We are looking for someone to assist us with ccna terms and concepts this will need to be via screen recording and screen sharinpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    828,461 we are looking for someone to assist us with ccna terms and concepts this will need to be via screen recording and screen sharin tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1863 Avg Bida
    43 bida

    Perlu buat simple post-event report untuk dihantar kepada sponsor/funder kepada event/program tersebut. Satu report anggaran 5 ke 8 muka surat sahaja.

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    2 bida

    Assalamualaikum ilyrusli, saya Nazrin. Saya sedang cari content writer untuk company saya kerja. kami beroperasi di Bangi, Selangor. boleh tak awak hubungi saya di email. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] terima kasih.

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Website regarding Gambling/Casino online, Target GEO Malaysia only [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $2387 (Avg Bid)
    $2387 Avg Bida
    29 bida

    Salam Sejahtera, Appen sedang menjalankan projek pengecaman tuturan berskala besar dalam Bahasa Malaysia untuk membantu klien kami dalam merealisasikan tindakbalas suara interaktif ataupun interactive voice response (IVR) dengan kecerdasan bantuan untuk generasi seterusnya dalam sektor servis khidmat pelanggan. Matlamatnya adalah untuk mesin berinteraksi dan bertindakbalas kepada pertanyaan pelan...

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    7 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    8 bida

    Saya mahu membuat teaser tidak lebih dari 2 minute , saya mahu seorang videographer yang boleh membuat video recording dan edit.

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    4 bida

    Windows Lain atau tidak pasti Mengunakan quantity,quality,dynamic,design dan kekuatan dalam bentuk atau pun kawasan(place)

    $598 (Avg Bid)
    $598 Avg Bida
    1 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Saya membutuhkan pembuatan aplikasi karaoke. Sebenernya ini mirip sekali dengan aplikasi video player. Tidak perlu diupload ke Appstore. Lagu-lagu sudah ada susunan nama file nya : Judul lagu#artis#kategori#[log masuk untuk melihat URL] Contoh : Listen#Beyonce#Barat#Left Virus#slank#indo#[log masuk untuk melihat URL] Format file yg sudah ada, ada bermacam-macam seperti MP4, MKV, Mpg ...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    halo, saya mengundang Anda untuk berpartner dengan kami di UNIXON untuk : 1. Mobile App Developer 2. Website Designer 3. Wordpress Developer 4. 2D designer 5. 3D designer 6. Packaging 7. Video Animasi Flat Design add dan chat portofolio terbaik Anda ke LINE @unixon pakai "@" kami akan mencarikan client untuk Anda. terima kasih.

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    2 bida

    mengerjakan mixing lagu dan mastering, record, dll

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    1 bida

    Mengubah template alterna wordpress untuk website event silahkan kunjungi [log masuk untuk melihat URL] dan lihat bagian footer sebelah kanan untuk berdiskusi lebih lanjut melalui (Removed by Freelancer.com admin for breaching Terms and Conditions)

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida
    $10 - $10
    0 bida

    Saya ingin mencari orang yang bisa membuat gambar kata-kata dp bbm terbaru. Disini saya ingin orang yang sekalian bisa memposting gambar-nya di [log masuk untuk melihat URL] Dalam memposting gambar tidak usah memakai banyak artikel/tulisan. Cukup sedikit penjelasan tentang gambar yang sesuai SEO. Di [log masuk untuk melihat URL] sudah ada contoh yang bisa dilihat terlebih dahulu Minimal bisa ...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Barev dzez, mer kazmakerputyuny norastexc e, zbaxvum e multeri nkarahanumov, mez masnagetner en harkavor, kxndrey zangaharel [The administrator removed this message for encouraging communication outside Freelancer.com, which breaches our Terms and Conditions - Section 13:Communication With Other Users.]Lilit kam grel keyanimationyerevan@[log masuk untuk melihat URL] karajarkey handipel ev handipm...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Saya masih pemula, belum mengerti sepenuhnya tentang aturan mainnya,, harap anda memperkerjakan saya untuk pertama kalinya.. semoga saya bisa membantu menyelesaikan pekerjaan anda. terima kasih

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Saya masih pemula, belum mengerti sepenuhnya tentang aturan mainnya,, harap anda memperkerjakan saya untuk pertama kalinya.. semoga saya bisa membantu menyelesaikan pekerjaan anda. terima kasih

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Looking for copy writers to write small articles (half or one page) on different topics sport, hobby, craft, etc. Feel free to propose your prices and terms. Dicariin orang yang bisa nulis artikal (setengah dan seluruh halaman) tentang bermacam pokok misalnya olah raga, hobby, kerajinan tangan, dll. Silakan tawarin harga dan masa penciptaannya.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    4 bida
    video tutorial Tamat left

    membuat video tutorial paypal ( open account , register credit card , rergister bank account , send money , withdrawal , dan lain lain yang umum dibutuhkan ) dengan narasi bahasa english , mandarin ( kalo sanggup dengan narasi bahasa yang lain juga boleh ) untuk keterangan lebih lanjut silahkan call [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms...

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Want to sell Not for swap Samsung Note 3 Original by SME warna black untuk dijual dgn harga RM1500. Warranty ada lagi 9 bulan .Fullset ( charger, earphone, casing, screen protector, box ORIGINAL ) call, msg, whatsapp :0133262021.. COD: Area Johor Bahru

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    selamat malam.. ini adalah aplikasi payroll dengan tampilan dekstop yang saya tawarkan.. jika bapak berminat silahkan hubungi saya. via email: [log masuk untuk melihat URL]@[log masuk untuk melihat URL] di bawah ini saya sertakan screen shoot gambarnya... saya minta waktu 3 hari untuk menambahkan logo dan nama perusahaan bapak.. semoga bapak berminat.. terima kasih..

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    selamat malam.. ini adalah aplikasi payroll dengan tampilan dekstop yang saya tawarkan.. jika bapak berminat silahkan hubungi saya. via email: [log masuk untuk melihat URL]@[log masuk untuk melihat URL] di bawah ini saya sertakan screen shoot gambarnya... saya minta waktu 3 hari untuk menambahkan logo dan nama perusahaan bapak.. semoga bapak berminat.. terima kasih..

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    Kami butuh segera web developer untuk membuat website company profile dengan design parallax, responsive design, HTML5 (untuk video) dengan beberapa animasi [log masuk untuk melihat URL] sudah ada, yang dibutuhkan adalah membuat design tersebut menjadi website. Referensi untuk website: [log masuk untuk melihat URL] Jadi ketika klik suatu link, muncul page berikutnya di sebelah kanan/kiri. ...

    $149 (Avg Bid)
    $149 Avg Bida
    3 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> [log masuk untuk melihat URL] if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP ...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    I need you to upload my website on cpanel in 1 day. website is designed on django

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Looking for persons who have knowledge in writing stock market blogs for my website on a regular basis. Anyone have experience in content writing in the Stock market regularly please contact. SOMNATH DEY 8001359047

    $167 - $500
    $167 - $500
    0 bida

    The Financial Literacy App is for a Financial Literacy NGO dedicated to teaching young people across Africa about financial literacy. The app will open with a Splash screen, Login/Registration Screen, African Country Selection Screen, and then a screen for selecting one's preferred language. The application will be in English, French, Spanish, Portuguese, Hausa, Swahili options. It will have...

    $1167 (Avg Bid)
    $1167 Avg Bida
    10 bida

    I fell behind entering my leads into my CRM and need someone to go in, enter them into the CRM, and then also set up a "search" campaign for the people they enter. I do have it little automated, but just too time consuming for me right now with work. I Run Facebook ads, which get imported into my Liondesk CRM. I Need to take those Leads and enter them into my company CRM (Delta) and th...

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    45 bida

    Experience : 3+ Years Remote Base Work (Any Desk) Codeignitor Developer For Ecommerce Website Developer Only From Gujarat Location Preferred

    $783 (Avg Bid)
    $783 Avg Bida
    3 bida

    Equipment used: a. Arduino Uno R3 b. FL05 Capacitance Level Sensor c. SIM808 GPS/GPRS/GSM module d. ADXL335 3-Axis Tilt Sensor Project requirements: 1. Sensing volume of liquid with capacitance level sensor. 2. Send output signal to Arduino Uno. 3. Convert signal to a volume (cubic centimeters) 4. ADXL will simultaneously give a signal to Arduino giving the angles on xyz plane referenced to v...

    $453 (Avg Bid)
    $453 Avg Bida
    13 bida
    Bigbluebutton mobile support 6 hari left
    DISAHKAN

    launch bigbluebutton recording in ionic mobile app

    $268 (Avg Bid)
    $268 Avg Bida
    2 bida

    We are looking to have salespeople for our Exclusive Store. There is no base salary, you will make 10% of sale per item that is sold through your referral link and code. You can make anywhere between around $4 to $60 per item you sell. More benefits to be discussed at a later time. This will be all electronic and on your own working time. There may be targets set and benefits maybe added based up...

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    4 bida
    Build me a list of domains 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a list of 5000 domains with the following characteristics: - Companies legally headquartered in Israel, Romania, Poland, Hungary, Slovakia or Slovenia (not just companies with a local domain). - All websites must be transactional/e-commerce in the following industries: retail, fashion, health and beauty, home/furniture, food and drink, food delivery. - B2C only (no B2B companies). - No dup...

    $118 (Avg Bid)
    Ditampilkan
    $118 Avg Bida
    23 bida

    As the project says, we looking for an experienced frontend web developer who is good with HTML/CSS/Javascript. If you know LWC - Lighting web components of salesforce, that would be great. LWC Javascript framework - [log masuk untuk melihat URL] This will be a long term project. We will start with a small task and then expand on this.

    $10 - $30 / hr
    Ditampilkan Segera Sulit
    $10 - $30 / hr
    49 bida

    I need an Android app. I would like it designed and built.

    $888 (Avg Bid)
    $888 Avg Bida
    6 bida

    I am looking for someone who can design ux for android shopping application should be look like "big basket".

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    10 bida

    I have some hand doodles and sketches which i want them to be vectorised. I need them in black and white only, no color. It's a continuous long term work and will be paid INR 50-100 per page. Please apply only if you are from India and specifically from Kanpur City. Applicants from other country will be ignored.

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    14 bida
    Reach Us Trends 6 hari left

    Hello, We are looking for a sincere and genuine person to resell our products through any social platform. We will pay them accordingly. For more details kindly contact us.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    3 bida
    Hangout intercom 6 hari left

    Mala 3 function havey..... [log masuk untuk melihat URL] headphones cha mic access kela pahije. [log masuk untuk melihat URL] bluetooth mic live aplya mobile madhe iku yayla hava. & Record zal pahije te... Bluetooth headphones cha mic access Simultaneously Bluetooth mic Recording zhali pahija bluetooth mic aplya aux through wired headphone madhun iku ala pahije as

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    Hey there guys. I am searching for a developer who can build me an E-mailing system on [log masuk untuk melihat URL] where people have to give feedback and rate out of 5 stars to be able to download music when they receive the email. Without giving feedback on the song and rating the song out of 5 stars, the download option will not be available. Once the feedback and the rating have been given,...

    $554 (Avg Bid)
    $554 Avg Bida
    9 bida

    Looking for someone to write highly engaging scripts for videos that are around 10 minutes long. These will be list posts or educational posts that are more fun and interesting topics

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    26 bida

    I am looking for someone to do a quick voice over. Preferably female with US accent I have the script ready It’s for a school project. Nothing fancy. Cheapest bid will get it Just do it with a proper tonality, send it to me and take the money.

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    6 bida

    I need a new website. I need you to design and build my blog. I need a website like this [log masuk untuk melihat URL] Firstly check the blog.

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    13 bida

    Hello, I'm representing a Pet Relocation Agency based in California USA. A little background on our business activties: We assist our clients with paperwork and veterinary procedures to get their pets to travel both domestically and internationally. 50% of the work is physical. the other 50% is on client relations, relocation project management and research. We're looking for a adm...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    2 bida