Udemy the complete bootstrap masterclass course build 4 projectspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    486,811 udemy the complete bootstrap masterclass course build 4 projects tugasan ditemui, harga dalam USD

    Pengalaman menjadi editing foto...sejak rhn 2011

    $865 (Avg Bid)
    $865 Avg Bida
    5 bida
    $1831 Avg Bida
    22 bida
    $227 Avg Bida
    1 bida

    setup goautodial 4 on linux server

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    3 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Hai adagencyxp, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang.

    $380 (Avg Bid)
    $380 Avg Bida
    1 bida
    Help 4 Dashbas Tamat left

    Help 4 Dashbas (Removed by Freelancer.com Admin)

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    Mencari developer Angular 2/4 (bukan angularjs).

    $893 (Avg Bid)
    $893 Avg Bida
    8 bida

    Mengubah sejumlah gambar

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    5 bida

    mengisi suara (dubber/voice over) video mengenai penjelasan tentang course digital marketing, membacakan script.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    5 bida

    Membuat kerja Excel Memasukkan senarai data pelanggan atau data murid ke dalam Microsoft Excel

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    9 bida

    Mengubah sejumlah gambar

    $768 (Avg Bid)
    $768 Avg Bida
    8 bida
    Writing -- 4 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis artikel akademik.

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    2 bida
    $75 Avg Bida
    1 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Hi bijaya47,JOB 2

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Menguasai HTML,CSS,JAVASCRIPT,FRAMEWORK BOOTSTRAP,CI PENGALAMAN KERJA 1 Tahun nekerja di [log masuk untuk melihat URL] sebagai web designer

    $526 (Avg Bid)
    $526 Avg Bida
    1 bida
    web design Tamat left

    Menguasai HTML,CSS,JAVASCRIPT,FRAMEWORK BOOTSTRAP,CI PENGALAMAN KERJA 1 Tahun nekerja di [log masuk untuk melihat URL] sebagai web designer

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Pengembangan ERP yang mencakup : Contract Management - Purchase Receipt - Purchase Invoice - Purchase Payment,Stock Adjusment, Sales Order - Sales Invoice - Sales Receipt Target to finish: 3 weeks after contract sign-off

    $1729 (Avg Bid)
    $1729 Avg Bida
    19 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    nak ea pending oder buy stop dan sell stop serentak yang boleh set stat price contoh stat price 123.000, jarak dari stat price boleh adjust contoh 10pip 123.100 buy stop 122.90 sell stop,layer buy stop dan sell stop boleh adjust contoh boleh set buy stop 20 layer sell stop 20 layer ,kemudian jarak diantara buystop dari layer ke layer boleh adjust begitu juga sell stop, kemudian boleh set take away...

    $20 - $20
    $20 - $20
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    membuat sebuah artikel dan buku novel yang mampu membuat daya saing d kalangan [log masuk untuk melihat URL] juga menceritakan tentang semua pergaulan

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    I have a topic for which I want you to develop a set of 4 courses. A 101, 201, 301, and 401. I am splitting this assignment into 3 parts: Part 1: Developing the Course Outlines / Rough Drafts for the 4 courses. Part 2: is writing the detailed scripts for each course and making them ready for video / voice over artists. Part 3 is me finding a videographer to build the courses on video, and ...

    $200 (Avg Bid)
    Dijamin Perjanjian Kerahsiaan
    $200
    0 penyertaan
    several pictures upload 6 hari left
    DISAHKAN

    I need an extension in the admin area with which I can upload multiple images (including text per image). It should be visible in the front end according to the picture. There should be no limitation of the pictures. I give a SQL dump, the admin page and the frontend page. The adapted code must be running and commented on. Of course, it also has to be responsive. Many Thanks.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    7 bida

    We want someone who is ready to serve as a MERN stack mentor and develop courses for the same thing. The full course will be recorded in a very organized manner and help students develop the same skills.

    $20 - $170
    $20 - $170
    0 bida

    Hey there! DEMONMAIL is a non commercial and ad-free email provider with provocative domains and a rapidly growing community. We are currently upgrading significantly in terms of security and privacy which includes end to end encryption PGP and much much more. To transport this message to the outside world we would like to have a nasty real fucked up and simplz cool daemon mascot with reference t...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    8 bida

    Needed experience web developer someone who have experience with wordpress php site registration login and an online gaming on the website music on the website and online group chat

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    7 bida
    $17 Avg Bida
    20 bida

    Estou procurando uma pessoa que possa criar textos / roteiros sobre tecnologia e inovação. Cada texto deverá ter por volta de 700 – 900 palavras e servirá como base para vídeos no Youtube (Talvez no futuro vire artigos de blog). Eu envio um tema e você faz uma pesquisa sobre o assunto. Os temas podem ser bem variados como: "As baterias revolucio...

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    5 bida

    I have a js script , where am select a group of radio button and if i click on it again , it gets unchecked , but for example i should be able to save the unchecked state and if i reopen the page the radio button should be checked and on one click it should uncheck , one part of my script is working , but if i close and reopen it doesnt , ask me if you have doubt

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    2 bida

    Hi Prashant S., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    1 bida

    Put signature with transparent background and the font color black

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    19 bida

    These four course is a Must. Detailed below. 1. jQuery fundamentals/Course (MUST) with a mini Project : Time 1 Month maximum ( 2 hours with tutor/trainer, 6 hours practice DAILY) ------------------------------- • Introduction to jQuery Mobile • jQuery Mobile Pages • jQuery Mobile Transitions • jQuery Mobile Buttons • jQuery Mobile Icons • jQuery Mobile Popups...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida
    Graphic design 6 hari left

    Graphic design encompasses a large array of products and services from the mundane to the extremely fun and creative. You can concentrate on a single aspect of graphic design or become proficient in a larger array of graphic design skills. In my career so far as a graphic designer, I've worked on: Book covers Brochure covers Brochure Interiors Movie posters Posters for campaigns Billboards ...

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    11 bida