Virtual personal assistant wanted for 1 hour each day for the month of january 2016pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    639,752 virtual personal assistant wanted for 1 hour each day for the month of january 2016 tugasan ditemui, harga dalam USD

    Personal project for Usman....

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    2 bida

    Necesito in experto en manejo de LinkedIn para potenciar mi marca personal.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    fdkjhkshdkhkdfhkhfjjdjlkjldfsjlsdjfljfoiejorewjofljjlkkjlkjlaljljflkkfsldkjoijre oijroewj jamalamar jonno toalm

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    webs...memudahkan pengguna. Menulis tentang diri sendiri mungkin akan membuat Anda malu, tetapi ada beberapa trik tertentu dalam hal gaya dan konten untuk menulis surat lamaran, esai personal, dan biodata diri sehingga tidak terlalu menyulitkan. Website dibangunkan dengan menggunakan software Adobe Dreamweaver Segala pertanya boleh comment sahaja tq.

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    7 bida

    Pembuatan artikel dengan tema personal development

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    6 bida

    menghadap ke tiap-tiap prospek di kawasan saya dan megutipkan personal details mereka dan passing the promotion coupon.

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    1 bida

    Syarikat yang menjalankan khidmat pemasaean secara online untuk client business.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    4 bida

    Research writing Saya seorang Research Assistant di salah satu kampus di Malaysia

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    5 bida

    ini adalah design gambar kaos depan Pendidikan Matematika UIN Walisongo Semarang'

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    Cara Mendapatkan Gems Clash Of Clan Gratis [log masuk untuk melihat URL]

    $100 - $100
    $100 - $100
    0 bida

    Pembuatan surv...online survey/ menggunakan link, diutamakan dengan menggunakan Survey Monkey (atau platform lain yang lebih baik). Survey ditujukan kepada 400 responden, pada tanggal 9 Juni 2016. Survey terdiri dari 5 bagian dengan sekitar 150 pertanyaan - kebanyakan rating dan beberapa isian. Mohon info nya secepat mungkin. Terima kasih.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Kami adalah perusahaan yang begerak di bidang teknologi 3D Printing akan melakukan expo/pameran pada tanggal 10-14 Febuary 2016 (5 Hari) di Cambridge City Mall, Medan. Memerlukan beberapa Freelance Marketing/Sales untuk ditempatkan di lokasi pameran. Anggaran dari Rp80.000-Rp200.000/hari (10.00WIB-22.00WIB) tergantung pengalaman dan skills. Ditambah

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $605 - $1210
    $605 - $1210
    0 bida

    Jasa Pembuatan Website Sekolah, harga terjangkau. minat ? Bbm : 7cd6b04b Hp : 089672374919

    $35 - $175
    $35 - $175
    0 bida

    saya membutuhkan asisten virtual pribadi yang siap mengurusi -sebuah blog portofolio kecil, berbasis wordpress -pengurusan pesanan (order) dari blog tersebut - kebutuhan personal saya sendiri seperti : pembelian online mencari informasi di internet pemesanan barang/taxi/hotel/transport dll. Saya mencari asisten yang mengerti

    $86 (Avg Bid)
    $86 Avg Bida
    4 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Mengedit personal CV menjadi lebih menarik

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Sistem SMS– Personal Event Remainder (PER) ini dibangunkan untuk melancarkan segala proses mengingati tentang perkara-perkara yang perlu dilakukan termasuklah musyuarat, tarikh penting dan lain-lain. Sistem ini dibangunkan khas untuk kegunaan para setiausaha dan dapat diakses melalui internet. Sistem ini juga boleh dilayari oleh sesiapa sahaja yang

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, Thanks!

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    3 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, bias call saya di 0822 3183 7637 Thanks!

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Pengembangan ERP yang mencakup : Contract Management - Purchase Receipt - Purchase Invoice - Purchase Payment,Stock Adjusment, Sales Order - Sales Invoice - Sales Receipt Target to finish: 3 weeks after contract sign-off

    $1645 (Avg Bid)
    $1645 Avg Bida
    20 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    oke, proyek saya memberikan materi, menegerjakan pr sekolah anda, anda memperdalam materi sekolah anda mulai dari kelas 1 sd sampai kelas 2 sma. apaun pr nya, kecuali dibidang bahasa. sebagai jaminannya sekarang saya duduk dikelas 2 smp. selama semester saya dapat rank umum alhamdulillah. juara 2 olimpiade lingkungan hidup sesumatera utara 2013, juara

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    amana anananan ajhjbdjkdfvhjmn xhijmnklfgbjnkbcvncvn,bvcvccccccccccccccv b b b b b b b b b b b b b b b b b b b bm,cmn

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    The project requires to research the internet and identify "Architects" in Asian Countries including - India, China, Japan, Thailand, Vietnam, Malaysia, South Korea, and the Philippines. The scope requires to collect the contact details of the architects in each firm and compile those details on the attached spreadsheet. T...

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    14 bida

    Aku butuh bantuan dari seseorang Malaysia/Indonesia untuk membantu menemukan orang paranormal yang kuat untuk membantu saya mencari / menemukan sesuatu di Amerika Se...item dan setelah saya mengkonfirmasi menemukannya dan konfirmasi, Anda akan membayar banyak uang. Ini adalah barang yang sangat penting bagi saya, jadi saya akan membayar Rp 1 MILIAR!!!

    min $5000
    min $5000
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya punya sebuah personal website [log masuk untuk melihat URL] dan ingin mendapatkan 30 orang yang mendaftar di bawah website saya tersebut sekaligus melakukan upgrade ke paid member baik bulanan maupun tahunan.

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    This job can be done either manually or with a macro and is very easy but needs to be done accurately and involves joinin...joining different files together.. It may mean you have to add new columns but this test will show if you understand I have lots of files to join Please prove to me that you can do this job and bid your $$ rate per hour.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    7 bida

    Salam.. Perkenalkan nama saya batsa nadria saya adalah penulis blog dari 3-4 tahun yang lalu. saya sudah menerbitkan banyak artikel di blog saya. terimakasih semoga bisa bekerja sama

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    ...8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> [log masuk untuk melihat URL] if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    Hi, how's day going? I have a job offer for a person who wants extra income. It's a part time job (1 hour work a week) and long term. $200 monthly. I will explain in details if you are interested. Please contact fssolution@[log masuk untuk melihat URL] in Skype.

    $250 / hr (Avg Bid)
    $250 / hr Avg Bida
    1 bida
    find bug on our website -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    we are looking for people which can find bugs on our website. you will get bonus on each bug which you find 2 eu per hour and 10 eu for each bug you find

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    19 bida
    English to Portugal 1 page 6 hari left
    DISAHKAN

    I have a file, there is 10000 words, i need only Portugal native person. long relationship need. happy bid. i need 50 words sample

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    1 bida

    i have small work .i need to create New Project in the Excel and Access.i will prepare good freelancer..thank you

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    12 bida

    i have small work .i need to create New Project in the Excel and Access.i will prepare good freelancer..thank you

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    58 bida

    Hi, how's day going? I have a job offer for a person who wants extra income. It's a part time job (1 hour work a week) and long term. $200 monthly. I will explain in details if you are interested. Please contact fssolution@[log masuk untuk melihat URL] in Skype.

    $250 / hr (Avg Bid)
    $250 / hr Avg Bida
    1 bida

    We have a word press website. Need some minor customisation work, like changing fonts, box shapes around text, adding some social media plugins, tabs etc. 2-3 Hour work for a good word press expert. Only very qualified, experienced wordpress experts need to bid. New Freelancers, kindly excuse. Need excellent work, and very quick delivery. Rgds

    $105 (Avg Bid)
    $105 Avg Bida
    48 bida

    Hi, how's day going? I have a job offer for a person who wants extra income. It's a part time job (1 hour work a week) and long term. $200 monthly. I will explain in details if you are interested. Please contact fssolution@[log masuk untuk melihat URL] in Skype.

    $250 / hr (Avg Bid)
    $250 / hr Avg Bida
    1 bida

    You need to add the product by doing data entry. Very simple

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    55 bida

    Please check the attachment before proceeding, budget for this is 1000 INR. or less, Need expert seo writer, Need the work in 3 hours, 1st content i need in 1 hour or before

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    6 bida
    Trophy icon Volunteer Blog Name and Logo 4 hari left

    Hi everyon...everyone, I want to start a blog that provides tips, advice, ideas and personal experiences of volunteering. I want you to suggest a name for the blog and design a logo. This shouldn't be similar to other volunteering logos. I will own all rights to the logo design. The final piece should be provided in a editable format. Thanks

    $12 (Avg Bid)
    $12
    0 penyertaan

    Hola estoy buscando una aplicacion de apuntes partes de trabajo para conductores donde insertan en modo prestablecido o personal el origen de la recogida del cliente y la llegada a destino + el importe de la carrera todo eso enlazado a una base de datos donde la empresa puede ver todos los movimientos realizados en tiempo real una vez los añade los

    $331 (Avg Bid)
    $331 Avg Bida
    16 bida

    hiii,im from Chennai... interested to work for ur projects.i have to earn some money for my personal [log masuk untuk melihat URL] punctual and hard [log masuk untuk melihat URL] intested chat with me. thank you!!

    $1 / hr (Avg Bid)
    $1 / hr Avg Bida
    1 bida