Twitter machine learning jobspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    344,130 twitter machine learning jobs tugasan ditemui, harga dalam USD

    Total Mind Learning bergerak dibidang pendidikan dan pengembangan kemampuan individu dalam mencapai puncaknya

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    6 bida

    saya butuh sekitar 16ribu gambar dengan 4 jenis mobil ( sedan, suv, mpv, dan bus ). masing" kurang lebih 4000 tiap jenisnya. ukuran gambar harus fix 448 x 448. objek mobil tidak boleh terpotong, objek mobil minimal 50% dari keseluruhan gambar. setelah gambar buatkan annotationnya yang merupakan bounding box keberadaan object. format annotation mengikuti pasval voc. berbentuk xml. boleh menggu...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Dibutuhkan penulis artikel SEO dengan niche social media. Minimal 1 Artikel terdapat 500 kata. Artikel boleh tentang apa saja yang menyangkut sosial media. Baik itu tips, trik, tutorial, artikel viral, dll. (Dilengkapi gambar) Sosial media : Fb, IG, Twitter, YT

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    Saya Ahli di bahasa pemrograman java ,php,c#,matlab,phyton, web programming codeigniter (mengutamakan erp) dan machine learning

    $495 (Avg Bid)
    $495 Avg Bida
    26 bida

    Necesito buscar un experto que potencie mi marca en facebook / twitter y linkedin.

    $259 (Avg Bid)
    $259 Avg Bida
    14 bida

    1. Mahir di Marketing Social Media Instagram, Twitter, Facebook, path dll. 2. Mampu mengedit gambar sehingga update'an media social jadi lebih menarik seperti gambar2 dan video2 singkat (slide)

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    2 bida

    Ingin membuat Website Panelrn- Instagramrn- Twitterrn- Google+rndll (sebutkan jika bisa yang lain)rndan bisa membuat login untuk userrnbisa membuat deposit saldo untuk user

    $295 (Avg Bid)
    $295 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin bekerja,karna saya belum bekerja

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya hanya ingin tutorial login via googlw plus dan twitter dan facebook di osclass saya

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Terbuka kepada designer dari Malaysia. Saya perlukan dalam 10-20 design banner untuk produk yang akan diupload ke social site (FB, IG, Twitter, Dsb.) Design clean dan profesional. Kalau boleh nak tengok portfolio dulu sebelum hire. Thanks.

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    7 bida

    Memerlukan administrator untuk social media advertising seperti : 1. twitter 2. facebook 3. instagram 4. blogs dan e-magazine

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    3 bida

    Proyek saya adalah : ini tentang saya. dimana, saya ingin memperbagus template blog saya, memperbanyak follower di Google+, membuat youtube yang berkaitan dengan blog travelling saya, meningkatkan jumlah follower di Fanpage saya, mengurus twitter, pinterest.

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    2 bida

    Asslam o alikum jnb mujhe jobs chahye but mein yaha new hun mujhe nahi pta kia karna kise karna hai to help bhi kare aur kam bhi sekhaye han mein website bna dakta hun hun achi tarh

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    1 bida

    Saya akan mengerjakan semua pekerjaan online ini . dan menyelesakain semua jobs yang di berikan , dan bila melampaui deadline saya sanggup tidak di bayar . saya akan laku kan demi pekerjaan ini

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Saya mempunyai account ol shop di twitter yang ingin menempati PR 1 google

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    4 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    EduTainment - Interactive Learning metode belajar yang menggabungkan antara materi pelajaran dan teknologi. Materi pelajaran dibuat dengan kemasan menarik (3D interactive) ditampilkan lewat media komputer, tablet atau interactive board.

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    Bisa memasarkan segala produk melalui media sosial seperti facebook, twitter dll

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Membuat banyak followers di twitter mengunjungi freelancer

    $10 - $18 / hr
    $10 - $18 / hr
    0 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    2 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    tolong isikan twitter saya 200k follower sayaakan bayar anda $30............................................................................................................................................................................................

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    1 bida

    We are an event company that is looking for people to work for us full time and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile for part time promoters. Promoters usually do...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I need data entry workers for a simple typing job. requirement : 1: basic internet knowledge. 2: well typing speed . 3: well internet connection. 4: payment method: perfectmoney/ moneybookers/webmoney/gaf/freelancer/oDesk payment time weekly on Monday . Lowest bid should be awarded . For new freelancer its very beauty full chance to have a great review . place a b...

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    3 bida

    saya belum pernah bekerja dimana pun tetapi dalam hal untuk ahli jejaring sosial saya bisa, mulai dari facebook,twitter,google,youtobe, dan yang sebagainya,

    $200 - $200
    $200 - $200
    0 bida

    saya mampu membuat puisi dan cerpen yang menarik sesuai dengan tema atau judul yang anda berikan cerpen dan puisi saya mampu di visualisasikan sebagai kado tromantis yang dapat anda beri kepada orang terkasih anda saya juga memiliki kemampuan di dunia modeling dan fashion show saya menerima panggilan untuk menjadi model hijab atau fashion hijab , saya memiliki tinggi 165cm dengan berat badan 45...

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    hi saudara i cant tawaran sry tetapi saya dapat penjual ebay baik untuk Anda chek profil saya i am baik dalam seo dan aku punya 500 diperbarui linkedin twitter facebook pinterest dll siap id saya akan berbuat lebih baik

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I am learning Sociology now, so I have consistent needs for proofreading. Meanwhile, I am also looking for a long-lasting proofreading partner. I practice writing regularly in a hope of improvement, so I need you to not only proofread my grammar mistakes and sentence structure, but also provide suggestions such as content ideas or directions. I might need you to edit in multiple times. I wil...

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    1 bida
    app development for payment 6 hari left
    DISAHKAN

    We have an existing app to run a vending machine. We want to integrate payments with it

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    13 bida

    Need an android app which can detect objects from the video captured in real time through the phone' camera. Need to use mobilenet+ssd or tiny yolov3 for object recognition or any best solution which works well and efficiently in a mobile phone. In addition, while detecting objects in real-time, the user should be notified about the object type and its distance from the camera using audio des...

    $433 (Avg Bid)
    $433 Avg Bida
    3 bida

    i need Cleaning helping packing factory jib

    $6 - $13 / hr
    Tempatan
    $6 - $13 / hr
    0 bida

    I am learning Sociology now, so I have consistent needs for proofreading. Meanwhile, I am also looking for a long-lasting proofreading partner. I practice writing regularly in a hope of improvement, so I need you to not only proofread my grammar mistakes and sentence structure, but also provide content ideas. I want my work to become publishable, so I might need you to edit in multiple times. I ...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    27 bida
    ESSAY WRITING 6 hari left

    Assignment 1: Security Policy Case Study Due: Friday February 28, 2020 (Week 7) Time: 23:59PM Worth: This submission is worth 15% of your final grade Submission instructions: You should submit your assignment using the ICT380 LMS site. You can receive email notification that your assignment has been received. Late submissions will attract a 10% penalty for every day or part day the submission is l...

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    6 bida

    We want to use an existing deep learning model to see if it help to count fish as they pass by the camera. We were thinking of adapting deep pose kit [log masuk untuk melihat URL] . You can see the challenge in the videos here. [log masuk untuk melihat URL] The deliverable is a jupyter notebook that shows the steps taken, so they can be reproduced in the future and also the results of running ...

    $210 (Avg Bid)
    $210 Avg Bida
    3 bida

    Typing the given content to ms word ....

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    21 bida

    Hi, Looking to have a short infographic video created for a non profit. In the video it will state 10 facts about the organisation, alongside each fact a animation/infographic to match is needed. it is primariy for our social media pages - facebook, Instagram, twitter and Youtube. maximum 3 minutes (although i dont think it will be this long). Thank you Madeeha

    $272 (Avg Bid)
    $272 Avg Bida
    31 bida

    Job Position: Part-time position (may go full-time) Job hours: UK Business Hours Job Type: Remote Work ( Less than 30 hrs/week Hourly) Are you enthusiastic about real estate? Are you an ambitious dynamic go-getter who can't wait to see the results of your hard work? Do you seek a job where every day is different and you are always learning new skills? So if you're already itching to get...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    Job Position: Part-time position (may go full-time) Job hours: UK Business Hours Job Type: Remote Work ( Less than 30 hrs/week Hourly) Are you enthusiastic about real estate? Are you an ambitious dynamic go-getter who can't wait to see the results of your hard work? Do you seek a job where every day is different and you are always learning new skills? So if you're already itching to get...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    8 bida

    Hi Designers, Need to design the Live Convert Banners For FB, Instagram, Twitter and SnapChat. I will provide raw images and organizers logo and content. Total banners will be required 10. Require someone with unique design concept , fresh minds are most welcome Need to start on this RIGHT NOW.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    14 bida

    I'm looking to find a virtual assistant to work as a social media manager on my team. You will be required to manage one client in the education niche. 4 pages: 2 Twitter pages and 2 Facebook pages. You will need to create content 7 days in advance for each page and schedule content accordingly. This content must be custom made and will involve creating engaging posts for parents and childre...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    31 bida
    Trophy icon I need a NEW LOGO for my business- 13 hari left

    please check pdf file i have made a few examples already all details are in pdf COMPNAY NAME - LEARNING CUBS end product needs svg or cdr file

    $25 (Avg Bid)
    $25
    32 penyertaan

    this is jobs portal site. need wordpress customisation

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    19 bida

    Deep Learning for Biological Image Classification

    $482 (Avg Bid)
    $482 Avg Bida
    22 bida

    I am a complete beginner at indesign and am wanting someone to finish my documents for me. These are typically 20/25 pages long and contain circa 50% images. I want a ongoing relationship where I can send jobs to be finished and sent back both in indesign and print ready pdf. I will send the documents with all content - I need help to improve and finalise. With a fast turnaround.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    43 bida

    Hi Our company is looking to source an experienced designer to build HTML files for our clients email deployments. In most cases, the end client will share their website, text and/or images and this role would be responsible for putting that together. In some cases, it would be as simple as converting an image or pdf into HTML format. Looking for someone to be available consistently for this work ...

    $181 (Avg Bid)
    $181 Avg Bida
    41 bida

    We provide test prep in-person courses in Riyadh, we need a disigner for our courses pic ad.

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    10 bida

    the user tags are not labeled. hence, we will end up in two choices: 1- labeling the tags manually to use supervised learning 2- use unsupervised learning the main task here is to map the user tags to a predefined set of labels. furthermore, labeling user tags with multiple labels.

    $227 (Avg Bid)
    $227 Avg Bida
    10 bida

    Develop a plugin to integrate CMS Wordpress and Recruiterbox ([log masuk untuk melihat URL]) for MagneticOne ([log masuk untuk melihat URL]). The result of the development should be a finished software product in the form of the plugin for CMS Wordpress, which, after installation, should automatically update the list of available jobs on the page of the proposed open vacancies ([log masuk untuk me...

    $259 (Avg Bid)
    $259 Avg Bida
    14 bida