Translation english french job offerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    365,845 translation english french job offer tugasan ditemui, harga dalam USD

    I need a translation. Sedang memerlukan pekerjaan yg lepas

    $1583 (Avg Bid)
    $1583 Avg Bida
    2 bida

    hb ghhhgggggggvb bbbbbhbbbhhhhhhnn nougfdz

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    1 bida

    Tulis artikel dalam bahasa melayu dan English, untuk permainan telefon online

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    13 bida
    $20 Avg Bida
    1 bida

    malayalam to tamil , kanada, telegu , hindi.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    23 bida
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi, Saya akan membuka satu blog mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek ini kami akan berikan...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    35 bida

    I need a translation. Translate secara tertulis atau dengarkan suatu percakapan.

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    2 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    I need a translation. Nama saya Mega Oktavia Sari dan saya bisa membantu perkejaan ada dengan sebaik-baiknya

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Mampu menjadi translator untuk menerjemahkan dokumen ringan, movie subtitle, email translation. Mampu mengerjakan legal research, membuat kontrak/perjanjian khususnya perjanjian kredit dan jual beli

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    3 bida

    es - Spanish nl - Dutch pt - Portuguese cs - Czech de - German fr - French it - Italian hu - Hungarian no - Norwegian - pl - Polish - sv - Swedish - tr - Turkish - el - Greek ar - Arabic hi - Hindi vi - Vietnamese sr - Serbian iw - Hebrew ko - Korean zh - Chinese

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    17 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida
    Translation Tamat left

    We are going to do a large translation project, which will require translators in many languages. I NEED THREE TRANSLATORS PER EACH LANGUAGE (Translation will be mostly English to "language"). If you see the language that you speak on the list, please email me a short message with your rates and your name, like this: Albanian -- John Doe -- .05 per word SEND TO: Helena@quicktransla...

    $437 (Avg Bid)
    $437 Avg Bida
    4 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    I have some documents to translate Tetum to English. I require human translation not Google or else.

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    3 bida

    I'd like to understand the number of contract jobs for a specific level of professional, that have been posted from new, across multiple countries in the last 12 months. I don't need to know the employers that were hiring, nor do I need contact details from the role, but I would like an overview of job titles. I've never done this kind of research before so will need some guidance...

    $446 (Avg Bid)
    $446 Avg Bida
    9 bida

    Main dusre ke liye kam ho sukhwa aur jo meri Bhasha Hindi rashtriy bhasha hai vah dusron Ko shikar tha isliye mujhe

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    40 bida

    We need an audio in Tetum translated to English ASAP!

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    3 bida

    Dear Candidate, We are hiring for Biztalk Developer position. Key Attributes: Experience: 5-9 yrs 1. Minimum 3 yrs of experience in Biztalk x12 development. 2. Hands on experience in HL7 (Healthcare domain). Thanks and Regards, Vidya Saudagar

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    ****Read the description from top to bottom**** Topic: Any Genre/Niches Bulk Work Task. High-Quality Articles needed with no grammatical errors. No copy paste work. The deadline is 1-day maximum for every article of 1000 words. Price is fixed, though posted in the hourly system so as to save your charges on acceptance of the project. Please don't go on asking for payment again and again as ...

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    6 bida
    Remote job 6 hari left

    3d computer vision Frontend lead engineer 3D design lead engineer Work for singapore company, salary up to 5000$ net/month

    $3849 (Avg Bid)
    $3849 Avg Bida
    16 bida
    English to Hindi Translator 6 hari left
    DISAHKAN

    looking for a translator from English to Hindi for around 300 short sentences for a mobile app.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    58 bida

    I just started a coaching business. For that I write pieces of text. As I am not a native english writer and I'm dyslectic I want to have someone who can check my texts on gramar and the buildup of the sentences.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    35 bida

    i want to creat website Job Portal Like [log masuk untuk melihat URL]

    $572 (Avg Bid)
    $572 Avg Bida
    12 bida

    I need to translate app files from English to Bahasa Malaysia. it is about 2100 words. Only a native Bahasa Malaysia speaker. The translation should be concise and needs to be displayed normally on the phone.

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    33 bida

    Hello, I'm looking for influencer marketing with real audience, active facebook FRENCH users. Thank you for your reply.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    3 bida

    Job described in PDF to complete previous Job

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    5 bida

    I am looking for a content writer who has experience in writing in US English.

    $316 (Avg Bid)
    $316 Avg Bida
    53 bida

    Hello! We have a document in English that need to be translation into Tamil. So please bid only Indian Speakers who know Tamil Language perfectly. Thanks!

    $2 - $8 / hr
    Sulit
    $2 - $8 / hr
    27 bida

    Dear All, Please send me a sample of your work. It does have to be 8n the field of applied linguistics, ELT as i said earlier must have an experience and sample of work.

    $867 (Avg Bid)
    $867 Avg Bida
    28 bida

    Front end design only For a web site You don't need to design the backend - You will be provided with the design in the adobe xd file> if pages are missing, you must complete them To complete the site professionally. - You are performing a complete project analysis and correcting errors after returning to us. Until this is approved. - Site performance should be very fast and will not delay...

    $369 (Avg Bid)
    $369 Avg Bida
    56 bida

    We are in need of translators for short time opportunity and customer service purpose. This contract position is 100% remote and offers flexibility in schedule fluency in English and good experience in translation is vital. Google translator is not allowed.

    $69 (Avg Bid)
    $69 Avg Bida
    13 bida

    I have two photos in arabic, need someone help translate it into english, my budget is 7dollars, please don't bid if you don't have time, thanks a lot.

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    34 bida