We are a crowdfunding website we are looking to revamp the site so its more user friendlypekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    807,031 we are a crowdfunding website we are looking to revamp the site so its more user friendly tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1776 Avg Bida
    21 bida

    Migrate Site [log masuk untuk melihat URL] to WordPress

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    4 bida

    ■ Tentang kami - Kami mengurus platform crowdfunding global, Airtripp Funding [log masuk untuk melihat URL] - Untuk tahun ini (2019) kami telah menetapkan Malaysia sebagai sasaran market yang penting untuk syarikat kami ■ Premis - Kami difahamkan bahawa di Malaysia, idea [Crowdfunding] masih asing dan hanya diketahui oleh orang yang fasih tentang bisnes online sahaja. Jika dilihat dari sudut bisn...

    $1225 (Avg Bid)
    $1225 Avg Bida
    4 bida

    ■ Tentang kami - Kami adalah syarikat yang mengendali platform crowdfunding global yang bernama Airtripp Funding. [log masuk untuk melihat URL] - Untuk tahun ini, kami telah tetapkan Malaysia sebagai market penting untuk kami usahakan sebagai syarikat international. - Demi itu, kami ingin mengurus [media crowdfunding] untuk meninggikan lagi kesedaran rakyat Malaysia tentang apa itu crowdfunding. ...

    $479 (Avg Bid)
    $479 Avg Bida
    9 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Salam Sejahtera, Appen sedang menjalankan projek pengecaman tuturan berskala besar dalam Bahasa Malaysia untuk membantu klien kami dalam merealisasikan tindakbalas suara interaktif ataupun interactive voice response (IVR) dengan kecerdasan bantuan untuk generasi seterusnya dalam sektor servis khidmat pelanggan. Matlamatnya adalah untuk mesin berinteraksi dan bertindakbalas kepada pertanyaan pelan...

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    7 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    saya mencari penulis berbahasa melayu, yang tahu & mampu menulis untuk 5 konten berunsur kesihatan (ada background medical field lg bgus), yang juga wajib tahu pasal search engine optimization (SEO). konten anda akan saya periksa utk mengelak plagiarism menggunakan copyscape & yg seumpama dgnnya. Saya mempunyai byk job tergendala atas urusan masa & khidmat professional anda amat ...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    saat ini saya membutuhkan jasa penulis lepas dengan cepat. untuk menulis konten di blog saya dengan tema tulisan 1. tentang wisata pantai (50 artikel) 2. tips dan trik liburan (50 artikel) satu terdiri dari 750 kata atau lebih (tidak boleh kurang) satu artikel akan saya bandrol dengan harga Rp. 5.000 artikel harus unik bukan plagiat. kalimat dalam artikel enak di baca. artikel harus call ...

    $0 - $1
    $0 - $1
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Translate Belarusian 1250 word stucture site

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    2 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Final Android version for Kuku Emoji.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Halo, saya sudah memiliki design html nya dan saya memerlukan fungsi (PHP).. [log masuk untuk melihat URL]

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    3 bida

    ingin membuat website kami lebih menarik sehingga lebih user friendly buat teman2 yang ngisi berita dan enak di pandang.

    $156 (Avg Bid)
    $156 Avg Bida
    5 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Need to create a wordpress instance similar to the the existing one

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    26 bida

    The candidate must be experienced in React.js for 3+ years. Must be excellent in writing React functional component. If you are right person for this, I will provide more details about the project. Thanks

    $498 (Avg Bid)
    $498 Avg Bida
    20 bida

    hello freelancers, im looking for a python developer who can create a gui and implent some existing scripts.

    $318 (Avg Bid)
    $318 Avg Bida
    19 bida

    [log masuk untuk melihat URL] Current solution was built In House. It is a static website with no CMS We are looking for a contractor to rebuild an angular site securely with a CMS component which can be passed to Metric, so as to be able to update important sections of the site In House. We would like the site hosted, with access to site maintenance as required. Current hosting set up: (...

    $21321 (Avg Bid)
    $21321 Avg Bida
    58 bida
    GDPR work on wordpress site 6 hari left
    DISAHKAN

    Just do a small modification on the website so it does not store any IP or personal data.

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    26 bida

    Blurgs is on a mission to augment the capabilities of machine vision systems. We envisage becoming technology partners of the vision-based product industry & provide them with state-of-the-art solutions to make intelligent products. Currently, we employ real-time vision processing techniques to assist, automate, and augment the capabilities of drones in action. We are looking for a Full Stack...

    $290 (Avg Bid)
    $290 Avg Bida
    7 bida

    Design and build advanced applications for the Android platform. Collaborate with cross-functional teams to define, design, and ship new features. Work with outside data sources and API's. Unit-test code for robustness, including edge cases, usability, and general reliability. Work on bug fixing and improving application performance. Understanding of Googles Android design principle and inter...

    $356 (Avg Bid)
    $356 Avg Bida
    5 bida

    This is a request for the development of React Laravel. I am looking for someone who can respond as soon as possible. Please develop the front and back end (Laravel is used only for API acquisition). But However, there is a simple test process before hiring.

    $576 (Avg Bid)
    $576 Avg Bida
    10 bida

    Hello, I am looking for online bidder who can generate leads through online site. Fresher and experienced both welcome! Start your proposal with "coder". Thanks

    $294 (Avg Bid)
    $294 Avg Bida
    7 bida

    I need a DigitalOcean expert to add a new domain to the current Droplet

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    9 bida

    Hi Balraj S., I noticed your profile and would like to know whether you are interested or Full Time Flutter Developer role for 4 months

    $470 (Avg Bid)
    $470 Avg Bida
    1 bida

    Photoshop expert - Create Seamless & Great Studio Paper Backdrop version of this colour and make a PSD template of this with a " backdrop colour" layer where you can change the backdrop colour just by changing the HEX colour of the "backdrop colour" layer

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon Finish the scene 29 hari left

    **Keep 20 seconds of black frame at the end of the video with no sound Instructions: 1. Download: [log masuk untuk melihat URL] Or, if the link does not work, you can type in google: " watch Bad Teacher 123movies", and download the movie or screen capture just the scene. 2. Finish this scene a freelancer started: [log masuk untuk melihat URL] Add maybe another minute to the end of t...

    $8 (Avg Bid)
    Dijamin
    $8
    0 penyertaan

    Hi, I am looking someone who expertise in google shopping and merchant who can approve my store in google shopping. My Store in Woocommerce Previously suspended Mispresentation and then i delete my account now want to start again. Thanks in advance

    $128 (Avg Bid)
    $128 Avg Bida
    4 bida

    Hi Khawaja Q., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $470 (Avg Bid)
    $470 Avg Bida
    1 bida

    We're a web agency and we're looking for a graphics designer to work with us on multiple projects and provide us with designs and mockups for product pages, homepages, banners for specific website areas and icons on an hourly basis. The designer must be comfortable with any type of content including adult products. Our project is managed via Trello Boards.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    30 bida

    I'm looking for IT Sales Person having very good knowledge and aware of new technologies.

    $287 (Avg Bid)
    $287 Avg Bida
    4 bida

    Hi there, We have a project finished and completed using Swift & iOS 14. The project has a checklist including design patterns, binding, dependency injection, SOLID principle & more things to be rechecked and revised. We need to complete these checks within 1-day max. Please only apply if you have enough experience in the above topics. Thank you

    $176 (Avg Bid)
    $176 Avg Bida
    5 bida

    we would like to fix a problem in our react native expo app. we have already launched it but we need to reduce the loading time. we suspect that the problem is the amount of data that we fetch in the first load is too much. we need it to load at most at 5s per first load. the second problem it might be related to the first one: so when the client place order and want to check out its also sometime...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    10 bida

    I want a SEO Article writer for wordpress site to create a articles like this site ( [log masuk untuk melihat URL] or [log masuk untuk melihat URL] ). I create my site for affiliate marketing so you've to knowledge how to rank posts in Google. What I want... 1. You'll need to create tables like in this post ([log masuk untuk melihat URL]) with star rating which we'll discuss in...

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    5 bida

    Needs to hire 99 Freelancers Question 1: Who are we? We are one of the leading artificial intelligence data service providers in China. We are committed to assisting companies to accelerate their AI initiatives by providing different types of data services mainly in the fields of natural language processing (NLP). Question 2: What is the task? a)Download the App and login with the ...

    $18 (Avg Bid)
    Tempatan
    $18 Avg Bida
    48 bida

    [log masuk untuk melihat URL] I have Purchased this template and i need to integrate the points experience system for my users. We should be able to set what rewards we can give to our users so it should have an backend menu for us to upload our own badges and what rewards we would like to give. [log masuk untuk melihat URL]

    $359 (Avg Bid)
    $359 Avg Bida
    36 bida
    We need Facebook ad manager 6 hari left
    DISAHKAN

    We have rhe ads once was converting well but not anymore

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    17 bida