We are looking for someone to assist us with ccna terms and concepts this will need to be via screen recording and screen sharinpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    892,089 we are looking for someone to assist us with ccna terms and concepts this will need to be via screen recording and screen sharin tugasan ditemui, harga dalam USD

    Sempena PKP 3.0, kita sedang cari partner agent untuk tolong sebarkan pakej *“All Day Unlimited Entry Pass”* yang berharga RM130 sahaja untuk 2 orang! Murah gila ? (Harga biasa : ~RM1,800~) Agent boleh mendapatkan komisen sebanyak RM20 dengan setiap pembelian tiket. Kegunaan tiket ni valid selama 6 bulan selepas theme park kami buka. Jadi jangan lepaskan peluang menarik ini! ? Bermi...

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    4 bida
    $1776 Avg Bida
    21 bida

    Perlu buat simple post-event report untuk dihantar kepada sponsor/funder kepada event/program tersebut. Satu report anggaran 5 ke 8 muka surat sahaja.

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    2 bida

    Assalamualaikum ilyrusli, saya Nazrin. Saya sedang cari content writer untuk company saya kerja. kami beroperasi di Bangi, Selangor. boleh tak awak hubungi saya di email. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] terima kasih.

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Website regarding Gambling/Casino online, Target GEO Malaysia only [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $2345 (Avg Bid)
    $2345 Avg Bida
    26 bida

    Salam Sejahtera, Appen sedang menjalankan projek pengecaman tuturan berskala besar dalam Bahasa Malaysia untuk membantu klien kami dalam merealisasikan tindakbalas suara interaktif ataupun interactive voice response (IVR) dengan kecerdasan bantuan untuk generasi seterusnya dalam sektor servis khidmat pelanggan. Matlamatnya adalah untuk mesin berinteraksi dan bertindakbalas kepada pertanyaan pelan...

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    7 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    8 bida

    Saya mahu membuat teaser tidak lebih dari 2 minute , saya mahu seorang videographer yang boleh membuat video recording dan edit.

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    4 bida

    Windows Lain atau tidak pasti Mengunakan quantity,quality,dynamic,design dan kekuatan dalam bentuk atau pun kawasan(place)

    $609 (Avg Bid)
    $609 Avg Bida
    1 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Saya membutuhkan pembuatan aplikasi karaoke. Sebenernya ini mirip sekali dengan aplikasi video player. Tidak perlu diupload ke Appstore. Lagu-lagu sudah ada susunan nama file nya : Judul lagu#artis#kategori#[log masuk untuk melihat URL] Contoh : Listen#Beyonce#Barat#Left Virus#slank#indo#[log masuk untuk melihat URL] Format file yg sudah ada, ada bermacam-macam seperti MP4, MKV, Mpg ...

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    halo, saya mengundang Anda untuk berpartner dengan kami di UNIXON untuk : 1. Mobile App Developer 2. Website Designer 3. Wordpress Developer 4. 2D designer 5. 3D designer 6. Packaging 7. Video Animasi Flat Design add dan chat portofolio terbaik Anda ke LINE @unixon pakai "@" kami akan mencarikan client untuk Anda. terima kasih.

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    2 bida

    mengerjakan mixing lagu dan mastering, record, dll

    $139 (Avg Bid)
    $139 Avg Bida
    1 bida

    Mengubah template alterna wordpress untuk website event silahkan kunjungi [log masuk untuk melihat URL] dan lihat bagian footer sebelah kanan untuk berdiskusi lebih lanjut melalui (Removed by Freelancer.com admin for breaching Terms and Conditions)

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida
    $10 - $10
    0 bida

    Saya ingin mencari orang yang bisa membuat gambar kata-kata dp bbm terbaru. Disini saya ingin orang yang sekalian bisa memposting gambar-nya di [log masuk untuk melihat URL] Dalam memposting gambar tidak usah memakai banyak artikel/tulisan. Cukup sedikit penjelasan tentang gambar yang sesuai SEO. Di [log masuk untuk melihat URL] sudah ada contoh yang bisa dilihat terlebih dahulu Minimal bisa ...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Barev dzez, mer kazmakerputyuny norastexc e, zbaxvum e multeri nkarahanumov, mez masnagetner en harkavor, kxndrey zangaharel [The administrator removed this message for encouraging communication outside Freelancer.com, which breaches our Terms and Conditions - Section 13:Communication With Other Users.]Lilit kam grel keyanimationyerevan@[log masuk untuk melihat URL] karajarkey handipel ev handipm...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Saya masih pemula, belum mengerti sepenuhnya tentang aturan mainnya,, harap anda memperkerjakan saya untuk pertama kalinya.. semoga saya bisa membantu menyelesaikan pekerjaan anda. terima kasih

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    Saya masih pemula, belum mengerti sepenuhnya tentang aturan mainnya,, harap anda memperkerjakan saya untuk pertama kalinya.. semoga saya bisa membantu menyelesaikan pekerjaan anda. terima kasih

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Looking for copy writers to write small articles (half or one page) on different topics sport, hobby, craft, etc. Feel free to propose your prices and terms. Dicariin orang yang bisa nulis artikal (setengah dan seluruh halaman) tentang bermacam pokok misalnya olah raga, hobby, kerajinan tangan, dll. Silakan tawarin harga dan masa penciptaannya.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    4 bida
    video tutorial Tamat left

    membuat video tutorial paypal ( open account , register credit card , rergister bank account , send money , withdrawal , dan lain lain yang umum dibutuhkan ) dengan narasi bahasa english , mandarin ( kalo sanggup dengan narasi bahasa yang lain juga boleh ) untuk keterangan lebih lanjut silahkan call [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms...

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Want to sell Not for swap Samsung Note 3 Original by SME warna black untuk dijual dgn harga RM1500. Warranty ada lagi 9 bulan .Fullset ( charger, earphone, casing, screen protector, box ORIGINAL ) call, msg, whatsapp :0133262021.. COD: Area Johor Bahru

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    selamat malam.. ini adalah aplikasi payroll dengan tampilan dekstop yang saya tawarkan.. jika bapak berminat silahkan hubungi saya. via email: [log masuk untuk melihat URL]@[log masuk untuk melihat URL] di bawah ini saya sertakan screen shoot gambarnya... saya minta waktu 3 hari untuk menambahkan logo dan nama perusahaan bapak.. semoga bapak berminat.. terima kasih..

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    selamat malam.. ini adalah aplikasi payroll dengan tampilan dekstop yang saya tawarkan.. jika bapak berminat silahkan hubungi saya. via email: [log masuk untuk melihat URL]@[log masuk untuk melihat URL] di bawah ini saya sertakan screen shoot gambarnya... saya minta waktu 3 hari untuk menambahkan logo dan nama perusahaan bapak.. semoga bapak berminat.. terima kasih..

    $360 (Avg Bid)
    $360 Avg Bida
    1 bida

    Kami butuh segera web developer untuk membuat website company profile dengan design parallax, responsive design, HTML5 (untuk video) dengan beberapa animasi [log masuk untuk melihat URL] sudah ada, yang dibutuhkan adalah membuat design tersebut menjadi website. Referensi untuk website: [log masuk untuk melihat URL] Jadi ketika klik suatu link, muncul page berikutnya di sebelah kanan/kiri. ...

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    3 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> [log masuk untuk melihat URL] if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP ...

    $25 - $206
    $25 - $206
    0 bida

    We are a startup E Commerce t-shirt business. We are adding on in our team of designers, some talented graphic designers who has good hands on vector based images using any software; preferably illustrator, cdr, photoshop. If any other software are comfortable for producing high resolution vectors, its fine too. We need a person who belives in making designs that are unique, creative and something...

    $365 (Avg Bid)
    $365 Avg Bida
    4 bida

    Hi Monty, The chat window disappeared from the freelancer screen. Unable to connect with you. Madhavi from Potentia.

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    We need native Turkish speaker to assist in language task. we will give a guide to selected one

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Just make a logo for us 1→PSB 2→Soham We are allowing you to use one any name given above or you can choose both names of above But keep in mind that if you're making logo of both names make logos separate-separate. Please if you are making logo please give us that logo for free please Please PLEASE ?????????...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    18 bida

    We have an existing squarespace site but looking to ensure our product photography looks good, and shows the product in full on both desktop and mobile without cropping. We also need some help with a referral scheme and integrating into our subscription functionality. Would you be available to assist in the next few days?

    $275 (Avg Bid)
    $275 Avg Bida
    10 bida

    I have a PDF that needs to be edited in Word/excel in order to replace/edit some text. I will need 2 files edited and i need it ASAP, meaning today.

    $282 (Avg Bid)
    $282 Avg Bida
    62 bida

    Hello designers, i know there are very new and old good designers but i am looking for someone who can do pretty fast UI an UX designing work, i will share the design layouts and the design them in chat box.

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    22 bida

    Update standard STM32 DSI driver from standard TFT 4'' 480x800 to TFT raspberry DSI 7'' 480x800, with touch screen The 7" touchscreen consists of a DPI LCD panel, a Toshiba * TC358762XBG DSI-DPI bridge, and an I2C-connected Atmel ATTINY88-MUR * controlling power management, the LCD PWM, and initial register setup of the Tohsiba. * This driver controls the TC358762 and ...

    $836 (Avg Bid)
    $836 Avg Bida
    2 bida
    Looking for a Huginn expert 6 hari left
    DISAHKAN

    I know it's a long shot, but I am looking for someone somewhat experienced with Huginn ([log masuk untuk melihat URL]) - a system for building agents that perform automated tasks for you online. Need help with setting this whole thing up (on Synology NAS) & coding (Javascript, JSON)

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    2 bida
    Create a Design 6 hari left

    Looking to get logo design done for the very early startup/prototyping project. Will need a: * Logo * Business "colour palette" * Facebook cover photo, profile picture/icon, images/icons for up to 10 services * Youtube optimised channel picture, banner image and video watermark * Instagram optimised profile photo * Single page static html public website with these sections: About us w...

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    33 bida

    I want professional feedback on a company's online presence on Linkedin, looking for suggestions for improvements.

    $9 (Avg Bid)
    $9 Avg Bida
    4 bida

    Development of vision chart on a digital screen for assessing the vision. Having different letter size at various visual acuity. It may be constructed as a software or a weblink.

    $94 (Avg Bid)
    $94 Avg Bida
    1 bida
    python qt5 sql dashboard 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a python3 qt 5.5 graphic dashboard component the dashboard will get data from MySQL remote database the dashboard will be able to be versatile in the following way a) display divided into 8 different equal cubes b) background picture c) each small "cube" is setting its params from outside of component (SQL + JSON what ever we agree) d) on each cube a) show graph b) data in up t...

    $183 (Avg Bid)
    $183 Avg Bida
    10 bida

    Please find details related to the IT too and its features. IT Tool (all live data) - GPS Tracker from home to audit site – maps with live inspector/auditor location - Live audits or site inspections with bodycam (e.g. for witness audits) - Calendar function showing audits and site inspections - Dashboard KPIs for inspectors - Dashboard KPIs for location, etc ... - Performance Develop...

    $100 - $2000
    $100 - $2000
    0 bida
    Color Grading 6 hari left
    DISAHKAN

    We have a about 2 minutes product video that we would like to find a color grader for. All the scenes are from the same room, with basically the same light setup. However there are some shots that differs in terms of lightning. The product video is about different panels for bathtubs and hence the color of the panels is the most important. There is a 8 seconds Premiere Pro project with the origina...

    $152 (Avg Bid)
    $152 Avg Bida
    24 bida

    [log masuk untuk melihat URL] This is the theme that I want, If you have any source where you can download this theme for free then we can work together as My total budget is Rs. 8000.00 I want a wordpress person for the same.

    $115 (Avg Bid)
    $115 Avg Bida
    42 bida

    Request details Looking for Oracle webcenter developer I am looking for person with good experience in Oracle Web Center. Have you worked on this?

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    2 bida

    An AML platform being developed in-house and already in the market. Seeking a developer to assist in some tasks.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    9 bida

    I run a YouTube channel in the crafting tutorial niche and am looking for a Final Cut Editor to join my team and take over the editing of my videos. Please only respond if you use Final Cut Pro X. Please see my channel for an idea of my editing style: [log masuk untuk melihat URL] I aim to publish 1/2 videos a week but a bottle neck to this is the editing. I film in 4K and audio is recorded dir...

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    30 bida
    Looking for content writer 6 hari left
    DISAHKAN

    MUST READ WHOLE REQUIREMENTS Hi, I am looking for content writer for software website (Its antivirus software) we need few pages to write and product details page About us Services Product Features (5 Products antivirus software) And few more pages Before start your bid write "CoN" Please quote for 700-800 words per page

    $73 (Avg Bid)
    $73 Avg Bida
    25 bida