We are looking for a a logo for our new company travelwallet the website is targeted for younger generation 1830 years old see apekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    984,049 we are looking for a a logo for our new company travelwallet the website is targeted for younger generation 1830 years old see a tugasan ditemui, harga dalam USD
    Trophy icon Design Name Card Tamat left

    Design a creative name card for my MM2H company Comp Name : AG INFINITY MALAYSIA (MM2H) SDN. BHD. Comp no : MM2H0616(5) name : NUR SYAUQI ZHAFRAN tel : +6014.633.1777 designation : MM2H Consultant address : 44-01 , Jalan Kempas Indah 1/1 , Taman Kempas Indah 81300, Johor Bahru , Johor , malaysia office no : +607.556.8288 email : syauqi@[log masuk untuk melihat URL] web : [log masuk untuk ...

    $20 (Avg Bid)
    $20
    30 penyertaan

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Salam Sejahtera, Appen sedang menjalankan projek pengecaman tuturan berskala besar dalam Bahasa Malaysia untuk membantu klien kami dalam merealisasikan tindakbalas suara interaktif ataupun interactive voice response (IVR) dengan kecerdasan bantuan untuk generasi seterusnya dalam sektor servis khidmat pelanggan. Matlamatnya adalah untuk mesin berinteraksi dan bertindakbalas kepada pertanyaan pelan...

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    7 bida
    logo company Tamat left

    ecommerce barang borong dan runcit

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $863 (Avg Bid)
    $863 Avg Bida
    25 bida

    Rapid project pengerang. Samalaja bintulu. Samur sipitang sabah

    $1213 - $2425
    $1213 - $2425
    0 bida

    Saat ini, kami memiliki produk berupa aplikasi website ( online store ) dengan konsep baru : SP3 ( System, Product , Packaging, Post ) artinya : 1. kami mempersiapkan sistem dari profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai de...

    $58333 (Avg Bid)
    $58333 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Membuat video promosi untuk sebuah company. Durasi video minimal 10 menit, terbiasa bekerja dengan storyboard.

    $635 (Avg Bid)
    $635 Avg Bida
    3 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida
    new project Tamat left

    saya sangat menghargai jika anda semua mau bekerja dengan saya dengan baik terima kasih

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    ADD THEME THEN CONFIGURE FOR WEB LIVE, REFERENCE SITE ( [log masuk untuk melihat URL] ) BUDGET 100USD - 150USD

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    13 bida
    thre new logos Tamat left

    i need 3 new logos for [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    1 bida

    hihihihi1111111111111111111111

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    Merancang berbagai macam produk cold pressed juice dengan nutrisi yang disesuaikan dengan kebutuhan

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $952 (Avg Bid)
    $952 Avg Bida
    6 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    saya ingin anda membuat logo untuk saya ,saya ingin logo dengan gaya flat and clean dan tanpa text pada logo ,apa anda dapat melakukan nya ,saya harap anda dapat melakukan nya untuk saya

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb per halaman. apakah anda berminat? kalau sekira...

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I need the website smooth, simple yet detailed and presentable to the market. I will be selling 3 major manufacturers of ice machines and I have worked sales within this industry prior for 6 years. I am now going out on my own. Pure drop ship model and freight will be priced by the supplier according to each sale ( no standard pricing ) let me know if you can assist. Whilst I have no intention of...

    $335 (Avg Bid)
    $335 Avg Bida
    6 bida

    I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed. I need to start from zero. lowest bid prefer for this work.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Our company name is MAZAYA ALUMINIUM CO., LTD. We are a manufacturer of Aluminium Products like Ladder, Manhole Cover, Partition, maintenance Access Panel, Water Drainage, Scaffolding, etc. We want to Change the logo of the company but still using the name Mazaya Aluminium Co., Ltd. You can check our website in [log masuk untuk melihat URL] for more information and also for you to check our Compan...

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    46 bida

    This is a multi-phase project. HPNow ([log masuk untuk melihat URL] ) has developed a disruptive water technology product for professionals (B2B). The company has started sales in agriculture greenhouse sector, and is now expanding to industrial and municipal users. We would like to: 1. Build Facebook page, maintain and populate it with new posts on an ongoing basis 2. Launch targeted campaign to ...

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    11 bida

    Need AdClip for our ecommerce website [log masuk untuk melihat URL]

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    2 bida

    I need a logo designed, and few slides for online grocery shopping app. Brand name is OGrocer. our website is OGrocer.com. please give a best logo design for this generation. Thanks.

    $10 (Avg Bid)
    $10
    1 penyertaan

    Hi there, We are from an NGO Called Sikhinside and we will want to build an application for Android and IOS users. The App is called Gurdwara ( House of Worships of Sikhs) Info. App Details 1) Login Page, Forgot Password, Register , User can login via FB/Gmail/Phone 2) Main Menu Will have this Menus ( Its available in the below screenshot Upcoming Events, Events Details, Gurdwara Info, Pr...

    $3877 (Avg Bid)
    $3877 Avg Bida
    28 bida

    I need some help with finding some leads. I am looking for a person who can bring SEO projects for us. We will discuss about the details when we chat.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    2 bida

    Hi my name is Daphne Frias I am a 22 year old activist and incoming medical student. I created my own website on wix earlier this year. I am looking to optimize my SEO and increase my ranking in google. My budget is very big as I have upcoming expenses for medical school. However, I am willing to offer a free shout out on my social media. My Stats: Twitter 2, 555 followers | Average 4,000 impres...

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    20 bida

    We are looking for a professional SEO content writer to write the contents of our website. Summary: The website belongs to a company that provides technical solutions like website development, mobile application development, online marketing, and other services. The content as below: 1- Homepage. ( will provide you page template to fill it ) 2- Services: a. Website Development (300 - 350 words)...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    laravel developer atleast 3 years exp you have (ecommerce exp)

    $237 (Avg Bid)
    $237 Avg Bida
    6 bida

    I have webcast [log masuk untuk melihat URL] I need a youtube expert, help me do live broadcasting. Video editing skills would be an added asset No Trainees, please!

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    3 bida

    i want to make a vpn tool server side u have to open a service TCP on python or java as you want then client side like android we try to connect to server have to use ssl for Encryption make sure all data Transfer is encrypted we just want to bypass ISP firewall i dont want any old vpn service that is available on web like openvpn/openconnect/pptp/etc so dont offer me that You have to make you...

    $583 (Avg Bid)
    $583 Avg Bida
    3 bida

    I need only Ukraine someone with good English. my task is very simple and long. more 25 years old.

    $171 (Avg Bid)
    $171 Avg Bida
    4 bida

    Audit by CA for Pvt Ltd Company India for 2 years (2014-16), the documents produced should be MCA compliant and we should be able to file our MCA forms with your documents completed and ready.

    $189 (Avg Bid)
    $189 Avg Bida
    11 bida

    Geek Universe is a channel for science and tech updates. When the right audience is targeted (people interested in Science and Technology), conversion rate has been known to be ridiculously high. More details will be shared with applicants. Price is US$10 for every 1000 conversions. Promotional image and text will be sent to selected candidates (which they may or may not use); great traffic sourc...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    2 bida

    I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed. I am building a job portal I need front developer to write code in react JS... ReactJS.. must

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    2 bida