Translate french termspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    5,000 translate french terms tugasan ditemui, harga dalam USD
    Translation to Central Malay 5 hari left
    DISAHKAN

    This project is only intended for Indonesians who can speak a specific dialect called Central Malay. This is an opportunity to use your linguistic abilities to ensure accurate translations resonate with the intended audience. Here's a brief on my expectations: - Translate English content to Central Malay accurately while maintaining the original message’s intent, tone, and context. No software or automated translation tools permitted. - Deliver completed project within a month. - Provide regular updates on project progress. - The final translated content should be free from grammatical errors and misinterpretations. Ideal candidate: - Proficiency in English and Central Malay is a must. - Previous translation experience, specifically in website content, is highly desir...

    $11 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $11 / hr Avg Bida
    15 bida

    Mengartikan sebuah laman atau web yang sesuai diminta oleh penerima

    $497 (Avg Bid)
    $497 Avg Bida
    20 bida

    السلام عليكم ورحمة الله وبركاته إذا كنت ترغب بالعمل في دولة قطر ك[Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    ...Unlimited Entry Pass”* yang berharga RM130 sahaja untuk 2 orang! Murah gila ? (Harga biasa : ~RM1,800~) Agent boleh mendapatkan komisen sebanyak RM20 dengan setiap pembelian tiket. Kegunaan tiket ni valid selama 6 bulan selepas theme park kami buka. Jadi jangan lepaskan peluang menarik ini! ? Berminat? Apply sekarang [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]...

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    4 bida

    Memiliki passion dibidang kajian dan review aspek isu sosial hingga film

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    9 bida

    Translate kertas teknikal dari Bahasa Melayu ke Bahasa Inggeris.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Translate kertas teknikal dari Bahasa Melayu ke Bahasa Inggeris.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Assalamualaikum ilyrusli, saya Nazrin. Saya sedang cari content writer untuk company saya kerja. kami beroperasi di Bangi, Selangor. boleh tak awak hubungi saya di email. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] terima kasih.

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Website regarding Gambling/Casino online, Target GEO Malaysia only [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $2345 (Avg Bid)
    $2345 Avg Bida
    26 bida

    translate video orang seminar yang durasinya 2 jam lebih

    $177 (Avg Bid)
    $177 Avg Bida
    4 bida

    Hi, Saya akan membuka satu blog mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek ini kami akan berikan 5 artikel untuk di translate dan akan membayar IDR 100,000 apabila projek telah diselesaikan dan memuaskan, maka kami akan hire long term dengan pembayaran 2 juta per bulan untuk translate artikel buat kami. Lebih prefer yang pengalaman tentang Bitcoin, Altcoin, dan cryptocurrency.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    35 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    8 bida
    $194 Avg Bida
    1 bida

    Hi awak, u keje sbgi freelancer je ye? Ley x translate file subtitle english ke bhs melayu? If ley nanti sy confirmkan balik....nak tanye je dl

    $6 (Avg Bid)
    $6 Avg Bida
    1 bida

    Saya hendak menterjemah bahasa lain

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    6 bida

    I need a translation. Translate secara tertulis atau dengarkan suatu percakapan.

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    2 bida

    We need help translating a press release from English to Bahasa Malaysia. The tone and style is similar to this -

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    9 bida

    ...terbaru seputar serial drama turki dan india yang tayang di ANTV seperti uttaran, veera, efsun dan bahar, serta kaali dan gauri. Penulisan artikel bisa menggunakan sumber referensi portal berita luar negeri (bhs inggris) dengan cara ditulis ulang dan dikompilasi dengan sumber lain menggunakan bahasa sendiri dan ditambahkan dengan opini dan komentar pribadi. Namun tidak boleh copas atau hanya translate. Bagi anda yang memiliki passion dalam topik tersebut dan bisa membuat sekitar 5-6 artikel per harinya (@500-600 kata) silahkan ajukan proposal anda disertai 1 contoh artikel yang original dari salah satu topik artikel yang kami minta. No proposal no response! Kami akan pertimbangkan kualitas dan gaya bahasa yang digunakan dalam penulisan artikel dalam proposal tersebut. ...

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    8 bida

    menterjemahkan sesuatu text berupa tugas

    $157 (Avg Bid)
    $157 Avg Bida
    4 bida

    Translate Belarusian 1250 word stucture site

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin dibantu untuk menterjemahkan makalah saintifik (jurnal)

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    2 bida

    Looking for translators for below languages Rajastani / Devanagari Marathi Telugu Gujrati Bengali Malayalam Oriya Kannada Kurdish-Kurmanji Kurdish- Sorani Kazakh Azerbaijani

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    8 bida

    Mengubah template alterna wordpress untuk website event silahkan kunjungi dan lihat bagian footer sebelah kanan untuk berdiskusi lebih lanjut melalui (Removed by Freelancer.com admin for breaching Terms and Conditions)

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida

    Menurut Abd Rasid Ismail, (2012) motif menjadi unsur visual yang utama dalam karya seni dan ia juga merupakan imej yang dihasilkan bagi mengindahkan sesuatu hasil seni termasuk tekstil. Pereka tekstil dalam penghasilan sesuatu reka corak batik biasanya mendapat ilham daripada alam persekitarannya. Seni tekstil tanpa corak dan motif akan dilihat lesu ataupun hambar. Terdapat pelbagai motif yang biasa digunakan sebagai ragamhias senireka corak tekstil tradisional Malaysia. Antara motif-motifnya ialah motif kosmos (unsur alam), geometri, flora dan fauna. Ia disusun dengan berbagai rupa dan gaya persembahan yang tertentu bagi menarik minat ramai terutama yang berminat dengan reka corak tekstil. Sumber alam semulajadi seperti flora dan fauna yang terdiri dari berjenis-jenis bunga-bungan, daun...

    $21 - $176
    $21 - $176
    0 bida

    Saya ingin mencari orang yang bisa membuat gambar kata-kata dp bbm terbaru. Disini saya ingin orang yang sekalian bisa memposting gambar-nya di Dalam memposting gambar tidak usah memakai banyak artikel/tulisan. Cukup sedikit penjelasan tentang gambar yang sesuai SEO. Di http://dp-bbmterbaru.blog...banyak artikel/tulisan. Cukup sedikit penjelasan tentang gambar yang sesuai SEO. Di sudah ada contoh yang bisa dilihat terlebih dahulu Minimal bisa update 2 gambar/hari Maximal update 15 gambar/hari Saya akan beri ganti Rp.50k/15 gambar Jika berminat silahkan hubungi [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms and Conditions - Section 13:Communication With Other Users.]

    $9 (Avg Bid)
    $9 Avg Bida
    1 bida

    Transilate a malayalam novel to english.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    4 bida

    Barev dzez, mer kazmakerputyuny norastexc e, zbaxvum e multeri nkarahanumov, mez masnagetner en harkavor, kxndrey zangaharel [The administrator removed this message for encouraging communication outside Freelancer.com, which breaches our Terms and Conditions - Section 13:Communication With Other Users.]Lilit kam grel keyanimationyerevan@ karajarkey handipel ev handipman jamanak manramasnery qnnarkel

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    es - Spanish nl - Dutch pt - Portuguese cs - Czech de - German fr - French it - Italian hu - Hungarian no - Norwegian - pl - Polish - sv - Swedish - tr - Turkish - el - Greek ar - Arabic hi - Hindi vi - Vietnamese sr - Serbian iw - Hebrew ko - Korean zh - Chinese

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    15 bida
    translater Tamat left

    bisa translate dari bahasa english ke myanmar , thailand , cambodia , vietnam , china , malaysia , philiphina , india dengan kosakata yang baik dan benar

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    Looking for copy writers to write small articles (half or one page) on different topics sport, hobby, craft, etc. Feel free to propose your prices and terms. Dicariin orang yang bisa nulis artikal (setengah dan seluruh halaman) tentang bermacam pokok misalnya olah raga, hobby, kerajinan tangan, dll. Silakan tawarin harga dan masa penciptaannya.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    4 bida
    translater Tamat left

    bisa translate dari bahasa english ke myanmar , thailand , cambodia , vietnam , china , malaysia , philiphina , india dengan kosakata yang baik dan benar

    $343 (Avg Bid)
    $343 Avg Bida
    2 bida
    video tutorial Tamat left

    membuat video tutorial paypal ( open account , register credit card , rergister bank account , send money , withdrawal , dan lain lain yang umum dibutuhkan ) dengan narasi bahasa english , mandarin ( kalo sanggup dengan narasi bahasa yang lain juga boleh ) untuk keterangan lebih lanjut silahkan call [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms and Conditions - Section 13:Communication With Other Users.] / junaidi

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    Translation Tamat left

    ... There is still a selection process involved (your credential, rates, etc.), but we'll start with the first three. LANGUAGES: Albanian Amharic Arabic Burmese Farsi (Persian, Dari) French Hindi Hmong Ilocano Japanese Marshallese Nepalese (Nepali) Oromo Portuguese Punjabi Romanian Samoan Serbo-Croatian (Bosnian, Croatian, Serbian) Swahili Tagalog (Filipino) Thai Tigrigna (Tigrinya) Trukese (Chuukese) Ukrainian UrduAnuak Armenian Assyrian Azeri (Azerbaijani) Bengali Bikol (Bicol) Bulgarian Cebruano Cham (Ching, Dijim) Chamorro Chin Creole (Haitian-Creole, French-Creole, Krio, Kreyol) Czech Danish Dinka Dutch Esan Estonian Fijian Finnish Georgian German Greek Gujarati Hebrew Hungarian Igbo (Ibo) Ilongo (Hiligaynon)...

    $437 (Avg Bid)
    $437 Avg Bida
    4 bida

    I can translate English, Indonesia, Bahasa Malaysia. I can type fast

    $216 (Avg Bid)
    $216 Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. 2.French 12. Portuguese 13. Danish Thai 24. Czech 31. Gujarati 33. Hebrew 34. Mogaliya

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. 2.French 12. Portuguese 13. Danish Thai 24. Czech 31. Gujarati 33. Hebrew 34. Mogaliya

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    yang butuh jasa translate atau mengetik boleh info ya

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    translate from english into Mandari, cantonese or bahasa malaysia.

    $380 (Avg Bid)
    $380 Avg Bida
    7 bida

    pekerjaan apa saja yang penting halal

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menerjemahkan beberapa musik favorit saya. Musik - musik ini bisa membuat kita tenang dimanapun kita berada atau pada situasi apapun yang berupa situasi negatif atau buruk. Ketika kita senang pun bisa berlanjut dengan suasana yg lebih nyaman dan lembut karna kita sedang tidak mengalami situasi yang tegang dan kesal.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    4 bida

    saya ingin menerjemahkan beberapa musik favorit saya. Musik - musik ini bisa membuat kita tenang dimanapun kita berada atau pada situasi apapun yang berupa situasi negatif atau buruk. Ketika kita senang pun bisa berlanjut dengan suasana yg lebih nyaman dan lembut karna kita sedang tidak mengalami situasi yang tegang dan kesal.

    $1 - $5 / hr
    $1 - $5 / hr
    0 bida

    saya ingin menerjemahkan beberapa musik favorit saya. Musik - musik ini bisa membuat kita tenang dimanapun kita berada atau pada situasi apapun yang berupa situasi negatif atau buruk. Ketika kita senang pun bisa berlanjut dengan suasana yg lebih nyaman dan lembut karna kita sedang tidak mengalami situasi yang tegang dan kesal.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    7 bida

    The purpose of this project is to have an illustration of the data ecosystem in sustainability reporting. It needs to clearly send the massage that data is integral in reporting and many stakeholders need them. This educational illustration will be for ed...freelancer should possess a high level of design proficiency, coupled with a knack for the minimalistic style. • the freelancer need's to use his creativity to develop many different design untill we get the right fit. • A background in designing educational illustrations is beneficial. • An understanding of marketing and brand communication on LinkedIn would be a plus. • You must be able to translate complex ideas into an simple yet insightful illustration. With your skills, let's make learni...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    26 bida

    I am seeking a skilled professional who has the ability to combine their knowledge of front-end and Java development. Having prior experience of at least 2 years will be an asset to this project. The Tools of task includes: * Front-end website development * Java development * Integration of the front end with Java In terms of technology stack, proficiency in the following is important: * Front-end technologies including HTML, CSS, JavaScript * Java, for back-end development * User Interface design tools such as AdobeXD, Sketch or Figma. However, this project primarily involves website development, so expertise in Sublime and Visual Studio is preferred. Please let me known if required .

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    25 bida

    ...This includes: - Non-surgical therapies - Surgical procedures - Home remedies Ideal Skills and Experience: The freelancer should ideally possess a medical background, primarily in dental medicine, with an emphasis on Maxillofacial or TMJ disorders. They should have a strong research ability, experience in medical writing especially for journal publication, and the ability to clearly translate complicated medical jargon into an easy-to-understand format. Familiarity with medical ethics and confidentiality laws is required. Knowledge of APA, MLA, or AMA citation style preferred. Time management skills and ability to meet deadlines are essential....

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    10 bida

    Simple lead generation site with form similar to example site: In admin I will see applications by name and will be able to see all their details. I will manually click approved or declined when results and will assign a $ value for approved applications. Site will also have a contact page, terms page and privacy policy page. Site must look good, be modern and responsive. Preferred language: html/css

    $121 (Avg Bid)
    $121 Avg Bida
    80 bida

    I am looking for a skilled web developer who can build a dynamic web application for IT services. The application should feature two types of user roles - Administrator and Customer. **Customer Role** The users should be able to register, sign in, and place orders for IT services through the website. **Administrator Rol...requirements, they should implement secure functionality for both user roles. Experience in handling order management systems is a plus. The chosen freelancer should be willing to provide post-development support if needed. The end goal is to provide a seamless UI experience for both administrators and customers through a single, well-crafted web application. The right developer should be able to translate these requirements into intuitive and streamlined functi...

    $290 (Avg Bid)
    $290 Avg Bida
    81 bida

    I have a Google document that I need to convert into a Word document primarily for editing purposes. Here's what needs to be accomplished: - The conversion should allow for minor adjustments to be made in the Word document. - The pre-existing font style and size should not be altered during the conversion. - In terms of the format of images and tables present in the Google document, take special care to keep them unaltered during the conversion. Ideally, freelancers that bid on this project should be experienced in handling document conversions, and editing in Word while retaining the original design and layout.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    45 bida