Virtuemart accept gift cardspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    220,724 virtuemart accept gift cards tugasan ditemui, harga dalam USD
    flex banners Tamat left

    flex banners,flex boords,back [log masuk untuk melihat URL] peting, visting cards, id cards,borcharas

    $3044 (Avg Bid)
    $3044 Avg Bida
    2 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahn...

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $881 (Avg Bid)
    $881 Avg Bida
    4 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahn...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    11 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $727 (Avg Bid)
    $727 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Need you to go on website for a certain geographic area and then find e-mail addresses and mailing addresses (where there isn't an e-mail address) from websites associated with the main website. Have done this myself before and will pay up to $8 for each 50 that I am looking for. I will give you the size of the area and have video to show you how. Not much more than going to main site, clicki...

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> [log masuk untuk melihat URL] if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP ...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Please bid on this project of only you are confortable with, wordpress, php , js and css I have a wordpress listing website built with wilcity theme I would like to add the following 2 fields to search form and search filters Then ensure that search works properly with these custom fields And print the fields in listing result cards and listing dedicated page The 2 fields are both google addre...

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    21 bida

    I’m a Pilates instructor who needs a logo for my studio. The studio name is Fire Sign Pilates. I need to have “ a classical studio” in the logo as well. I want a strong sleek triangle in the logo. I like a minimalist and modern look, with pilates and classical easy to read. I need a graphic that I can place on business cards and t shirts

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    45 bida

    Hi, I am looking for an expert who has experience in Payment Integration (using PHP). We would like to accept PayPal, Credit Cards, Bank Transfer and etc common Payment methods like Amazon Website have. Noobs stay away, only bid If you are a Professional. Many Thanks

    $75 (Avg Bid)
    $75 Avg Bida
    6 bida

    Hi I saw your bid on xxx project and I offer you my project high payment is given only if you accept my offer

    $100 / hr (Avg Bid)
    $100 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi I saw your bid on xxx project and I offer you my project high payment is given only if you accept my offer

    $100 / hr (Avg Bid)
    $100 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hello i need to buy coins on vigo video but they dont accept my payment if you can buy me it let me pay you the price of coins plus your 100 usd

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Hello i need to buy coins on vigo video but they dont accept my payment if you can buy me it let me pay you the price of coins plus your 100 usd

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Hello i need u to buy for me some coins on vigo video cause they dont accept my payment with your benifits 100 usd

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Photography company. I'm looking for one logo with Hutchison Imagery shortened to HI, for my main wedding business. Also am looking for one to go with my food and beverage, yoga, and entertainment photography. my two instagram handles will be @hutchisonimagery @byebyhi -short for (food+) beverage, yoga, entertainment photography by hutchison imagery I'm pretty open to whatever ide...

    $313 (Avg Bid)
    $313 Avg Bida
    39 bida

    Hi, I need a website to sell invitation cards online where the website contains templates. after choosing the template, the user should be able to edit the card font, text, size, color with an editing tool before proceeding to payment. if you are interested, kindly reply with the quotation and the design concept explanation.

    $1141 (Avg Bid)
    $1141 Avg Bida
    36 bida

    i need someone who know server side and word press to make me a plugin to interact with a payment gateway to charge customer money from his card. I have API document from the Gateway Compnay. they have examples in PHP but i need someone who can convert it into a plugin so we can integrate it into our existing site.

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    10 bida
    Trophy icon Business logo for building company 17 jam left

    Hi, Looking to get a classy, elegant business logo for Hilton Enterprises building solutions. This will be used on the website, business cards, advertising etc.

    $70 (Avg Bid)
    Segera Dijamin
    $70
    511 penyertaan

    Need to create proxies for social media automation, they'll be used on a software that allows me to enter ip:port. The solution needs to be reliable, easy to manage and scalable.

    $157 (Avg Bid)
    $157 Avg Bida
    1 bida

    Hello there, These are the designs for my company that I require below. Business card design: (Start with the business card design. I need to get them to print ASAP) (One side of card English wording on the flipside Chinese writing the same as the English.) Company logo Letterhead design Electronic Business card I have enclosed images (examples) and a hand drawing of possible design layout ...

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    28 bida
    Object Detection in c# 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for a two part project. I would need both parts written in C# using visual studio. 1) An app that will accept an IP camera feed (or multiple camera feeds) and preform object detection on the video stream. I would like the output to be the video feed with a box around the object that is being detected along with a corresponding label for the object being identified. Please have it pre...

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    20 bida
    Wordpress support - 24/7 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, We are a startup supporting wordpress client, starting marketing in the US. we are looking for a TEAM that will be able to provide support (Chat & fixes) to our wordpress clients. Support team need to be available to accept tasks, and answer tickets on demand. Requirements: 1) US based clients - support 24/7 or at least 9:00 - 00:00 EST time. - 7 days a week. 2) Be able to answer Chats ...

    $193 (Avg Bid)
    $193 Avg Bida
    29 bida

    Need a wedding logo designed which can be used on cards, money envelopes, gifting items etc.

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    35 bida

    Hi, I'm coming to Japan soon, and I would like someone to research Japan financially, so I know my options. I'm looking for a research mostly about debit cards. Let me know if you're available and interested. Best Regards Anatol

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    16 bida

    Hello I post this project many time but I did not get yet any good programmer so please if you are serious and have much time to work on [log masuk untuk melihat URL] budget is fixed.i have some goods from my old programmer he is still working on it but quite busy now days for which I want to finish this project the base is ready of the project and need to complete some [log masuk untuk melihat UR...

    $1775 (Avg Bid)
    $1775 Avg Bida
    4 bida

    I have PayPal Smart Payment Button installed in my site. However, the card payment seems to only allow US buyer, because there is no option to change the shipping country(please see screen-shot). I have addressed this issue to PayPal technical support and they reply with solution(screen-shot attached). Our service is digital electronic itinerary for visa application, so we don’t really need...

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    21 bida

    Hi, we are producing accessories for women in Europe and one of our product is travel cosmetic bag. I looking for someone who take shots of my product in famous places in Los Angeles. A few on a beach, near Hollywood sign, with smiling people etc. I'm relay on photographer imagination and experience. My goal is to show my product as valuable, expensive and trendy. This cometic bag is ...

    $451 (Avg Bid)
    Tempatan
    $451 Avg Bida
    4 bida

    I have done many years of IT consulting but currently run a business called Escape Room gaming place in Bangalore India. I have a patented solution for last mile delivery, automated reception of any delivery at your doorstep without anybodies presence. Installing a smart container which will recognize the delivery person in close proximity with authentication will open the container to accept the ...

    $749 (Avg Bid)
    $749 Avg Bida
    4 bida

    [log masuk untuk melihat URL] ABKContectCards/Resources/[log masuk untuk melihat URL] Content cards are static - we want to have horizontal scroll functionality.

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    5 bida

    You will add a nested table to database for VirtueMart so we can have quantity, color, size, etc. Needs someone who knows how to do core PHP work in Joomla.

    $170 (Avg Bid)
    $170 Avg Bida
    6 bida
    Trophy icon Build A Set Of Logos 6 hari left

    We would like to hire a Designer / Team Help us create 4 Logos/Brands THINK EXCEPTIONALLY - Mindset Think Exceptionally is a brand and lifestyle that provides products and services to continuously inspire and motivate its members to be the best they can be. Our members embody what it means to dream, think, and live exceptionally, therefore creating the life of their dreams, through the actions wi...

    $50 (Avg Bid)
    Dijamin
    $50
    51 penyertaan

    ********** PLEASE READ BEFORE BID ************** We are having CodeIgniter as frontend and SQLServer as backend. Now, are are creating sotred procedures to insert,update and delete records. What we want to do is, Create global stored procedure that will accept tablename, fields name, and values dynamically from CodeIgniter and parse it. Simillery like normally codeigniter does ex. $data = arr...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    8 bida

    I need a new website. I need you to design and build my online store which accept credit card payments and other payment methods

    $214 (Avg Bid)
    $214 Avg Bida
    16 bida

    Hi, I am looking android app like what it has some functions. That functions: 1)Video and mp3 download(With all quality). 2)When people download music, they able to listen to music offline. 3)Users are able to create favori music. 4)the app is able to publish in the Play Store. (Otherwise, I want my money from you.) For video & music download you can use youtube API or different stream API ...

    $1222 (Avg Bid)
    $1222 Avg Bida
    58 bida
    Trophy icon Logo Design 2 hari left

    Good morning, We need a logo designed. We are a bricklaying business and require a logo that can be used by business and clothing printers and added to our business documents by our bookkeeper, there fore we require the logo to be presented in various formats We would like one colour only text for printing on clothes -front left chest and back -fluoro polo tops and hoodies We will use vistaprint f...

    $24 (Avg Bid)
    $24
    28 penyertaan

    Custom Order Request Hi sarah ' Hope all is well. I’m looking to start a new website for my new company. It’s an ID card printing service for filmmakers. Allowing them to save money at the airport. I’m only offering 1 product for sale… The custom ID card. I would need the customer to be able to fill in a form with their information. Information customer needs t...

    $200 - $200
    $200 - $200
    0 bida

    Simple card with Name Title and contacts details

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    68 bida

    Just as per as discussed and agreed: https://www.freelancer.com/projects/articles/Multiple-Long-Term-Regular-Writer hired you. Kindly only and only accept project is you are 1000% serious. As I am not looking for anything else. Hired via hourly project as it would run long term, but we do not pay hourly. Terms and condition is same as we discussed and agreed....

    $1 / hr (Avg Bid)
    $1 / hr Avg Bida
    1 bida

    Online playing cards game

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida