Udemy the complete bootstrap masterclass course build 4 projectspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    612,306 udemy the complete bootstrap masterclass course build 4 projects tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hi, this is regarding Gents Majlis-e-Aza & Munahila Poster Designs.

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida
    $31 Avg Bida
    24 bida

    Membuat dan mengedit video anda menjadi lebih istimewa.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    8 bida
    $23 Avg Bida
    1 bida

    Assalamualaikum encik Faizal. Saya Ain daripada Bazaar Rakyat (IN Global Venture). Kami mencari trainer untuk submit satu tender anjuran agensi kerajaan, untuk beri pendedahan mengenai platform freelancing kepada para peserta. Dan untuk submit tender tersebut, kami memerlukan trainer yang berpengalaman dalam platform freelancing. Elaun bulanan insyaAllah akan diberikan jika berjaya. Boleh saya tahu adakah encik berminat?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Pengalaman menjadi editing foto...sejak rhn 2011

    $881 (Avg Bid)
    $881 Avg Bida
    4 bida

    setup goautodial 4 on linux server

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    3 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Hai adagencyxp, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang.

    $380 (Avg Bid)
    $380 Avg Bida
    1 bida
    Help 4 Dashbas Tamat left

    Help 4 Dashbas (Removed by Freelancer.com Admin)

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    Mencari developer Angular 2/4 (bukan angularjs).

    $893 (Avg Bid)
    $893 Avg Bida
    8 bida

    Mengubah sejumlah gambar

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    5 bida

    mengisi suara (dubber/voice over) video mengenai penjelasan tentang course digital marketing, membacakan script.

    $8 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $8 / hr Avg Bida
    4 bida

    Membuat kerja Excel Memasukkan senarai data pelanggan atau data murid ke dalam Microsoft Excel

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    9 bida

    Mengubah sejumlah gambar

    $768 (Avg Bid)
    $768 Avg Bida
    8 bida
    Writing -- 4 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis artikel akademik.

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    2 bida
    $75 Avg Bida
    1 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Hi bijaya47,JOB 2

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join! Free coaching dkt area McD Kuala Terengganu! Student mmg dialu-alukan sangat2. ini mungkin boleh mengubah hidup anda.

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Menguasai HTML,CSS,JAVASCRIPT,FRAMEWORK BOOTSTRAP,CI PENGALAMAN KERJA 1 Tahun nekerja di sebagai web designer

    $526 (Avg Bid)
    $526 Avg Bida
    1 bida
    web design Tamat left

    Menguasai HTML,CSS,JAVASCRIPT,FRAMEWORK BOOTSTRAP,CI PENGALAMAN KERJA 1 Tahun nekerja di sebagai web designer

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Pengembangan ERP yang mencakup : Contract Management - Purchase Receipt - Purchase Invoice - Purchase Payment,Stock Adjusment, Sales Order - Sales Invoice - Sales Receipt Target to finish: 3 weeks after contract sign-off

    $1729 (Avg Bid)
    $1729 Avg Bida
    19 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    nak ea pending oder buy stop dan sell stop serentak yang boleh set stat price contoh stat price 123.000, jarak dari stat price boleh adjust contoh 10pip 123.100 buy stop 122.90 sell stop,layer buy stop dan sell stop boleh adjust contoh boleh set buy stop 20 layer sell stop 20 layer ,kemudian jarak diantara buystop dari layer ke layer boleh adjust begitu juga sell stop, kemudian boleh set take away profit jika pending oder terbuka boleh set profit contoh 100 ea akan close semua oder tadi,

    $20 - $20
    $20 - $20
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    membuat sebuah artikel dan buku novel yang mampu membuat daya saing d kalangan juga menceritakan tentang semua pergaulan

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    ...marketing techniques? If the answer is yes, then this post might be for you. We are an Email Marketing Agency, which helps companies grow through email marketing. We are looking for experts in this field, to help us deliver these services to our clients. We are aiming for long-term relationships, meaning we are looking for freelancers that would be interested to receive multiple projects over time, paid on a per project basis (which means more profit for you). Depending on the clients' needs, some projects might span across multiple months, since email marketing (and marketing in general) is usually a recurring service. Do you think you will be able to offer email marketing campaign management, if the client requests it? Of course you wil...

    $396 (Avg Bid)
    $396 Avg Bida
    5 bida

    An infographic is a collection of imagery, data visualizations like pie charts and bar graphs, and minimal text that gives an easy-to-understand overview of a topic. As in the example below, infographics use striking, engaging visuals to communicate information quickly and clearly.

    $366 (Avg Bid)
    $366 Avg Bida
    13 bida

    ...provide unique webdesign’s, so not based on existing templates. This approach is good for the clients but gives us a lot of work. All th designs are created in Photoshop and should be converted to HTML. After that they can to be build in our CMS system, a custom made system based on Laravel. This part is something we have to do, but it is important that the HTML is provided in a way that we easily can import it, and use it in Laravel. I have worked in the past 10 years with a lot of freelancers that does the conversion, but I am looking for the holy grail that does quality conversion at a reasonable rate. As I am a web developer myself I know how much time something costs, so easy designs that take 3-4 days fulltime of work, that ...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    28 bida

    We are looking for a person who is well versed with Zoho one. We are currently in process of setting the whole system up and are in need of some guidance on how to get i all setup and integrated to our needs.

    $173 (Avg Bid)
    $173 Avg Bida
    16 bida

    methodology you going to use , Graphical Weighting,Ordinal Ranking,

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    2 bida