Web based application sms broadcastpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    5,000 web based application sms broadcast tugasan ditemui, harga dalam USD

    ...mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database ( setiap hari perlu siapkan 5 listing lengkap - Membuat Copywriting dan mengemaskini database ke dalam Group Telegram dan whats app Group - Mengiklankan database di website , , - menyediakan draft tenancy agrement bagi transaksi yang telah berjaya - Update semula database secara bulanan dengan sms & whats app kepada database - menurunkan iklan yang telah expired pada website iproperty, , - setiap hari minimum kena dapatkan 5 listing baru dan iklan kepada , propertyguru

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    ...mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database ( setiap hari perlu siapkan 5 listing lengkap - Membuat Copywriting dan mengemaskini database ke dalam Group Telegram dan whats app Group - Mengiklankan database di website , , - menyediakan draft tenancy agrement bagi transaksi yang telah berjaya - Update semula database secara bulanan dengan sms & whats app kepada database - menurunkan iklan yang telah expired pada website iproperty, , - setiap hari minimum kena dapatkan 5 listing baru dan iklan kepada , propertyguru

    $376 (Avg Bid)
    $376 Avg Bida
    4 bida
    SMS Gateway Tamat left

    Tenaga ahli untuk project SMS Gateway Dedicated

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    3 bida

    Real Estate CRM Part 1 - multiple users (Staff 1, Staff 2, Closer 1, Closer 2 and etc) - Manually key in leads generated by staff (user) {Leads will contain multiple screenshots upload} - Submit the leads Part 2 - Closer 1 can login - Will have column like pending, completed, follow up - The pending column item will be reviewed and update the status and action accordingly. If require further action by staff, it will reassigned to the staff> Part 3 - When staff open again, staff will fill up the data required and create necessary docs and upload it back to the system. This update data and assign people will go on repetitively for above tasks. When done, it will move to completed column. Whichever leads not relevant at the moment, will move to follow up column. A rem...

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    4 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per project disesuaikan menurut kemampuan

    $790 (Avg Bid)
    $790 Avg Bida
    25 bida

    oppoa37 hebat sekali

    $338 (Avg Bid)
    $338 Avg Bida
    19 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $311 (Avg Bid)
    $311 Avg Bida
    4 bida

    Nak menjana income setiap minggu.

    $206 (Avg Bid)
    $206 Avg Bida
    14 bida

    Your projek sofware iOS iphone

    $481 (Avg Bid)
    $481 Avg Bida
    20 bida
    $137 Avg Bida
    18 bida

    UPSR - English, Bahasa Melayu, Mathematics, Cina etc

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    5 bida

    kami memerlukan programmer yang berpengalaman dalam membina aplikasi mobile untuk kegunaan kredit topup dan menerima data e-statement daripada database sistem pembayaran kami. aplikasi ini juga digunakan untuk komunikasi antara syarikat dan pelanggan. Programer yang berjaya membuat dalam masa diperlukan akan diberi peluang untuk memasuki projek kedua yang serupa tetapi untuk digunakan oleh pengguna di seluruh negara.

    $1632 (Avg Bid)
    $1632 Avg Bida
    5 bida

    kegunaan blackberry sangat fantastis misalnya chatting email facebook browsing bbman what app

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    Saya ingin membuat aplikasi mobile sederhana yang berbasis android studio. Tujuannya adalah untuk pembelajaran buat saya sendiri. Aplikasi ini setidaknya mempunyai fungsi - fungsi sebagai be...studio. Tujuannya adalah untuk pembelajaran buat saya sendiri. Aplikasi ini setidaknya mempunyai fungsi - fungsi sebagai berikut : 1. Multi User 2. Menginput data-data : text , tanggal , combo box , radio button, lokasi , merekam suara, images , tanda tangan user. 3. Melakukan sinkronisasi dengan database. 4. Mengeluarkan output : Mencetak. 5. Mampu membuat Alert / Notifikasi : email , SMS, WA ( bisa nggak ya ? ). Proyek ini betul-betul hanya untuk pembelajaran buat saya pribadi. Jadi lebih bagus lagi kalo sudah ada aplikasi jadi yang memenuhi item2 di atas tinggal di ajarkan k...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    1 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplikasinya , jadi tampilannya kombinasi aplikasi yang sudah saya buat dengan contoh yang akan saya kirimkan.. , ketika buka MOBILE APP , saya ingin kecepatannya sama seperti aplikasi xxxxxxxxxx. ,setiap saya update kontent dari web ,bisa masuk langsung ke dalam konten apps (graphic desain) masukkan gambar menarik,resolusi tinggi dan tidak melanggar hak cipta orang lain

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    1 bida

    wo.11 men marki semari rewa (m.p)

    $7 - $18
    $7 - $18
    0 bida

    To create a frequently answer question for mobile apps. The system must be intelligent enough to search the keyword in the database.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    4 bida

    Selamat siang, saya baru mencoba pekerjaan ini, saya berharap kalian semua mau membantu saya. Saya akan belajar lebih dalam tentang job yang ada disini dan bagaimana cara kerjanya. Saya membutuhkan pekerjaan ini untuk menambah penghasilan bagi kelangsungan hidup keluarga saya. Terima Kasih

    $495 (Avg Bid)
    $495 Avg Bida
    6 bida

    gak ada sih aku ingin menambah penghasilan ajah

    $20 - $162
    $20 - $162
    0 bida

    bekerja dan bekerja, untuk masa depan yang lebih baik

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    1 bida

    Pertama, saya akan mereview salah satu Games di Android yang bernama "Heroes Charge". Heroes Charge adalah salah satu game android yang diproduksi oleh U Cool. Merupakan game taktik strategi yang sebenarnya dibuat sangat mirip dengan D-OTA versi PC, tetapi didalam game ini dibuat sangat sederhana dan membuat para pemainnya kembali merasakan sensasi permainan yang diinginkan di PC. Dengan max level 90 dan selalu update hero baru, untuk membuat tim kita kuat (terdiri dari 5 tim) kita harus rajin untuk menaiikan level hero dan tim kita. Semakian kuat tim kita, semakin bagus peluang kita untuk mendapatkan hadiah soul stone dan barang yang bisa kita beli.

    $6 - $20
    $6 - $20
    0 bida

    bagai mana kabarmu di sana apakah baik baik saja

    $1115 (Avg Bid)
    $1115 Avg Bida
    4 bida

    1. Ready VPS Hosting includes Google Mod Pagespeed 2. Menerima jasa instalasi, konfigurasi VPS untuk keperluan web server + training Call/Sms : 081804281788

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    colage projectijhuihiou kjhiuhbuj hguihun uihuibiub iuhiuguhkn

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    2 bida

    bhi jan ma ap sa 2 minut bat karna chahta hu ap plz mujha msgh kar dana ma ap ko call kar lon ga ...........................................................................................

    $2500 (Avg Bid)
    $2500 Avg Bida
    1 bida

    bhi jan ma ap sa 2 minut bat karna chahta hu ap plz mujha msgh kar dana ma ap ko call kar lon ga ...........................................................................................

    $2550 (Avg Bid)
    $2550 Avg Bida
    1 bida

    Game yang petualangan yang memiliki unsur teka teki yang rumit

    $677 (Avg Bid)
    $677 Avg Bida
    1 bida

    Sistem SMS– Personal Event Remainder (PER) ini dibangunkan untuk melancarkan segala proses mengingati tentang perkara-perkara yang perlu dilakukan termasuklah musyuarat, tarikh penting dan lain-lain. Sistem ini dibangunkan khas untuk kegunaan para setiausaha dan dapat diakses melalui internet. Sistem ini juga boleh dilayari oleh sesiapa sahaja yang perlu memaklumkan sesuatu perkara atau peristiwa. Malah, sistem ini juga boleh digunakan di seluruh Malaysia.

    $21 - $176
    $21 - $176
    0 bida

    Kecanggihan android kini telah membuming

    $959 (Avg Bid)
    $959 Avg Bida
    24 bida

    Situs yang akan digunakan secara internal oleh wiraniaga melalui telepon selular mereka. Digunakan untuk mencari produk kami yang sesuai dengan kebutuhan pelanggan setelah produk ditemukan, wiraniaga dapat langsung melakukan pemesanan produk dan mengirimkan bukti transaksinya kepada pelanggan melalui email atau sms.

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    3 bida

    Job Desk : Membuat Chart yg terdapat dalam Lampiran dengan Pemprograman PHP dan database Mysql. Call / SMS : 089618801993

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    Kasus gigitan Luis Suarez kepada Giorgio Chiellini memicu kontroversi pada pertandingan terakhir Grup D antara Italia dan Uruguay di Estadio das Dunas, Natal, Selasa (24/6) sore waktu Brasil. Pertandingan dimenangkan Uruguay berkat gol tunggal Diego Godin sehingga juara dunia dua kali itu berhak melaju ke babak 16 besar Piala Dunia 2014. Beberapa menit sebelum terjadinya gol Godin, pertandingan dikejutkan dengan bentrok fisik Suarez dengan Chiellini. Dari tayangan ulang televisi, terlihat Suarez menggigit bahu Chiellini yang refleks membalasnya dengan sikutan. Peristiwa itu lolos dari pengamatan wasit Marco Rodriquez asal Meksiko, namun FIFA memastikan akan menggelar pengusutan. "Kami menunggu laporan resmi pertandingan dan mengumpulkan semua aspek yang diperlukan untuk menge...

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    Nisanthakumarnisannisannisannisan

    $722 (Avg Bid)
    $722 Avg Bida
    1 bida

    Hallo Bagi yang bisa menguasai wordpress, saya ingin custom WP saya untuk menambahkan widget/sidebar ke beberapa pilihan halaman. hanya itu saja, permasalahanya di theme yg saya pilih tidak support sidebar, jadi harus customization saya kasih fee 200K Bagi yang bisa silahkan sms/call/email saya, perkiraan pekerjaan 1 hari Hanya berlaku sampai hari ini saja (10-05-14)

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    5 bida

    Assalamualaikum, saya bernama Deni Gunawan sekolah di SMKN 24 Jakarta Kelas 2 Jurusan RPL, saya ingin mencari pekerjaan freelancer yang tentunya dapat menghasilkan uang dan tidak terlalu rumit untuk seorang pelajar. Saya dapat melakukan entry data baik Word, Excel, Access, MySql, Powepoint. Saya juga dapat membuat program program sederhana. Bagi yang berminat silahkan sms/tlp ke 089652237413

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    1 bida

    ERP, Bikin auction online, dll Jika tertarik sms/telp 08119403563 (Hendrik) Sertakan gaji yang dikehendaki !

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    kami bergerak dibidang on line reseller,bagi yaang mau jadi reseller kami bisa sms ke 081287223133, terima kasih tresia

    $20 - $162
    $20 - $162
    0 bida

    Dengan membayar Rp80.000,- kita sudah bisa berbisnis dengan cara bershodakoh hanya saja kita harus rajin menyebarkan brosur untuk orang-orang membacanya carannya mudah sms layanan kami 0877 3161 5563

    $5 - $10 / hr
    $5 - $10 / hr
    0 bida

    I'm in need of a professional with adept UI/UX design skills to create an engaging, user-friendly navigation for my online academy Web Application. While my target audience and primary goal of the online academy are yet to be defined, the key feature I'm particularly focused on is easy, user-friendly navigation. A total of 50 desktop Screens is required, starting with 10 for now. ***Please provide the price per screen. **The Sorce File should be PSD (Adobe Photoshop) Skills and Experience: • Strong proficiency in UI/UX design • Prior experience with e-learning platforms beneficial Responsibilities: • Create a clear, intuitive navigation system • Take into account the possibility of future features like course categories and interactive mater...

    $86 (Avg Bid)
    $86 Avg Bida
    16 bida

    Experienced people send offers. I want to move fast. I also accept packages, i.e. ready-made software. I've been trying to get it done for a long time, but I couldn't find a reliable software developer. software language: node js, python, golang, laravel, java, ruby. web based accounting as saas - erp, crm simple project I simply want a web-based ERP-CRM application with the modules I want. sample links:

    $598 (Avg Bid)
    $598 Avg Bida
    27 bida

    We'd like to create a web-based solution for a queue management system, preferably with modern frameworks like Angular/react and springboot/.net. The application would have an admin panel where an employee can add services and modify the number of counters or queues a service can have. Each service would have a main screen which displays an editable background image and all queue counters together. There will also be a separate screen for each queue which displays the corresponding counter for it. Each of those screens would be represented by a url which can be opened by any device. Finally, the service would have another screen which shows the currently called queue number and for which counter In addition to that, there will be an employee panel where the emp...

    $2163 (Avg Bid)
    $2163 Avg Bida
    33 bida

    I am looking for a sourcing agent experienced in product acquisition, specifically focused on toys, from China. The ideal candidate would understand the complexities and minor details of the toys market in China, capable to assess product quality, negotiate best prices, and execute purchases. Responsibilities include: - Seeking out high-quality toy products to add to my catalog - Negotiating product prices ensuring best possible rates - Organizing shipping arrangements utilizing courier services Skills and Experiences: - Proven experience in sourcing within the China market - Knowledge of toy products and relevant quality standards - Excellent negotiation skills with suppliers - Extensive experience with international shipping and courier services Your prior experience in the toys in...

    $3 - $32 / hr
    Tempatan
    $3 - $32 / hr
    0 bida

    I am seeking a skilled Python professional with experience utilizing Robot Framework for automation. The task ...skilled Python professional with experience utilizing Robot Framework for automation. The task is geared towards the implementation of a fully automated framework for functional testing. Key Responsibilities: - Develop automation solutions with a primary focus on Robot framework integrated with python scripts. - The solution should aim at automating functional tests for the user interface of my application. Ideal Skills: - Proficient in Python programming language - Extensive knowledge of Robot Framework - Experience in User Interface test automation - Deep understanding of functional testing. Please bid if you are confident in delivering the project effectively and ef...

    $24 / hr (Avg Bid)
    $24 / hr Avg Bida
    37 bida

    The project involves developing a comprehensive web application designed to process audio files, transcribe them, summarize the transcripts, and integrate with Google Sheets. This role requires expertise in both backend and frontend development, with a strong emphasis on secure, scalable, and efficient solutions. *********write audio on top of your bid********* Backend Development 1. Endpoint for File Upload: - Create a RESTful API endpoint to receive audio file uploads. - Ensure the endpoint supports the specified audio formats. - Validate the uploaded files for type and size constraints. 2. File Name Processing: - Extract the phone number from the uploaded file's name using a regex or string processing, based on the provided naming convention. 3...

    $626 (Avg Bid)
    Ditampilkan
    $626 Avg Bida
    21 bida

    Description : Nous recherchons un développeur d’applications mobiles pour créer une application qui permettra aux salariés de pointer leur arrivée et leur départ du lieu de travail avec précision grâce à la géolocalisation GPS. L’application doit offrir une interface moderne, intuitive et accessible sur les appareils iOS et Android, y compris les tablettes. Fonctionnalités Principales : • Pointage d’entrée et de sortie avec localisation GPS précise. • Affichage et envoi des totaux d’heures travaillées (hebdomadaires et mensuels). • Gestion des équipes avec statuts actifs et inactifs. • Messagerie intégrée pour la communicati...

    $2219 (Avg Bid)
    $2219 Avg Bida
    34 bida

    ...retail and service-based business is seeking a skilled web developer to maintain and update our website. The ideal candidate will be responsible for ensuring a seamless user experience, implementing SEO strategies, and managing our presence on social media platforms. **Responsibilities include:** - Updating and enhancing website functionality and design - Implementing SEO techniques to improve visibility - Managing social media platforms for effective engagement **SEO Responsibilities:** - Conducting keyword research and analysis - Optimizing website content for search engines - Monitoring and improving website ranking and performance **Social Media Platforms:** - Wordpress - Google My Business - Facebook - Instagram **Required skills and experience:** - Proficiency in...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    72 bida

    I'm seeking a dynamic salesman to spearhead sales for solar, battery, and EV installations. You will focus primarily on engaging residential and commercial customers. Ideally, you will possess: - Proven experience in sales, preferably within green energy sectors. - An understanding of solar, battery and EV installations. - A strategy for leveraging referrals, as this is our main lead generation method. - Exceptional communication skills to establish rapport. Sales will be rewarded with a generous commission. An existing network in the residential and/or commercial sector is highly advantageous. Be part of the shift towards sustainable energy solutions!

    $670 (Avg Bid)
    $670 Avg Bida
    7 bida