We need a trophy design for our it student of the year awardpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    595,249 we need a trophy design for our it student of the year award tugasan ditemui, harga dalam USD

    Tempat mencari jawapan mcm stackoverflow, Reddit dan github tapi untuk students university dan sekolah. Dia tempt untuk bertanya soalan dan beri jawapan dan pandangn jika tak dapat faham apa yang diajar oleh lecture or rakan sekelas..dan tempar berkongsi idea dan pandangan.. bukan tempat meniru assignment atau home work. Dan ad lecture dan student dari tempt lain.. lecture akan menjawab soalan yan...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida
    PHP4.CSS.HTML Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] projekt student.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    3 bida
    $1776 Avg Bida
    21 bida

    Assalamalaikum saya ada job untuk buat simple website untuk keggunaan student PT3 yang boleh connect dng flexiquiz harga boleh bincang kalau setuju whatsaap 0195594704

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    1 bida

    Need (ASP) of systematic review about intervention for stress (student or teacher) in education. Memerlukan kajian sistematik review tentang intervensi tekanan atau kesihatan mental yang berkaitan dengan dunia pendidikan.

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    3 bida

    Hai badrul18, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Ia agak simple perlu menggunakan cinema 4D dan saya ada budget anggaran dalam rm200 sebab saya masih lagi student dan tak sempat untuk buat assignment ini, boleh tak awak tolong saya?

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    1 bida
    create joomla Tamat left

    ada tak sesiapa yang boleh create basic website Joomla? tapi saya minta bayaran harga student sebab saya masih student lagi

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    2 bida

    Hai falahimohammadho, saya nasir pelajar tahun akhir dari UniKL MIIT, saya mencari developer untuk C/C++ untuk ditemuramah berkenaan FYP(final year project) saya. Temuramah itu berdasar C/C++ dan diadakan dalam satu jam sahaja.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    $24 / hr Avg Bida
    1 bida

    salam bang. sy student final year kat unikl iprom. boleh x tlg buat pasal Number plate recognition guna raspberry pi. apa2 ws sy bang 0165778157

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    hello.. Saya pelajar dari GMI mengambil jurusan networking. Sekarang saya berada di semester 5 dimana saya ada fyp final year project... Project kami mengenai cloud storage. Nama kumpulan kami ialah RAINBOX.. So saya berharap anda dapat menolong untuk me reka bentuk logo kami. sekian

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Kami dari PT Teknologi Bahana Mega (TBM), bergerak di bidang IT Training & Consultant memiliki kontrak jangka panjang dengan sebuah midsize bank yang sedang berkembang di Indonesia untuk melakukan IT Training pada calendar 2015. Berikut adalah topik training yang akan kita provide kepada client kami: 1. IT Security Training (Covering CISSP & CISM Exam Outline) 2. IT Audit Training (...

    $2600 (Avg Bid)
    $2600 Avg Bida
    1 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Artikel ini berkisar tentang sebuah analisa yg berati kita tidak akan melakukan hal yang semena-mena..

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    I need 800 Facebook Likes from Singapore, Malaysia & Asia on one of my photos. I will award this project today! Bid only if you are up to the task. Please follow the schedule: Day 1 - 150 likes (20% payment will be made to you) Day 2 - 150 likes (20% payment will be made to you) Day 3 - 100 likes (20% payment will be made to you) Day 4 - 200 likes (20% payment will be made to you) Day ...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    $12 Avg Bida
    3 bida
    I NEED ANDROID APP DEVELOPER 6 hari left
    DISAHKAN

    i need android app developer like this app [log masuk untuk melihat URL] 1) member details with documents (aadhar, pan, photo) ,able to download with documents, without documents 2) also payable fees throgh app (gpay, phonepay,paytm) when click on pay button should redirect to those apps 3) add alert(send sms to member before joiningdate every month) 4) able to see unpaid and paid members list ...

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    5 bida
    Windows IT Support Tech 6 hari left
    DISAHKAN

    Seeking an experienced Windows IT support tech to help support end user issues and support basic to intermediate support tickets.

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    7 bida

    We are looking for someone to help us building a notion working environment for our marketing agency.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    14 bida

    I need someone to modify the default template of KVS video script. Its built on SMARTY, PHP and CSS. The job would involve: 1)modifying the thumb size 2)colour changes and general style updates 3)maybe create several advertising spots 4)restyle some areas of the script including, header, footer, body, video and category pages. Here is more information on the script im using: [log masuk untuk me...

    $214 (Avg Bid)
    $214 Avg Bida
    12 bida
    Build me 3 charts with d3 6 hari left
    DISAHKAN

    Do not rush to bid, if you read my requirements carefully, I will award you the project. Looking for person skilled in d3 to build me 3 simple but different charts: 1) Line graph [log masuk untuk melihat URL] 2) Line chart with mouseover events 3) Choropleth map with selection filters You will adhere strictly to a specified DOM structure. At the end, you will, by means of screensharing, walk ...

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    12 bida
    Trophy icon Data Clustering Contest with R 2 hari left

    This is the data clustering project using R. Here is the sample Huge sparse dataframe (row/31,385 x col/68,236) [log masuk untuk melihat URL] The purpose is to classify the rows into some groups with some techniques (dimensionality reduction or other...). example Cluster1: row1,row5,row10... Cluster2: row8,row30,row50... Cluster3: row20,row60,row80... Please show the cluster numbers with executi...

    $75 (Avg Bid)
    Dijamin
    $75
    1 penyertaan

    There is a error while connecting to azure db from my server. Who is having good knowledge to fix the issue. Please connect with me immediately. The error is sqlsrv_connect: unknown exception caught error. I wont be sharing any credentails. We can have zoom call to share the screen and discuss.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    3 bida

    I need a website created that will host an e-learning course on how to learn English. I am currently developing the course using the LearnDash LMS plugin in Wordpress with drag and drop activities that use H5P, so someone with experience with HTML is desireable. I need someone who can modify these H5P activities to make them interactive and user-friendly The e-learning course will have video expl...

    $584 (Avg Bid)
    $584 Avg Bida
    99 bida

    Hi, I need someone who is knowledgeable in SQL, Task is really easy

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    8 bida

    I'm Looking for a Business Developer person who has strong pre build profile on bidding platform or can develop business for our company. We already working from 7 years in Domestic market and looking for a long term relationship..

    $425 (Avg Bid)
    $425 Avg Bida
    4 bida

    Hi guys i need Grabber to get gifs pic from onther site, its easy to do, u can look here how u can do it. so u i need grabber for just pics [log masuk untuk melihat URL] ( NEED IT TODAY )

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    4 bida

    Requirements: Have camera and mic equipment; Capable of filming a video of yourself delivering a short speech; Design the content of your speech based on the materials we provide; Dress professionally and film in a formal-looking background.

    $286 (Avg Bid)
    $286 Avg Bida
    5 bida

    We have a group travel startup called AmigoGo and we are looking to conduct a survey and make sure we get 300-500 respondents. We want to validate the current and future market need for group travel. These are the questions: Market research - what questions would we want to ask to understand the market? 1. How many group trips did you take per year (pre-covid)? 2. Do you foresee to travel as a gr...

    $463 (Avg Bid)
    $463 Avg Bida
    33 bida

    Request #1: Create the concept card image file with the wording & numbers we want - this concept card should have a large space in card to showcase art images Request #2: Create animation of card moving a little like these examples & background will be earth, with gentle movement. Output: Adobe Photoshop file of card, with all layers editable include adding images to showcase in the car...

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    16 bida

    We have a 1-hour audio 'rain tape' made at night in Switzerland, for which we wish to have a video created to match. The video ideally should be as long as the audio and be made from either: a) A porch on a house looking out over a rural area. b) Through a window of a rustic farm house, with rain outside and running down the window. Similar idea: [log masuk untuk melihat URL] ...

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    16 bida

    The New Vision International Film Festival is a prestigious award ceremony based in Amsterdam. Our past attendees include Emmy, Grammy and Tony winners. NVIFF has an award category for music videos. Due to our increased diversity policy, we realize we have to nominate more talent from South East Asia. That is why we are looking for someone from Korea who can bring us in contact with K-pop labels, ...

    $293 (Avg Bid)
    $293 Avg Bida
    2 bida
    Trophy icon I need a logo "Energy Equipment" 29 hari left

    need a logo for my client called " Energy Equipment". It's very [log masuk untuk melihat URL] your creativity. NB: I will award designer within 24 hours. Thanks Kanchon

    $75 (Avg Bid)
    Dijamin
    $75
    185 penyertaan

    We are looking for business development executive/bidder to manage our profile and take care of clients , as well to give monthly sale of minimum $3000 , We would love to hold detailed discussion with selected candidate

    $325 (Avg Bid)
    $325 Avg Bida
    5 bida