Web development using iphone gpspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    336,240 web development using iphone gps tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian...

    $1904 (Avg Bid)
    $1904 Avg Bida
    11 bida

    Saya perlu laman sesawang baharu Mereka bentuk dan membinakannya Laman capaian

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    2 bida
    $25 Avg Bida
    7 bida

    Linkedin papper click specialist

    $21 - $177
    $21 - $177
    0 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    3 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $180 (Avg Bid)
    $180 Avg Bida
    10 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    5 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    9 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    6 bida

    Subir app

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    42 bida

    Your projek sofware iOS iphone

    $465 (Avg Bid)
    $465 Avg Bida
    23 bida

    jalaltel1234

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    kami memerlukan programmer yang berpengalaman dalam membina aplikasi mobile untuk kegunaan kredit topup dan menerima data e-statement daripada database sistem pembayaran kami. aplikasi ini juga digunakan untuk komunikasi antara syarikat dan pelanggan. Programer yang berjaya membuat dalam masa diperlukan akan diberi peluang untuk memasuki projek kedua yang serupa tetapi untuk digunakan oleh penggun...

    $1875 (Avg Bid)
    $1875 Avg Bida
    5 bida

    Saya perlu laman sesawang baharu Mereka bentuk dan membinakannya Laman sesawang perniagaan kecil Saya cuba bermula dari sini. Untuk berjaya saya arap semua dapat menolong saya.

    $602 (Avg Bid)
    $602 Avg Bida
    6 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina Buat app syarikat

    $650 (Avg Bid)
    $650 Avg Bida
    1 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    Butuh orang lokal untuk mengerjakan ide app saya

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    4 bida

    Membuat aplikasi dengan arahan langsung dari klien

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    mencoba untuk berkarya dan berkarya terus

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    მოგესალმებით, გვსურს პროგრამის შექმნა და ვეძებთ პროგრამისტს, მomწერეთ მეილზე თქვენი საკონტაქტო ინფორმაცია , ბიუჯეტი მაღალია პროგრამის სირთულიდან გამომდინარე, zurab.pertaia.1@[log masuk untuk melihat URL]

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL], Smartphone Tercanggih 2014 – Tahun 2014 telah merangkak memasuki pertengahan, berbagai jenis smartphone bermunculan menonjolkan keunggulan masing-masing. Ada smartphone yang menawarkan prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yan...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    5 bida

    Assalamualaikum wr. wb sedikit sentuhan yang unik agar memberi kesan yang tidak membosankan, walaupun dalam gambar kurang bagus tapi saya yakin kalau di aplikasikan dalam bentuk mungkin akan meningkatkan pendapatan, demikian dari "My Iphone" wassalamualaikum wr. wb

    $395 (Avg Bid)
    $395 Avg Bida
    3 bida

    membuat relatif simple app, presentasi / lecture app.. dengan content lecture diambil/update melalui database/web

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    1 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    GPS & ALAT SURVEY merupakan website Toko Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan berusaha menjadi mitra yang efesien, efektif dan...

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    * Disclaimer* Apply only if you are willing to teach me via o n l i n e streaming and only if you are an expert in React Native (Front and Back End), Firebase and you have proof of your apps. I prefer to pay you hourly, after each session and after you give and explain me the code, of course. Skills: • Location • Push notifications • In app messaging • React-Native Navigatio...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    16 bida
    Iphonedesigned 6 hari left

    I need an iPhone app. I would like it designed and built.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    *PART TIME WORKING REMOTELY 2-3 HOURS A DAY* We provide a turn-key global online business opportunity in the personal development industry for ambitious, self-starters who want more autonomy, flexibility and portability at work. Come see us at our e-hiring event, October, 2019 With us you will learn and have fun in things that we submit for a client or our company itself. All we require is a dis...

    $29 / hr (Avg Bid)
    Ditampilkan Segera
    $29 / hr Avg Bida
    10 bida

    Hi I am looking for help using my 3D printer, Arduino, LDRs and LEDs I would like to test an 8x8 LED matrix where the lights and LDRs are individually addressable. My thoughts are as follows: i. Print a flexible circuit on my 3D printer (I have the filament that is supposed to work) ii. have low power attach to both the LED and LDR in each square; each is individually addressable iii. Use surf...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    I am experienced android developer and I apply modern technologies which make the development process easier and faster. Also, I take advantages of such a libraries, frameworks and languages. #Skills: -Java, Kotlin -Cross platforms such as Flutter, Xamrin -Android Architecture components like MVC,MVVM -Dependency injection like butterKnife, Dagger2 -Database like SQLite, SugarORM, RealM -Firebase...

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    1 bida

    develop a custom checkout with PayPal integration ability to service e commerce app. backend is built in laravel. the checkout will have 2 steps before getting to the payment section. we currently have a woo-commerce custom check out but it always creates a problem with PayPal and its also not responsive enough. we need a clean code with zero bugs. prior experience with developing checkout is a ...

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    26 bida

    I am a home owner, and want to make some household items "smart" and connected by using temperature and vibration sensors, and wirelessly transmit the data to cloud storage, have website to display the status and trend in the form of a web report. Then I want to add some intelligence on the sensors side to check for threshold crossing and report alarms.

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    4 bida

    I need a real time messaging mobile app source code using android I need simple source code and easy one I need at LOW budget and NOW

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    10 bida

    I have a community based on the cms for forums called XenForo and I need a native function (both for Android and for iOS) that transfers from the web on a native app already under development, the functions of user's profile and profile post. I have an idea of design and APIs should be available. The developed code will have to be able to work with the code already developed by others because...

    $576 (Avg Bid)
    $576 Avg Bida
    10 bida

    Nodejs is using too much of CPU/Ram resources of server(its too much more than it should be). You need to fix/optimize the code so that the mentioned issue can be fix.

    $149 (Avg Bid)
    $149 Avg Bida
    5 bida

    competecomigo is looking for a collaborator for the following functions: Attract users only from Portugal and from Spain for playing our app. Available for download at: android app: [log masuk untuk melihat URL] iOS app: [log masuk untuk melihat URL] We will pay 10 € for each user registered via app or website ([log masuk untuk melihat URL] for Spain and [log masuk untuk melihat URL] for P...

    $4019 (Avg Bid)
    $4019 Avg Bida
    5 bida

    I need someone to create an iOS app for my business. The app should be functional and professional. The app should also follow the branding of my business. Please message me if you have any questions.

    $234 (Avg Bid)
    $234 Avg Bida
    24 bida
    ios application 6 hari left

    The features that my app should do are: 1. Persistent Background service that will run always even if the user reboot his device. (like broadcastreceiver in android) 2. Get location updates as long as the service running. 3. Get local time from server or something to prevent time hacking(so the user wont change iphone time to cheat the app). 4. Integrate to firebase database. 5. The service will...

    $177 (Avg Bid)
    $177 Avg Bida
    10 bida

    I need the script in PHP, using curl, the native functions, or something else, to connect to, put, get, and listing, a particular FTP server. It has to run from a website/ISP that for which we'll provide the details (it's at siteground, so very popular). FileZilla can do it.

    $213 (Avg Bid)
    $213 Avg Bida
    26 bida

    The following paper [log masuk untuk melihat URL] needs to be implemented in NS3. The documentation for NS3 is here [log masuk untuk melihat URL]

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    1 bida

    I want someone who can make a very basic game for me using Unity and Visual Basic.

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    6 bida

    Agama meaning :an awareness of the universe that triggers emotional responses too deep and mysterious for words : a profound sense of the universe. Website overall design and structure A platform that covers all the subjects concerning wellness. It is main objective is to spread awareness and link all the wellness community together in middle east The website consists of memberships of wellness ...

    $435 (Avg Bid)
    $435 Avg Bida
    26 bida

    Develop backend with APIs and proper documentation, using Posgres DB, and Nodejs framework. Using best developing practise of version method for devloping backend and APIs. For more details please ping me.

    $323 (Avg Bid)
    $323 Avg Bida
    16 bida

    I have an existing app, i need to fix some issues and add new features. Long term work will be given. But need good expertise in iphone app development.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    8 bida

    *PART TIME WORKING REMOTELY 2-3 HOURS A DAY* We provide a turn-key global online business opportunity in the personal development industry for ambitious, self-starters who want more autonomy, flexibility and portability at work. Come see us at our e-hiring event, October, 2019 With us you will learn and have fun in things that we submit for a client or our company itself. All we require is a dis...

    $34 / hr (Avg Bid)
    Ditampilkan Segera
    $34 / hr Avg Bida
    11 bida
    Trophy icon Design a logo 13 hari left

    I need a logo design for a website called "Treadlog". The website will deal with travel, geography, tracking, GPS - stuff like The logo should include the name "Treadlog".

    $25 (Avg Bid)
    Dijamin
    $25
    106 penyertaan