Tybsc computer science appearing search web designing job fresherpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    433,562 tybsc computer science appearing search web designing job fresher tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct ow...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database [log masuk untuk melihat URL] ( seti...

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    5 bida

    Saya Novin Triantonius , Jurusan Computer Science Universitas Bina Nusantara. Sedang menambah portofolio agar menjadi lulusan yang siap.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    computer vision matlab

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    4 bida

    designing a flag Majelis Rasulullah

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    9 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $502 - $1005
    $502 - $1005
    0 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $267 (Avg Bid)
    $267 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    6 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hello - I am using apple email client in MacBook Air to receive emails - I am unable to search with the email or name to locate a particular email form someone - it used to work before and not since a week now. - Need help - thanks Joe

    $6 (Avg Bid)
    $6
    0 penyertaan
    Trophy icon WordPress web designing 2 hari left

    I need wordpress designer for my website development. So my requirements is as below.

    $6 (Avg Bid)
    $6
    0 penyertaan

    Right now, my site [log masuk untuk melihat URL], user able to login and able create instant video conferencing meeting. Site is running under window server at [log masuk untuk melihat URL] But Need some revise and add function as below; 1. fix the issues with reusing the room when other users can join the room first or wait in the lobby and automatically join the room after the admin enters i...

    $250 - $750
    Sulit
    $250 - $750
    4 bida

    Our company has come up with a 4-month technical training program with a guarantee of a job. People can earn an Industry Ready Certification which can be used to showcase your skills too. To take the program to the maximum number of people, we are looking for persons who can spread the words and earn money in the process.

    $507 (Avg Bid)
    $507 Avg Bida
    1 bida

    We want a School Academic Teacher for Mathematics , Science and Social Science for our Vishvas Online Education Centre for underprivileged girls free of cost. We want only Indian Teachers.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Designing and developing advanced applications for the Android platform. Unit-testing code for robustness, including edge cases, usability, and general reliability. Bug fixing and improving application performance

    $33 / hr (Avg Bid)
    $33 / hr Avg Bida
    6 bida

    We are a recruitment company and require big data analysis through AI/ML or any other recommended methods. Use Case : Analyse batch of 20 to 30 resumes and come up with insights such as : top skills that the batch of resume has, top companies they are working etc

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida
    USA local job 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello need anyone from USA but prefer verified people here of course for simple job just receiving some items for me like chairs, nuts, honey and I'm going to send them a paid label they put it on the package and then FedEx will come to take it to deliver it to it's destination since this sites don't ship overseas and I'm outside us right now. You going to get 50$ for each pa...

    $50 (Avg Bid)
    Ditampilkan
    $50 Avg Bida
    1 bida
    S Laboratories 6 hari left

    We're looking for dedicated and enthusiastic callers for handling our inbound calls and follow-up. The below basic requirements are a MUST: Good English Skills - Written and Spoken High Speed / Broad Band Internet Back-up Connection Computer - PC / Laptop Noiseless Working Environment Job Profile: Handling Incoming Calls Chat Support Email Support - When Needed Follow-up Calls Other Ad...

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    8 bida
    Computer art 6 hari left
    DISAHKAN

    I need someone to make two buttons made for my website: [log masuk untuk melihat URL] First button: 30px high in royal blue, the width will depend on the lettering, to match the blue colour on the flag which can be seen on my website. The lettering needs to be white. Second button: The same as the first, but with the word: <BACK I don't need any coding, just .png images.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    19 bida

    Job Title: Principal Engineer Essential Duties and Responsibilities: · A solid technical understanding of the principles and procedures of System engineering (e.g., SDLC, IEC 62304, CMMI, Agile, CE, FDA, ISO). · Participate in embedded hardware and software development activities. · Design and Develop core platform features independently with high qual...

    $1269 (Avg Bid)
    $1269 Avg Bida
    2 bida

    Dear Freelancers We are looking for Wordpress Expert for Website Development and I personally do website development on Wordpress but due to time constraint I am not able to do this project, My client has shared mobile images for website development Website is for Renovation Work Website Home Page Services ( there are so many pages for that , but its standard format for all pages - you have ...

    $354 (Avg Bid)
    $354 Avg Bida
    27 bida
    Easy typing job 6 hari left

    ・What the deliverable is Typing CD's standard numbers from our picture ・Type of freelancer or agency you're looking for This is simple job anybody can do this with computer.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    72 bida

    Training name-AI ON EDGE COMPUTING Topics to be covered 1. Fundamentals of AI (focus on computer vision) 2. Computational needs of AI (focus on hardware, GPU, etc) 3. Introduction to edge devices (include platforms such as NVidia, Intel, Android, etc) 4. Adaptation of AI for edge computing (details of model optimization, different deep learning frameworks, edge platforms, etc) 5. Deployment, main...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    1 bida

    We are designing a working prototype of Umbrella like structure (for a project), designed in Creo software by our internal team. We are looking for a freelance design engineer to check our design, remove the error/flaws in the design, correct the issues, suggest to us on design opening and closing mechanism correctly, and evaluate end to end, before we go for prototype and production. Our expect...

    $197 (Avg Bid)
    $197 Avg Bida
    2 bida

    Write articles on given topic. Articles must be 1000 word. The topic will mostly depend on Science and Technology. We will share more details later

    $329 (Avg Bid)
    $329 Avg Bida
    17 bida
    Data entry 6 hari left

    Job about computer work without investment

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    50 bida

    ・About us We’re a Japanese company that is managing a global donation-type crowdfunding platform named Airfunding [log masuk untuk melihat URL] We are a dynamic team with members of 12 different nationalities [log masuk untuk melihat URL] ・Premises Currently, we are implementing a sales campaign in order to get in touch with different hospitals/doctors/ NPOs, NGOs and foundations in Mexic...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    2 bida

    The Opportunity I am looking to add an experienced front end developer with a good understanding of modern frontend technologies and most importantly, the ability to work as part of a team. Responsibilities: Writing code with a focus on performance, fast page load times, improving conversion rates. Maintaining and extending our core products (websites). This involves building pages from scratch b...

    $525 (Avg Bid)
    $525 Avg Bida
    21 bida

    I am searching for a committed (emphasis on “committed”) Squarespace 7.1 website design professional who is proficient in search engine optimisation (SEO) There will be two projects: Project 1: The current project simply requires someone to adjust/improve a Squarespace 7.1 landing page I am creating. This landing page has an "Expressions of Interest" form on it, and all I a...

    $125 (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $125 Avg Bida
    24 bida