Using all the sources from the annotated bibliography you completed in a previous assignment and your analysis of issues in yourpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    728,016 using all the sources from the annotated bibliography you completed in a previous assignment and your analysis of issues in your tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1897 Avg Bida
    33 bida

    Data processing dan visualization using python and matlab

    $450 (Avg Bid)
    $450 Avg Bida
    10 bida

    Hai badrul18, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Ia agak simple perlu menggunakan cinema 4D dan saya ada budget anggaran dalam rm200 sebab saya masih lagi student dan tak sempat untuk buat assignment ini, boleh tak awak tolong saya?

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    1 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    Linkedin papper click specialist

    $22 - $179
    $22 - $179
    0 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel Membuat soft news untuk media web online

    $425 (Avg Bid)
    $425 Avg Bida
    3 bida

    Analisa tulisan tangan untuk keperluan rekrutmen

    $148 (Avg Bid)
    $148 Avg Bida
    1 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around t...

    $693 (Avg Bid)
    $693 Avg Bida
    5 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Ingin membuat Website Panelrn- Instagramrn- Twitterrn- Google+rndll (sebutkan jika bisa yang lain)rndan bisa membuat login untuk userrnbisa membuat deposit saldo untuk user

    $282 (Avg Bid)
    $282 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], kinderbike. [log masuk untuk melihat URL]

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida
    I need You Tamat left

    tolong tio ef dia sedang teken kontrak di pertamini dumai bantu dia ef, kau telpon lah dia, tio kangen sama kamu ef.

    PHP
    $1500 - $1500
    $1500 - $1500
    0 bida

    Hi, I need data entry workers for a simple typing job. requirement : 1: basic internet knowledge. 2: well typing speed . 3: well internet connection. 4: payment method: perfectmoney/ moneybookers/webmoney/gaf/freelancer/oDesk payment time weekly on Monday . Lowest bid should be awarded . For new freelancer its very beauty full chance to have a great review . place a b...

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    3 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    menarik dengan corak dan warna yang menarik perhatian pelanggan, perkataan-perkataan yang mudah difahami dan senang dibaca,

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    speed data entry, data processing and audit report, financial report and taxation Melakukan data entry laporan harian dan bulanan, cash and bank report, export and import, inventory control report, data analysis and as a translator english to indonesia,

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    1 bida

    We are looking for an intermediate developer for an Ionic 3 App that has a lot of observables and uses PouchDB for online/offline data sync. The App is finished but has several issues due to overuse of observables. The App is at a poin, where more observables causes crashes on the app. Work has already started for replacing observables with promises but could not be done in all the code due to o...

    $21 - $43 / hr
    $21 - $43 / hr
    0 bida

    I have data in excel sheet need to design a machine learning algorithm to process that data against some factors

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    I have a data analysis task. i want [log masuk untuk melihat URL] person who can take my all business to internet

    $1 - $5 / hr
    $1 - $5 / hr
    0 bida

    Hello I am new to this technology stuff and in am designing see on my own but finding very difficult to design logo. So I need a logo for my site

    $834 (Avg Bid)
    $834 Avg Bida
    8 bida
    Basic Ultrasound analysis 6 hari left
    DISAHKAN

    Run Matlab with field II or Focus simulations to find the appropriate ultrasound transducer/s or array and their properties to create a desired pressure gradient in a target medium. The end goal would be reached in three steps. A single transducer to produce a simple pressure pattern, 4 transducers to replicate the same pattern four times, and finally a phased array to create a similar pressure...

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    1 bida

    Hi there, Our website is having some SEO issues and our site has moved from number 1 on the google search to number 5 in a matter of a few days. We also have a number of web vital errors in Google Console. We are looking for someone to help us clean up these issues and equip us with the tools to fix them going forward. Or possibly someone who can continue to help with maintenance from time to ti...

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    19 bida

    This a simple POC application, details are present in the attached issue pdf file

    $13 - $20 / hr
    $13 - $20 / hr
    0 bida

    Hi everyone, I have a technical blog, so just need to copy content from other websites and put content on my website. But make sure content should be plagiarism free, you have to make some changes or write content in your language. this is a monthly bases project, i need two article per day with normal seo and image . Thanks

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    15 bida

    I am starting a new landscaping/gardening maintenance business and need a catchy logo to put on my business cards and also on my van. I am 32 years old and used to work in London but have moved into the countryside to get this set up. I am based in West Wittering, West Sussex which is very close to the beach. I want to eventually expand the business from initially being garden maintenance/landsc...

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    69 bida

    Hello from Germany! I need a script that I can integrate into my existing website. (WordPress) The aim is to show my users soccer predictions. It should look something like the website below. -[log masuk untuk melihat URL] Important predictions: -BTTS -1X2 -over/under 2.5 -over/under 4.5 -general statistics An API can be used for implementation. E.g. from [log masuk untuk melihat URL] Howe...

    $213 (Avg Bid)
    $213 Avg Bida
    3 bida
    Social Media Data 6 hari left
    DISAHKAN

    I have a data analysis task. I need someone to collect posts, status, comments for some keywords.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    13 bida

    HI Fenil, Rahul this side. I am facing some issues with my account. I had paid 24000 plus fee to Freelancer yesterday for initial milestone. contacted to Freelancer support and they mentioned that Credit card did not authenticated they are in process of reactivating my account which will take 1-2 days. I am not much familiar with this portal very much. Till the time my original account is reactiv...

    $325 (Avg Bid)
    $325 Avg Bida
    1 bida

    My first choice is Xamarin, if not, Flutter is the alternative Please before submitting your bid, take your time to download and explore/test the functionality of the application, to be clear of the requirements and my expectations in this project, and consider preparing an estimate for the time required for each stage and for the whole project. I’m looking for a full-stack developer/team...

    $1500 - $3000
    Ditampilkan Segera Sulit
    $1500 - $3000
    89 bida

    Seeking University or Recent Graduate for Entrepreneurial Internship (Part Time - Kowloon, Hong Kong) MUST BE LOCATED WITHIN HONG KONG He or she will be assisting Stephen Peters [log masuk untuk melihat URL] an entrepreneur with over a decade of experience launching several companies and brands for his company Emperor Promos, Inc. and Emperor Marketing Limited. Based in Hong Kong, the intern&rsq...

    $152 (Avg Bid)
    $152 Avg Bida
    10 bida

    Please read through before bidding. I own an e commerce website for [log masuk untuk melihat URL] selling beams for the DIY market. The site was cleaned from a malware attack and significant damage was done to the code and site functionality. 1) need to recreate the site product page. There are several product pages. Decorative beams Monolithic beams Fireplace mantle L shape headers Wh...

    $1305 (Avg Bid)
    $1305 Avg Bida
    48 bida
    $53 Avg Bida
    40 bida

    It is to Create the Dots and Boxes Paper Game using C++. I will provide the source code and all the requirements which will have to be met word to word for the autocorrector to approve my solution.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    8 bida