Twitter logo clip artpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    213,790 twitter logo clip art tugasan ditemui, harga dalam USD

    Dibutuhkan penulis artikel SEO dengan niche social media. Minimal 1 Artikel terdapat 500 kata. Artikel boleh tentang apa saja yang menyangkut sosial media. Baik itu tips, trik, tutorial, artikel viral, dll. (Dilengkapi gambar) Sosial media : Fb, IG, Twitter, YT

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida
    Proyek desain Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar Mengedit gambar foto menjadi vexel / art

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    5 bida
    Proyek desain Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar Terima jasa doodle art berbingkai

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    7 bida

    Menulis sejumlah artikel Funny art,

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    6 bida
    Design project Tamat left

    Membuat sebuah gambar ilustrasi art tentang binatang. Illustrasi hanya dlm hitam putih. Dan di sediakan dlm bentuk file pdf. Dengan resolusi tinggi.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    3 bida
    Design project Tamat left

    mengerjakan sebuah karya siluet art & mengerjakan yang berkaitan dengan percetakan

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Necesito buscar un experto que potencie mi marca en facebook / twitter y linkedin.

    $259 (Avg Bid)
    $259 Avg Bida
    14 bida

    1. Mahir di Marketing Social Media Instagram, Twitter, Facebook, path dll. 2. Mampu mengedit gambar sehingga update'an media social jadi lebih menarik seperti gambar2 dan video2 singkat (slide)

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    2 bida

    disini adalah tentang serial perang dalam bentuk komik menceritakan peperangan abad ke 10 hingga zaman peperangan abad pertengahan..yang dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusa...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Membuat berbagai macam Logo, spanduk, art design, clothing, banner promo

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    2 bida
    Design a Logo Tamat left

    i am filmmaker crew. this is my project in filmmaker as art department (prop maker).

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    5 bida

    Ingin membuat Website Panelrn- Instagramrn- Twitterrn- Google+rndll (sebutkan jika bisa yang lain)rndan bisa membuat login untuk userrnbisa membuat deposit saldo untuk user

    $295 (Avg Bid)
    $295 Avg Bida
    1 bida

    gambar yang saya ingin kan adalah gambar doodle art atau juga abstract

    $753 (Avg Bid)
    $753 Avg Bida
    2 bida

    saya ingin bekerja,karna saya belum bekerja

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya hanya ingin tutorial login via googlw plus dan twitter dan facebook di osclass saya

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Terbuka kepada designer dari Malaysia. Saya perlukan dalam 10-20 design banner untuk produk yang akan diupload ke social site (FB, IG, Twitter, Dsb.) Design clean dan profesional. Kalau boleh nak tengok portfolio dulu sebelum hire. Thanks.

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    7 bida

    Memerlukan administrator untuk social media advertising seperti : 1. twitter 2. facebook 3. instagram 4. blogs dan e-magazine

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    3 bida

    if the mind and imagination are not combined in one direction , it is difficult we express what we feel in a paper that has been etched in black ink . when the trembling hands holding art shows , then the word - word when it will not be easy for the expressed... ================================================================== (jika pikiran dan imajinasi tidak berpadu dalam satu arah, sulitlah...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat karya animasi digital art dengan segala kemampuan saya, meski belum begitu mahir, saya ingin membuat suatu art yang dapat dikenang oleh semua orang . Genre digital art biasanya bertema fantasi, namun saya ingin membuatnya dengan bertema animasi dan kehidupan sehari-hari. Semoga kalian menyukai seni aku.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Salam kenal, Saya Adam dari Madfal Studio, ini list game Madfal Studio sebelumnya : [log masuk untuk melihat URL] saya ingin mengajak collab 2D Artist untuk membuat game dengan tema ramadhan yang sebentar lagi.. :) jadi kita Share revenue 50:50 untuk jenis art nya yg flat unyu2 :3 semacam ini : [log masuk untuk melihat URL] jika berkanan bisa langsung contact saya di : [log masuk u...

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    Proyek saya adalah : ini tentang saya. dimana, saya ingin memperbagus template blog saya, memperbanyak follower di Google+, membuat youtube yang berkaitan dengan blog travelling saya, meningkatkan jumlah follower di Fanpage saya, mengurus twitter, pinterest.

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    2 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Sebenernya sudah lama tentang WPAP ini dibahas di beberapa blog atau website para sahabat bahkan berceceran di internet tutorial yang membahas tentang WPAP ini, berhubung ada pertanyaan dari salah seorang sahabat maka bagus juga kita bahas sekilas tentang WPAP dan sekalian cara membuatnya, begini pertanyaannya;rnrn mas ,tulung posting cara buat gambar wpap di corel y,,,rn & gimana...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    - Meng arransement sebuah lagu - Edit clip / Company profile - Menciptakan lagu - Membuat logo Minat Hub : 085860334026 / 089677403889 (Virgo)

    $27 / hr (Avg Bid)
    $27 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya mempunyai account ol shop di twitter yang ingin menempati PR 1 google

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    4 bida

    Bisa memasarkan segala produk melalui media sosial seperti facebook, twitter dll

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Membuat banyak followers di twitter mengunjungi freelancer

    $10 - $18 / hr
    $10 - $18 / hr
    0 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    2 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    tolong isikan twitter saya 200k follower sayaakan bayar anda $30............................................................................................................................................................................................

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    1 bida

    saya belum pernah bekerja dimana pun tetapi dalam hal untuk ahli jejaring sosial saya bisa, mulai dari facebook,twitter,google,youtobe, dan yang sebagainya,

    $200 - $200
    $200 - $200
    0 bida

    saya mampu membuat puisi dan cerpen yang menarik sesuai dengan tema atau judul yang anda berikan cerpen dan puisi saya mampu di visualisasikan sebagai kado tromantis yang dapat anda beri kepada orang terkasih anda saya juga memiliki kemampuan di dunia modeling dan fashion show saya menerima panggilan untuk menjadi model hijab atau fashion hijab , saya memiliki tinggi 165cm dengan berat badan 45...

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    hi saudara i cant tawaran sry tetapi saya dapat penjual ebay baik untuk Anda chek profil saya i am baik dalam seo dan aku punya 500 diperbarui linkedin twitter facebook pinterest dll siap id saya akan berbuat lebih baik

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida
    FalqiFalqi 6 hari left
    DISAHKAN

    i need to redesign a facade using 3dmax or cg art design interior of few floors in rich classical design with detailed elements and good lighting i need revit cad and max good architecture knowledge

    $1830 (Avg Bid)
    $1830 Avg Bida
    13 bida

    [log masuk untuk melihat URL] We basically need to get this designed and ready for launch. We currently don't have the art in place needed for that as well. User experience needs to improved as well as usability. The website is yet to be launched.

    $546 (Avg Bid)
    $546 Avg Bida
    36 bida
    Animate my logo 6 hari left
    DISAHKAN

    I would like an animation added to my logo (attached). This would serve as a quick 5 second clip to add at the beginning of my youtube videos. As seen, my logo is a tree. I would like this to go from a small seed, have a drop of water land on it from out of screen, and then have it grow out into the final logo image.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    19 bida
    Trophy icon logo design 6 hari left

    We are a manufacturer of artificial intelligence products in China. Constantly provide consumers with intelligent consumer goods. and now we would like to develop our own brand . IPANDAX is the name of our brand. Therefore, we hope to use the image of panda to represent us as a graphic logo, because we are from china, so we would like to use panda to represent where we are from, the letter i for i...

    $150 (Avg Bid)
    Dijamin Sulit Peraduan Teratas
    $150
    19 penyertaan

    Dr. Greenthumb ist ein Händler für CBD-Produkte aller Art. Wir vertreiben unsere Produkte in Automaten und über einen Onlineshop, sowie an Retailpartner. Um den Prozess von Bestellungen, Leads etc. zu optimieren benötigen wir eine effiziente Software, die einige bereits genutzte Programme von uns vereint. Als beste Lösung erscheint uns dafür Salesforce. Mehrere Proze...

    $38 / hr (Avg Bid)
    $38 / hr Avg Bida
    2 bida

    I need an artist who can produce various art assets (2D, 3D, levels, particle effects, etc.) and integrate them into an Unreal Engine video game. Bonus if you have UMG experience and/or are in Santiago, Chile. A basic overview of the project can be found here: [log masuk untuk melihat URL]

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    14 bida

    I need a modernization of below video + changing the content / script. The video is not state of the art. Therefore we expect it to be a professional video in a completely new design and style. The service should include professional video content (copyrights etc.) based on the script. [log masuk untuk melihat URL] Thank you for your proposals.

    $1237 (Avg Bid)
    $1237 Avg Bida
    28 bida

    Premier blockchain game is looking for a community manager that can: - manage social media (twitter, IG, facebook) - Manage forum - manage email campaigns and autoresponders - engage community with contests, ask the developer, etc More information will be provided to qualified candidates. We are looking for someone that has gaming experience (plays a lot of games) and blockchain knowledge is a r...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    6 bida

    Hi..I looked at your portfolio and i need something like the Twitter Tool but for Instragram.I have some instagram accounts that i want to use for follow and like specific account or [log masuk untuk melihat URL] tool will be only used by me. Can you make it?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Hello i would like somebody to change a music track in a way so it will not be traceable from facebook and not be violates as a copyright law.

    $402 (Avg Bid)
    $402 Avg Bida
    20 bida

    WEBSITE DESIGN -The project is for the design of PSD / Artwork for website - The website will be 6 Pages - We are narrating and selling a story as such we want the site to be a sequence of slides that lead to the purchase of the product - Winner / Bidders will be selected for monthly design updates CONTEXT - The website needs to support the offline advocacy work we are doing around getting our...

    $100 (Avg Bid)
    $100
    0 penyertaan

    Reference: [log masuk untuk melihat URL] Need below: Logo Design: - we want the below text in the logo [log masuk untuk melihat URL] 07506 709450 Fixed Cost Hassle Free Services by Your Local Trade Need a facebook banner with these words Need a twitter banner with these words and need 1 banner for facebook marketing so when we advertise on facebook groups, people can see our website addre...

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    74 bida

    We need to build this social listening tool using free twitter API. There are a couple of free tools online but it would be good to have all in one dashboard. Full brief and details bellow [log masuk untuk melihat URL] Examples: Twitter mentions and account analysis [log masuk untuk melihat URL] Twitter reach [log masuk untuk melihat URL] Twitter Sentiment [log masuk untuk melihat URL]

    $1715 (Avg Bid)
    $1715 Avg Bida
    20 bida