We require a logo with the following text digitise it the logo must incorporate the green colour in the image uploaded the logopekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    715,882 we require a logo with the following text digitise it the logo must incorporate the green colour in the image uploaded the logo tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1820 Avg Bida
    30 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    $24 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    CA memo menggunakan penerbit aset liferay 6.2. Untuk memudahkan webmaster mengemaskini CA memo ke aset publisher fungsi-fungsi dan kemaskini ckeditor diperlukan

    $1985 (Avg Bid)
    $1985 Avg Bida
    1 bida
    image to html Tamat left

    Saya punya mockup image dan perlu dirubah untuk menjadi html dan berfungsi, dengan jquery, css, javascript.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    15 bida

    Design corak tudung saya mengikut trend semasa dan menggunakan pastel colour

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida

    Kami dari PT Teknologi Bahana Mega (TBM), bergerak di bidang IT Training & Consultant memiliki kontrak jangka panjang dengan sebuah midsize bank yang sedang berkembang di Indonesia untuk melakukan IT Training pada calendar 2015. Berikut adalah topik training yang akan kita provide kepada client kami: 1. IT Security Training (Covering CISSP & CISM Exam Outline) 2. IT Audit Training (...

    $2419 (Avg Bid)
    $2419 Avg Bida
    1 bida
    Green House Tamat left

    membangun rumah idaman yang nyaman dan indah untuk keluarga kita tercinta

    $224 (Avg Bid)
    $224 Avg Bida
    7 bida
    Green House Tamat left

    membangun rumah idaman yang nyaman dan indah untuk keluarga kita tercinta

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    11 bida

    Artikel ini berkisar tentang sebuah analisa yg berati kita tidak akan melakukan hal yang semena-mena..

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Graviola adalah sejenis minuman kesihatan, yang di perbuat 100% daripada daun durian belanda, kebaikan yang ada pada Graviola adalah melancarkan peredaran darah..

    $800 (Avg Bid)
    $800 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    There are 9 1'30 min videos and I need someone to listen to them and write down what these people are saying so that I can put subtitles . So I need an expert on English

    $36 - $303
    $36 - $303
    0 bida

    We're looking for a talented website designer to update the design for our How It Works Page: [log masuk untuk melihat URL] We would like it to look as good as our current homepage: [log masuk untuk melihat URL] - We'd like to keep the video higher up on the page, - then have a more easy-to-understand step-by-step process, - plus some of the before and after audio clips like we have...

    $255 (Avg Bid)
    Dijamin
    $255
    0 penyertaan

    Hello i need translate a website from English to German language. Texts inside uploaded files.

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    21 bida

    Virtual/digital business card, Gold colour sample attached, White font Bee Serif, text doc attached, Logo attached , show symbols for social media

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    36 bida

    Remove Txt from the image. Following txt needs to be removed: "[log masuk untuk melihat URL] Your own ecommerce app for rs.9999/mo" The new image needs to be of the same dimensions as attached and the image should not be pixelated.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    18 bida

    2000 words research essay including: Introduction and literature review (500 words) Methods (200-250 words) Analysis and robustness checks (750-800 words) using Stata on secondary data on female labour force participation Conclusion

    $152 (Avg Bid)
    $152 Avg Bida
    14 bida

    50 Excel files into one main file. Each of the files only has around 20-50 lines of data

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    13 bida

    I have an existing competition website which is already eCommerce enabled. It was created through Namecheap Easy WP. I'm looking to add an additional element to it - Spot the Ball. I would need to be able to post a picture and collect coordinates down to pixel level of each customer entry. Once the ball had been removed from the original picture then the actual location coordinates would need...

    $193 (Avg Bid)
    $193 Avg Bida
    5 bida
    $74 Avg Bida
    3 bida

    the requested url was not found on this [log masuk untuk melihat URL] (ubuntu) server at website port 80

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    18 bida

    Hello, I am looking for an English native speaker for proofreading/editing small text ASAP. Thank you.

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    6 bida

    Logo for an electronics store name "THE PLUG" I want the logo to be similar to the image uploaded but better drawing/design of course because I did this one myself and I am not a designer. please please be creative and artistic.

    $35 (Avg Bid)
    Sulit
    $35
    28 penyertaan

    Requested situation: We need an experienced React frontend developer who is able to create a individual design system with Figma files. As a big + is someone who can integrate well into a team to increase our code quality and also push our team into a self-organizing and ownership (Scrum) working model. Current situation: We have developed our first self-contained service of a bunch. React as Fro...

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    9 bida

    We need someone who can translate content from English to German as well as write fresh articles in German. In your bid, please mention the rate per word you charge. Agencies and non-native speakers will be rejected immediately. Note: It's a long-term project so we'll need your help frequently You’ll have to appear for a short 300-word test so we can see if you match our expectat...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    7 bida

    I need a logo designed. It’s a loungewear clothing brand, very comfy very high quality. I need something clean and comfy vibes with neutral colours (maybe beige shadow background and olive green font)

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    36 bida

    Hi I need 5 Indian users who use OPPO phones and 3 of them have Facebook accounts and 2 of them have Google [log masuk untuk melihat URL] task introduction is in the attachment.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    Hello, I am looking for an English native speaker for proofreading/editing small text ASAP. Thank you.

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    7 bida

    I purchased a new video player and needed to make it the default for the videos, but using a paid template I needed someone to make the default player for the course template

    $169 (Avg Bid)
    $169 Avg Bida
    17 bida

    Plugin creating conflict but I need it, please fix conflict errors so the site runs fast and smooth The profile needs to look like this - [log masuk untuk melihat URL]

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    7 bida

    any ionic developer to build ipa and make it live i share you source code apple id and

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    1 bida
    A live video 6 hari left

    I need a white person to make a live presentation video like the one I uploaded

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    2 bida

    Hello, I need to get my php site integrated with the Postal server. This is what their IT has provided. They also told me that the connection should be established through VPN. Anyone can help me? More info: In order to get authorized via Web Server, the HTTP Request Header should contain the username and password in Base64 format. Example: • string url = " [log masuk untuk melihat ...

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Sila Dafter atau Log masuk untuk melihat butiran.

    Sulit Perjanjian Kerahsiaan

    Hi, We are a Ed-tech company based in India with our product presence globally. We are currently looking to hire- Text book writers

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    7 bida

    We want a website like [log masuk untuk melihat URL] Doctors will sign up and pay for it. Patients will sign up and pay for the service. They will communicate via video call or chat. video and chat services should be priced separately.

    $2431 (Avg Bid)
    $2431 Avg Bida
    61 bida