Ver video del final rebecapekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    265,772 ver video del final rebeca tugasan ditemui, harga dalam USD

    We are Online Marketeer having our own Portal. Presently we are searching for a Video Editor, Graphic Designer & Data Entry. Kami ingin berkerja per project basis, bayaran akan kita discuss. Harap dapat yang serious untuk berkerja kerana kita akan analyze to get the best untuk full time di masa depan.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    12 bida
    $45 Avg Bida
    2 bida

    gamarjoba gaga, me damwyebi freelanceri var da jer ver "davamugame" ra da rogor ketdeba, tu ar shegawuxeb ragaceebi minda ro gkitxo da tu ar shegidzlia arc egaa problema :)

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin 50-100 Subscriber untuk channel youtube video berikut: [log masuk untuk melihat URL] Silahkan cek videonya untuk memastikan anda setuju dengan kontennya ------------------------- I want 50-100 Subscriber for the following youtube video channel: [log masuk untuk melihat URL] Please check the video to make sure you agree with the content

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    36 bida

    salam bang. sy student final year kat unikl iprom. boleh x tlg buat pasal Number plate recognition guna raspberry pi. apa2 ws sy bang 0165778157

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    viral my youtubevideo in malaysia ( Kuala Lumpur ), Singapore and Indonesia ( jakarta )

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    5 bida

    translate video orang seminar yang durasinya 2 jam lebih

    $177 (Avg Bid)
    $177 Avg Bida
    4 bida

    I need editor who edit a video, video ini saya buat dalam rangka perpisahan,menggunakan adobe premiere dan menggunakan effect transisi pada setiap perpindahan gambar, ddengan durasi 1 menit

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    18 bida

    Saya diberi tugasan untuk menyiapkan video montaj korporat organisasi. Jadi, sekarang saya perlukan intro untuk effects logo organisasi dan juga template untuk montaj sekiranya ada.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    16 bida

    Trabajo de investigacion sobre AML (lavado de dinero) Régimen de sanciones ( Corea del Norte, Iran, Siria, Sudan, Crimea y Cuba), financiamiento al terrorismo y evasión fiscal (FATCA/ CRS) y fraude, 35 páginas.

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    2 bida

    Topik: Berita Indonesia Update Bahasa: Indonesia Panjang artikel (kata): kurang lebih 100 kata Judul: 3-8 kata Isi: maks 10 kalimat, tiap kalimat maks 8 kata * materi tulisan diusahakan di riset terlebih dahulu di google trend

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    8 bida
    Make a Video Tamat left

    Saya ingin mengapload video dan berita terbaru

    $250 - $750
    Tempatan
    $250 - $750
    0 bida
    Trophy icon Video Animation white board Tamat left

    Sebuah video untuk paparkan di FB, tujuan ialah mencari orang datang ke courses kami yang disediakan. kami menyediakan course mengenai new online shopping concept. Masa video ni hanya 30 saat. dua soalan kena buat di video ini, 1. Masih membeli di online platform tanpa untung apa apapun lagi? [log masuk untuk melihat URL] tak tahu apa itu database internet? Lepas itu, memberi kaedahnya iaitu join...

    $41 (Avg Bid)
    Dijamin
    $41
    1 penyertaan

    mengisi suara (dubber/voice over) video mengenai penjelasan tentang course digital marketing, membacakan script.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    5 bida

    Kami memerlukan seorang desktop publishing untuk membuat rakaman video untuk aplikasi komputer syarikat kami. Dan jika boleh membuat editing ke atas video yang dirakamkan adalah lebih baik.

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    Jika anda kesulitan dalam Mengedit Video Gaming,Silahkan Serahkan kepada saya..

    $8 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $8 / hr Avg Bida
    5 bida

    CA memo menggunakan penerbit aset liferay 6.2. Untuk memudahkan webmaster mengemaskini CA memo ke aset publisher fungsi-fungsi dan kemaskini ckeditor diperlukan

    $2020 (Avg Bid)
    $2020 Avg Bida
    1 bida

    hello.. Saya pelajar dari GMI mengambil jurusan networking. Sekarang saya berada di semester 5 dimana saya ada fyp final year project... Project kami mengenai cloud storage. Nama kumpulan kami ialah RAINBOX.. So saya berharap anda dapat menolong untuk me reka bentuk logo kami. sekian

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    Kami ingin mengampanyekan 14 tindakan positif..beberapa alat kampanye yg ingin kami gunakan adalah video, banner, notebook, kaos, dll.

    $194 (Avg Bid)
    $194 Avg Bida
    1 bida

    Busco redactores que tengan blog propio. Dejar url del blog en la oferta.

    $842 (Avg Bid)
    $842 Avg Bida
    3 bida

    membuat 3 video lirik untuk alfarecords yang akan di tayangin di youtube

    $1485 (Avg Bid)
    Segera
    $1485 Avg Bida
    3 bida

    Editing video termasuk soundeffects, grafik, theme musik, dsb software yg saya gunakan final cut pro, mac

    $360 (Avg Bid)
    Tempatan
    $360 Avg Bida
    7 bida
    Create a Video Tamat left

    projek ini harus selesai tepat waktu

    $341 (Avg Bid)
    $341 Avg Bida
    4 bida
    Create a Video Tamat left

    Pembuatan Video dengan berbagai macam quality

    $139 (Avg Bid)
    $139 Avg Bida
    3 bida
    Edit video Tamat left

    Menyelesaikan sisa pekerjaan video editing yg sudah sampai tahap cut to cut draft. Selanjutnya tinggal penambahan teks/supper, coloring, & sound balancing.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    4 bida

    Membuat video promosi untuk sebuah company. Durasi video minimal 10 menit, terbiasa bekerja dengan storyboard.

    $635 (Avg Bid)
    $635 Avg Bida
    3 bida

    Sebenarnya saya belum pernah membuat video, tapi insya alloh saya akan membuat video yang bagus. Rencana sih ingin membuat video berita,rekreasi,makanan,dll kenapa saya memilih ciamis karna di ciamis banyak sekali kejadian kejadia kalou video saya belum punya....

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya ingin membuat film pendek

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    3 bida

    saya membutuhkan jasa pembuatan halaman arahan seperti ini : [log masuk untuk melihat URL] kalo ada yang bisa tolong lakukan penawaran kepada saya. thx.

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    2 bida

    saya memiliki keinginan untuk mengembangkan bakat saya di dunia fotografi dan video editing

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Membuat penggabungan 3D dengan latar belakang (video footage) Melakukan Storyboard Melakukan Narasi Melakukan Color Correction Melakukan Compositing 2D, Sound effect dan Visual effect Melakukan modeling 3D Melakukan penulisan naskah cerita Melakukan camera tracking

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    I need some one to enter some data for me. The documents are provided separately. The final format of the entered data should be consistent and standardised.rnrnPlease message me if you have any questions.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida
    video tutorial Tamat left

    membuat video tutorial paypal ( open account , register credit card , rergister bank account , send money , withdrawal , dan lain lain yang umum dibutuhkan ) dengan narasi bahasa english , mandarin ( kalo sanggup dengan narasi bahasa yang lain juga boleh ) untuk keterangan lebih lanjut silahkan call [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms...

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    1 bida

    kami design segalam macam bentuk desain anda, editing foto dll 087875005877..murah dan sangat meuaskan

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    I'm looking to create 3 different videos for my youtube channel which would be used and shown to children aged 0-4 years of age. The animation should reflect on the song (see link below). Please advise if you also provide vocal service which would be dubbed onto the final video you produce. The vocal dubbing should be of female voice and some of children. You can choose any 3 videos to create...

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Quiero que elabores el Photoshop como del que aviamos hablado

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    Band Video 6 hari left
    DISAHKAN

    Take supplied live footage of various songs of a band and use supplied logo to create a 55 sec clip and overlay date / venue info at top or bottom.

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    19 bida

    THE PERSON TO WORK ON THIS PROJECT MUST BE WELL DRESS AND TALK ABOUT OUR COMPANY IN ONE MINUTE REAL CAPTURE VIDEO AND THE BACKGROUND WILL BE CHANGED TO A 3D BACKGROUND AND WITH AN ONGOING SLIDE ON THE BOTTOM OF THE VIDEO DISPLAYNG OUR ADDRESS..

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    5 bida

    I need my logo and website animated into a video intro/outro for use in videos. It should use the attached image and end up displaying the website address [log masuk untuk melihat URL] Duration should be about the same as the intro on this video [log masuk untuk melihat URL] adobe after effects preferred.

    $40 (Avg Bid)
    Dijamin
    $40
    2 penyertaan
    Video creation 6 hari left

    I am looking for someone to create a marketing video for me using illusions. This is for a women empowerment event

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    9 bida

    I need help with someone who has experience with NLP, using NLTK, word embedding, such as Word2vec, RNN networks and Keras. Previously, I sought help for this problem from someone who didn't have much experience with NLP, NLTK, and it didn't go very well..... So, it is really critical to have experience with previously mentioned libraries and tools. I need to develop a deep learning sent...

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    14 bida

    We are startup company that are looking for 3D animation video to advertise our product. The animation script will be similar to this video: [log masuk untuk melihat URL] Quality of animation we want is to this standard: [log masuk untuk melihat URL] Ali

    $266 (Avg Bid)
    $266 Avg Bida
    10 bida
    youtube video 6 hari left

    Fortnite video need good editors

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    14 bida

    I want a video converter app for Android with popular converting options. The designs of the app and the tools are ready with most of the information. Before bidding, please note that this project involves codecs, bitrates, video and audio formats, ads etc. The Google Docs file will be provided after the bids.

    $289 (Avg Bid)
    $289 Avg Bida
    8 bida

    quiero tener un logotipo corporativo de industria Química llamada MOVA Chemical dedicada a la fabricación venta y distribución de productos químicos de limpieza y otros del ramos de la ingeniería química. como son división Químicos de limpieza (hogar, industrial, profesional y hospitalaria) división Medicamentos veterinarios (linea po...

    $75 (Avg Bid)
    $75 Avg Bida
    28 bida

    We are looking for some one who can create elegant PowerPoint presentations with animation and slide notes based on the voice of the video. Eg: We will provide you a video link like: [log masuk untuk melihat URL] [NOTE: We are currently sharing a YouTube link but the real project will not be a YouTube video, we will provide a similar video]. The selected Guru should provide us with the PowerPoi...

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    12 bida

    We host 25 conferences per year and have some video editing needed for those. I also record videos for YouTube, and scrape the audio from events and Youtube for the podcast that we operate. We have clients who need video editing work as well through our marketing agency, so every week we have videos we need edited typically, at least 2-3 projects a month. We need someone who knows what softwar...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    12 bida

    I am interested in creating a disney-esk animation music video 2:57 in length. The story will be about a young prince Neptune merman falling in love with another mermaid whose courtship is hindered by a crazed dugong who is in love with Neptune.

    $1215 (Avg Bid)
    $1215 Avg Bida
    9 bida
    Clip Video 6 hari left

    Hi nice to meet you I am looking for someone who can work with me for long term you have to clip many videos

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    17 bida