We have the logo available in all colours you can see on the original websitepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    424,512 we have the logo available in all colours you can see on the original website tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel Membuat soft news untuk media web online

    $425 (Avg Bid)
    $425 Avg Bida
    3 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around t...

    $693 (Avg Bid)
    $693 Avg Bida
    5 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Ingin membuat Website Panelrn- Instagramrn- Twitterrn- Google+rndll (sebutkan jika bisa yang lain)rndan bisa membuat login untuk userrnbisa membuat deposit saldo untuk user

    $295 (Avg Bid)
    $295 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    E-commerce akan menjadi sangat besar di masa mendatang . Dengan penjualan barang yang tidak mudah "have a brand" atau ber-merk istilahnya. Akan sangat menarik jika terus ditekuni. Keuntungan melimpah, produk bagus tidak diragukan karna kita tidak buat brand sendiri tetapi menjual produk yang sudah punya brand ternama .

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], kinderbike. [log masuk untuk melihat URL]

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Want to sell Not for swap Samsung Note 3 Original by SME warna black untuk dijual dgn harga RM1500. Warranty ada lagi 9 bulan .Fullset ( charger, earphone, casing, screen protector, box ORIGINAL ) call, msg, whatsapp :0133262021.. COD: Area Johor Bahru

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida
    I need You Tamat left

    tolong tio ef dia sedang teken kontrak di pertamini dumai bantu dia ef, kau telpon lah dia, tio kangen sama kamu ef.

    PHP
    $1500 - $1500
    $1500 - $1500
    0 bida

    Hi, I need data entry workers for a simple typing job. requirement : 1: basic internet knowledge. 2: well typing speed . 3: well internet connection. 4: payment method: perfectmoney/ moneybookers/webmoney/gaf/freelancer/oDesk payment time weekly on Monday . Lowest bid should be awarded . For new freelancer its very beauty full chance to have a great review . place a b...

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    3 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    The Project should be 5000 words length : The content will be as the following : 1. Title & Abstract 2. Introduction & Significant of the study. 3. Problem Statement & Purpose of the Study, 4. Research Question/Issues, 5. Literature Review 6. Research Methodology and Framework 7. Plan for Sampling & Data collection 8. Reference From 1 - 4 ( 1500 Words ) 5 ...

    $168 (Avg Bid)
    $168 Avg Bida
    21 bida

    Please create a very visually attractive website (and mobile version). You must create both the design and front end completely (HTML, etc). You must have a strong command of branding, colors, layouts. STEP 1 Create the website design (and mobile version) of the attached page, along with the brand colors. You must use the same brand colors, layout, fonts, etc. Provide the HTML/Front End files. ...

    $400 (Avg Bid)
    Dijamin
    $400
    0 penyertaan

    I need a new website. I need you to design and build a website for my small business.

    $330 (Avg Bid)
    $330 Avg Bida
    5 bida

    Basically, I want help from the specialist who takes the job, to help me publish my Unity game in the Microsoft Store. The game is already completed. I used Visual Studios to create a package it has succeed please view the image attached. Price is starting at $30.. and negotiable

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida
    Hangman Game in Python 6 hari left
    DISAHKAN

    This was my original solution / approach for the popular MitX Python Hangman Problem. Full Code : [log masuk untuk melihat URL] However, I am no Dev and this is me having some fun with my niece. So, she asked, "where is the hangman ? Where is the Scaffold ?" Why does it take forever to load ? Why can I only play once ? " :( I am telling you, tough crowd we have on our hands ....

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    9 bida

    I need a Cordova plugin built which allows for using and controlling the iOS ReplayKit Broadcast API (RPBroadcastSampleHandler) to screen record other apps. You can find more information on the relevant API here: [log masuk untuk melihat URL] More information on Cordova iOS plugins: [log masuk untuk melihat URL] What it needs to do: * Firing when any of the following events occur: * broadcast...

    $1261 (Avg Bid)
    $1261 Avg Bida
    20 bida
    ARE YOU THERE 6 hari left

    Hi,I want to hire a web developer who can design my new WEB/BAR website. Kindly get back to via martmighty99@[log masuk untuk melihat URL] Regards

    $1000 (Avg Bid)
    $1000 Avg Bida
    3 bida

    Need to develop a website in webflow please share your portfolio in webflow only. based on your portfolio project will be awarded. Note if you don't know about webflow technology then please don't bid for this project.

    $395 (Avg Bid)
    $395 Avg Bida
    3 bida

    The required main task is a series function for meeting of minutes with open tasks. The related series and assigned categories are managed via the respective role of the user (assignment of rights) + little changes on the existing site The existing website is not online and i have no server. Its made with Laravel. You will need an own server to upload the website, it must be work with wildcard s...

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    8 bida

    website is invisible I need urgent

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    11 bida

    We have an under performing site that needs a rework done on it. From design to payment providers and social media links to better seo. [log masuk untuk melihat URL]

    $2303 (Avg Bid)
    $2303 Avg Bida
    25 bida

    Dear freelancers PLEASE read carefully before you send your message and proposal, i would like to get "S2'' song remixed, you must add beats to be changed to modern club dance song. To be understandable i give you an example: S1 it was the original song and converted to completely different song S1 REMIXED. The same way S2 i would like to be changed and remixed. I need sample of at ...

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    6 bida

    I have written a text of about 80k words on the subject of tabletop board game design. I am looking for a developmental editing pass to address issues like overall structure and balance of the text. Does the overall message of the book come through, does the structure support that message, is the text too repetitive, is it at an appropriate level of abstraction or does it go too deep into the we...

    $868 (Avg Bid)
    $868 Avg Bida
    19 bida

    I have a static website around 10 pages that I want to be converted to Joomla, this is to include the template so that the new Joomla site looks similar to the existing site. I have all the pages and images so it should be a pretty straight forward job.

    $233 (Avg Bid)
    $233 Avg Bida
    19 bida

    I have a list of 282 universities which offers PhD in computer science. You have to visit each and every university and From the eligibility criteria of PhD in computer science (doctoral degree or doctorates in computer science) extract the below following information in table format in to word file. Below is the table formate. Use following columns 1. GRE score 2. TOEFL (internet Based Test or iB...

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    9 bida
    Trophy icon Create me a logo 6 hari left

    I am starting an accountancy business called "TAXDROP" In bookkeeping, Tax, Payroll. I need this to look like a professional logo. The colours i would like are teals/Greens, grey- to compliment a black and white website. I would consider other colour options. I have had the idea of a water drop to replace the O in the name- TAXDROP. Or any other ideas or a way of representing tax in the...

    $32 (Avg Bid)
    $32
    13 penyertaan