We require a logo with the following text digitise it the logo must incorporate the green colour in the image uploaded the logopekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    603,359 we require a logo with the following text digitise it the logo must incorporate the green colour in the image uploaded the logo tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    $26 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    CA memo menggunakan penerbit aset liferay 6.2. Untuk memudahkan webmaster mengemaskini CA memo ke aset publisher fungsi-fungsi dan kemaskini ckeditor diperlukan

    $2020 (Avg Bid)
    $2020 Avg Bida
    1 bida
    image to html Tamat left

    Saya punya mockup image dan perlu dirubah untuk menjadi html dan berfungsi, dengan jquery, css, javascript.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    16 bida

    Design corak tudung saya mengikut trend semasa dan menggunakan pastel colour

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Kami dari PT Teknologi Bahana Mega (TBM), bergerak di bidang IT Training & Consultant memiliki kontrak jangka panjang dengan sebuah midsize bank yang sedang berkembang di Indonesia untuk melakukan IT Training pada calendar 2015. Berikut adalah topik training yang akan kita provide kepada client kami: 1. IT Security Training (Covering CISSP & CISM Exam Outline) 2. IT Audit Training (...

    $2563 (Avg Bid)
    $2563 Avg Bida
    1 bida
    Green House Tamat left

    membangun rumah idaman yang nyaman dan indah untuk keluarga kita tercinta

    $224 (Avg Bid)
    $224 Avg Bida
    7 bida
    Green House Tamat left

    membangun rumah idaman yang nyaman dan indah untuk keluarga kita tercinta

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    11 bida

    Artikel ini berkisar tentang sebuah analisa yg berati kita tidak akan melakukan hal yang semena-mena..

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Graviola adalah sejenis minuman kesihatan, yang di perbuat 100% daripada daun durian belanda, kebaikan yang ada pada Graviola adalah melancarkan peredaran darah..

    $800 (Avg Bid)
    $800 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hi Global IT Vision Pvt. Ltd, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $209 (Avg Bid)
    $209 Avg Bida
    1 bida

    have some domains configured with outlok 365. I am getting back some emails with this error... Need to correct the dns table in the domain, do not have access to outlook 365 (no support) Remote Server returned '550 5.7.23 The message was rejected because of Sender Policy Framework violation -> 550 2a01:111:f400:fe02::812 is not allowed to send mail from xxxxxxxx.com. Please see the SPF r...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    4 bida

    We are looking for a Shopify / Web dev. (Front end mainly) for an urgent mission. Long term collaboration possible. You must be available immediately. You will work with our Art Director who will provide the design ready to be integrate. URGENT : Products & products description upload My account and Wishlist - Repair bugs when someone creates an account. - Update the designs of some o...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    19 bida

    I want my travel company logo to be developed along with all I/D and O/D colour [log masuk untuk melihat URL] designing all the stationary design and marketing collateral design

    $268 (Avg Bid)
    $268 Avg Bida
    10 bida

    IMPORTANT - PLEASE, USE -ONLY- LOGO FROM THE ATTACHMENT. We would like to make an animation of our project "Halloween Roulette". We use this logo in our commercial videos, as outro/intro. We need a transparent background (for presenting purposes, you can use dark/black background). Element that can be animated: - Trees - Cat - Lights in the castle - Any additional ideas very welcome!...

    $164 (Avg Bid)
    Dijamin
    $164
    0 penyertaan

    Job Description (Php ,MySQL ,Codeigniter ,javascript ,jquery): Must be proficient in PHP and MySQL. Working knowledge of CodeIgniter framework. Good HTML & scripting knowledge will be an added advantage.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    5 bida

    Yogilab is building a community of growth through bio hacking & experimentation. We offer online courses, live events & weekly challenges. We help our community gain access to spiritual techniques and tools to conquer their fears, overcome their struggles and level up their lives. Much of our blog posts including this one will be pieces to address some of the most common struggles among...

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    21 bida
    Logo Conversion 6 hari left

    Hi, I have two JPEG logos (one logo has multiple versions) that I need re-done properly in AI so they can be used across a range of platforms. Designs are done (not my designs - have been given by the companies) they just need copying into AI so that we can receive JPEG, PNG and AI versions. 'The JC Plumbing & Gas' one can we also please make into a text only version in both white a...

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    72 bida

    Work on the development of an electronic application and through the implementation of the annex UI Android iOS

    $1044 (Avg Bid)
    $1044 Avg Bida
    37 bida

    We are looking for some writers to write summary related articles based on the supplied Website. We send you the Website links. You have to choose the topics based on the Website. You can use the open-source information or can take other content, but the article should be passed the Copyscape. And the articles would be 100% unique. We will pay $1 for 750+words Bangladeshi, Indian, Philipines, ...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    26 bida

    We are looking for a HTML/PHP/Codeigniter Developer who is dedicated to the craft, writes code that they are proud of and can hit the ground running. You will be a part of a full-stack creative team that is responsible for all aspects of the ongoing software/web development from the initial specification, through to developing, testing and launching. Responsibilities · Write “clean...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    3Link Solutions is a new startup company focused around Technology Consulting, specifically in the following areas; Business & it Alignment IT Architecture Consultancy Systems Analysis Infrastructure & Network Security Cloud Solutions& Migration IT Support & Service Management We are looking for someone to design a background image, animation or video for use on our home page to ...

    $63 (Avg Bid)
    $63
    0 penyertaan

    We need someone great in reasearch to findout prices in different markets for our products we are selling..

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    21 bida
    We Need Wall Art For Cafe 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi everyone, We r opening coffee shop and we need wall art. Coffee shop is about cafe and peanut. We r searching good, original and warm design for wall art. But pls dont send us basic, google search or freepik design. Design will be on green or black ground. It can be colour white, cream and brown. We want use music in this art. I will attach a file for example. It has to be horizontal. Thanks

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    37 bida

    A set of practices that automates the processes between software development and IT teams, in order that they can build, test, and release software faster and more reliably. The concept of DevOps is founded on building a culture of collaboration between teams that historically functioned in relative siloes If you have similar knowledge, most welcome.

    $27 / hr (Avg Bid)
    $27 / hr Avg Bida
    9 bida

    I need a php booking calendar form that can block calendar dates once someone made a booking and assigned colors on every campers here's what I'm looking for: [log masuk untuk melihat URL] and this is our current booking form: [log masuk untuk melihat URL] We are using hotel master wordpress theme as our template. "Each camper description maybe put the color in a square, like a sq...

    $62 (Avg Bid)
    $62 Avg Bida
    7 bida

    Lets work on the chat application

    $115 (Avg Bid)
    $115 Avg Bida
    1 bida

    Hello, I'm looking for a photographer with a sauna. We sell sauna articles and have to take pictures with a model. (women) More details we discuss in the chat. Please start the text with a *, so that I know that you have read this.

    $412 (Avg Bid)
    $412 Avg Bida
    10 bida
    Pinterest image creator 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for someone to create Pinterest image

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    26 bida

    Approx 2000 words in Norwegian needs to be translated to Danish. Sector is transportation/parking, but it's not a technical document. Final document will be uploaded when we are done writing it ;-)

    $69 (Avg Bid)
    $69 Avg Bida
    28 bida

    hello i will need to create a website for our company, 48H delivery maximum, Our company is an IT provider , for any one who might be interested in this offer please contact me as soon as possible.

    $157 (Avg Bid)
    $157 Avg Bida
    47 bida

    small project with the in-depth meaning of digital organisation in the modern world

    $296 (Avg Bid)
    $296 Avg Bida
    9 bida

    Bash script to Convert text file to json file with regex,sed and jq

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    7 bida

    I am looking for the websites to sell product that needs to linked with woocommerce and need payment gateways

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    30 bida

    We need a copywriter to write some information for a small business as we would like to set up a website.

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    46 bida