Voip administrator skill profile englishpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    275,913 voip administrator skill profile english tugasan ditemui, harga dalam USD

    Tulis artikel dalam bahasa melayu dan English, untuk permainan telefon online

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    13 bida
    $17 Avg Bida
    12 bida

    Hi, Saya akan membuka satu blog mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek ini kami akan berikan...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    35 bida
    trowmacker Tamat left

    mempunya skill dalam manufacturing.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida
    Design project Tamat left

    Kepuasan costumer adalah tujuan saya, kerja sama yang baik akan mengahasilkan karya yang baik pula. Pengalaman lah yang membentuk seorang designer yang cerdas. Skill: Hand Drawing (sketsa) Adobe Illustrator (ai) Indesign (id) Photoshop (ps) Design Process (proses desain) : - Sketsa - Acc/asistensi 1,2,3 - Finishing

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    2 bida

    SIDIK S.A PURWOKOCurriculum Vitae/Daftar Riwayat HidupDATA PRIBADITempat & Tgl. Lahir : Surabaya, 19 Agustus 1975 Jenis Kelamin : Laki-lakiAgama : Islam Kewarganegaraan : Indonesia Alamat : Perum Griya Perigi Blok D4 No.9 RT.006/RW.08 Kelurahan Bedahan, Kecamatan Sawangan - Depok, Jawa BaratGSM     :  0852 - 1980 529...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida
    Public Health Tamat left

    Halo nama saya Kornelius Langga Son, SKM. Saat ini saya bekerja di bidang sosial khususnya bekerja bagi remaja yang kehilangan pengasuhan, saya ingin menambah penghasilan saya dan saya ingin menambah skill saya.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Memerlukan administrator untuk social media advertising seperti : 1. twitter 2. facebook 3. instagram 4. blogs dan e-magazine

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    3 bida

    Saya ingin mencari orang yang bisa membuat gambar kata-kata dp bbm terbaru. Disini saya ingin orang yang sekalian bisa memposting gambar-nya di [log masuk untuk melihat URL] Dalam memposting gambar tidak usah memakai banyak artikel/tulisan. Cukup sedikit penjelasan tentang gambar yang sesuai SEO. Di [log masuk untuk melihat URL] sudah ada contoh yang bisa dilihat terlebih dahulu Minimal bisa ...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $913 (Avg Bid)
    $913 Avg Bida
    7 bida

    Barev dzez, mer kazmakerputyuny norastexc e, zbaxvum e multeri nkarahanumov, mez masnagetner en harkavor, kxndrey zangaharel [The administrator removed this message for encouraging communication outside Freelancer.com, which breaches our Terms and Conditions - Section 13:Communication With Other Users.]Lilit kam grel keyanimationyerevan@[log masuk untuk melihat URL] karajarkey handipel ev handipm...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun ...

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    1 bida

    Kami membutuhkan data entry untuk mengupload data-data barang yang akan dijual di e-commerce kami. Tentunya bisa bekerja dari rumah atau dari mana saja hanya kami membutuhkan kehadiran di kantor kurang lebih 2 kali dalam seminggu dan tidak harus full time hanya cukup datang dari jam 3 sore - 6 sore. Kami mencari orang yang bertanggung jawab dan juga dapat memenuhi target yang diberikan dari kam...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    4 bida
    video tutorial Tamat left

    membuat video tutorial paypal ( open account , register credit card , rergister bank account , send money , withdrawal , dan lain lain yang umum dibutuhkan ) dengan narasi bahasa english , mandarin ( kalo sanggup dengan narasi bahasa yang lain juga boleh ) untuk keterangan lebih lanjut silahkan call [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms...

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    1 bida

    Membuat atau membangun suatu situs dengan CSS design. Saya membuatnya berdasarkan Skill atau kemampuan saya. Saya sendiri adalah anak pelajar SMK di wilayah Jawa Tengah. Dan walaupun saya tidak semahir yang anda kira, paling tidak saya mempunyai keinginan yang kuat dan kediplinan yang cukup untuk belajar.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Kami membutuhkan data entry untuk mengupload data-data barang yang akan dijual di e-commerce kami. Tentunya bisa bekerja dari rumah atau dari mana saja hanya kami membutuhkan kehadiran di kantor kurang lebih 2 kali dalam seminggu dan tidak harus full time hanya cukup datang dari jam 3 sore - 6 sore. Kami mencari orang yang bertanggung jawab dan juga dapat memenuhi target yang diberikan dari kam...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    saya mempunyai skill di bisang menulis. banyak sekali hal-hal yang inspiratif yang menarik yang bisa dijadikan sebuah tulisan. artikel yang saya maksudkan bukan hanya artikel formal akan tetapi juga ada non formal. seperti yang kita ketahui semua pembaca memiliki minat yang berbeda-beda, ada yang suka memba artikel dengan bahasa formal ataupun juga non formal.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan script untuk sebuah company profile (profile Organisasi) yang sudah berdiri selama 60 tahun, dimana di dalamnya mempunyai beberapa poin yang akan disampaikan kepada viewer. Ide konsep sudah ada, jadi tinggal mengembangkan ide tersebut, juga diperkenankan untuk memberikan pilihan ide konsep yang lain. Membuat story plan untuk pembuatan company profile organisasi tersebut. Dengan informasi...

    $5577 (Avg Bid)
    $5577 Avg Bida
    2 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb per halaman. apakah anda berminat? kalau sekira...

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    English Proofreading 2700 words - due in 10 hours from now Background: software development

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    35 bida

    I need a regular translator to translate 600 words everyday. From english to German. Place your bid with your per word rate..

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    14 bida

    VIP Support 7/24 16 TB MONTHLY TRAFFIC FACILITY IOS & Android Application Special Concept Design Custom Mobile Concept Design Customizable Product Sales 15 Pieces of XML Special Cargo Integration 11 Marketplace Integrations On-Site Special Education Accounting / ERP Integration  Apple iOS Application  Android Application  Instagram Shop Module  100% Mobile Compatible Manage...

    $1200 (Avg Bid)
    $1200 Avg Bida
    12 bida

    hello we need this translation within 16 hours from now translation from english to croatian language

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    7 bida

    Translate 12 000 words about contemporary ART from ENGLISH TO GERMAN To be manually translated from English to GERMAN (do NOT use automatic translators !)

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    15 bida

    Translate 12 000 words about contemporary ART from ENGLISH TO SPANISH To be manually translated from English to SPANISH (do NOT use automatic translators !)

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    32 bida

    Translate 12 000 words about contemporary ART from ENGLISH TO FRENCH To be manually translated from English to FRENCH (do NOT use automatic translators !)

    $165 (Avg Bid)
    $165 Avg Bida
    20 bida

    Translate 12 000 words about contemporary ART from ENGLISH TO DUTCH To be manually translated from English to DUTCH (do NOT use automatic translators !)

    $170 (Avg Bid)
    $170 Avg Bida
    12 bida

    Build a VoIP dialer that will connect to a SIP backend + adding notifications through APIs the SIP server backend is ready, all backend APIs and their documentation will be provided. we will provide the UI as well. only developers with similar experience working on VoIP applications and SIP applications will be considered. Please provide estimate for cost and time as well as samples of similar wo...

    $563 (Avg Bid)
    $563 Avg Bida
    13 bida

    Need patient, persistent, persuasive, aggressive phone agent - Native English Required. Long-term project.

    $170 (Avg Bid)
    $170 Avg Bida
    2 bida

    We have two tv interviews from Spanish. This is a job post for a person I previously hired. Don't apply to this job if I haven't already contacted you. Thanks!

    $335 (Avg Bid)
    $335 Avg Bida
    3 bida

    We have a list of bad english words and phrases. We use this list in advertising to make sure we don't buy any bad content. We need to have this list translated to Vietnamese as accurately as possible. In addition to translating the existing words, we need you to add in additional common bad words/phrases in Vietnamese that may not be on the list. Requirements - must be fluent in English and...

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    22 bida

    Hi, I would like to invite you to my speech-to-text improvement project in Norwegian. You just need to read audio recordings of simple short phrases of 2-4 words. Your verbal skill in Norwegian must be excellent. The project should take no more than two hours. Task should earn $50

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    4 bida

    we are academic writing company based in NorthAmerica. I need to hire four more long term ghostwriter for one of my team(US and Eastern Europe). The writer is expected to be a native English writer. Bachelor in the minimum, preferably master degree or Ph.D. The pricing of your service will be pay base on the difficulty and urgency of the order. I'm offering $1000 to $1500 per 1100 words(4-pag...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    10 bida

    Hi, Apply only if your first language is English. We have a team of native writers who rewrite articles related to WWII and historical events. These are perfectly written but we would like to make them more precise by running them through a Proofreader/Editor before sending them live on the website. The Proofreader must be a native english speaker with great english who is willing to rewrit...

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    17 bida

    We need an expert in creating designs for company profiles/ proposals, NO TEMPLATES, someone who is creative and can understand the requirments and can modify for as long as needed until fully approved, Please share your previous relevant work / portfolio

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    60 bida

    REPLY WITH: Any completed projects that utilize any similar features to what I need. NOT A COPY PASTE LIST OF SITES/LINKS. ONLY THINGS THAT ARE DIRECTLY RELATED TO THE REQUIREMENTS OF THE JOB. I DO NOT MEAN TO OVER DO IT WITH CAPS, BUT IT SEEMS THAT THERE IS AN INORDINATE NUMBER OF PEOPLE WHO CLAIM TO BE EXPERTS IN VARIOUS TECH FIELDS AND YET CAN NOT READ. THIS IS A DETAILED PROJECT. DO YOU THINK...

    $1317 (Avg Bid)
    $1317 Avg Bida
    24 bida

    Hi, I have a romantic story in my mind and I need someone who can express my exact feelings and pen down that complete intersperse story in a top notch English for me. It'll take days of sitting as per your calibre to completely frame the story. I'll narrate the whole story periodically in simple English or to be better in Hindi language via phone or any other suitable medium and thereaf...

    $832 (Avg Bid)
    $832 Avg Bida
    145 bida

    I have a URL that has been active a couple years for me to try different things (although open to a new url). I am now ready to start a services business with it and would like to speak with a web developer and SEO specialist. I have a couple areas of experience i would be willing to work with based on the SEO outlook of each skill or using them all. This would be a ground up website development a...

    $458 (Avg Bid)
    $458 Avg Bida
    72 bida

    We have so much quality data and have all of these ideas in our head on what reports, charts, graphics and visual data that would be useful to include in our dashboard, both for external customers so they can realize the ROI they are getting out of utilizing our software, but also for internal stakeholders so that we can make better business decisions analyzing the data across all of our platforms...

    $31 / hr (Avg Bid)
    $31 / hr Avg Bida
    5 bida

    translation of a tax document required from Russian to English. please apply only if you have experience with financial translation

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    8 bida

    We are looking for someone to check the translation key wording from our app from English to Portuguese via the Crowdin platform and correct any errors. The wording has already been translated but we need someone to double check it and correct any mistakes. Around 10,000 words total.

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    36 bida

    Hi, we are looking for a native translator to make a translation from Translation English to Spanish 129 words. Please confirm your availability as soon as possible. Thank you!

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    39 bida

    Translation of landing pages, texts, headings. Always in touch, if you have any questions. We look forward to collaborating!

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    15 bida

    Translation of social media posting from Hungarian into English - the files are immediately available. The files are approx. 11,000 words each, and we would ask each translator to complete their file(s) until Monday, 26 September at noon. Budget: 0.02 USD per source Hungarian word

    $331 (Avg Bid)
    $331 Avg Bida
    8 bida

    I am looking for an efficient English-Russian translator, who is experienced particularly in the crypto niche. The task is to translate the article from English into Russian about Telegram Crypto groups. The length is 1150 words. While applying for this job, please, provide similar examples of your work.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    16 bida

    I need a professional bilingual translator to translate 5 Web pages from English to Italian. The web pages are already online, total number of words: 650 Once finished you can provide word document and I will take care to upgrade the website Job must be done within 24 Hours

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    26 bida