We are a crowdfunding website we are looking to revamp the site so its more user friendlypekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    993,996 we are a crowdfunding website we are looking to revamp the site so its more user friendly tugasan ditemui, harga dalam USD
    $31 Avg Bida
    24 bida

    Membuat dan mengedit video anda menjadi lebih istimewa.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    8 bida
    $23 Avg Bida
    1 bida

    Migrate Site to WordPress

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    4 bida

    ■ Tentang kami - Kami mengurus platform crowdfunding global, Airtripp Funding - Untuk tahun ini (2019) kami telah menetapkan Malaysia sebagai sasaran market yang penting untuk syarikat kami ■ Premis - Kami difahamkan bahawa di Malaysia, idea [Crowdfunding] masih asing dan hanya diketahui oleh orang yang fasih tentang bisnes online sahaja. Jika dilihat dari sudut bisnes pula, ia adalah sebuah pasaran yang masih boleh membesar. - Oleh itu, objektif kami ialah untuk meluaskan lagi pengetahuan tentang [Crowdfunding] untuk rakyat Malaysia (terutamanya pelajar Universiti, dan orang berumur 20-an) ■ Intipati kerja ① Menyelidik tentang struktur/kaedah yang membuatkan sesuatu servis/produk di pasaran Malaysia → Selidik tentang servis/produk yang terkenal yang telah

    $1225 (Avg Bid)
    $1225 Avg Bida
    4 bida

    ■ Tentang kami - Kami adalah syarikat yang mengendali platform crowdfunding global yang bernama Airtripp Funding. - Untuk tahun ini, kami telah tetapkan Malaysia sebagai market penting untuk kami usahakan sebagai syarikat international. - Demi itu, kami ingin mengurus [media crowdfunding] untuk meninggikan lagi kesedaran rakyat Malaysia tentang apa itu crowdfunding. ■ Intipati kerja - Kami ingin seseorang yang arif tentang crowdfunding supaya boleh menulis artikel tentang crowdfunding, seperti merit dan demerit platform ini, cara terbaik mengguna platform, dll. (Artikel itu juga akan diterjemah kepada bahasa Inggeris) - Kami perlukan lebih kurang 10 artikel untuk ditulis seminggu. - Media ini juga akan dikongsikan di media sosial lain. ■ Jenis kontrak ...

    $479 (Avg Bid)
    $479 Avg Bida
    9 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    ...projek ini • memiliki telefon bimbit (talian tetap tidak boleh digunakan) Untuk mendaftar, sila klik pada pautan di bawah dan hantarkan borang secepat yang mungkin: Kami sangat berbesar hati atas kerjasama anda bagi merealisasikan projek ini! Sebaik sahaja kami mencecah bilangan perserta yang diperlukan, projek ini akan tamat. Sekian, Terima Kasih, The Appen Global Team...

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    7 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    saya mencari penulis berbahasa melayu, yang tahu & mampu menulis untuk 5 konten berunsur kesihatan (ada background medical field lg bgus), yang juga wajib tahu pasal search engine optimization (SEO). konten anda akan saya periksa utk mengelak plagiarism menggunakan copyscape & yg seumpama dgnnya. Saya mempunyai byk job tergendala atas urusan masa & khidmat professional anda amat saya perlukan. Bayaran mengikut tahap konten anda & bakal meningkat di masa akan datang jika kerja anda saya suka. Saya juga mencari penulis spt ini utk kontrak jangka panjang. TQ

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    2 bida

    Tolong bersihkan website saya dari Cracker, saya rasa website2 saya di masuki Trojan.

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join! Free coaching dkt area McD Kuala Terengganu! Student mmg dialu-alukan sangat2. ini mungkin boleh mengubah hidup anda.

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    saat ini saya membutuhkan jasa penulis lepas dengan cepat. untuk menulis konten di blog saya dengan tema tulisan 1. tentang wisata pantai (50 artikel) 2. tips dan trik liburan (50 artikel) satu terdiri dari 750 kata atau lebih (tidak boleh kurang) satu artikel akan saya bandrol dengan harga Rp. 5.000 ...penulis lepas dengan cepat. untuk menulis konten di blog saya dengan tema tulisan 1. tentang wisata pantai (50 artikel) 2. tips dan trik liburan (50 artikel) satu terdiri dari 750 kata atau lebih (tidak boleh kurang) satu artikel akan saya bandrol dengan harga Rp. 5.000 artikel harus unik bukan plagiat. kalimat dalam artikel enak di baca. artikel harus call to action kepada pembaca serta artikel harus serta wajib seo friendly. judul artikel yang bikin penasar...

    $0 - $1
    $0 - $1
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Translate Belarusian 1250 word stucture site

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    2 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Final Android version for Kuku Emoji.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Halo, saya sudah memiliki design html nya dan saya memerlukan fungsi (PHP)..

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    3 bida

    ingin membuat website kami lebih menarik sehingga lebih user friendly buat teman2 yang ngisi berita dan enak di pandang.

    $156 (Avg Bid)
    $156 Avg Bida
    5 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya ingin mempunyai website seperti punya orang ini seperti di link ini Turbo Paypal Namun saya minta untuk dibuatkan ada member areanya.

    $931 (Avg Bid)
    $931 Avg Bida
    3 bida

    I need my pdf documents to be retype to ms-word documents, I need an active and accurate worker, who can handle this project properly.

    $408 (Avg Bid)
    $408 Avg Bida
    30 bida

    Hello looking for someone who can make me a feature on my wordpress website, i am using translatepress for translation, but the auto detection language user need to load the website in english, and then reload in the right language. I am looking for something that can detect and directly display the right language detected with reloading. Thank you

    $436 (Avg Bid)
    $436 Avg Bida
    10 bida

    I need a photoshop guy to make a good logo design with advanced graphics

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    22 bida

    I'm looking for work related to an unity game. It should be updated 32 SDK as well as ads ( admob & unity)

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    13 bida

    Looking for somebody to create a python script for me that scrapes data from a password protected website.

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    14 bida

    I need 50 freelancer Looking for copyeditor for business/mareting and academic paper

    $416 (Avg Bid)
    $416 Avg Bida
    3 bida

    I will launch new blog site about personal development and self care. I want to have my first content for the site with the same niche

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    9 bida
    Looking for eBook Writers 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello, I'm searching for a writer to conduct research and create a 7,000-word eBook on several "how-to" themes. Budget: $70 USD Payment conditions: Full payment upon completion (No upfront payments)  Upon proposal acceptance, the deadline is 14 days. The eBook has to: * Contain original content (pass copyscape) * Use an optimistic, conversational tone * Be free from grammar/spelling errors And upon completion of the project, you agree that I will possess all rights to the eBook and its content. Send me samples of your work in order to apply. When hired, you will receive additional information regarding this project. By submitting an application for this position, you accep...

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    7 bida

    We are carry bag manufacturer from PP Nonwoven Fabrics. It is a new start up near Sonarpur West Bengal. We need a marketing agency to take responsibility of marketing and selling our products all over India.

    $462 - $923
    $462 - $923
    0 bida

    We are carry bag manufacturer from PP Nonwoven Fabrics. It is a new start up near Sonarpur West Bengal. We need a marketing agency to take responsibility of marketing and selling our products all over India.

    $462 - $923
    $462 - $923
    0 bida

    Looking for a dedicated customer support representative. Must be available during EST business hours. About the role: - Call incoming leads using scripts The main point of contact for our customers (answering questions, solving problems, accepting requests) - Manage email inboxes - Manage support hotline - Provide prompt, friendly and helpful responses to customers - Identify/solve problems, work with teams to solve problems. - Follow internal processes to ensure things are done according to procedure.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    3 bida

    Redo the artwork of a logo, used by a company 150 years ago and do or find someone to do the engraving or wood burning on a wood box being made.

    $81 (Avg Bid)
    $81 Avg Bida
    22 bida

    Hello looking for someone who can make me a feature on my wordpress website, i am using translatepress for translation, but the auto detection language user need to load the website in english, and then reload in the right language. I am looking for something that can detect and directly display the right language detected with reloading. Thank you

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    17 bida

    Its a pretty standard Wordpress site. Just need to make sure that all design and function remains the same after transfer to cloud hosting.

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    31 bida

    I need a login page redesigned in React.js. It must look more appealing, and also it must show a message when the login fails, as well as show a progress bar while waiting for server.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    7 bida

    Looking for a dedicated customer support representative. Must be available during EST business hours. About the role: - Call incoming leads using scripts The main point of contact for our customers (answering questions, solving problems, accepting requests) - Manage email inboxes - Manage support hotline - Provide prompt, friendly and helpful responses to customers - Identify/solve problems, work with teams to solve problems. - Follow internal processes to ensure things are done according to procedure.

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    7 bida

    skilled personnel’s in typing are needed to carry out some project for me

    $455 (Avg Bid)
    $455 Avg Bida
    12 bida
    Build me a website 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a secure user friendly ecommerce website A layout similar to trading post With the ff. features/ pages Shopping cart with gateway (credit card, PayPal, debit etc) Category tabs (along the top bar) Terms and conditions FAQs Chat feature - reply via email Ability for other businesses to advertise

    $759 (Avg Bid)
    $759 Avg Bida
    24 bida