We are pleased to offer you the positionpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    397,350 we are pleased to offer you the position tugasan ditemui, harga dalam USD

    Takaful penting kerana boleh melindungi income dari terjejas

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    3 bida
    $1776 Avg Bida
    21 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel Membuat soft news untuk media web online

    $425 (Avg Bid)
    $425 Avg Bida
    3 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida
    I need You Tamat left

    tolong tio ef dia sedang teken kontrak di pertamini dumai bantu dia ef, kau telpon lah dia, tio kangen sama kamu ef.

    PHP
    $1500 - $1500
    $1500 - $1500
    0 bida

    We are an event company that is looking for people to work for us full time and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile for part time promoters. Promoters usually do...

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    We would like to have a (scanned) PDF file convert to a Word file

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    31 bida

    i need you tube advertiser who can advertise my you tube video

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    6 bida

    We would like to have a (scanned) PDF file convert to a Word file

    $463 (Avg Bid)
    $463 Avg Bida
    42 bida

    we need paytm type application with web full controll admin panel iff any one have ready project show me demo

    $435 (Avg Bid)
    $435 Avg Bida
    1 bida

    Hello Guys, There was an attack on the website since then everyday updated the website automatically and website stopped working... most of the times htaccess gets updated in the morning...some time [log masuk untuk melihat URL] too.. This is a simple job for someone who deals in this kind of issue. I want you to clean the website so that it won't happened again... Website Link - [log masuk...

    $121 (Avg Bid)
    $121 Avg Bida
    5 bida

    Legal treatment in front of the UPWORK platform. I hired a freelancer through them, who was given the option to report work by the hour. After I stopped employing him (in March 2020), he continued to report hours that he worked for me, even though I had no contact with him anymore, and he did not provide me with any service, so for a year. Thus he stole a total of about $ 8000, by false reporting,...

    $750 - $1500
    $750 - $1500
    0 bida

    Two linked projects required as following: Project:1 (strategies of communication with the Project team members) Project:2 (Risk Identification and Analysis in strategies of communication with the Project team members) Each report will be between four to six pages.

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    8 bida

    We are looking for programmers with a keen eye for design for the position of Front End Developer having 6+ years of experience. Front-end Developers are responsible for ensuring the alignment of web design and user experience requirements, optimizing web pages for maximum efficiency, and maintaining brand consistency across all web pages, among other duties. Front End Developers are required to w...

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    5 bida

    I need a program that reads data from excel row by row and populates that to website. URL => Login [Dynamic username,password, url] From the website main page GoTo Tab 1 and then to a specific page/available in the list. Read row by row from excel and populate the columns data to specific Fields on the Website (Empty if Data is not available for that field in excel) The fields are Textbox...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    8 bida

    We would like to have a (scanned) PDF file convert to a Word file

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    29 bida

    I am facing an issue to solve the error in my code. Anyone expert in C++ or Python contact me Need Optimize Solution Per Problem 1000 INR.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    9 bida

    Immediate start for the right candidate We are looking for a skilled researcher to conduct research in a specific field. This research should be in-depth. This is NOT a position for someone who simply types keywords into Google and then considered the job completed. We expect that once you begin down a path, you will continue to dig deeper and deeper to uncover facts that are not immediately obv...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    10 bida

    Hi there we have a scanned document we need it back in word file.

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    33 bida

    Exterior and interior design of a factory/warehouse/garage for self-driving semi trucks with the colors of our logo and our website. With several truck, asphalt, fences, doors etc..see [log masuk untuk melihat URL] for colors. For 30$CAD

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    6 bida

    Please check the attached docx file, and bid. need under 5 hours.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    we need paytm type application with web full controll admin panel iff any one have ready project show me demo

    $228 (Avg Bid)
    $228 Avg Bida
    2 bida

    Please check the attached docx file, and bid. need under 5 hours.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    2 bida

    I want account story block to take videos from it.. please bid if you have story block account

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    we need ionic devloper for 1 hours small work

    $335 (Avg Bid)
    $335 Avg Bida
    3 bida

    React native developer to develop hybrid app for iOS and Android - only front end UI, with form validations. You should know adobe XD, as we have made design in XD, need exactly same like the mockup, should be responsive in all devices and price 400 INR per screen, otherwise please don’t bid.

    $20 - $168
    Sulit
    $20 - $168
    2 bida