We recently bought a new house we currently live in my in laws house so when we move into the new house in january 2016 it willpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    623,848 we recently bought a new house we currently live in my in laws house so when we move into the new house in january 2016 it will tugasan ditemui, harga dalam USD
    $26 / hr Avg Bida
    1 bida

    ...key in leads generated by staff (user) {Leads will contain multiple screenshots upload} - Submit the leads Part 2 - Closer 1 can login - Will have column like pending, completed, follow up - The pending column item will be reviewed and update the status and action accordingly. If require further action by staff, it will reass...

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    5 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida
    $16 Avg Bida
    14 bida

    ini adalah design gambar kaos depan Pendidikan Matematika UIN Walisongo Semarang'

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    Cara Mendapatkan Gems Clash Of Clan Gratis [log masuk untuk melihat URL]

    $100 - $100
    $100 - $100
    0 bida

    Pembuatan surv...online survey/ menggunakan link, diutamakan dengan menggunakan Survey Monkey (atau platform lain yang lebih baik). Survey ditujukan kepada 400 responden, pada tanggal 9 Juni 2016. Survey terdiri dari 5 bagian dengan sekitar 150 pertanyaan - kebanyakan rating dan beberapa isian. Mohon info nya secepat mungkin. Terima kasih.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida

    Datang dua sampai tiga kali dalam satu minggu dan pekerjaan selesai, rumah bersih baru pulang siang hari jam makan siang sekitar pukul 12 siang.

    $95 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $95 / hr Avg Bida
    15 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Kami adalah perusahaan yang begerak di bidang teknologi 3D Printing akan melakukan expo/pameran pada tanggal 10-14 Febuary 2016 (5 Hari) di Cambridge City Mall, Medan. Memerlukan beberapa Freelance Marketing/Sales untuk ditempatkan di lokasi pameran. Anggaran dari Rp80.000-Rp200.000/hari (10.00WIB-22.00WIB) tergantung pengalaman dan skills. Ditambah

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida
    new project Tamat left

    saya sangat menghargai jika anda semua mau bekerja dengan saya dengan baik terima kasih

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    sebuah konsep yang akan menembus dan mampu bersaing dalam sebuah masa era moderisasi

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    Surat Lamaran Kerja Mataram, 27 Juli 2015 Kepada Yth : HRD [log masuk untuk melihat URL] BAIDURI ENERGI (BBE) Mataram Dengan hormat, Saya yang bertandatangan di bawah ini : Nama : Sulman Haris Tempat, Tgl. Lahir : Mataram, 16 Desember 1995 Alamat : Jl. Meninting X, Gubug Mamben No. Telp/HP : 083129148145 Pendidikan : SMA Melalui surat ini saya ingin mengajukan lamaran...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    biasa saya melakukan modeling rumah dengan menggunakan sketchup dan rendering dengan 3ds max, bangunan yang pernah saya rendering: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] Office [log masuk untuk melihat URL] House [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] dll

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    hihihihi1111111111111111111111

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    ...bergerak di bidang IT Training & Consultant memiliki kontrak jangka panjang dengan sebuah midsize bank yang sedang berkembang di Indonesia untuk melakukan IT Training pada calendar 2015. Berikut adalah topik training yang akan kita provide kepada client kami: 1. IT Security Training (Covering CISSP & CISM Exam Outline) 2. IT Audit Training (Covering

    $2563 (Avg Bid)
    $2563 Avg Bida
    1 bida
    Green House Tamat left

    membangun rumah idaman yang nyaman dan indah untuk keluarga kita tercinta

    $224 (Avg Bid)
    $224 Avg Bida
    7 bida
    Green House Tamat left

    membangun rumah idaman yang nyaman dan indah untuk keluarga kita tercinta

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    11 bida

    Artikel ini berkisar tentang sebuah analisa yg berati kita tidak akan melakukan hal yang semena-mena..

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    im like football jadi saya akan membuat logo spectakuler utuk premier languange im like football jadi saya akan membuat logo spectakuler utuk premier languangeim like football jadi saya akan membuat logo spectakuler utuk premier languangeim like football jadi saya akan membuat logo spectakuler utuk premier languangeim like football jadi saya akan membuat logo spectakuler utuk premier languangeim l...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    halo,,, saya membutuhkan pekerjaan sampingan, untuk membuat 3D render rumah tinggal,interior seperti pada contoh gambar yang sudah sya lampirkan :D , terima kasih sebelumnya

    $14 - $175
    $14 - $175
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun...berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    7 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupu...berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida

    Building a Rust-based system for controlling a small network of robots in a factory. They would need to move components around, and what would differentiate them from Amazon's robots is that the system here is simpler. Would involve building two major components: Server: running the factory network via one centralized system that could tell e...

    $334 (Avg Bid)
    $334 Avg Bida
    1 bida

    I need a Powershell script to run against a Windows File server to obtain the folders and corresponding ACL I don't need anything fancy. Run the script say on drive P: get all the folders and their ACL, export as csv file neatly. and the outcome should be looking like this.. Path Permission P:aaa domain users: read,run

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    ...build a new portal that connect people that sell lands and people who want to build lands. You should be creative and having a feeling for design. A new logo should be created too. At the beginning of the project I will send you some basics structure so you can have an idea what you should do. When the first template <...

    $759 (Avg Bid)
    $759 Avg Bida
    43 bida

    Dear Sir/Madam, We are creating a new website for LED products which will be in English, German and Spanish. It will be nice if you could help us translate all the related contents we supplied. Requirements: [log masuk untuk melihat URL] speaker for each language [log masuk untuk melihat URL] qualicication certificates related [log m...

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    5 bida

    Need market research and testing for a new software we are releasing. Interested in recruiting beta testers. This project is not for everyone. We need solid feedback and good communication. Please put "xp8l4" in your bid proposal. We will respond with more info.

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    3 bida

    The first video should show the unboxing of a generic android tv box and the installation of the MDP TV app to the android box using the play store. For details please refer to https://mdplive.com. It should then show the opening of the app and pairing with the TV set. The video should have the MDP logo. Bac...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    12 bida

    [NOTE: Please READ the requirements and understand it before bidding, and, also mind the upper limit of the project. If you cannot do it within the estimated budget, please DO NOT bid (save your and our time). Also, please do not bid if you don’t intend to reply.]. I need an expert web designer or CSS expert to change the look and feel of an ...

    $105 (Avg Bid)
    $105 Avg Bida
    45 bida

    I need to implement a beta PDF in a lookup table using matlab. The idea of doing that is to prepare data in the lookup table to solve the governing equation of two different variables.

    $153 (Avg Bid)
    $153 Avg Bida
    10 bida

    Intro: We are Launching an Influencer Network in MalaysiaSingaporeIndonesia. Looking for freelancers/vendors who will pull influencers to join our network. Task Description: o Build the Database of Influencers using your personal contacts and also mediums like Social/Email etc. Database must include the following... Name: Primary Email ID: Phone

    $445 (Avg Bid)
    $445 Avg Bida
    8 bida

    Hi, Put all these documents into Word format and ensure that the format .doc file matches the PDF as closely as possible. Thanks,

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    84 bida

    I have bought a ready to use ios and android application script files. I need an expert who can control for me this files if everything is working fine. Thanks in advance

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    10 bida
    Architectural Rendering 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi We would like a photo-realistic rendering of the following house. A current rendering was done in Revit but we would like something more photo-realistic. A copy of construction drawings is also attached for reference. The Revit file or 3D Autocad file will be made available to the successful bidder to make it ea...

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    39 bida
    Trophy icon We need a Logo for a CAP BRAND 6 hari left

    Hello freelancer, we need a Logo for a capbrand names "cap of the year" . The logo should have the following characteristics: stylish, young, elegant, simple, max. 2 colored, We need the Logo in Vector format with Fonts!

    $89 (Avg Bid)
    Dijamin
    $89
    7 penyertaan
    The Sneaker Club 6 hari left

    Create a sneaker store mobile application for iOS in Qatar, just like GOAT, StockX, where I can sell exclusive sneakers to users and be able to upgrade the platform to allow users to sell their own sneakers. Would like to use React Native framework for the app. Have the ability to move to Android in the future.

    $1218 (Avg Bid)
    $1218 Avg Bida
    31 bida
    Sneaker Club 6 hari left

    Create a sneaker store mobile application for iOS in Qatar, just like GOAT, StockX, where I can sell exclusive sneakers to users and be able to upgrade the platform to allow users to sell their own sneakers. Would like to use React Native framework for the app. Have the ability to move to Android in the future.

    $1234 (Avg Bid)
    $1234 Avg Bida
    29 bida
    Trophy icon Turn text into a logo 6 hari left

    We are in need of a logo file, we already have the design just need to put it into a file. I've attached the text needed. You can just google melao skincare and you can see what we want as well. the melao logo but we do not have the png or working files. Just need the text "melao" ...

    $10 (Avg Bid)
    Dijamin
    $10
    37 penyertaan
    Fix the website issues 6 hari left
    DISAHKAN

    The website has to be put on a single place, for the moment the website files are on the cpanel which is with the previous host and some small issues with the website. The website is on Eduma theme.

    $131 (Avg Bid)
    $131 Avg Bida
    69 bida