Traslate spanish english job offerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    237,725 traslate spanish english job offer tugasan ditemui, harga dalam USD

    Tulis artikel dalam bahasa melayu dan English, untuk permainan telefon online

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    13 bida

    Hi, Saya akan membuka satu blog mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek ini kami akan berikan...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    35 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    es - Spanish nl - Dutch pt - Portuguese cs - Czech de - German fr - French it - Italian hu - Hungarian no - Norwegian - pl - Polish - sv - Swedish - tr - Turkish - el - Greek ar - Arabic hi - Hindi vi - Vietnamese sr - Serbian iw - Hebrew ko - Korean zh - Chinese

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    17 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Translate short text into Spanish (total length 25 000/30 000 Words) Please indicate : 1)rate per word in USD. a) from EN to SP b)from SP to EN 2) experience in translating

    $305 (Avg Bid)
    $305 Avg Bida
    10 bida

    We are seeking a self-motivated individual who can provide a high-level of assistance. Candidate must possess cognitive thinking skills and ability to retain process and information Candidate must have a positive attitude and willingness to learn.

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    9 bida

    We require translation of some pdfs, from English to Portuguese and Spanish. If you can translation, Please bid me ASAP.

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    7 bida

    Writing clear, compelling copy for various mediums and fluent speaking. Review, edit and add previous work. Must be very responsive with fast turn around. Be willing to tutor/teach. Compelling and convincing insights.

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    6 bida

    English to Spanish Spanish to English translations

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Illustrator offer My name is Jaany and I am looking for an illustrator to work with me on a series of children's books I intend to publish over the next two years. My books are designed to help children expand their consciousness and to help them connect with their true nature through the natural world, their own inner world and their immediate surroundings. Originally from Lo...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    18 bida
    Digital marketing job 6 hari left
    DISAHKAN

    We are looking for a Digital marketing expert for a Personal care brand Looking for experienced candidate who has expertise in SEO, SMO, SME, SMM, Email marketing, web development etc and a basic knowledge of graphics 6 days of working. Responsibilities and Duties Has to take care of the complete DM process and help to bring up website rank and get leads Note: I myself know about complete DM Do ...

    $210 (Avg Bid)
    $210 Avg Bida
    5 bida
    accountant job 6 hari left

    I need some help with finding an accountant.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    2 bida

    Hello writers. I just finished building my company websites and need contents to make my business site more attractive. My company deals multi products including sports clothes, sneakers and sports bags. If you can help me to polish my business site, feel free to contact me. And if you are not native English speaker don't apply. It wastes time both of us. Hope to hear back from you soon Regar...

    $1947 (Avg Bid)
    $1947 Avg Bida
    20 bida

    Hello! I'm looking for a man who is good at English. It would be better if he/she has the web development experience. I prefer to hire new freelancers. Selected freelancer should be available for the video call. Best

    $438 (Avg Bid)
    $438 Avg Bida
    11 bida

    I have articles about advertising written in Russian that need a PERFECT translation to English.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    13 bida

    We are running a blog site which every one can post their blogs and comments. We are looking someone who can translate our content to European languages. Contents are all in English and target languages are Spanish, Dutch, French, Greek but not limited to. Looking to build a long term relationship. Regards. Chris.

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    24 bida

    We are searching for a person to call our english customers, about 3h per day job. It will be the same short conversation, we will provide you the text with the instructions, skype and everything needed. no need for training. We are willing to pay 100 usd / working day.

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    18 bida

    I need a CSS expert and woocommerce experienced developer to help me with the project description. New freelancers are welcome, if all points are completed correct within today 5 star very good feedback will be granted. Happy bidding. Mention 'I have checked the pdf', to increase chances. PDF with requirements is attached

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    42 bida

    We need to use several computers in many regions remotely and this lasts for many years. It needs high internet speed and computer performance. And you must be someone who lives in US/UK/Canada You have to know English.

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    3 bida

    I am searching professional English to Arabic translator with basic image editing skills. Article Total Word Count: 348 Please use 'free style' translation so it sounds good in the Arabic language. Besides translation you have to adapt this article (fill-up specific information about each country) to next six Arabic speaking countries: Bahrain, Kuwait, Oman, Saudi Arabia, United Arab E...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    17 bida

    I am searching professional English to Arabic translator with basic image editing skills. Article Total Word Count: 552 Please use 'free style' translation so it sounds good in the Arabic language. Besides translation you have to adapt this article (fill-up specific information about each country) to next six Arabic speaking countries: Bahrain, Kuwait, Oman, Saudi Arabia, United Arab E...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    15 bida

    I am searching professional English to Arabic translator with basic image editing skills. Article Total Word Count: 600 Please use 'free style' translation so it sounds good in the Arabic language. Besides translation you have to adapt this article (fill-up specific information about each country) to next six Arabic speaking countries: Bahrain, Kuwait, Oman, Saudi Arabia, United Arab E...

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    17 bida

    Ukrainian English translation project. Please apply now quickly.

    $27 / hr (Avg Bid)
    $27 / hr Avg Bida
    9 bida

    I am searching professional English to Arabic translator with basic image editing skills. Article Total Word Count: 614 Please use 'free style' translation so it sounds good in the Arabic language. Besides translation you have to adapt this article (fill-up specific information about each country) to next six Arabic speaking countries: Bahrain, Kuwait, Oman, Saudi Arabia, United Arab E...

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    27 bida

    Our company Improlux is looking for a copywriter who can translate and adapt text from/to Russian, Ukrainian and Spanish. Improlux is a real estate consulting group in Santa Clara.

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    6 bida

    We are looking for a English speaking person, who is good at: - Generating sales via phone and email; - Native or good understanding with British Dialect. - Learning the material fast and efficiently. You need to have quiet environment, fast internet, headset with microphone and be able to work 15-25 hours per week. UK working hours.

    $51 / hr (Avg Bid)
    $51 / hr Avg Bida
    4 bida

    Native Russian translator with fluent English needed. 21 000 words to be translated within a week - it's a fiction book. Human translation only, please! It's very important! I know Russian myself, so I will be doing the proofreading of the work. Please apply only if you can commit. Many other projects are ahead. The text will be provided to those interested. Thank you!

    $122 / hr (Avg Bid)
    $122 / hr Avg Bida
    4 bida

    I want a web site like [log masuk untuk melihat URL] . Premium membership option will be there and job post [log masuk untuk melihat URL] more details contact me.

    $211 (Avg Bid)
    $211 Avg Bida
    49 bida

    I am looking for a VA who has fantastic time management, attention to detail and perfect UK English writing skills. This is a full-time position for 40 hours per week. The hours are Monday to Friday 9am to 5pm GMT. If you cannot commit to these hours, do not apply. The pay per week for these hours is £80 per week. Please note I will not be paying anything extra on top of this to cover any o...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    14 bida

    I am looking for a content manager who has fantastic time management, attention to detail and perfect UK English writing skills. This is a full-time position for 40 hours per week. The hours are Monday to Friday 9am to 5pm GMT. If you cannot commit to these hours, do not apply. The pay per week for these hours is £100 per week. Please note I will not be paying anything extra on top of this ...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    23 bida

    Contacting Potential Trade Customers to introduce New Service that most are interested in. I know this because I have just made 400 calls myself. You will be calling Interior Designers & Architects based all based in Ireland - so a sense of humor a must. You much have fluent English. accent doesn't matter. These are no pressure calls. Expect an average call of 5 - 6 minutes. Nobody h...

    $18 / hr (Avg Bid)
    Ditampilkan
    $18 / hr Avg Bida
    22 bida

    Hi, I need translate 2 pages. - [log masuk untuk melihat URL] - [log masuk untuk melihat URL] And text on image .

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    30 bida

    Seeking a native English speaker and a professional writer to handle a blog post. Need it done professionally and urgently. Involves research. Word count: 1600 words Timeline: 8 hours Budget: $25 *Opportunity for long-term work

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    17 bida