Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    109,409 ui tips tugasan ditemui, harga dalam USD

    Dibutuhkan penulis artikel SEO dengan niche social media. Minimal 1 Artikel terdapat 500 kata. Artikel boleh tentang apa saja yang menyangkut sosial media. Baik itu tips, trik, tutorial, artikel viral, dll. (Dilengkapi gambar) Sosial media : Fb, IG, Twitter, YT

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    Saya ingin membuat mobile app untuk website yang sudah saya buat. Mobile app yang dibuat menggunakan mobile hybrid apps (Android dan IOS), bebas menggunakan framework apapun. Requirement : - Mobile apps unutk android dan ios (di-utamakan android) - Web service yang digunakan pada mobile apps - Diutamakan freelancer pada daerah Surabaya Saya menyediakan : - Server - Database - Websit...

    $396 (Avg Bid)
    $396 Avg Bida
    15 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya membutuhkan website baru Membuat dan mendesainnya Blog Blog yang bagus harus diisi dengan konten-konten yang menarik seperti tips, motivasi, belajar pengalaman, dan lain-lain.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    1 bida

    saat ini saya membutuhkan jasa penulis lepas dengan cepat. untuk menulis konten di blog saya dengan tema tulisan 1. tentang wisata pantai (50 artikel) 2. tips dan trik liburan (50 artikel) satu terdiri dari 750 kata atau lebih (tidak boleh kurang) satu artikel akan saya bandrol dengan harga Rp. 5.000 artikel harus unik bukan plagiat. kalimat dalam artikel enak di baca. artikel harus call ...

    $0 - $1
    $0 - $1
    0 bida

    Saya membutuhkan pembuatan aplikasi karaoke. Sebenernya ini mirip sekali dengan aplikasi video player. Tidak perlu diupload ke Appstore. Lagu-lagu sudah ada susunan nama file nya : Judul lagu#artis#kategori#[log masuk untuk melihat URL] Contoh : Listen#Beyonce#Barat#Left Virus#slank#indo#[log masuk untuk melihat URL] Format file yg sudah ada, ada bermacam-macam seperti MP4, MKV, Mpg ...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Saya jualan tas bermerk secara online dan ingin membuat artikel2 ttg hal2 yg bisa mempromosikan website saya. Bisa tentang tas2 ber merk tersebut, bisa juga tentang tip2 utk perawatan tas, membedakan tas asli dan palsu mupun ttg tips-tips baik yg berlaku secara umum sperti belanja hemat, diet alami, hidup sehat, dsb. Harus menggunakan bahasa Inggris.

    $408 (Avg Bid)
    $408 Avg Bida
    2 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    2 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    salam, ehtiaj be ye barname nvis foghe herfei darim bara android app ke betoone ye app ba kefiat va baa UI khoob develop kone

    $157 (Avg Bid)
    $157 Avg Bida
    1 bida
    Android app Tamat left

    salam, ehtiaj be ye barname nvis foghe herfei darim bara android app ke betoone ye app ba kefiat va baa UI khoob develop kone

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    Hardware atau perangkat keras adalah bagian komputer yang bisa kita lihat wujud fisiknya. Hardware komputer tersusun dari komponen komponen elektronika dan mekanis yang dirakit membentuk modul-modul yang diberi nama sesuai dengan fungsinya. - Instalasi PC - Pengenalan Komponen - Tips & Trik - dll

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Pada artikel yang akan saya buat , dimana artikel tersebut merupakan sebuah motivasi untuk setiap orang yang membaca nya . dimana apabila orang tersebut membacanya , terutama ia sedang ingin melupakan seseorang , artikel ini dapat membantunya bagaimana caranya . pada artikel ini juga akan ditambahkan tips-tips dari saya yang akan mmbuat artikel ini lebih meyakinkan . untuk lebih jelasnya , anda ...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    7 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida

    We are planning to build a dating application. (android/iOS) It will be developed as a hybrid app. I currently have a wireframe and I am looking for a designer. Here are the designers I'm looking for : Communication should be smooth and fast. Study the UI / UX intentions in wireframe and ask if you have any questions. I prefer modern and clean design. Designers who understand the service it...

    $435 (Avg Bid)
    $435 Avg Bida
    34 bida

    Developer required to provide reports on our github repos. Our parent company recently made multiple acquisitions and we now have multiple teams using github cloud and would like to better understand our org projects. Solution requirements: *All source code to be provided *Use nodejs & typescript for the server *Use react or vue for the client *Use passport/jwt for authentication *Provide 2 u...

    $581 (Avg Bid)
    $581 Avg Bida
    18 bida

    I need IOS screens. ICON design and fulfull IOS developer requirement remuneration will be discussed in interview

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    32 bida
    Android expertise needed now 6 hari left
    DISAHKAN

    Budget:30$,start now only. Deadline -2 days,want to finish by Saturday 4pm IST Experience:3+ years Integrate 2 webservices and 1 screen Show list of subjects,text value, color will come from webservice 1,onclick of subjects ,call webservice 2 and show below plotting of circles in same [log masuk untuk melihat URL] have full screen mode ,applicable to all mobile devices and tablets. Screen1: Plot...

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida
    alogorithm 6 hari left

    Goal: Use the agent to explore the Android UI to reach as many new UI states as possible. By exploring the states, agent hopes to find possible combinations of events/inputs that lead to unintended behavior like app crashes. I have integration Droidbot ([log masuk untuk melihat URL]) with two agents: Actor Critic and DQN. Since I made it a gym environment, you can use any type of algorithm from a...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    6 bida

    We are looking for 1 developer to help us build 2 custom apps for the Salesforce App Exchange using [log masuk untuk melihat URL] You must be a certified Salesforce Developer for the following: 1. Build custom apps on top of salesforce and [log masuk untuk melihat URL] 2. Consolidate and feed data from multiple external platforms into Salesforce via open API integrations 3. Maintain and manipulat...

    $2104 (Avg Bid)
    $2104 Avg Bida
    27 bida

    Wanted experienced programmers in EXT Js, React Js, Vue Js from India in Existing project we used EXT Js.. now we need to change UI using any Js (Angular Ext React or Vue) only experienced programmers required

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    3 bida

    -> we need a audio/video calling app for android which work even the device is in idle state. -> no fancy design, simple UI with incoming and outgoing call feature. -> should work on phone like Huawei, Oppo, infinix and all other major brands. -> please bid only if you have already done similar projects and can provide sample apk link for testing purpose.

    $552 (Avg Bid)
    $552 Avg Bida
    24 bida

    Budget:30$,start now only. Deadline -2 days,want to finish by Saturday 4pm IST Experience:3+ years Integrate 2 webservices and 1 screen Show list of subjects,text value, color will come from webservice 1,onclick of subjects ,call webservice 2 and show below plotting of circles in same [log masuk untuk melihat URL] have full screen mode ,applicable to all mobile devices and tablets. Screen1: Pl...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    4 bida

    Hi, me and my husband looking to grow our following on Instagram. As well we are putting up a blog. We would appreciate some help and tips for getting started. Would love to discuss further Best, Sara and Aleks

    $225 (Avg Bid)
    $225 Avg Bida
    1 bida

    A fun new app for all travel enthusiasts. Your task would simply be to post in the app. The app is very much similar to Instagram, but for travelers with a lot of options like describing the locations, adding tips, pros & cons for other travelers, liking & commenting. Your scope of work - 1. Upload 15 images and 15 videos in a trail (like an album) about your travel trips to different lo...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    3 bida

    I need to integrate json coming API into the html / php page. And to fix minor UI/UX if any after API integration. Start ASAP.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    69 bida

    Looking for senior frontend developer who is experienced with material UI. All design will be provided. Please apply if you can dedicate full time with long term.

    $514 (Avg Bid)
    $514 Avg Bida
    91 bida

    This project is about developing UI Design of a Admin dashboard in ionic app

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    6 bida

    Hi Asif Adnan T., I would like you hire your help to design a mock UI for my banking app.

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    1 bida

    Hi We are looking for a new UI for a service we currently provide. All stored procedures are done, we just need to design a new updated UI that will work on Android and Apple as well as PC. Thanks.

    $578 (Avg Bid)
    $578 Avg Bida
    83 bida
    UX/UI web design 6 hari left
    DISAHKAN

    I need UX/UI web designer i need change my wordpres

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    16 bida

    I need UX/UI web designer i need change my wordpress website

    $57 (Avg Bid)
    $57 Avg Bida
    45 bida

    A fun new app for all the adventurous junkies and the daredevils. This app is very similar to instagram but for the adventure junkies. Here, you simply have to share your adventurous experiences like biking, trekking, rafting, hiking, etc of different places you've visited so that people can watch your pictures & videos in order to like, comment & share it with other adventure junkies...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Design, develop & maintain complex web-based applications using Java, Internet technologies, and databases. 2. Detailed design and delivery of software solutions for complex business requirements. 3. Developing and implementing it in the areas of integration, configurability, manageability, reliability, and performance. 4. Developing application on the Android platform 5. Experience in Net...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    20 bida

    cheers i have full asset of my game ,, more like island with building and upgrading plants around 70 items each have 3 levels to upgrade for now i have full list of each level how much it's cost to upgrade , each items the game will have plants ,,, more like garden game with score and collecting crystals and gold from mines ...etc same ui of clash of clans but without army or wars i need ...

    $554 (Avg Bid)
    $554 Avg Bida
    31 bida

    i want to build live chat like [log masuk untuk melihat URL] features are attached in attachment you can see UI Also mobile app , live trasanlation not included in project need to complete this project ASAP check the features by login on [log masuk untuk melihat URL]

    $427 (Avg Bid)
    $427 Avg Bida
    23 bida

    1. login UI 2. data have 2 Million 3. data have graphic display 4. pack up to .exe

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    10 bida

    I need a web ui coding expert who can help me solve UI alignment issues, help me create good and responsive UI. Code is written in React, ReactJS, Laravel, Html, Css I find someone who has a lot of experience in react, javascript, Css, Html, php and laravel if you are available, please bid in this project Thanks.

    $176 (Avg Bid)
    $176 Avg Bida
    48 bida

    I think this information will help. Site propose and offers. 1- It is an Advertising and listing portal to flooring and design centers along with services that goes with those businesses like carpet and floor cleaning companies, flooring installation companies, upholstery services, blinds and draperies and may be adding kitchen cabinet companies. 2- Important. All listing and advertising sho...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Website re-design (urgent) – English Job category: web design Description: We are looking for a web designer who is proficient in both English (and maybe add Chinese later). The designer needs to re-design the official website completely with 6 page tabs below, (details to be provided in our layout plan later) 1. About us (company info and milestones, mission/vision etc.) 2. Management t...

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    99 bida

    Hi, I'm looking for a quality website designer who understands and can deliver on the following web design components. 1) Simple Design 2) Ease of Navigation 3) Consistency of Design 4) High-level UX & UI 5) Highly engaging and responsive 6) Website Optimisation & SEO 7) Working with WP CMS to build an e-commerce membership site.

    $213 (Avg Bid)
    $213 Avg Bida
    31 bida
    Mobile app UI 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello Freelancers I am looking for someone that is experienced in Mobile App design UI, I have set out the following criteria. Message me for more details or if I need to explain more. Animated Splash Screen - Name of company with slogan underneath with smooth transition into next Onboard Tutorial screen for first time users (4 different animations) will provide content Log in/Sign up page wit...

    $415 (Avg Bid)
    $415 Avg Bida
    76 bida

    This is a plain php/html test app to test a REST API back end. The API end points will be provided If any API returns an error, the error returned by the API should be displayed - Log in page: Allow the user to log in with email and password. If successful and multiple locations are returned, a pop up should ask the user to select the desired location and its id should be used for subsequent A...

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    11 bida

    We are a fast-moving, innovative tech startup looking to bring a talented UI designer onto our team. We are have an existing medium-fidelity clickthrough prototype made with Balsamiq Mockups. Now, we need the UI designer to create pixel-perfect designs for our developer to execute on. Your experience includes designing for native mobile apps, e.g. iOS. You can use the favorite tool of your choice,...

    $1049 (Avg Bid)
    $1049 Avg Bida
    42 bida

    *Timeline: ASAP *Need to design tutorial (splash pages) for mobile app *Need to be experienced with sketch UX/UI

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    29 bida

    Need a software architecture document created: Document every important use case Produce a system UML diagram Document the responsibilities each architectural meaningful component in the system Mock up sample UI components Identity service interfaces, inputs and outputs Design database schema Estimation: Produce list of user stories, components and sub-task Need a 2-3 day turn around time

    $1108 (Avg Bid)
    $1108 Avg Bida
    22 bida