We require a freelancer to proofread a click buy website that sells insurance in the uk to turkish speaking customerspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    1,068,393 we require a freelancer to proofread a click buy website that sells insurance in the uk to turkish speaking customers tugasan ditemui, harga dalam USD

    Pembayaran fee berdasarkan jumlah peserta yang diperoleh dengan persentase

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida
    $1820 Avg Bida
    30 bida

    Hai encik arif, saya norman dari malaysia. bolehkah kamu buatkan saya 1 Expert advisor berkonsepkan seperti martingle. seperti kita tahu, bila entry posisi martingle, nilai lot kita akan digandakan. apa yang saya mahu buat adalah : 1. main entry adalah BUY 2. apabila harga terus menurun, harga akan digandakan dengan nilai lot buy +1, seperti contoh lot pertama adalah lot 0.01, lot kedua adalah ...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    proofread artikel jurnal dalam bidang ilmu sosial (bisnis)

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    8 bida

    Yang di perlukan adalah keahlian dalam menguasai Autocad, Sketchup & 3dmax.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    14 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    Linkedin papper click specialist

    $22 - $179
    $22 - $179
    0 bida
    freelancer Tamat left

    Cerita,lelucon

    $55555 (Avg Bid)
    $55555 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    A kolam drawn for a college event in Bukit Jalil,Malaysia

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida
    web freelancer Tamat left

    saya ingin membuat website freelancer

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    3 bida

    saya akan memulai semuanya dari awal, untuk hidup baru semangat baru penghasilan baru. mari kawan kita bersemangat selalau, keep OK

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya akan memulai semuanya dari awal, untuk hidup baru semangat baru penghasilan baru. mari kawan kita bersemangat selalau, keep OK

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Ikutlah dalam Binary Option program dari Hirose UK [log masuk untuk melihat URL]

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Hi semua, Memerlukan penulis untuk ebook berkenaan dengan pengurusan kewangan untuk penjawat awam di Malaysia. Ini bermakna, semua maklumat perlulah berasaskan kepada keperluan penjawat awam di Malaysia. Penulis boleh memberikan outline berkenaan topik/tajuk yang boleh/akan digunakan di dalam ebook. eBook perlu memberikan keutamaan kepada pengurusan kewangan yang berkaitan dengan teknik/t...

    $24 - $199
    $24 - $199
    0 bida

    es - Spanish nl - Dutch pt - Portuguese cs - Czech de - German fr - French it - Italian hu - Hungarian no - Norwegian - pl - Polish - sv - Swedish - tr - Turkish - el - Greek ar - Arabic hi - Hindi vi - Vietnamese sr - Serbian iw - Hebrew ko - Korean zh - Chinese

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    17 bida
    MA CROSSOVER Tamat left

    Membuat expert advisor sederhana untuk MT4 dapat di aplikasikan untuk semua time frame dengan indikator EMA ... [log masuk untuk melihat URL] buy logic EMA dengan period yg lebih kecil ( contoh EMA 5 /EMA fast ) memotong keatas EMA dgn periode yg lebih besar ( contoh EMA 10 /EMA slow ) eksekusi buy tunggu konfirmasi harga open 1 bar berikutnya EMA 5 tetap diatas EMA 10 , 2. open sell logic ke...

    $12466 (Avg Bid)
    $12466 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida
    Translation Tamat left

    We are going to do a large translation project, which will require translators in many languages. I NEED THREE TRANSLATORS PER EACH LANGUAGE (Translation will be mostly English to "language"). If you see the language that you speak on the list, please email me a short message with your rates and your name, like this: Albanian -- John Doe -- .05 per word SEND TO: Helena@quicktransla...

    $437 (Avg Bid)
    $437 Avg Bida
    4 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    nak ea pending oder buy stop dan sell stop serentak yang boleh set stat price contoh stat price 123.000, jarak dari stat price boleh adjust contoh 10pip 123.100 buy stop 122.90 sell stop,layer buy stop dan sell stop boleh adjust contoh boleh set buy stop 20 layer sell stop 20 layer ,kemudian jarak diantara buystop dari layer ke layer boleh adjust begitu juga sell stop, kemudian boleh set take away...

    $20 - $20
    $20 - $20
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    Trophy icon Name this new card game 6 hari left

    Hi, I'm updating & rebranding a card game that I played as a child. It's a version of gin rummy with 4 rounds. In each round, the players are collecting different sets of cards. It's a family friendly game for 2 to 6 players. I'm looking for a name that is fresh, approachable, fun, and intriguing. Ideally name on the game box will intrigue the potential customer so they wan...

    $60 (Avg Bid)
    Peraduan Teratas
    $60
    0 penyertaan

    DO NOT AUTOBID/AUTOPOST WILL BE IGNORED So i have created Google Ads and i have also added the conversions but i am not sure if i have done it correctly. I have a job board and i want to see how many of the users that Google Adwords sent me, actually applied -> redirected to the source.

    $36 - $303
    $36 - $303
    0 bida

    Como dice el titulo, necesitamos un plugin para descargar en un archivo excel, por columnas, los datos de Titulo de articulo, URL de articulo, Meta description del articulo, Meta Tags del articulo, categoria del articulo, fecha de creación del articulo, fecha de ultima edición del articulo y visitas totales al articulo, esta data debe descargar del K2. La idea es tener un solo boton ...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I need to measure time in tween two events, not as much time but the difference in timing data recorded from a multiple experiment. The experiment setting (see picture attached): The hummer A hits a platform B which in turn pushes rod C which slides forward The beginning of the timing sequence starts from the pick up of the piezo contact microphone (showed in red), and finishes when the rod C in...

    $131 (Avg Bid)
    $131 Avg Bida
    5 bida
    E-commerce Dropship Site 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking to create a Public e-commerce website that integrates with Ingram Micro’s api and displays current inventory to customers. I would like this to be automated dropship.

    $445 (Avg Bid)
    $445 Avg Bida
    14 bida

    Hi Shantanu B.,I can't respond to the chat anymore. Is there a way of contacting you? Its for the insurance checker

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Health care goods ecommerce site developing and launching is needed. About 10 pages, shopping cart, PayPal payment gateway integrating, personal accounts, original discount codes, 2+1 languages, 2 currencies, wish request, watch list, monthly sales report with filters, exclude shipping countries list for separate good groups (IP detecting), shipping calculating, one click buy, recommended goods, ...

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    3 bida

    Looking for sales Agents to work on Facebook page chatting with customers and setting up new accounts This position requires talking in the phone with customer. We sale telecom service. Internet, TV and cellphones training provided for right candidate

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    2 bida

    DO NOT AUTOBID/AUTOPOST WILL BE IGNORED So i have created Google Ads and i have also added the conversions but i am not sure if i have done it correctly. I have a job board and i want to see how many of the users that Google Adwords sent me, actually applied -> redirected to the source.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    You must submit 1 to 2 articles before hiring you. You may also show previous work with proper credentials. We required English content writer on a monthly basis. He / She should have strong grammatical knowledge in English language. The salary varies between INR 3000 to INR 5000 per month. You should write articles daily as per requirements. For further details contact me. (Sundays are holidays.)...

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    4 bida

    During the covid days, we have been witnessing a transition of every possible activity taken online. Covid is temporary, but the changes are permanent. We @WEandU have been thinking how best to ensure the new World post Covid allows women entrepreneurs to get the best out of their life using their skills. Skills can be anything - cooking, dancing, art and craft, painting, music, fitness, teachi...

    $13 - $20 / hr
    $13 - $20 / hr
    0 bida

    Task 1: Create pages using HTML & PHP to collect choices preferences of products from users. These preferences should be stored in the database and after it will share respective results with customers. This will also include an email template to collect preferences from customers. examples are shared in the attachment. Skills required for this task - PHP, HTML, CSS, MYSQL Task 2: Add 2 inform...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    3 bida
    ebook promotion 6 hari left

    We are looking for someone who is good in selling downloadable digital products. We sell access to digital e-books for $1.99 and looking for someone that can help us sell our service online. We are looking for someone who can help us get customer to use our service and products. Our download service cost $1.99. Please let us know your rate and how many paying customer can you send us. We are look...

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    3 bida

    I need someone who will develop for me a multi-restaurant website similar to this one: [log masuk untuk melihat URL] This Backend has nearly everything I need expect there is missing rating for restaurants. Now you sn say: Why do't buy it for $69? Answer: It needs node.js and some other stuff that my server will not support. I need it made with the latest Laravel, without node.js. Look wi...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    6 bida

    I need someone to help me build an ourlook userform to take Stripe payments from customers.

    $188 (Avg Bid)
    $188 Avg Bida
    3 bida

    i will show him the detail but its about installation and change management bit i need someone has knowledge on soft ware Engine

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida

    I want website ( ecommerce provider) business like ecwid, shopify, big commerce. * ecom provider means online store provider* providing online stores to customers like ecwid, shopify

    $1831 (Avg Bid)
    $1831 Avg Bida
    6 bida