usuario y la fecha y la tardanza

    $168 (Avg Bid)
    $168 Avg Bida
    9 bida