Translate french termspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    392,958 translate french terms tugasan ditemui, harga dalam USD

    السلام عليكم ورحمة الله وبركاته إذا كنت ترغب بالعمل في دولة قطر ك[Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    ...Unlimited Entry Pass”* yang berharga RM130 sahaja untuk 2 orang! Murah gila ? (Harga biasa : ~RM1,800~) Agent boleh mendapatkan komisen sebanyak RM20 dengan setiap pembelian tiket. Kegunaan tiket ni valid selama 6 bulan selepas theme park kami buka. Jadi jangan lepaskan peluang menarik ini! ? Berminat? Apply sekarang [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]...

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    4 bida

    Memiliki passion dibidang kajian dan review aspek isu sosial hingga film

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    9 bida

    Translate kertas teknikal dari Bahasa Melayu ke Bahasa Inggeris.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Translate kertas teknikal dari Bahasa Melayu ke Bahasa Inggeris.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Assalamualaikum ilyrusli, saya Nazrin. Saya sedang cari content writer untuk company saya kerja. kami beroperasi di Bangi, Selangor. boleh tak awak hubungi saya di email. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] terima kasih.

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Website regarding Gambling/Casino online, Target GEO Malaysia only [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $2345 (Avg Bid)
    $2345 Avg Bida
    26 bida

    translate video orang seminar yang durasinya 2 jam lebih

    $177 (Avg Bid)
    $177 Avg Bida
    4 bida

    Hi, Saya akan membuka satu blog mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek ini kami akan berikan 5 artikel untuk di translate dan akan membayar IDR 100,000 apabila projek telah diselesaikan dan memuaskan, maka kami akan hire long term dengan pembayaran 2 juta per bulan untuk translate artikel buat kami. Lebih prefer yang pengalaman tentang Bitcoin, Altcoin, dan cryptocurrency.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    35 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    8 bida
    $194 Avg Bida
    1 bida

    Hi awak, u keje sbgi freelancer je ye? Ley x translate file subtitle english ke bhs melayu? If ley nanti sy confirmkan balik....nak tanye je dl

    $6 (Avg Bid)
    $6 Avg Bida
    1 bida

    Saya hendak menterjemah bahasa lain

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    6 bida

    I need a translation. Translate secara tertulis atau dengarkan suatu percakapan.

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    2 bida

    We need help translating a press release from English to Bahasa Malaysia. The tone and style is similar to this -

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    9 bida

    ...terbaru seputar serial drama turki dan india yang tayang di ANTV seperti uttaran, veera, efsun dan bahar, serta kaali dan gauri. Penulisan artikel bisa menggunakan sumber referensi portal berita luar negeri (bhs inggris) dengan cara ditulis ulang dan dikompilasi dengan sumber lain menggunakan bahasa sendiri dan ditambahkan dengan opini dan komentar pribadi. Namun tidak boleh copas atau hanya translate. Bagi anda yang memiliki passion dalam topik tersebut dan bisa membuat sekitar 5-6 artikel per harinya (@500-600 kata) silahkan ajukan proposal anda disertai 1 contoh artikel yang original dari salah satu topik artikel yang kami minta. No proposal no response! Kami akan pertimbangkan kualitas dan gaya bahasa yang digunakan dalam penulisan artikel dalam proposal tersebut. ...

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    8 bida

    menterjemahkan sesuatu text berupa tugas

    $157 (Avg Bid)
    $157 Avg Bida
    4 bida

    Translate Belarusian 1250 word stucture site

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin dibantu untuk menterjemahkan makalah saintifik (jurnal)

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    2 bida

    Looking for translators for below languages Rajastani / Devanagari Marathi Telugu Gujrati Bengali Malayalam Oriya Kannada Kurdish-Kurmanji Kurdish- Sorani Kazakh Azerbaijani

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    8 bida

    Mengubah template alterna wordpress untuk website event silahkan kunjungi dan lihat bagian footer sebelah kanan untuk berdiskusi lebih lanjut melalui (Removed by Freelancer.com admin for breaching Terms and Conditions)

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida

    Menurut Abd Rasid Ismail, (2012) motif menjadi unsur visual yang utama dalam karya seni dan ia juga merupakan imej yang dihasilkan bagi mengindahkan sesuatu hasil seni termasuk tekstil. Pereka tekstil dalam penghasilan sesuatu reka corak batik biasanya mendapat ilham daripada alam persekitarannya. Seni tekstil tanpa corak dan motif akan dilihat lesu ataupun hambar. Terdapat pelbagai motif yang biasa digunakan sebagai ragamhias senireka corak tekstil tradisional Malaysia. Antara motif-motifnya ialah motif kosmos (unsur alam), geometri, flora dan fauna. Ia disusun dengan berbagai rupa dan gaya persembahan yang tertentu bagi menarik minat ramai terutama yang berminat dengan reka corak tekstil. Sumber alam semulajadi seperti flora dan fauna yang terdiri dari berjenis-jenis bunga-bungan, daun...

    $21 - $176
    $21 - $176
    0 bida

    Saya ingin mencari orang yang bisa membuat gambar kata-kata dp bbm terbaru. Disini saya ingin orang yang sekalian bisa memposting gambar-nya di Dalam memposting gambar tidak usah memakai banyak artikel/tulisan. Cukup sedikit penjelasan tentang gambar yang sesuai SEO. Di http://dp-bbmterbaru.blog...banyak artikel/tulisan. Cukup sedikit penjelasan tentang gambar yang sesuai SEO. Di sudah ada contoh yang bisa dilihat terlebih dahulu Minimal bisa update 2 gambar/hari Maximal update 15 gambar/hari Saya akan beri ganti Rp.50k/15 gambar Jika berminat silahkan hubungi [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms and Conditions - Section 13:Communication With Other Users.]

    $9 (Avg Bid)
    $9 Avg Bida
    1 bida

    Transilate a malayalam novel to english.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    4 bida

    Barev dzez, mer kazmakerputyuny norastexc e, zbaxvum e multeri nkarahanumov, mez masnagetner en harkavor, kxndrey zangaharel [The administrator removed this message for encouraging communication outside Freelancer.com, which breaches our Terms and Conditions - Section 13:Communication With Other Users.]Lilit kam grel keyanimationyerevan@ karajarkey handipel ev handipman jamanak manramasnery qnnarkel

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    es - Spanish nl - Dutch pt - Portuguese cs - Czech de - German fr - French it - Italian hu - Hungarian no - Norwegian - pl - Polish - sv - Swedish - tr - Turkish - el - Greek ar - Arabic hi - Hindi vi - Vietnamese sr - Serbian iw - Hebrew ko - Korean zh - Chinese

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    16 bida
    translater Tamat left

    bisa translate dari bahasa english ke myanmar , thailand , cambodia , vietnam , china , malaysia , philiphina , india dengan kosakata yang baik dan benar

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    Looking for copy writers to write small articles (half or one page) on different topics sport, hobby, craft, etc. Feel free to propose your prices and terms. Dicariin orang yang bisa nulis artikal (setengah dan seluruh halaman) tentang bermacam pokok misalnya olah raga, hobby, kerajinan tangan, dll. Silakan tawarin harga dan masa penciptaannya.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    4 bida
    translater Tamat left

    bisa translate dari bahasa english ke myanmar , thailand , cambodia , vietnam , china , malaysia , philiphina , india dengan kosakata yang baik dan benar

    $343 (Avg Bid)
    $343 Avg Bida
    2 bida
    video tutorial Tamat left

    membuat video tutorial paypal ( open account , register credit card , rergister bank account , send money , withdrawal , dan lain lain yang umum dibutuhkan ) dengan narasi bahasa english , mandarin ( kalo sanggup dengan narasi bahasa yang lain juga boleh ) untuk keterangan lebih lanjut silahkan call [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms and Conditions - Section 13:Communication With Other Users.] / junaidi

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    Translation Tamat left

    ... There is still a selection process involved (your credential, rates, etc.), but we'll start with the first three. LANGUAGES: Albanian Amharic Arabic Burmese Farsi (Persian, Dari) French Hindi Hmong Ilocano Japanese Marshallese Nepalese (Nepali) Oromo Portuguese Punjabi Romanian Samoan Serbo-Croatian (Bosnian, Croatian, Serbian) Swahili Tagalog (Filipino) Thai Tigrigna (Tigrinya) Trukese (Chuukese) Ukrainian UrduAnuak Armenian Assyrian Azeri (Azerbaijani) Bengali Bikol (Bicol) Bulgarian Cebruano Cham (Ching, Dijim) Chamorro Chin Creole (Haitian-Creole, French-Creole, Krio, Kreyol) Czech Danish Dinka Dutch Esan Estonian Fijian Finnish Georgian German Greek Gujarati Hebrew Hungarian Igbo (Ibo) Ilongo (Hiligaynon)...

    $437 (Avg Bid)
    $437 Avg Bida
    4 bida

    I can translate English, Indonesia, Bahasa Malaysia. I can type fast

    $216 (Avg Bid)
    $216 Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. 2.French 12. Portuguese 13. Danish Thai 24. Czech 31. Gujarati 33. Hebrew 34. Mogaliya

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. 2.French 12. Portuguese 13. Danish Thai 24. Czech 31. Gujarati 33. Hebrew 34. Mogaliya

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    yang butuh jasa translate atau mengetik boleh info ya

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    translate from english into Mandari, cantonese or bahasa malaysia.

    $380 (Avg Bid)
    $380 Avg Bida
    7 bida

    pekerjaan apa saja yang penting halal

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menerjemahkan beberapa musik favorit saya. Musik - musik ini bisa membuat kita tenang dimanapun kita berada atau pada situasi apapun yang berupa situasi negatif atau buruk. Ketika kita senang pun bisa berlanjut dengan suasana yg lebih nyaman dan lembut karna kita sedang tidak mengalami situasi yang tegang dan kesal.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    4 bida

    saya ingin menerjemahkan beberapa musik favorit saya. Musik - musik ini bisa membuat kita tenang dimanapun kita berada atau pada situasi apapun yang berupa situasi negatif atau buruk. Ketika kita senang pun bisa berlanjut dengan suasana yg lebih nyaman dan lembut karna kita sedang tidak mengalami situasi yang tegang dan kesal.

    $1 - $5 / hr
    $1 - $5 / hr
    0 bida

    saya ingin menerjemahkan beberapa musik favorit saya. Musik - musik ini bisa membuat kita tenang dimanapun kita berada atau pada situasi apapun yang berupa situasi negatif atau buruk. Ketika kita senang pun bisa berlanjut dengan suasana yg lebih nyaman dan lembut karna kita sedang tidak mengalami situasi yang tegang dan kesal.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    7 bida

    I need NATIVE Arabic speaker, you're automatically declined if you are not Arabic. I need to translate 3 Files ( 2200 words each ). You can use machine/google translation but you MUST proofread it so It's understandable by readers. You get a bonus if you have knowledge in gambling. My budget is 10$, Do not bid if you don't agree to it. Write " 3 files for 10$ " in your bid so I know that you've read and agreed.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    3 bida

    ...PowerPoint presentations. The ideal candidate will have a strong background in contract law and excellent communication and organizational skills. In this role, you will be responsible for supporting our business development efforts by drafting contracts, building engaging workshops, and creating professional PowerPoint presentations. Responsibilities: Drafting contracts that accurately reflect the terms of agreements between our company and our clients Building interactive and engaging workshops to educate clients and internal teams Creating professional PowerPoint presentations to support sales and business development efforts Designing workshop booklets to provide attendees with a comprehensive guide to the material covered in the workshop Requirements: Bachelor's degr...

    $310 (Avg Bid)
    $310 Avg Bida
    11 bida

    I need help integrating a booking page on my funnel - the booking is similar to airbnb and Turo. I am working on a rental service that requires booking per day. There would be fixed booking for first 2 days and daily rate for additional days. The booked days need to be blocked so no one can book for those days I need to be able to place a hold on the ...booking is similar to airbnb and Turo. I am working on a rental service that requires booking per day. There would be fixed booking for first 2 days and daily rate for additional days. The booked days need to be blocked so no one can book for those days I need to be able to place a hold on the credit card till the last day of the equipment Make fields on consultation form mandatory Add link to terms and conditions on checkout page

    $157 (Avg Bid)
    $157 Avg Bida
    4 bida
    ishot project 6 hari left

    i want takeoff my projects contact to me [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    3 bida

    ...PowerPoint presentations. The ideal candidate will have a strong background in contract law and excellent communication and organizational skills. In this role, you will be responsible for supporting our business development efforts by drafting contracts, building engaging workshops, and creating professional PowerPoint presentations. Responsibilities: Drafting contracts that accurately reflect the terms of agreements between our company and our clients Building interactive and engaging workshops to educate clients and internal teams Creating professional PowerPoint presentations to support sales and business development efforts Designing workshop booklets to provide attendees with a comprehensive guide to the material covered in the workshop Requirements: Bachelor's degr...

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    10 bida

    Many people, when browsing a social networking site, come across images with sayings of wise men, lessons, of stories, and they want to understand correct meaning when translating the words on translation sites, as the latter work on literal translation. The thing that many people do not know is that you can translate it in pictures into Portuguese or any other language Read

    $33 - $273
    Tempatan
    $33 - $273
    0 bida

    ...In more simpler terms; We want to find the amount to sell, so that we will get the maximum amount out. x is reserves and token in, and y is reserves and token out. We rewrite to include the change in reserves, we sell amount dx and obtain amount dy. The constraint must hold: (x + dx)*(y-dy)*((x + dx)^2 + (y - dy)^2) = k I believe this can also be written as such: y * (x+dx)^3 + x*(y - dy)^3 = k It is negative dy and positive dx because the constraint must be upheld for the pool's inventory. So after an exchange, dy has left the pool, and dx has increased the pool. Here is the task I expect delivery on: Find the function that provides the maximum dy with respect to dx, x and y as parameters. I require a formula answer, not an algorithmic approach. In more simpler te...

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    13 bida

    Translate written material from English to polish and ensure the meaning, context and industry-specific terminology are maintained. Translator Job Duties: • Reads through the material in the English language, ascertains understanding of the meaning and context of that material, and converts it into the polish language, making sure to preserve the original meaning. • Translates various materials, including but not limited to articles, web pages, video scripts, and brochures.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    12 bida