Usa looking offshore partner 2008pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    375,841 usa looking offshore partner 2008 tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya mencari seorang partner dalam mengembangkan platform eCommerce

    $464 (Avg Bid)
    $464 Avg Bida
    35 bida

    Sempena PKP 3.0, kita sedang cari partner agent untuk tolong sebarkan pakej *“All Day Unlimited Entry Pass”* yang berharga RM130 sahaja untuk 2 orang! Murah gila ? (Harga biasa : ~RM1,800~) Agent boleh mendapatkan komisen sebanyak RM20 dengan setiap pembelian tiket. Kegunaan tiket ni valid selama 6 bulan selepas theme park kami buka. Jadi jangan lepaskan peluang menarik ini! ? Berminat? Apply sekarang [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    4 bida

    Saya berminat mencari partner atau copywriter yang dapat menulis content. 1. Mencari tukang urut. 2. Advertise servis urut traditional untuk wanita lepas bersalin. 3. Servis ini di tempah melalui fb Dan di hantar ke rumah pelanggan.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    6 bida

    Salam Sejahtera, Appen sedang menjalankan projek pengecaman tuturan berskala besar dalam Bahasa Malaysia untuk membantu klien kami dalam merealisasikan tindakbalas suara interaktif ataupun interactive voice response (IVR) dengan kecerdasan bantuan untuk generasi seterusnya dalam sektor servis khidmat pelanggan. Matlamatnya adalah untuk mesin berinteraksi dan bertindakbalas kepada pertanyaan pelanggan dalam segala senario harian, seperti perbankan, hospitaliti, dan lain-lain lagi, tanpa input ataupun input yang minima. Anda boleh baca mengenai sistem IVR dengan lebih lanjut di sini. Demi mencapai objektif ini, kami sedang mengumpul sampel pertuturan untuk perbualan umum orang ramai melalui perbualan telefon bagi tujuan penyelidikan dan latihan mesin. Pihak kami akan menyediakan segala ya...

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    7 bida

    Hi, Saya akan membuka satu blog mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek ini kami akan berikan 5 artikel untuk di translate dan akan membayar IDR 100,000 apabila projek telah diselesaikan dan memuaskan, maka kami akan hire long term dengan pembayaran 2 juta per bulan untuk translate artikel buat kami. Lebih prefer yang pengalaman tentang Bitcoin, Altcoin, dan cryptocurrency.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    35 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Mengunjungi outlet-outlet dengan menawarkan produk(contoh)aplikasi online,seterusnya Menawarkan ikatan kerja(menjadikan Partner kerja d lapangan)

    $3600 - $7200
    $3600 - $7200
    0 bida

    Keperluan saya mudah sahaja. Anda hanya perlu dapatkan senarai syarikat- syarikat yang sudah atau belum memperolehi persijilan ISO 9001:2008 dan belum meningkatkan (upgrade) sistem itu kepada versi terbaru iaitu ISO 9001:2015. Itu sahaja. Selebihnya, pihak kami akan uruskan.

    $472 (Avg Bid)
    $472 Avg Bida
    2 bida

    Keperluan saya mudah sahaja. Anda hanya perlu dapatkan senarai syarikat- syarikat yang sudah atau belum memperolehi persijilan ISO 9001:2008 dan belum meningkatkan (upgrade) sistem itu kepada versi terbaru iaitu ISO 9001:2015. Itu sahaja. Selebihnya, pihak kami akan uruskan.

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    1 bida

    ...1994 : SMA Dapena I Surabaya1988 - 1991 : SMP Kepanjen I Mundu, Surabaya 1982 - 1988 : SDN Sidotopo III / 50 Surabaya    PENGALAMAN KERJA  2013 s/d 2014 Video Journalist BaliTV (Jakarta) 2013 Video Journalist TVPlus (Bogor - Bekasi) 2011 s/d 2013 Kontributor Globaltv (Jakarta)2010 s/d 2011 Kontributor ( Jakarta ) 2009 s/d 2011 Redaktur Pelaksana ( Jakarta ) 2008 Redaktur Pelaksana ( Jakarta ) 2004 - 2010 Journalist and Producer Radio SMARTFM NETWORK (Jakarta) 2003 - 2004 Reporter Majalah WAHANA MISTIS ( Surabaya ) 2003 - 2004 Reporter Majalah PRINTERS MONTHLY ( Surabaya ) 2002 - 2003 Reporter Majalah LIBERTY ( Surabaya ) 2002 Reporter Hari...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    Membutuhkan anggota tim lepas (jadi tidak mengerjakan sendiri) untuk membuat aplikasi perhitungan efisiensi untuk sebuah perusahaaan manufacture. Aplikasi sebelumnya sudah ada, tinggal remake ulang menggunakan PHP Codeigniter

    $230 (Avg Bid)
    $230 Avg Bida
    1 bida

    Halo semua, Saya dan partner saya lagi mencari programmer untuk membuat project live streaming social media yang rencananya akan di buat dalam 3 platform (web, android & iOS). Sebenernya kita ingin mencari programmer untuk join kita sebagai co-founder, tapi tidak menutup kemungkinan untuk di outsource saja (bayaran per project). Sejauh ini kita sudah membuat business plan, budgeting, feature dan interface design nya as a lay out. Ditunggu kabarnya bila ada yg berkenan atau tartarik.

    $5223 (Avg Bid)
    $5223 Avg Bida
    2 bida
    Story Writing Tamat left

    Looking for a writing partner to create story for short film/graphic novel projects. Must be a team-worker and is open to suggestion, references and active in brainstorming sessions. Having already written before is a plus. Better if proficient in script-writing.

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan seorang partner menulis cerita untuk film pendek, di mana kami bisa brainstorm ide secara kreatif maupun struktural dan ia juga fasih dalam penulisan naskah film.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    Membuat Aplikasi Game Android, Software yg digunakan bebas, yg penting seperti gbr. Serius tanda tangan Kontrak. Jadi Partner jika hasil memuaskan akan terbuka lebar. Lampirkan contoh pekerjaan anda

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Macam mana nak jadi bisnes partner wak? Saya carikan client ataupun customer untuk wak dengan bayaran yang wak letak. Lepastu saya ambil upah sikit, saya nak jadi orang tengah wak. Boleh chat saya nombor telefon WhatsApp wak tak? Terima kasih.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    ... & gimana cara cetak di kaos_y. . .rn N makasih y sbelumyrnrnApa yang kita pikirkan ketika melihat berbagai foto orang-orang terkenal dengan potongan-potongan warna yang bervariasi dan artistik? Pastilah kita ingin tahu bagaimana cara membuatnya.rnrnYa, itulah jenis pop art foto wajah seseorang, yang tentunya harus dengan resolusi kuat sebagai medianya. Di luar negeri terutama di USA, kita kenal seniman pop art Andy Warhol yang terkenal. Tetapi jangan salah, ternyata di Indonesia pun kita punya tokoh pop art portrait yang sangat concern untuk mengembangkan komunitas pecinta jenis seni yang satu ini, yaitu Wedha Abdul Rasyid, sehingga jenis pop art yang diciptakannya pun diberi nama Wedha Pop Art Portrait (disingkat WPAP).rnrnSecara garis besar WPAP adalah g...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    Saya ingin membuat aplikasi untuk mengecek stok dan harga. Database yang saya gunakan adalah MSSQL 2008. Penggunaan sistem login,harga beli hanya muncul pada user tertentu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    As discussed over skype. Compleated. wjnwhwkjehk;hlkjch;ha;fhf;lah;hf;lafhalfkh;alkhas;lfkhasf;lhsafl;khsfl;sakhflsakfhalsfkhaslfkhasflkhasfl;kahsflkahslfk

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    1. Find a local partner/friend/relative(age:18~60)to join you to make a phone call(As long as the northern and central Thai accents, the southern accents do not) 2. The phone call topic can be: Travel/ Politics/ Religion /Economics/Healthcare(You can only talk about one topic in a call) 3. Provide a 2 to 3minutes demo before the official recording. If the demo passes, you will be notified immediately for an official recording.(The formal recording duration is 90 minutes) .

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    We are looking for Python ETL Developer Minimum Experience- 3 Years Shift -Indian Shift Contract- 6 Months (Can be Extended)

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    1 bida

    We are looking for developers on contract basis having skills in full stack development , Python , .net, Java , Salesforce , AWS and much more to meet up our organization needs . Interested candidates having experience of 5-7+ years may connect with us .

    $483 (Avg Bid)
    $483 Avg Bida
    1 bida

    South African Based Company looking for or Native Norwegian, Swedish or Danish speaking Consultants. Applicants must be able to write and speak any of these languages.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    1 bida

    want to sell online i know not much but have access too two tin and have seller tax id to utilize two shopify accounts a account and a amazon ebay or square obvious need to get rid of some alot of work is done but im stuck atm need a partner with the time to work with me long term ad utilize my licensing im in nv usa

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    17 bida

    wanted to develop a 45 page Broucher, trifold broucher, posters , standees and all the promotional materials for the university.

    $284 (Avg Bid)
    $284 Avg Bida
    24 bida

    We are a Dhaka-based digital marketing agency looking to hire a few social media writers who can write social media content for us on a regular basis. This is a role where you will be needed to write unique and original social media posts to keep the readers engaged. The first requirement for this role is to have a good level of English, preferably fluent or native level. You should know your way around social media. We want someone who has written in the travel niche before and understands what the audience wants. In this role, your responsibility will be to write quality social media posts as per our instructions and suggest suitable images for the posts. Our social media team will do everything else from posting the content to creating appropriate images. You will only need t...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    21 bida

    Hi, I am looking for experience .Net Developer who has strong knowledge of MVC Structure and can implement the HTML with that. Details will be shared with selected candidate. Regards, Dipak

    $357 (Avg Bid)
    $357 Avg Bida
    10 bida

    Hi, Would like you to redesign our website chilipili.in. Mentioning job requirements and tasks/responsibilities you would have for length of this projects. Requirements:- The designer should have prior experience of creating/ designing of educational website. Should be able to look at the wireframe and give a template which suits the data. Should be able to Modularize the data contents for effective data presentation. About the work:- 1. Designing and come up with a good template and various graphical elements for the website 2. Working closely with the development team to redesign the website

    $310 (Avg Bid)
    $310 Avg Bida
    50 bida

    Hello Everyone, we are looking for someone who will run google search ads for our website Our target countries are Cyprus, Israel , UK and Albania for now. We are looking for lead generation and traffic for our website.

    $221 (Avg Bid)
    $221 Avg Bida
    39 bida

    looking to build a website with e-commerce features inside it

    $206 (Avg Bid)
    $206 Avg Bida
    26 bida

    Looking for some semi-regular consultations with criminal psychologist. Especially if you have good experience with profiling etc. This would be 1-2 hours per week gig.

    $39 / hr (Avg Bid)
    $39 / hr Avg Bida
    7 bida
    Food Delivery 6 hari left

    If want to succeed in this competitive field, you me to design an web site that makes it easy for the businesses to manage orders, serve their customers, an interface with you company. If you can help than boost sales, cut costs, and reach a wider market, they'll partner with you.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    24 bida
    $1516 Avg Bida
    22 bida

    Looking for a full- or part-time salesperson to call companies in the USA and generate leads and sales. Fixed Salary and commission for compensation. Long term position

    $152 (Avg Bid)
    $152 Avg Bida
    55 bida

    Need an experienced wp developer..

    $30 - $250
    Dimeterai
    $30 - $250
    113 bida

    I'm looking for an experienced Flutter developer who can develop a eCommerce app based on our API

    $1335 (Avg Bid)
    $1335 Avg Bida
    164 bida

    I am looking for someone who helped me out to accomplish my coding assessments. Implementation should be on Java only

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    6 bida

    I'm looking for someone to Post on 2-3 times a week on my feed to maintain appearance and social engagement by responding to comments. Dont have to respond to my messages or post on my story. I do a lot of modelling so I really need to keep my feed up to date. I currently have 600+ followers. Must be creative, playful, youthful, and collaborative.

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    51 bida

    Will make you admin of specific pages. Let's take the challenge.

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    28 bida

    Hi I have a ios webview application in reactnative . when we run the same in android its shown white screen after build. need to solve this issue .Also add some new functionality 1. Pull to refresh - on every page Current open page should load 2. Force Update when placed new app on store 3. Download Files Code added but not running properly 4. Check notification in android app (working in IOS)

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    8 bida

    Mission for Operation Assistant. To handle all our operational small to mid management activities, that to well. so, after training you once all our operation can be managed simultaneously successfully in flow with accuracy. Outcomes. 0: Handle all the operational activities with 90% Accuracy . 1: Handle order management : Calling suspected order for confirmation. ( 1 hour ) : Ship out the orders from the panel ( 1.5 hour ) : Handle Non delivery report. 2: Handle Support from WhatsApp and inbuild call request panel. ( 2 hours ) 3: Give daily report. ( 10 min ) 4: Be energized and able to handle the task that comes in the future related to the operation. Competency. Efficiency: Able to produce significant output with minimal wasted effort or mistake. Honesty/Integrity: Does not cu...

    $113 (Avg Bid)
    $113 Avg Bida
    3 bida

    Looking Teacher who can give German speaking class

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    2 bida

    Looking For CA for Filing ITR (Indian) Looking for individual person for this work, Person should have good knowledge for saving the Tax. Budget under 2k INR

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    18 bida

    Exxpert on facebook ads, google ads, analytics, email marketing and has proven results. Thank you

    $143 (Avg Bid)
    $143 Avg Bida
    54 bida

    We're looking for a senior level of PHP developer with extensive experience in integrating with other platforms via a REST API to expand the existing SaaS application through more useful 3rd party services such as Google Ads, Facebook Ads, HubSpot, Amazon S3, etc. Qualification - At least 4 years of experience in building enterprise software - Experience integrating with other platforms via REST API - PHP, Python Expertise (100% perfect if you're versed in both of these) - Strong SQL skills, preferably PostgreSQL - Easy to write testable code Notes: - This is a full time (40 hours/week) position for Individual freelancers - You need to be available to work during the U.S time zone This contract will be extended to 1 year depending on experience. Please write "I am ...

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    51 bida
    Looking for a web3 developer. 6 hari left
    DISAHKAN

    We are looking for a web3 developer who are familiar with prediction game. We are going to build a script to make a bid and claim on prediction game Expert will take 1~2 hours. Only need an expert

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    6 bida

    Hi Sabina A., I noticed your profile and would like to offer you my projects I also opened a agency in New York City but we don’t have any designers or solid programmers and we would like to partner up

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    I am looking for an app technical programmer, motivated, we have a project related to investments in stocks and cryptocurrencies, innovative. We are in Viña del Mar, Chile. Full team civil industrial engineers and many cv contacts and venture capital. It can be from other countries or from other cities

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    6 bida

    I am looking for someone who can make my domain (currently an empty WordPress website) approved by Google Adsense. The content does not matter, so any category, content, and design are fine. ● What I provide for the work ・Wordpress Login Info (WordPress Admin URL, ID, PW) ● Work Finish Criteria The updated website gets approved by Google Adsense

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    15 bida